Коментари - Баща и син биха с бухалка полицай и приятелката му | dnes.dir.bg
назад

Баща и син биха с бухалка полицай и приятелката му

Баща и син от Сатовча, Благоевградско, нападнаха и биха с бухалка полицай, приятелката му и още няколко граждани, опитали се да предотвратят случващото се, съобщиха от МВР. Инцидентът станал вчера на столичния бул. "България".

Обратно в новината

Коментари - Баща и син биха с бухалка полицай и приятелката му | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тази случка е олицетворение на всичко, което е грешно в тази държава. Голфаджийче-полицайче, което смята, че е повече от останалите граждани граждани и се възползва от привилегиите си в извън-работно време. Неясно от къде забогатели комплексари в джип (мьерцидьес, естествено), които тръгват да се саморазправят с всеки, който има наглостта да ги изпревари, да им свирне, или да погледне към тях. Пак че не се е стигнало до престрелка, в която д пострадат невинни минувачи (както почти винаги става в нашата джунгла).

В една нормална държава с нормален съд, тея двамата селяци качили се на мерцедес, ще бъдат осътдени на по поне 5 години ЕФЕКТИВНО! Нека после пак посягат на човек от полицията! Гнусарски СЕЛЯНДУРИ! Ваш'та мамка смрадлива! Добре, че момчето не е извадило оръжие.

след като е осъден за убийство???Да направи още няколко убийства ли?Ех,закони български... Жалко за бедния ни народ,докога ще живеем в стрес и недоимък,господа управляващи??????

Цецо още ли е отпуска?

На тия да им запалят Мерцедеса и да ходят да си режат вените!

за сефте чувам за толкова нахални помаци,блях

ДЕ ЮРЕ-ДЕ ФАКТО--ПОЛИЦАИТЕ ДА СИ ВЪРШАТ РАБОТАТА ЗА КОЯТО СА НАЗНАЧЕНИ А НЕ ДА РАЗМАХВАТ СЛУЖЕБНИ КАРТИ ЗА ЩЯЛО И НЕЩЯЛО.АЗ ЗА ТОВА СИ ПЛАЩАМ ДАНЪЦИТЕ ОТ КОИТО ТЕ ПОЛУЧАВАТ ЗАПЛАТИ.ИНАЧЕ АЗ СЪЩО НЕ ОДОБРЯВАМ ПОСТЪПКАТА НА ТИЯ САМОЗАБРАВИЛИ СЕ БИЯЧИ.

Всички оргаии дда си вържат червени панделки на частните коли, отсеъде, и с ТРИ фрашки, една на кртунта, и по една на предното и задното стъкло. Така секи ще ги Уважава и ще им пуска гювеч-предимство. Толкова е просто, да го направят! Ние нема да се стрескаме и да се плашим от секи, от сулями и пулями , да не извади макаровеца , щот не се качваме на тротоара ,той и ПРИЯТЕЛКАТА МУ да минат, егати!

така ли си пишеш по принцип,или още не си изтрезнял?

Аз пък си мисля че следващия път полицая ще спазва правилника за движение по пътищата сто на сто ги е провокирал само че този път грешните хора и са го ошамарили нека да им е за урок на всички полицай.Полицайте масово си правят каквото искат щот вади значката и казва колега съм и те го пускат.Всяко стадо си има мърша ама при нас май има само мърша.

да осъдят убиеца този път за опит за организирано (баща и син) масово (две жертви) убийство с тежко въоръжение (автомобил).

Ало, Главния "Плокулол"? Къде си? Или това пак не е работа на "Плокулатулата"?

Ако наистина са нападнали полицая, след като се е легитимирал е съвсем нормално да бъдат застреляни. (Дано само и полицая не е някое комплексирано леке, което се заяжда само защото има значка. И такива ги има много!)

Точно така, просто веднага ще влезе в действие 9 милиметровият ми приятел......а той от бухалка и нивелир не се плаши, както и не се занимава с математика - не брои нападателите. Тия селски бекове от Сатовча са изкарали голям късмет , че не са случили на нужния човек!!

хаха, 100% куката се е правел на гъзар с голфето.. ама е попаднал на луд гидия :)))))) после като видял зора е почнал да се крие зад значката..

Да беше ги разстрелял, или поне нагърмял в краката. Бахти и самодоволните мутри! Тия комплексари като се качат на джип, криле им израстват, започват да се обожествяват и си позволяват каквото си искат на пътя и т.н.

В САЩ нямаш право да излизаш от колата и ръцете на волана без да правиш резки движения в противен случай дървеня костюм в кърпа ти е вързан.

Ако действието се беше разиграло в САЩ, сина и бащата щяха да са надупчени на решето от пристигналите полицаи. Там всеки, който извади оръжие срещу полицай, си е подписал смъртната присъда.

Този Баща - криминално проявен - регистриран за убийство и хулиганство, защо е на свобода? За да извърши още няколко убийства ли и после може би ще го наградите а.

Аха, на НОРМАЛЕН гражданин дето си размахва парцала, наречен служебна карта, с повод и без повод извън работно време и цивилен, опитвайки се да го ползва като коз в спор за паркиране. Че не можеше ли просто да се пробва да ми олепи шамарите без да си размахва ламинираната служебна бележка? Виждаш ли колега, за какви страхливци и ждрольовци говорим...

Такова нещо ако се случи в някоя друга страна тези двамата-бащя и син-до животна присъда без право на помилване.

не сувсем, но много близо си, пурво някои от нападателите щеше да бере душа в болницата, а другя нямаше да може да спре да тича по околоврустното до петук *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Истина е че в България цари беззаконие. Истина е също че много полицай са истински престъпници. Журналистите винаги търсят сензация, кой прав кой крив, ще се разбере. Питам се, коя мутра носи в колата нивелир? И как полицаят който си е седял в колата, изведнъж се е озовал на вън? В никакъв случай не одобрявам насилието, но статията си куца от всякъде.

абе, момче полицаи, куде ти е пищова, как така ще почнат да те бят.... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Бащата е осъден за убийство, но благодарения на симпатичния и любим на повечето българи президен Гоце, е амнистиран и се радва на живота, включая дребните радости да кара пиян или да поступа някой пътьом.

Трябва да се дадат права на полицаите такива да имат право да ги убиват на място - след което да бъдат награждавани за което - да стане както е в САЩ!!

Ами така ще бъде, като отворихме границите на София - всякакви простаци и навлеци са тук. Ще ни бият не, ами ще ни размажат. Я всички провинциалисти да си отидат по родните места, да видим дали София няма да стане образцова. И защо само за 24 ч. ги задържат, направо ги съдят по бързата процедура. Е, за това няма полиция да има!

Голям смях си, мацко! :) Хем си комедия, хем си трагедия ;) Даже... май си повече трагедия!

Защо да се учудваме на станалото седкато имаме / криминално проявен регистриран за убийство и хулиганство /. Какво подяволите значи регистриран за убийство. Щом само е регистриран и освободен при това за убийство, значи за един побой няма и да го пипнат. Логично нали. Ето за това си е позволил да ги пребие!

Ако това беше станало в САЩ тези двамцата вече щяха да са в моргата с номерца на палците.

Такива мутри трябва да ги пребият докато са в участъка,тъй като съда както винаги ще ги пусне...

"Бащата е криминално проявен регистриран за убийство и хулиганство, като за първото престъпление е осъден." Бог да пази България! Без коментар!

"Бащата е криминално проявен регистриран за убийство и хулиганство, като за първото престъпление е осъден." КЪДЕ МУ Е МЯСТОТО НА ТОЯ???

до иво абе иво ти като си от софя да не си 100 метра ластик бе ,какво искаш да испъкнеш като свинско мъдо в рядка кал ,всички скапани софиянци се мислите за богопомазани а останалия нород кучетата го яли я се засрамете малко или това чувство ви е непознато

Ба си правописа...... Такова нещо досега не бях виждал !

и ясссссссссссссссссс....!

Ти ходил ли си на училище изобщо?!?!?

ами като е полицай къде му е пищова, и защо не им е пръснал тиквите?

Защото толкоз са са му правата на ченгето според скапаните ни закони. Ако го гръмне ще го лежи като за човек. Ако го простреля пак лежи за превишаване на права и неправомерна употреба на сила. Ако това беше станало в нормална държава сега щяхме да четем не че пребиха полицай а че при самозащита полицай гръмна криминално проявен. Ама ние не сме в нормална държава - ние сме в България

ами като е полицаи що не си носи нивелир......за да спази закона?! от утре всички полицаи с нивелири!!!

приятелю... не са ли прибързани тези ваши заключения. Кой е превишил правата, кой не е употребил правата си дадени от закона.както казва народа ни: ''ВСЯКА КРУШКА СИ ИМА ДРЪЗКА"Та в този ред на мисли,всака случка си има предистория. САМО 4Е ТУК , В СТАТИЯТА Е ПОЛЗВАН ПРИОМА НА МИЛИЦИЯТА- ДЕЗИНФОРМАЦИЯ. НЕКА РАЗБЕРЕМ ПЪЛНАТА ИСТОРИЯ.А АКО ВИЕ ЗНАЕТЕ НЕЩО КОЕТО АЗ НЕЗНАМ- ИЗВИНЕТЕ МЕ. ТАКИВА СМЕ ПО ПРОВИНЦИЯТА- С "ЛАБАВИ ТЕЛЧЕТА" ДА ЖИВЕЕ НАРОДНАТА МИЛИЦИЯ.....

Този с убийството как така е на свобода на 43 години?! Дали е изкарал и 20 в дрънголника? Лошото е, че вече в РПУ-тата има камери и няма как да му го върнат...

"Осъден" за убийство пише, ОСЪДЕН, този: 1)Трябва да лежи и да е по-нисък от тревата 2)Трябва да продължава да мачка хората около него - "щото можем" Изберете правилния вариант според социалната обстновка в страна ви.

Аз съм твърдо за 1). За да станем европейци и да заживеем спокойно и подредено, тези с бухалките ( не става дума само за тези двамата) трябва да бъдат натикани в миши дупки и да им се разпердушинят фамилиите до 9 коляно. Ама на държавните органи и МВР дали им стиска? А независимият съд дали може наистина да бъде независим от парите на такива елементи?

мдаааа има да чаакате...и да гниете в гадното си блато балканско...докато вашият Боко ви упраи...))))

Само по изказването ти си личи, че си се пръкнал от същото блато. Добре че си се махнал, че не ни трябват тук такива като теб.

Ти си седи да те онождат арабите и трай!

Сблъсък между мутра и ченге в мутро-ченгесарската територия българия. Мутрата се оказа по-корава защото ченгето е било "просто" ченге (може и без кавичките) а не мутро-милиционер! Ето това е класика в жанра !!!

България се пише с главно Б!!!!!!! Айде научете се да пишете правилно като изказвате мнение поне!!!

Тук бандюги пребили полицай /не им завиждам докато са в РПУ - то/, в Търново някакви пешлемета пребили учител в училищния двор. Проблемът им да стигнат до съда, където да ги оправдаят родните съди/йк/и. Лично аз бих стрелял и в двата случая...

Регистриран за убийство !!! Не се научиха тия драскачи и това си е. Това да не е куче та да го регистрираш. Съдът решава кой е убиец и кой не. Преди време нали и министър Рашидов шамаросва някакъв полицай, значи и той е криминално проявен :)

Че не е ли?

Не знам кой прав, кой крив, но в градски условия винаги може да се случи нещо, все пак хора ги карат тия коли, и е признак на варварство, селяния и простащина да се биеш заради такова нещо ДОРИ ДА СИ ПРАВ или да подкрепяш подобни действия, както доста от пишещите тук.

Щом е осъден убиец,какво прави на свобода?Не вярвам да си е излежал присъдата,освен ако е била условна....

Няма и да избереш как е излязъл на свобода, защото законът защитава Президента и Вицето да помилват затворниците, без да обявяват имената им!

Нека да го бият полицая, той друго не заслужава. Представете си само - служител на реда, въоръжен и нападнат - и не смее да се защити. И ти чакай от такъв да ти помогне, ако случайно мине покрай те, докато са те нападнали (дори и да не е на служба). Да я ядат бой полицаите, щом са се превърнали в чиновници. В САЩ в подобна ситуация след легитимитането полицаят вече щеше да е прострелял поне един от нападателите и вече дори щеше да е повишен в чин. А в Англия полицаите дори нямат оръжие - и какво, който си поиска ги спуква от бой? Пуснете му на този "Нашата полиция ни пази" да му минат по-бързо синините.

ЗАТВОР ЗАТВОР ЗАТВОР ! ВЕДНАГА!

хора , недеите да плачете ,че сме на това дередже. четете написаното по долу и ще разберете защо

Ох как бих искал това да се случи някъде в Европа или САЩ....Жална им майка на биячите!

Сватовча?!Това не е ли талибанското село?

Едва ли щяха да се замислят, на Лисичков 4-ма му скочиха и доста сбъркаха... Ама нали "на мене не може да ми се случи това"

Нека набият и някой полицай, щото на мен като ми скачат на бой полицаите не си мърдат гъза.

Мислят си тъпите пейзани, че не е възможно обратното въвеждане на софийско жителство ли?Може, може и още как - който родом не е от столицата, да може да става неин жител едва след 5 години брак или след 5 години плащане на данък сгради тук.На наемателите да им забранят да си карат собствените автомобили в града ни, че няма кво да се диша вече от такива и всичко ще се оправи.

ха ха ха ха ха

Много си бил тъп, бе! Не мога да повярвам, че има чак толкова тъпи копелета! Ще ме умориш от смях!

кой е твоят град бе боклук,на баща ти или на дядо ти беше,цървул бездарен

ти сот Подгумер нали ?))))

ако момчето не е полицай но има законно оръжие и ги осакати за да се защити тези нещастници,какво става с обикновенния гражданин???

абе иво, понеже си културен и васпитан слидващя пат някои трябва да ти счупи главата или и ти караш джип мерседес. на запад стрелят на месо ако е нападнат полицаи. но понеже тук е бг и има тапанари като тебе затова сме на това дередже

k, благодаря ти за мъдрите мисли. Ще се постарая да се преВАСпитам :))

P.S.: При смайващата ти неграмотност, похвално е все пак че твориш изречения, на които със сравнително малко усилия може да се схване смисъла.

ама и на запад полицайте не са такава измет като тук,ако не знаеш как са става полцай назапад се поинтересувай и тогава коментирай,там поцая е уважаван но пк направи ли гаф не го покриват а жална му майка