Масови арести при акция за нелегални имигранти в страната

86 души бяха арестувани за часове при спецоперация на МВР за незаконно пребиваващи на територията на страната чужденци.

Обратно в новината

Коментари - Масови арести при акция за нелегални имигранти в страната | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Арестували са ги. А къде ще ги държат?!? Значи ще ги пуснат, поне по-голямата част от тях. Резултатът? много шум за нищо, насаждане на чувство за безнаказаност у тях, което води до непукизъм и увеличение на извършваните престъпления. хУбава работа, ама българска!

Така трябва да бъде.

Толкова много за толкова кратко време означава, че имат предварителна информация, това е добре. Почти девет хиляди - това всички ли са?!

Сега тези 86 да ги експулсират по най-бързия начин от страната. Впоследствие останалите 8000. Защо малоумното ни правителство продължава да ги пуска? Защо не казват колко е точната им бройка? Какво стана с оградата, чу се, че Кунева е спряла строежа и?!?! Защо бе, дебили облечени с власт, затривате България?!?

Хахахах Мери недей да прехвърляш вината върху някой друг! Колкото са виновни те толкова и ти! Даже ти си по-виновна защото само хулиш!

Каде се чу по "телевизия" алфа да не е било.Строи се и то яко,така че спокойно

Нищо... Ще им бъдат издадени контативни протоколи и ще бъдат пуснати, няма да има юридически основания за продължителното им задържане... Така или иначе след няколко месеца ще бъдат в Германия или Швеция...

Тц, тц, тц, значи на всеки 1000 човека един е обявен за издирване? Много бре....

За няколко часа МВР преизпълни плана за годината! Или днес е първи април?

Както са загрели да влизат по гетата. Там какво ще намерят.... с тирове ще изнасят оръжия, наркотици и крадени вещи.

няма кой да го направи това, циганите си плащат и то много на висши полицаи и те ги пазят. Мангалите са навътре в бизнеса с проституция и наркотици, крадени вещи, джебчии, просия, телефонни измами, поръчкови убийства, отвличания и т.н. Ако не беше станало това с Киро Мангала от Катуница, ако не се беше вдигнал шум, ако нямаше протести - още щеше да е Цар Киро, още щеше да си върти далаверите със спирт, фалшиви пари, наркотици, живак, антики и т.н. , щеше да си кара мерцедесите и да псува българите на село. Киро си плащал на полицаите, на кмета на ПЛовдив, на прокуратура, на съдиите - хората пишат жалби срещу него, полицаите му ги носят у тях да види кой ги пише..

Така си влизат и войници от ИДИЛ , а утре при сигнал ще ни унищожат и България край !

Леко да не се изпуснеш от страх! Горкия по сигнал и го няма! Малко по-спокойно го карай!

управляващи идиоти? Нали се ежехте и заплашвахте със съд хората, когато ви казваха, че няма бежанци, има само закононарушители, минали през баири и чукари. Имигранти са само тези, които влизат законно в страната през КПП-тата. Продажници от шесторната коалиция, защо се правите че вършите някаква дейност, нали вие ги пускате да влизат незаконно. Защо не продължавате да строите оградата, а строите лагери за приемане на още такива? Сега като ги хванахте какво ще ги правите, ще ги върнете ли, или ще им издадете документи за пребиваване и ще ги узаконите?

Супер полиция!!! Не напразно мафията идва тука да си върши мръсните дела....ей, ужаса с детето и майката чак от Кипър са долетяли и те и убийеца да се извърши престъплението тука щот знаят що за стока сме!! Никой няма да ги хване!!! Що не посмяха да го направят в Кипър а ги издърпаха в БГ?!!?!

чужденци със " статус" или със "статуТ"?

ПОЗОР ЗА ТАКАВА ПОЛИЦИЯ! Как от 86 незаконно пребиваващи имигранти само 7 са арестувани!? В Франция, Германия, та дори и в Румъния това няма да допуснат да ги освободят без да бъдат осъдени!По бързата процедура и без право на статут! Как незаконно ще пребива някой си и ще го оставят на свобода ? Той трябва да бъде осъден без право на статут! Затова тук злоупотребяват с циганчета дори не навършили и 15 години забременяват от тях и захвърлят децата на нас ние да ги издържаме! Тая скапана партия на Първанов -АБВ и самия той пълен негодник постоянно ревяха как сме били пред демографска катастрофа и ги поддържат.Ами тия престъпници от ГЕРБ и БСП?

Правилно отчитат при изследването Пиза, че голяма част от българските деца са функционално неграмотни. Т.е. не разбират текста, който четат. 86 арестувани и 7 досъдебни производства. Хващат те теб, и още 10 юнаци, че примерно организирате бой с петли. Прави се едно производство, нищо че сте 11 души. Има и друг вариант да не се бърза толкова и да се изчака пяната по устата да засъхне.

Абсолютно вярно! Хората са толкова зомбирани че не знаят въобще какво четат! Просто чакат да има една дума да се захванат за нея и да си кажат идеята!!!

Е , И ? След кратко мъмрене , ги пускат !

За какво са тръгнали да проверяват, какво са открили - автомобил. Ми то е така като правите показни акции около Великден и Коледа за премии. Туй трябва да е редовна практика, какво ми го пишат по новините. Все едно ми пишат, че някой си върши работата. Голяма новина!

Образувани са 7 досъдебни поризводства, защото зад една "самоличност" са регистрирани средно по 100-150 "бежанци"

От това което е написано излиза че пак не се прави проверка на това дали тези хора са нелегални емигранти, а се прави статистическа извадка колко от тях се занимават с криминална дейност...

РЕПАТРИРАЙТЕ ги!!!! Нали нашите цигани така ни ги връщат от "демократичната" Европа!!!!

Репатрирахме ги и в момента са на наказателен паркинг. Таксата за престой се плаща от българският данъкоплатец.

Сега е важно да се установи кои от тях са джихадисти, ислямисти и тем подобни... Нататък е ясно - дето вика един колега: Главътъ, трапа, 'рая' и срещата с девиците - 72 на брой. Да видят другите ко става тук и да се не вясват повече

''Според първоначалните данни, общо са проверени 4542 обекта и 8629 души. Задържани са общо 86 български и чужди граждани, а образуваните досъдебни производства са седем. Установени са и осем души, обявени за общодържавно издирване'' МНОГО ШУМ,МНОГО СРЕДСТВА - А МАТЕМАТИКАТА - От 100 процента проверени - 1 процент задържани-евентуално 1 промил ефективност. Ако всички работехме така,нямаше да има и стотинка за такива показни акции.

дай да вземат да арестуват 100% от проверените. Това ще е голяма ефективност.

Дотук добре. А сега?! Защо са хванали толкова малко няма и да питам.