Кабинетът реши проблема с охраната на паметника ”Шипка”

Охраната на Националния музей „Шипка – Бузлуджа”, НИМ и Националната галерия за чуждестранно изкуство ще продължи се осъществява от МВР, реши кабинетът.

Обратно в новината

Коментари - Кабинетът реши проблема с охраната на паметника ”Шипка” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сложете камери с аларма и прах по витрините за отпечатаци !

Кабинетът реши проблема с охраната на паметника Шипка Както се казва, на Шипка всичко е спокойно.

Защо пост номер 1 на Републиката не е на Шипка, а пред президентството?

Много добро предложение !!! Браво !!!

Жалко,много жалко. Щехме да си наберем много жилезо от там. И бронз.

Още един паметник за бутане. Паметник на същата тази армия, сринала Варшава и потопила в кърви порива на демократичния полски народ към демокрация. Паметник на армията, заради чиито балкански интереси избухва Първата Световна Война, понеже е протегнала алчни ръце към България, Сърбия и проливите

А кой паметник според теб трябва да оставим за поколенята? Бузлуджа ли?

"А кой паметник според теб трябва да оставим за поколенията?" Разбира се, че това ще са всички паметници на победителите във ВСВ.

Ти чувал ли си, чел ли си, че отбраната на Шипка е осъществена изключително от нашите прадеди- опълченците, при това с почти негодното оръжие да део им от руснаците като нередовна войска! Слава на всички наши предци, които оставиха костите си там, за да я има България!

Като студент работих като бригадир на строежа на Бузлуджа. Сега с удоволствие бих участвал в разрушаването и. Но за Шипка без колебание бих застанал в редовете на опълченците!

ЖАЛНА НИ МАЙКА,АКО ВСИЧКИ СА КУХИ КАТО ТЕБ!!!

Към РБ : Известно е как ген.Столетов/Скобелев е клал в Полша полските патриоти, но сигурно знаете и за кланетата на поляка Сен Клер над българите?Вие вероятно не сте българин/българка, но аз съм,ако сте български гражданин, би трябвало да сте лоялен към паметта и историята на нашата нация.Шипка е национална светиня на българския подвиг,на българските опълченци и еманацията на Българската освободителна епопея,която българите подготвиха и платиха векове преди това със своите жертви,борби,богатства.Уважавам РБ и не допускам там да има неграмотни фанатици и българомразци,като подлогите от Новата Византия-Сърбия,Русия,Гърция,Македония-ОМО Илинден,или Анадола.Преди да бъдем политикани,фили или фоби,трябва да бъдем преди всичко БЪЛГАРИ!А който не се усеща като такъв светът е достатнъчно широк.Българите сме най-потиснатия,разпокъсан ,ограбван векове и подложен на геноцид народ в Източна Европа, който единствен на полуострова граничи със собствените си исторически територии,и единственият,чиито права не се уважават от съседите, и нямаме нужда от продажни оплаквачи на чужди гробища.Поляците има кой да ги защити,нас не.Затова нека да не гледаме чуждите гробища и геноциди, а да уважаваме собствената си памет, история и интереси.Това,което са направили с охраната е добре,но пак е след дъжд качулка.

Има паметници и институции в България, които трябва да се почитат и пазят винаги и от всички, независимо дали от левия или от десния си джоб ще извадим парите за заплашането на дейността. И дори е престъпление едните да не предвидят средства, а другите тихомълком да не уредят нещата, а да ни хвърлят прах в очите!

То в бюджета на МВР не бяха предвидени и загражденията и охраната на НС през последните 15 месеца, ама там отидоха доста пари. Така че да пазят и да си траят, че да не им орежат и без това раздутия бюджет.

Раздут ти е мозъка ! Като си нямаш на идея за какво става дума защо се обиждаш отворко ?!