От МВР: Издирваните обирджии на банкомати са опасни

Тримата мъже, които МВР обяви за издирване след взривяването на банкомат в Сапарева баня, са опасни, заяви главният секретар на МВР Младен Маринов.

Обратно в новината

Коментари - От МВР: Издирваните обирджии на банкомати са опасни | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Днешното общество генерира непрекъснато, ежедневно, ежечасно дори, ситуации на дива конкуренция, престъпност, насилие, омраза и войни...Обществото на частната собственост не е в състояние да гарантира основните две права на всяко човешко същество: правото на труд и правото на живот.

Голяма примивка, няма що. Нормале бизнесмен ако няма ефективност и ако някъде оше го има, ще премине първо към съкращение на непроизводствения персонал или поне към пренасочването му за рещаване на текущите проблеми. А в това министерство ги избива на стачки за пари. На практика са оядени мутри.

Тая операция е пълен провал. При положение, че цялата полиция ги е чакала на гюме в Сапарева баня и да не успеят да ги заградят, да ги изпуснат чак до Боснек, който е на 50км от Сапарева баня си е пълен провал

този наистина е казал това,което пише в дописката, значи чеп за буре не става нито от него, нито от подчинените нему калпаци!

Голем пиар си направиха шефовете на МВР с тея хеликоптери и чудесии, няма що :)))

Ми що не го стреляхте тогава?

Добре, че ни информирахте, че са опасни! Иначе да ги търсят в детските градини , що ли? Каквото и да пишат, колкото и началници да се проказват по всички видове медии, ясно е едно-некадърни, неуки, слабоорганизирани и напълно неадекватни са полицейските сили в БГ родината.Тъжно е , но е истина. АКО НЯКОЙ МОЖЕ ДА ДОКАЖЕ ПРОТИВНОТО-ДА ГО НАПРАВИ.

Не се притеснявайте! Хванали са ги и парите са у ченгетата. Ще си ги разделят.Те така действат.

А така, никаква стрелба! 'Секи полицай с по едно чаталче с памук и им прави свирка без ръце.

Шехме да ги ФАНЕМ, но един колега трябваше да сече дРъва, друг имАл работа с едни наркодилъре, един пък - основен играч, се улисал да проверява сигурността в мол-а...

България няма изтребител Ф-18, затова не могат да ги хванат. Хора, представяте ли си някой да ни нападне страната какво ще стане??? На какво дередже сме!! А Б.Б се хвали, колко сме напреднали. Унищожена държава. Това е.

Какво да стане ако някой ни нападне ли? Ами най-много някой богаташ да завари, защото на тях куфарите са им най-тежки и ще бягат най-бавно.

Четири пъти ни обираха апартамента. Дори ги насочих към крадците, но нищо, нищо не направиха. Гола вода са!!За какво иде реч??

При тези обстоятелства в една нормална държава се подават веднага оставки от министъра на МВР, Гл. секретар и всички отговорни за "отличната " акция на полицията.А стига бе, некадърници. Трима селяни не можете да хванете в гората. Не дай Боже нещо по- сериозно.

"Хубаво е, че задържахме автомобила с всички веществени доказателства. Колегите се справиха отлично". Е, все пак има разлика между "задържане" и "намиране на изоставен автомобил". Но това е дребна подробност. Важното е, че колегите са се справили отлично, обезателно да получат награда! А Вие за всеки случай потърсете все пак Динко.

Някой да вярва, че ще ги хванат!

ВСЕЕДНО ЧЕ ЧЕТА АВТОБИОГРАФИИТЕ НА ОРТАЦИТЕ НА СУДЖУК АГА БАНКЯНЛИЯТА ОТ СИК ... Лицата са ясни, уточнени са. Фактът, че знаят, че ги издирваме и не се предават, означава, че по някакъв начин са притеснени и имат съпричастност към извършените престъпления, в които ги обвинявам. Смятаме, че са опасни ... ТАКА ДЕ ЗНАЧИ МУТРИТЕ ОТ СИК КРАДАТ , А ЗА ДРУГИТЕ НЕ МОЖЕ :))

Някой се осра,но май не са престъпниците.

Искам снимки на лицата, и трите им имена веднага !!!

Странно, миналата година обрал банкомат, а преди няколко дни си се разхождал спокойно с мотора. Случайност, че се самоутрепал, но явно преди това е предал занаята. А тия дето цялата полиция им знае имената, а ги крие от гражданите, не знам как да ги коментирам . . . . ?!

Тоя за пореден път чупи тъпомера. Днес са опасни, а вчера на пресконференцията същият комисар: " Да стреляме ли трябваше, за да си решим проблема?" Без коментар. Не дай се боже някои обучени юнаци от ИДИЛ да направят някоя беля, този го виждам целия в л.йна.

Този важен началник задава риторичния въпрос за стрелянето, защото има голяма опастност участващите в акцията полицаи да се изпозастрелят един друг. Държавата ще вземе да изгуби ценни кадри.

Въх, леле майко! Затова ли не стреляхте по тях! Бе що не дойде Курнелия на власт, та да върне лагерите, та да напълни с тях де що полиция, правосъдие, митничари, депутати има, па да ви спретне един народен съд с 25 хиляди смъртни присъди, че да се поочисите малко сган такава!

Абе за хващането ще ги хванат, но да не се окаже че са тръгнали за гъби и няма как да ги свържат към обирите.Добрите адвокати правят чудеса при липса на сериозни доказателства.

неее, Tези които са обрали един "банкомат" не са опасни!!! Oпасни са, онези, които обраха цяла банка..ктб!!;)

напускане на страната, а просто нелегално са я напуснали. Нерегистрирано напускане като на малкия Маргин, Дамбовци, Меджидиева и Цецо Василев.

Полицията не разкрива имената на издирваните опасни престъпници. Те обаче знаели, че точно тях издирват и се крият. Значи са мнооого, много опасни! Интересно как обаче знаят кого търси полицията?

Тези ако се укрили в пещерите ще ги намерите на 30ти февруари. Всъщност те могат така да скрият, че и сами да не се намерят в пещерите.

Родната полиция ни пази! Егати гащниците, не могат да хванат лица които са им известни...... Язък че, на полицай на глава от населението сме на водещо място в цяла Европа. Половината от състава им не могат да си изкарат и физическия изпит, но явно това не ги притеснява. СИСТЕМАТА работи безотказно :)

Хайде бе, МВР, заслужете уважението на нацията, искам като видя полицай, да му свалям шапка от уважение.

Много ми харесва,че няма наказуемост в тази държавица.Как да не станеш престъпник-имаш всичко нужно за това.Скоро престъпниците ще са повече от работещите.

Всички най-опасните е стоят сега в правителството начело с най-опасната мутра. Тези е дребни риби.

Да се чуди човек кои са по-опасни. Тези от МВР-то дето им плащат за този дето духа или обирджиите, които същото това МВР не си прави труда да хване?

булгаристан може да се сравнява само с най-бедните и престъпни бананови държавици, където човешкият живот няма никава стойност, а корупцията е гигантска и навсякъде!

След като орда от ченгета оборудвана ги гони в противоположна посока как искате да не кажат че са ''опасни'' без даже да са ги доближили..Поредната порция смях от действията на силовите групировки

6 месеца ги следели и поради липса на патрони изтървали?! българска работа!

Да сте видели до сега обран или разбит ПОС терминал? АТМ са като холивудска артистка. Разголват се, цицорят се, за да получат някоя роля после защо били обрани от продуценти.

Tези, "биле опасни", защото обрали банкомат????? A според мен, по Oпасни са тези, които обраха цяла банка, като ктб??!!;))

А бе я им изкарайте цялата рода до 9 коляно на мегдана да видим дали няма да се появят сами.

,,...От МВР: Издирваните обирджии на банкомати са опасни...,,??? ,,сега,, ли станаха ,,опасни,, или винаги са били такива но на ,,свобода,,...??? ,,общи,, приказки и несвързани ,,дрънканици,,...!!!

Главсекът на МВР обвинявал за престъпления? Този с какъв успех е изкарал милиционерското в Симеоново? А колата, намерена "в дере до рекичка" е на рекичката Струма, на 100 м. от пещерата Духлата. Хора без храна са изкарвали седмица вътре. Но важното е 250 барети да си играят на Рамбо по Витоша с моите и Ваши пари. Тази акция на МВР и изявленията на главния му секретар са углавно престъпление - демонстративна тъпота.:)

Защо нямаме "ловци на глави" ? Не е ясно защо държавата покровителства бандитите! Ако днес дадем право на 10 човека да станат "ловци на глави" ,утре след обед тримата опасни бандити ще бъдат в полицията. Вече друг е въпроса дали т.н. полиция на България няма да ги пусне.

Смешник - " хубаво е, че задържахме БМВ -то" , Хахахах - ами те ви го оставиха , не сте го задържали. Не сте смеели дори да стреляте по-гумите на колата. 250 човека сте ги гонили и .... нищо. А знаете да " пушите" цигарки за по-високи заплати. Прав е един от форумцитре, който беше написал, че вместо пистолети трябва да ви дават тефтер и молив. Да водите статистика. Цялата българска полиция освен за статисти, за друго не стават. И то като започнеш от шефовете.

Te и за едно трибуквено не стават или са само за него. нямам предвид редовите, а толумите горе и минисрЕра им.Как само сам се хвали и е твърдо убеден, че е прав.Рекетьори и лешпери.Пътищата са на гъз, ама с капани с камери рекетират хората.Човек не тръшка 30, 40, или 100 бона за да кара като костенурка. Не скороста убива, а калпавите пътища, но толумите мълчат, щото в едно гърне пърдят.Сега за 9 бона пропищяха, щото патите са на баките-лихвари, а те прошка не знаят. на скоро показаха 9 годишно дете осъдено да плаща заради инцидент на загиналия си баща.Ей за това няма да я бъде тази държава и нация от еничари .Президента ви призова да почвате крадците-приватизатори. баневци опоскаха милиони-на свобода, Домуза дължи 55 милиона на свобода и с измислен чуждестранен отбор унищожи българския футбол-на свобода.Какво ми гоните някакви кокошкари.Почвате от софия и Слънчака и докато не стгнете Ловеч и напълните кариерата никакво спиране. кокошкари.

Миналата година също е хваната такава група от 2-ма души. Единият от тях преди няколко дни е катастрофирал с мотор и е починал, другият обаче все още е в ареста. - първа хипотеза в затвора е карал мотор и се е пребил зверски - втора хипотеза-хванате и е пуснат и се е пребил с мотор - трета хипотеза не е бил хванат Ще ви обясня по- подробно като ми вдигнете заплатата с над 15% и 50 заплати при пенсиониране

Кое е по опасно? Да срещна обирджията или да тегля заем от банка ?

да теглиш заем разбира се

И за кого са опасни? За банките ли?

а шефовете на меверето са във връзки с престъпника мутра ББ и останалите мафиоти като него!

... що не избягат тримата при двамата галеви?.. а, да, с 9000 лева на тримата могат само с слънчака да разпуснат...

а с отвличанията ко стана или забравихме?

С всяко следващо нагло престъпление, предишното се забравя. Дебилите помнят максимум три дни, няма смисъл да се хаби ресурс.