СДВР издирва извършител на обир, познавате ли го?

Столичното Четвърто РУ разпространи снимка на мъж за установяване на самоличността му във връзка с извършена от него кражба на пари.

Обратно в новината

Коментари - СДВР издирва извършител на обир, познавате ли го? | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Sm3hurk0

Напишете от кумова срама, каква сума може да очаква доносника ! Всеки има глава на раменете, за да прецени дали си заслужава риска, че утре и тоя може да избяга от затвора.

Това е Путин! Веднага санкции!!!

Тоя явно обикаля на турне... Семпатяга е. Евала! Жалко че не оправя касиерките - да не са капо, горкичките...

Казва се Сотир. В действителност е доста по пълничък.

това не е ли финансовият министър, а?

Ама вижте , че този изрод е с различни дрехи. Той е сниман от различни обири. Не е ли малко късничко за издирване от ноември 2018? Пак гласувайте за ГЕРБ!!! /Долу БСП, ДПС и т.н. изверги /

Освен това едната жена е руса , а другата с черна коса. Значи този играч е с много обири, но милицията не може да го хване или са се разръчкали, защото е обрал офис близък до Герб....

Кога ще ми преведът заплата за свършената от мен тяхна работа?????

Iivanov84

и то брутна заработка без данъци

5 месеца след обира МВР реши да го издирва чрез снимки !? И за какво ? и да го намерят нито ще го съдят нито ще влезе в затвор и да влезе ще избяга !

ГОРКОТО МВР, СЕГА Е ИЗОСТАВЕНО ЗАЩОТО БОКО ТИКВАТА СЕГА Е ВЕЧЕ МЕЖДУНАРОДНИК!!!

Това са две различни снимки.Крадецът на едната снимка е по анцуг,а на втората е в черен екип и с шапка.Това два различни обира ли са,защото МВР го търси за един.Странно,не вярвам да се е преобличал на място.

Iivanov84

:D

Iivanov84

май го познах,,гошо от почивка

Ние ли трябва да го познаваме или вие бе, тюфлечета? Нали и без това всичките са ви "известни на полицията"?

И ТОВА ГОВЕДО ЩЕ СИ НАМЕРИ МАЙСТОРА. СКОРО. ЩЕ ИМА КЪСМЕТ, АКО ПЪРВО ПОЛИЦИЯТА ГО НАМЕРИ.

Я го знам.Скакауеееец......!

Снимката на извършителя е налице. Ако е налично и ЕГН-то, трите имена и постоянен адрес на извършителя, полицията ще може ли да го идентифицира?!

Какви ЕГН-та те тресат? Това са лични данни. От средата на май влиза Европейската директива за защита на личните данни и такива дати на раждане, егнта, адреси, имейли и прочие никой няма право да ти иска, публикува или съхранява. В момента върви дискусия в ЕС дали името също не е лична данна. И ако се окаже, че е такава, всеки който те повика по име, можеш да го осъдиш и да му поискаш минимум 4% от годишния доход. Въобще разните европейски директиви, конвенции и прочие еврогейщини са такива глупости, такива глупости, че направо ум да ти зайде. Стоят там някакви евронекадърници, като Габриелката и си намислят простотия след простотия, за да симулират дейност и да лапат едни голе-е-еми мангизи!

Ти за ирония чувал ли си?

е ..тая шматка пред компа спи ли или е полусляпа?!

ама кой от двамата бе, чичковци? Едната леличка руса, другата чернокоса - тоест са два случая. За кой от двамата крадци им трябва инфо?

SS-Nebel

А кой ГЛУПАК снима екрана на охранителната техника? Така само поножавате резолюцията! За SCREENSHOT не сте ли чували? Дебили!

"Анонимността им е гарантирана." Тия вярват ли, че им вярваме? или Тия не вярват ли, че не им вярваме?

Ако може и двамата пандизчии да ви хванем, пък вие спокийно да си стачкувате.

pompai

Не ,но награда имали?

Анонимността им е гарантирана... Смях. Като бях млад взех, че им се вързах.

Aбре дизелови милиционерски некадърници! Колко време измина от тогава,бре Боклуци ?

Да е откраднал, колко да е откраднал. Вие да знаете Тиквата, Гуменката и шайката им как крадат! И снимките им ги има навсякъде и всички ги познават. И пак са на свобода!

червен боклук и тука пише глупости

Е, ще го "намерят" скоро, щом след 6 мес. са решили да му пуснат снимката...

Това е станало преди близо пет месеца! Сега ли се сетиха да му пуснат снимката? Той сигурно вече не изглежда така! След като снимката не е ясна, трябваше веднага да я пуснат! И да попитам: той колко пъти е крал от този обект? Двете снимки са направени с доста голяма разлика във времето!

Колкото пъти е искал, докато дембелите полЮцайчета са пушили цигарки и стачкували за заплати.