Полицаи ”налазиха” Галиче, Чокови са арестувани

На територията на врачанското село Галиче се провежда операция на Специализираната прокуратура и ГДБОП. Задържани са 12 души, съобщиха от прокуратурата.

Обратно в новината

Коментари - Полицаи ”налазиха” Галиче, Чокови са арестувани | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

като се реши проблемът с 60 ст, ще има да се вайкат- от роднини до министри....

Споменахме няколко мутрагени от Любим. Скъсаха се да търкат . Страх.

Ако го пуснат тоя психопатичен на вид кмет - истински звяр и показен простак, веселящ се с чалгаджийски к-рви, на всичкото отгоре и лихвар, и с двата крака, извън закона, значи правителството и МВР ще стане за смях . Значи, че са абдикирали от Закона. Защо ние да го спазваме?

БРАВО! Редно е да се размърда властта. Това не е нормално - ще станем за смях. Някакъв самопровъзгласил се благодетел раздава юмруци, тояги, пали, бие, руши, плаши - все едно гледам филм със средновековен сюжет. ВСЕ ПАК НИКОЙ НЯМА ДА СИ ПАЛИ КОЛАТА, ОСОБЕНО ОТ НИВОТО СТАНДАРТ НА ЖИВОТ, ОТ КОЙТО Е. НЕ вярвам на кмета . Прокуратурата да си свърши работата и да обнадежди българина, че има закрила в нейно лице.

И стига сте с Този Детектор на Лъжата Та това не е Сериозно - не издържал теста това звучи Тъпо . Най-елеметрен пример ще ви дам Хората който медитират Тази тъпа машина не може да ги улови и не само тях , разсеяни , хронично болни , тъпи , прости , неадекватни и т.н

Лошо, лошо, Борисов ! Един мутрест галичански кмет направи за смях властта - отражение на безсилието й да се справи с тоя тупарлак.

Галичани отдавна трябваше сами да са гръмнали /да са му намерили цаката на/ този нагъл звяр.

Полицаи налазиха Галиче.....Така се изрази министър председателя на Република българия в сутрешният блок на подопечната му Нова тв....Това словосъчетание повече прилича на мутра след 1990 година, да "налазят" някое заведение за рекет, но това заслужава българският прост избирател, поставил простият, нагъл и бивш комунист и сикаджия на този пост, дръжте си го и му се радвайте, простаци като него!! А подопечните му от Дир.бг, с гордост повтарят, в каква просташка държава живеем....

да го духате балъци,

ЧОКОВИ БОКОВИ все тая За тях ЗАКОНИ НЯМА Виж ако аз или ти откраднем една кокошка сме в пандиза Това еположението

Тоя кмет - бандит беше от ГЕРБ по едно време. Отрекоха ли се от него или...?

КРАЙНО ВРЕМЕ БЕШЕ

пак ще ги пуснат, пак да си вилнеят. И така е във всяко българско село и малък град.

Ще ги пуснат, ама ще си платят. Така е в царството на бандитите - БЪЛГАРИЯ!

Тоя дето лъже нагло че видял Ценко да му пали колата нека го съдят сега. Само Ценко може да се оправи с циганите в Галиче. Затова ние истинските българи ще го подкрепяме.

Граждани успокойте се, след тази акция поне ще има социологично обоснована стаистика.

цялата държава не може да се справи с разпищолил се селски кмет... Но пък осъдиха Златко Баретата, който си излежал присъдата вкъщи в джакузито... Смешна прокуратура, смешна полиция, смешна държава

... селото... галиче... се хвалеше навремето с наи-много мерцедеси... на глава от населението... кмета окачи "знамето на сик" на кметството... спас нелов е от галиче... познаите - има ли връзка властта със селото... освен селянията в цялата страна...

голяма тъпотия пак. малката рибка цаца пяак ще му дърпат ушето от бхк- организацията на сорос. организацията снабдена с парите откраднати от онез, които потъват с лодките купени от русокосата баронеса ротшилд, пред границите на европа. шах! матът ви предстои. имате един ход!

Всъщност извода е само 1: Законите не се спазват, а е важно дали има медиен шум. ЗАЩОТО: ако имаше спазване на законите смешника със златарското ателие по шията и крайниците отдавна да е там, където трябва да е и другият смешник (от Банкя), който е над законите и единствено медиите го притесняват - да не би да се помрачи образът МУ.

Окей ще перифразираме: галиче бе налазено от партизани, а останалата част от европа от бхк - горди гей-прайдисти - от родината на хитлер - австрия - кончити вурстки.

Tя щото нашата полиция лази, затова не върши работа. Истинската полиция щурмува и атакува!

Налазили били...досега къде бяха??

имате предвид къде спят червеите? :-)))

Това Полиция ли е, или бълхи? .."налазили"....били... Това министър ли е, или "съвпадение", като при палежите... В това министерство се развива единствено глупостта от към върха.

Разсъждавайки, стигам до извода, че действията на полицията са добре премислени. Много шум за кратко и после дълго спокойствие. Срещу всички знакови фигури от прехода се приложи похвата, сега си седят спокойно в уютни места по островните държави. И са тихи, тихи... Схемата се прилага и по действащи политици - и наши и ваши - разработват се и обвиняват по несъществени неща, за които лесно биват оневинени. Така излизат с пречистен имидж - преродени.

Голямо постижение на МВР браво на Бъчваровата мекица,ще си остане само с налазването

Предизборни налазвания по манипулирано-цензурираните медии. Нека познаем: ще се окаже, че чокови са си излежали присъдата още през далечната 1989 година. когато преходът свърши.

много шум за нищо!Тази гад за да дерибейства така нима не стои някой от сериозната мафия начело на територията наречена Абсурдистан ! Дано само началника горе си почне лека полека да си ги прибира за да разчисти това което тези гадове омазаха и направиха толкова много гнусотии!

На снимката прилича малко на ЦЦ.

Защо цяла година власта търпи престапленията с имотни измами,палежите и терора на кмета Чоков и бандата му от подбрани яки цигани ? Защо полицейските началници и полицаи от областа пият и ядат с Чокови ? Коя партия бивш наш др.Борисов предложи за кмет престъпника Чоков? Г-жа Бъч сутринта по БТВ рече,че от 2 месеца разработват престъпниците Чокови.По -късно по НТВ бивш наш др.Бойко Борисов рече ,вчера след като стана палежа в Галиче,аз наредих на БОП и полицията да влезат в Галиче.Какво става в България с вътрешната ни сигурност г-н Президент,г-да депутати и г-да управляващи от четворо, а днес тройната коалиция? За външната сигурност сме спокойни ,грижи се НАТО и най-вече новият ни голям брат по оръжие.

Последно този Чоков с циганите ли е, или срещу циганите? И как така в това корумпирано, зле управлявано от криминалнич Чоков селце в Северозападнала България има толкоз много за делба и крадене? А в околните добре управлявани селца защо няма толкова много население и ресурси за делба/крадене? В природата паразита търси гостоприемник. В Галиче кой е паразит и кой - гостоприемник?

Ще повярвам, че в България има правосъдие, когато полицията "налази" по подобен начин всички съмнителни български села. Но най-вече тези, в които има триетажни къщи с мраморни колони, за чиито строеж собствениците нямат доказан източник на доход. На бас, че ако тези се проверят и накажат, приходите в бюджета ще са стократно по-високи, отколкото ако се конфискува цялото имущество на Чоков, ако и той да е кмет, а те - "обикновени безработни", или митничари.

Що за власт имаме, що за полиция, при това с толкова много служители, като не може да въведе ред в една държава, която е колкото един град другаде по света.

ТОЯ Е ЦВЕТЕ ПРЕД КМЕТА НА ПЛОВДИВ

Добреее ,че е връзвал крадците (не само манго и бг.) на площада в селото -това ли е причината жандармерията да се намеси. На бабите е изкупувал млякото с 20 ст. отгоре. Добрееее бе градски педали кой ви създаде илюзията ,че това е престъпник.Не се мешайте в тези дела-вие сте престъпниците които крадете с милиони!

Селяндур прокиснал ,по всяка вероятност си продал върнатите по реституцията земеделски земи у селото ти, купил си си старо БМВ и гарсионера в ж.к.Люлин и си хванал за любовница - някоя селянка работеща като стриптизьорка в Града. За това плещиш глупости! А Ц.Ч. и врачанското село което управлява си заслужава управника! Трябва непрекъснато да ги бие защото само така може да се достигне до положението те да започнат да го бият!

Жалко. Това е лицето на днешна България. Мафията управлява умело. Запада постигна всички цели. Разруши Бг и направи тъпанарите да управляват и разрушават. Много тъжно е бъдещето не само на Галиче .

Свобода за Ценко и Мартин!

Да трябва им свобода ! Да ги вкарат в софийския или врачанския затвор където е по широко и имат по голяма свободо! Не виждате ли излъчването от публикуваната му снимка? Той прилича на орангутан! Вероятно е с произход от Африка?

МВР-Борисов.Бъра-бъра, само глупости и прах в очите на слепите!!!

Рейдио Горно Уйно: Цеко имитира Боко. Румата е раздвоена. Ситоация е паткова. Добре че имат Цаца!

ЗАСРАМЕТЕ СЕ ,ТОВА Е ИЗВАДКА ОТ ВАС,Т.НАР. УПРАВЛЯВАЩИ...ЗАСРАМЕТЕ СЕ НАЙ- НАКРАЯ!!!!ТОЗИ ИМА ВИД НА ЗАТВОРНИК,ПРЕСТЪПНИК,НАЙ МАЛКО ПРИЛИЧА НА КМЕТ...ПОТЪРСЕТЕ ДОБРИТЕ ПРИМЕРИ,МИСЛЯ ,ЧЕ СЕЛОТО С ТАКЪВ КМЕТ СЕ КАЗВА ЧАВДАР ИЛИ ПОДОБНО...

Пристигна цирка в нашето село. И всички тук се смеем истерично Че пак ще е каквото е било днес тук е ДАНС, а утре е различно.

Ннтересно как в това село се спретва акция със стотици полицаи за няколко запалени коли. А в други села на същия регион, където цели къщи са като обезкостени и полуразрушени, реколтата редовно се краде и поради това се обезлюдяват: пълно информационно затъмнение.

Местните феодали които са над закона в "най-правовата държава" на ЕС! Не мислете че нещо ще им направят! Тихомълком пак ще ги пуснат! Просто идват избори....

Бъчвата си мисли,че без чистки, натиск и контрол ще постигне нещо?Наивно и безотговорно... Няма как и вълка да е сит и агнето цяло....

Местните феодали са битова престъпност? Хм ...

След като една мутра и шайката му могат да мародерстват безнаказано цяла държава, защо да не може една селска мутра да управлява забутано село.

Тази мутра я избират всички, защото се е "справил" с битовата престъпност, т.е. циганите му имат страха, така както имаха страха на милицията навремето - те циганите който ги бие го уважават, това е положението. Каубойска държава...

А На другите,където им запали Къщите,и колите,при тях каква среща е???

когато циганите станат повече от българите и започнат да ни бият ,както сега прави мутрата,пред кой ще ревеш

Доста време държавата търпя този местен дерибей, но какво да се прави-води бабичките на море и те гласуват за него. Както е казано всеки народ си заслужава управниците.

Ква държава бе подмазвач. Какво знаеш за този човек лично-нищо!!! Всичко е изфабрикувано.Аз пък лично съм го виждал с 2 джипа с родилка от селото с агнета и пачки пари за докторите в София.Стига с тая евтина пропаганда-изкарахте го изрод,фашист,комунист,лихвар а бе тв.телета сте.

Всичко идва от хората. Това, дето всеки споделя, че политиците ни това, кметовете онова - е глупаво. Хората правят държавата. Кой го е избрал този за кмет? Да не би някой от народнот осъбрание да е гласувал за него?! А представете си в Германия, в Швейцария и прочее още сума ти държави някой някога да си избере такъв!! Парадоксално е как хората опитват да прехвърлят вината за проблемите си върху друг. Всъщност всички ние като общност си ги създаваме, това е нашият избор. Аз лично бих гласувал за стара баба за кмет, но не и за такъв образ. Но колко българи мислят като мен? Всичките посткомунистически луди си правим като нация реалността, в която живеем. Още един пример: представете си България с това правителство, с тези кемтове и с тези общини. На ум махнете всички остнали граждани и слеяни и на тяхно място докарайте швейцарци. Още преди да е свършил мандатът на горе упоменатите апаши, България ще е почнала да се разхубавява, но познайте дали един от тях ще се закрепи на следващите избори. Не че няма да искат българи, ами няма да искат такива уроди. Ще си изберат умни и работливи, след което за петилетка няма да пзнаеш държавата. Не се лъжете, че някой ни е виновен. Ние си го правим, а е вече време да се оправим. Става на първо време с махането на комунизма. Никога е съм видял в Швейцария толкова полиция и толкова оборудвана, както и два кордона заграждения, както на митинг на социалистическата им партия. И в огражденията видях позната картинка - същите празни погледи като на митингите на БСП в България. Само че в Швейцария са далеч по-малко и разликата се вижда с невъоръжено око.

Ти явно не си го виждал тоя орангутан на живо - кой възрастен човек ще смее да НЕ гласува за него, като навсякъде този урод има доносници, които срещу обещание да не ги закача му снасят кой какво казал или помислил!

Защо политиците умишлено държат хората бедни - за да им дадат малко бонус към пенсиите и по някой лев за изборите та народа да е доволен /макар за ден два/ и същите пак да управляват и крадат но за 4 години ,а до кога ще е така не се знае .........

Всичко което пишеш е хубаво но е утопия имечти. Бих казал фантастика за БГ. Сегашното дередже е дори по отчайващо от онези времена. Не наказаност простотия и страх от местните гаулайтери .първообраза на фашизма в най грозен вид. Мисля че продължат да тероризират другомислещи хора. Това ще ги закопае но ще причини жестоки щети на свободата . Това по форумите остава във въздуха.

Щесгащи крадливото Любимецко дуо Станков - Анастасов. Бивши и настоящи подлоги на всички власт имащи.