Министър Валентин Радев внезапно провери граничната охрана

Изненадващо вътрешният министър Валентин Радев инспектира границата и контрола по опазването й в района на Средец и ГКПП Малко Търново.

Обратно в новината

Коментари - Министър Валентин Радев внезапно провери граничната охрана | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пуснете ток по оградата ! Толкова ли е трудно ! И защо пространството между 2те огради не е минирано ? Който влезе там сам си е виновен ! ДА се стреля на месо както по татово време ! Тогава никой не можеше да премине !

Вальо, връщай кинтите.

тая работа с инспекции нема да стане. Ако вкараме неколко цигани в затвора за нелегално преминаване на държавната граница, всичко ше стане както си требва. Ама нещо не се чува за такива осъдени. Човек ше си каже, че нема нелегални.

Бате , тази работа и със затвор няма да стане. Аз поне не искам да ги храня. Трябва си стрелба за решаването на този проблем...

И КАКВО,НА МАМА СИ ЗАДНИКА ПАЗЯТ ТЪЙ НАРЕЧЕНИТЕ ГРАНИЧАРИ???????ПРОВЯТ СИ РАЗХОДКИ,ПОЛУЧАВАТ КОМАНДИРОВЪЧНИ,СПЯТ В ХОТЕЛ ЗА ДЪРЖАВНА СМЕТКА - А МАЙМУНИТЕ МИНАВАТ...СКОРО МОЖЕ И ДА ИМА ИЗКЛАНИ ГРАНИЧАРИ...

Отдавна стана ясно, че не са никакви бежанци, а заплаха за страната ни!

В курортното селище Обервил-Лиели-Швейцария, което е с население от 2200 души, живеят 300 милионери. Жителите му единодушно решиха да отхвърлят наложената от правителството квота за прием на имигранти и да си платят финансовата санкция.

И там ли има квоти? Нали не са в ЕС?

Умрели са 9 в катастрофа.Това добре , но е крайно недостатъчно. Очевидно е , че не можем да разчитаме само на съдбата и такива щастливи случайности . За да се повиши спасителната за нас смъртност сред "мигрантите" очевидно трябва да се вземат допълнителни мерки и да се удари едно рамо на съдбата...

Как, след като тези, които трябва да пазят държавата (от най-високо до най-ниско ниво) участват в трафика? Нали неотдавна хванаха камион превозващ чакъл за оградата, да прекарва мигранти.

Не разбрахте ли, че всички тези превантивни мерки са за пред простолюдието, да си мисли, че се прави нещо за защита на границата. Директивата обаче е Европа да се напълни с мюсюлмани на всяка цена. Това, разбира се, ще сложи края ѝ във вида, който я познаваме и предпочитаме. Ще бъде съответно по-лесна за контролиране и манипулиране, нещо, от което ще печели наднационалния капитал и свързаната с него глобализация.

МИНИСТЪР РАДЕВ "ВНЕЗАПНО НАПРАВИ ПРОВЕРКА НА ГРАНИЦАТА ИДИ СИ МИНИСТРЕ, ДАЙ ВЗМО

На преминалите да им режат Б у Б и Т е до корен и да стават евнуси!Да видим колко ще искат да минават от тук!

И?! Тя тази ограда е проверявана от "важните отговорни фактори" откакто е започнало вдигането ѝ! Днес обаче ме изуми една реплика на някакъв мушмул в Нова - някакъв зам.мин. или друг някакъв "експерт по сигурността" беше. Та на въпрос какво се случва сега с тези нелегално преминали и заловени навлеци и къде отиват, оня каза "ами зависи от желанието им"?! И се спусна в пространно обяснение как в зависимост дали искали статут у нас или не - щели да бъдат настанени еди къде си. После обаче, "като ги потърсели, че оказвало, че голяма част от тях ги нямало на тези места"?! Направо изумях!

Оградата режат (не се занае кой). Камерите са за сплашване. Вероятно не ги включват за да не харчат електричество. Материала слаб значи, режат. Повече пари са нужни за по-качествен материал.

Внезапно внезапно с няколко придружаващи го коли ама май с предупреждение като всяка ''проверка'':((((Те видители ''работели'' тихо и за това толкова ''бързо'' открили собственика на буса???сякаш това не става от всяка катаджийска кола за минута...Поредния манипулатор решил че хората са слепи и глухи..Че са улави няма спор иначе нямаше да позволяват некадърници да ги управляват..

Да пускат военните и да шият наред!Оцелелите да ги пускат на гладните свине ,да ги прявят свински халал!

Да слагат картечни гнезда с голям калибър и да шият наред само мъжете,жените им да ги хритиянизират!

И това не помогна в ГДР!?

d4

интересно... преди трийсетина години нито можеше да влезеш в държавата без необходимите документи, нито да излезеш. имаше граница!имаше и държава. сега няма нито граница, нито държава!а за оградата просто нямам думи...ред пръти, ред слама!

Душици! Да знаят, като я срежат, да я турят на гръб, и айде на вторични суровини... Ама не знаят, само се хабят, да режат, па да идва после министъра, да троши пари и той, да инспектира... Полза - никаква, и без туй)

СТРЕЛЯЙТЕ ПО МАЙМУНИТЕ -ИНАЧЕ КАКВО ПРАВИТЕ ПО ГРАНИЦАТА-САМО ХАРЧИТЕ ПАРИТЕ НИ ,УЖ ЗА ОХРАНА

ли е - ДА СЕ МИНИРА ЦЯЛАТА ЮЖНА ГРАНИЦА СРЕЩУ НАШЕСТВЕНИЦИТЕ?

скоро пак ще сме 9-10 милиона !

Вальо Паркинга - Министър на вътрешните работи - абсурд, който може да стане само в България. 1. Този ли не знае защо стъклата на новите автомобили не пропускат изображенията??? Този лайньо преди да стигне до тук четеше и пишеше Технически Задания в Института на МО. Просто търг с "правилно задание". 2. Сега ще набута едни пари на фирма Оптикс - редовния победител в търгове на граничини войски за скъпа и прескъпа апаратура - нали "обеща на граничарите в най-кратки срокове". 3. Жена му играе "касичка" на върховния и за това този пролази по стълбицата на ГЕРБ. Калинка с пагони!

Има ли някой да вярва още, че парите от нелегалния трафик на бежанците не влизат в касата на герп и вече, и на патриотарите?

Tая ограда няма да ги спре,трябва ограда,като китайската стена,от камъни и бетон!!! С телени мрежи и бодлива тел само ги забавят,но не ги спират! А и защо не се стреля на месо,това е граница и трябва да се стреля срещу всеки дръзнал да я пресече нелегално!!!!Та те идват тук за да ни избиват, а не за да се интегрират,ТАЗИ ИЗМЕТ Е ГОЛЯМА БЕДА ЗА ВСИЧКИ НАС!!!

тук и сега ще се види ясно ,що и колко струваме като народ !

Tака е,пуснете индукционен ток по мрежта и и нещата ще се оправят. .Eдин емигрант няма да може да мине.

индукция. Направо 25 кило волта.

индукцята го удря от растояние без да е докоснал мрежeта.

Колко деца се изпържиха от волтови дъги по ж.п.-гарите ... Айде не ми разправяйте, че не знаем как да спрем ислямистките диверсанти и разчитаме на една проста ограда, дето и добичетата не я имат за препятствие. Оградата беше просто начин да се усвоят едни пари. Нищо друго. Ако наистина са искали да спрат навлеците, отдавна да сме забравили за тях.

Събудете веднага Хитър Петър !

"...става дума за един от най-натоварените участъци.." Там Бойко трябваше да тури магистрала.

Дано проверката на министъра има ефект за работата по охрана на държавната граница. Все пак, като бивш военен, Валентин Радев знае къде и какво да провери. Иначе и Волен Сидеров неотдавна се беше показал по ТВ "Алфа" как прави проверка на издигнатата ограда по границата с Турция, а заключението му беше, съвсем по европейски, че всичко е наред и нелегално влизащи в България вече няма. Истината обаче излезе наяве на магистрала "Тракия"...

момента се изравняват възнагражденията на граничарите.

Писна ми от безмислени мерки. Време е за ток по оградата.

Най-вероятно са си влезнали през ГКПП,натъпкани в буса,след като каналджиите са заплатили на съответния митничар.Щом на летището могат да стават такива неща,както пречи и по митниците да има такива канали.

Тези хора водят война срещу нас. Радев бил паркетно служителче в МО сега ръководи МВР. Толкова ли нямат кадър в МВР.

Поне не сме социолози и статистици

бъдат избивани навреме и на точното място - няма да имаме никакви проблеми. По този начин сами ще се откажат да идват до границата ни. Масово избиване - това е.

Докато не почнат граничарите да стрелят "на поражение", няма да се спрат.

Глупости, плащат си на Ганьо Честното и влизат...На същият този Ганьо, дето все политиците му са лоши

Като няма сигнализация по оградата, какво друго да се случи? И не нелегално преминаващите режат оградата, а каналджиите! А като не могат да слагат мини, друго не могат ли да слагат ?

Радиация :)

това си е живо доказателство ,че сме си избрали най-големите престъпници да ни управляват и влачат към унищожението !тия мислят като евреите (ако не са)само за крадене,защото за друго не са способни .

Ами пускате 2000 волта по оградата-и рязаните животни ще се опекат! Кой е проблема? На сила никой не ги е карал да режат оградата-на зло куче зъл прът! Стига им цепиби басма на животните! И пуснете свинско грухтене!

тези бежанци със зъби ли са срязали оградата или си носят сатърчетата за нови подвизи ,нали имаше и видео наблюдение .........

а ние ги черпим и хрантутим и лекуваме и ги пазим в тяхната страна това не са бежанци а престъпници

От МВР и МО искали по високи заплати ? Как опазихте държавата и реда ? 16 год. мангал с наркотрафиканти в центъра на България ? Имитация и претенции.

защо откопира името упс това е противно нямаш ли си име или си тъп

Какво говорят глупости тия олигофрени! Та нали доходите от нелегалния трафик на Ислями Мюслита, е едно от основните пера в бюджета на тая кочина ГРОБ!!!!

Над 160 милиона за ограда. Колко милиона за граничната охрана не знам, но няма да са малко? И накрая- бусове и камиони с разни азиатски субекти по пътищата. И всякакви изявления, но не и оставки и уволнения за несправяне с нарушителите на националната сигурност. Ами махайте ги тогава тези некадърници от границата. В България има над 100 хиляди ловци- по-добре те да пазят, сигурно стрелят и по-добре.

да са всички ционистки съюзи !!!

"Оградата" е да се приберат едни пари. Тези които разбират са написали, че живата охрана нищо не може да я замени. Едно време граничарите на обход минаваха километри в сняг, дъжд, кал, студ и какво ли не и нарушенията на границата бяха единици. Сегашните "охраняващи" мрънкат, че нямали условия. А не искат ли да им направят петзвездни хотели на самата бразда ?

.... не, че си нямат 5* звездни хотели ...на границата де!

Хващаме всички престъпници,които при катастрофа не могат да бягат