Едногодишно дете е пребито до смърт в Казанлък

Едногодишно момиченце е било пребито до смърт в Казанлък от 24-годишен мъж, съобщиха от пресцентъра на старозагорската полиция.

Обратно в новината

Коментари - Едногодишно дете е пребито до смърт в Казанлък | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ква вина може да има детенцето,че да постапи така шибания боклук? нека наказанието да е доживотен строг затвор! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Тези ни избират управляващите а ние им помагаме като се правим на велики като не участваме или се връзваме на най-големите и абсурдни лъжи

ЧУК

Аз друго се чудя.Дали след двайсе години,когато останат циганите останат сами в територията на сегашна България няма да почнат да се самоизяждат от глад и да станат канибали.Щото тогава социална система няма да има,нито държавна хазна,най-малко пък работоспособно българско население за да ги издържат!

Не няма да се случи подобно нещо.Те просто ще тръгнат да търсят друг гостоприемник върху който да паразитират.

Боклуци, избиващи собствените си деца. Боклуци, заради които никои не иска българи в нито една страна от Европа, защото се представят за българи. Паразитиращи, не плащащи данъци, ток, вода, изобщо нищо, не допринасящи нищо и живеещи на гърба не само на българите, а на гърба на всички на които могат. Боклуци, толерирани от всички политици, поради това че са най-удобния и манипулируем гласоподавател, защото истинския българин гласува по съвест а не срещу 20лв. и кебапче. Неуки, не искащи да се образоват, не желаещи да се интегрират, с първични инстникти и действия, избиващи, изнасилващи и грабещи безнаказано старите български майки и бащи по запустелите села на България. Българите на бъдещето.

Аз само да попитам аз ли съм единственният тъпанар, на когото събират осигуровки и данъци, за да плащат на такива хора да раждат деца?????????????????????????:(

Мно-го сме! Сил-ни сме!

Културни особености , който не ги приема значи е расист, дискриминира това общество и го чакат 10 години затвор !!

бог да го прости, такива изроди не са хора - животни са, нема нужда да казвам кои

Куфарчето и към панделата. Там ще му се зарадват на цепеняка. Като влезе на 24 да излезе на 64 !

Сори, ама не ща да го храня, нека да е по- бързата процедура- пишка на възел и да го подвесят на оная му работа на някое дърво.

надявай се.....най-много 1-2 г ще получи мангала

Доказано е, че циганите трудно възприемат семейното планиране.Даже в природата низшите бозайници когато годината е неурожайна раждат по-малобройно потомство, а циганите не го правят.Би било добре на циганките след второ дете да им се връзват Фалопиевите тръби та малко,от малко да се урегулира прираста

Има и още нещо. Социалният паразитизъм.За това раждат по много независимо от условията.Паразитите в природата са невероятно добре приспособени.Те оцеляват именно по този начин - ядат всичко от организма гостоприемник и се размножават.Погледнете схемата на една тения и ще видите храносмилателна и възпроизводителна системи.Всичко друго е едва загатнато.Нервната хич я няма или едва се забелязва колкото да поддържа основните функции.За да се реши проблема трябва да се изходи от тази позиция.Поне това е моята позиция.

най-добре да се спрат всякакви помощи-само така ще спрат да се множат...

"24-годишният габровец..." Браво на журналята, колко деликатно е казано! А толкова ли е трудно да си кажете направо "24-годишният циганин"? Не разбирате ли, че тази криворазбрана "толерантност" към тези паразити утре ще ни изяде главите? А после се чудите защо има толкова омраза към "другия" етнос!

БОЖЕЕЕЕЕ КАК МОЖЕ ДА СЕ БИЕ ДО СМЪРТ БЕБЕНЦЕ?? ТРЯБВА ДА ИМА СМЪРТНА ПРИСЪДА ЗА ТАКИВА ИЗВЕРГИ!

Писна ми да ви кажа да се стряскам, прочитайки подобни новини и да гледам подобни снимки в последствие- наистина! Колко вече е изговорено, че като не могат да дадат добри условия на живот на едно дете, да не се плодят като хлебарки, ама те не смятат, че това ще е добре- все пак взимат помощи, продават децата си, пускат ги да просят и разфасоват на органите. Държавата няма механизми за справяне на проблема и той отдавна кара по инерцията, като генофонда на българската нация се попълва с индивиди от снимката. Мисля, че щом така и така българина плаща за раждане на тези жени, да се кастрират химически и те, и децата им още в родилното. Ще кажат някой- Боже, каква жестокост! А аз ще отговоря- Прочете заглавието още веднъж и пак се насладете на снимките!

Без значение от какъв прозход са децата-за тяхната смъръ сме косвено виновни всички като общество. трябва такива случаи да не остават без нашето общество да се опита да направи всичко възможно да защитим децата от физически тормоз: 1) прокуратурата трябва да разследва извършителя, това е очевидното 2) правителството трябва да направи моментални пистъпки за да иткрие къде са пропуските в процедурите на социалните служби. Те имат отговорности и задължения, и за да изпълнят някои от тях трябва да излязат ит кабинетите си и да посещават хората, които са под техните грижи. 3) личните лекари трябва да следят децата за които са отговорни до училищна възраст. 4) трябва да се установи и рекламира безплатна линия на която загрижени комшии, роднини, познати да могат да сезират органите. 5) обръщам се и към журналиститие- вие сте четвъртата власт- търсете, ровере, не спирайте да оитате всички споменати по-горе какво правят за да не видим други дете скоро пребито до смърт. Колко деца трябва да загинат незащитени по толкова жесток начин , за да направим нещо- ние, всички като общество от 21-ви век?

И най-вече да се спрат майчинските след второ дете.

Така няма да могат да се увеличават и българите, умнико.

Цигански работи. Културните им особености. Май е по-добре да ги затварят веднага след раждането, така поне няма да има циганска престъпност. Иначе ги затварят като поотраснат, ама докато ги затворят крадат и убиват.

А, не е ли по-добре да се вземат мерки преди раждането.

А още по-добре - да се вземат мерки изобщо да не се раждат!

Докато не започнат да се изземат децата на невръстна възраст от тия скотове, няма да се реши проблемът. Хич и да не ми говорят после, че било в интерес на децата да израстват в семейна обстановка. Така хем ще лишат тия животни от бизнеса с раждането на деца, хем децата ще имат по-големи шансове да израстнат като нормални хора в приемни семейства, хем има шанс да завършат училище и впоследствие да работят. За мен това е единственият начин да ги интегрират, лишавайки ги от възможността да възпроизвеждат свои клонинги по досегашния модел.

Как шаа го задържате бе той е ром. Шаа го осъдите нали шото е ром и не разбира от закони-прос е. И нали сме малцинство дай саа да ни сдите - така ли мислите да ни интегрирате или само зимате евромангите? И колко ша го осъдите нали вече и доживотната отпадна - ай стига бе за нищо,българи с българи такива.

Предполагам, че когато четат подобна информация и коментарите към нея,членовете на сороската организация БЕХ изпитват вътрешно задоволство от добре свършената работа за по-пълното и по-задълбочено ерозиране на държавата

Ако България е правова държава, трябва веднага да се заведе дело срещу Станишев, който освободи хората от всякакви задръжки! Човект ясно каза, нема го вече Бойко, убивайте, крадете, мародерствайте, имате нашата подкрепа! Мъ има ли държава, НЕМА!

Ако трябва да съм откровен,заради подобни на теб семенни недоразумения,България е на този хал

Мухльовци от ДИР, продължавате да публикувате с приоритет убийства, катастрофи и други инциденти с фатален край! Пак ви казвам, че един ден всичката тая помия и стрес, които ръсите ще се изсипе върху вас!

Направете подстраница "Криминални", "Кървалак", "BullShit", "18+" или каквото друго име измислите и там слагайте не по 10, а по 100 такива "новини" на ден!

Както в телевизията се обозначават някои предавания, така и в сайтовете "новините" откъм "ромския етнос", да се обозначават за любители и специалисти. Така няма да се налага на нормалните граждани, да проверяват разни чудовищни информации за какво става въпрос.

Е, ма недейте така, това са си просто културни особености на "ромския" "етнос".

Зинаида може да мечтае някой да я хване и да я ошамари, а след това да я мъчи на 22см-ов ГРЕХОМЕР цяла вечер. Без да носи отговорност след това..

Браво,това перфектно кореспондира с приетата вчера поправка за отпадане доживотен затвор без право на замяна.Може този извършител да бъде глобен с размер на глобата като за нередовен пътник в градския транспорт.Все пак немога да разбера защо флагманана световната демокрация има смъртни присъди /САЩ/ , защо най-високо технологичната държава Япония има смъртни присъди, защо страната с най- висок ръст /Китай/имат смъртни присъди , а ние с все по развихрящатата се ц...нса напас сме свръххуманни.И просто ми е интересно дали няма план за геноцит върху бъгарското население системно и последователно прилаган от всички демократични правителства изредили се на държавното кормило до момента.

Да бъдем"хуманисти"... Без смъртни присъди!Много е милостиво...Нека бъдем хуманисти,но не чак толкова много!!! 30 години каторга,16 часа на ден копане,един път на ден хранене,и ако не издържи-в бунището!!!

"Един път на ден хранене"? Ама това всеки ден ли? Няма ли да им дойде в повече?

dionisiosd@yahoo.com

Хуманизъм......

След безнаказаното избиване и измъчване на животни това е естествената следваща стъпка. Когато няма наказани ще е така. Жестокостта не различава живите същества. - кой куче, кой човек.

...чудни парадокси се случват в нашата татковина....по документи сме в "Европейския съюз" в 21 век, а действителността е някъде от късното Средновековие. Не ме интересува от какъв етнически произход са убиеца и жертвата. Докато не се въведе публичната екзекуция, този опростачен народ, паднал до нивото на варвари, няма да се оправи. Само Гилотината и бесилката ще накарат сумати паплач да разбере, че по тия географски ширини има държава, закони и всеки има право на живот! Този боклук, таксиметровия шофьор - на 32 г., ще получи до 10-на години, за това че отне два млади човешки живота след употреба на алкохол.що за уродлива съдебна система имаме??? Докога с тези "споразумения" за признаване на вина??? И господа магистрати, кажете ми каква е превенцията за други пияни шофьори, че нещо съм мноо прос и не моа да вденем!?! Тоя юнак ще излезе на 40 години, а младата 25 годишна майка отдавна ще гние в земята.... долу политическата класа, без изключение! Велико Народно Събрание и нови политически субекти, без нито една позната мутра от последните 25 години!!!

Напълно те пдкрепям! Освен това трябваше доживотният затвор, вместо да се отменя, да се замени със смъртна присъда - хем на държавата щеше да й излиза по-евтино, респективно и на нас, като данъкоплатци, хем близките на жертвите щяха да получават някъкво удовлетворение и успокоение, че съответният изрод вече е затрит от лицето на земята - възмездие... Но за съжаление у нас нещата не за логични а просто идиотски и малоумни, защото такива ни управляват. Нещата у нас, както се казва, са логични и закономерни! ЖАЛКО!

Българин съм и не мога повече да понасям да изкарват нас българите къде открито,къде подмолно, но вечно виновни,мързеливи и каквото още се сетят в този "позитивен"порядък.Дали циганите вандалстват,турците в центъра на София с постелки на трамвайната линия се дупят и джамийския вой ни проглушава,бежанците са окупирали централни улици и изискват модни дрехи,а не втора употреба и т.н. европейските ни "благодетели" и местните им слуги все БЪЛГАРИТЕ осъждат и корят. А,стига вече,мерзавци и лицемери,защото и аз не ви понасям.

човече, разбирам те, съгласен съм по принцип.Значи ли обаче, че един убиец е по-жесток и опасен, само защото е от някой етнос??? Колко българи убиха брата си през тези години?? Ако искаме да сме бяла държава - права за всички и ЗАДЪЛЖЕНИЯ за всички. Наистина етносите много тенденциозно се толерират, което разбира се дразни и възмущава всеки българин. Но утре, ако някой българин ти посегне, какво тогава ???

Интересно, дали не става въпрос за цигани? Именно ЦИГАНИ, не роми?

Циганин или българин все тая. Самият факт, че сред нас бродят бодобни изроди е просто ужасен. За такива гадове само смърт.

Сега ще има изтрити коментари или коментара е скрит,защото е етнически нетолерантен.Мъ урода дете е пребил до смърт 1годишно бебе е толерантен.Както и отмяната на доживотен затвор без право на замяна,защото е тежко на осъдените.Значи той пребил,нарязал и обезобразил някой,но му е тежко в затвора.За жертвата и нейните близки никой не му пука.Осъдиха ли тази дето преби 2 год.момченце-не.Това е България.

Защо?!?!

...защото е в ЧОВЕШКАТА природа...

Не разбра ли, че става въпрос за ЦИГАНИН??