Бутафорен автомат ”Калашников” пред входа на СДС (снимки)

Автомат "Калашников" е бил намерен на входа на централата на СДС на ул. "Раковски" 134 в София. По-късно от МВР съобщиха, че оръжието е бутафорно.

Обратно в новината

Коментари - Бутафорен автомат ”Калашников” пред входа на СДС (снимки) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тази статия е пример как от най обикновена глупост може да се направи новина .журналистите какво ли не правят от скука.

Бутафорна партия - бутафорен автомат :)))

Вземи думите от устата :) Тъкмо това мислех да напиша.

Очевидно умните мозъци наистина мислят по сходен начин.

Зеленогорски кога се върна в СДС?

Нито правителството ни правителство, нито опозицията ни опозицията, нито президентът ни президент... Символично... Да го взимат калашника от Сдс-то и да ги "подпукват" наред, че без дясна партия в парламента нищо хубаво не ни чака.

Вижте го на снимката този следовател както го пишат с какъв интерес гледа тази играчка:))) Дори и с ръкавици:))Поколение което не е влизало в казарма.

Топ ченгелите в БГ не могат да различат играчка от АК. Това е голям резил !

Много по-удачно и оригинално би било ако беше направено пред централата на ДПС...

Вместо да си измисляме новини като тази, искам само да попитам: Какво стана с делото за прегазеното дете Паоло в Стара Загора, че съм си обещал да го следя до края. От 40 дни няма нищо ново из интернет.

ами нищо,още е прегазено, а полицаите още люпят семки на сянка в патрулката и се ослушват за далаверка вместо да си вършат работата като например да глобяват нарушители газещи 5-годишни деца по пешеходни алеи.

просто подсещат седерастите корумпирани да се гръмнат.

В България всичко е бутафорно и патриите и парламента и правителстото. Само нашествието и заграбването на благата ни от външни и вътрешни скакалци и пиявици е страшна истина и в тях няма нищо бутафорно.

Ами хората се забавляват...Така е по време на криза! Хляб и зрелища, зрелища и хляб... Учудвам се, че полицай не може да различи бутафорен автомат от истински. Спомням си, че преди времето по битаците се продаваха пластмасови "Калашници". Този може би е бил такъв!

Наближават избори. Скоро и сигнали за ядрени бомби може да има пред централите...

Сигурно са се пръскали с вода в централата, или каквато течност сипят...

Но течностите се наливат. Допустимо е само в народните песни от Югозападна България. Там винцето и ракийката се "сипват". Иначе си е неграмотност, де...

Служех в гранични войски. Всеки войник имаше по един калашник. Имаше застави с по 5-30 човека,поделения с няколко хиляди . Когато стана кризата с бежанците полицай пазеха с пистолетчета. Къде ли са всичките калашници. ....

Някой ваш поклонник е искал да ви гръмне , но после е размислил по добре те сами да го направят!

Както и самата партия.

Цяла експертиза за играчка от Хиполенд:))))

В деня преди последните избори, вашия мавър Ваньо Костов кършеше пръсти по телевизиите как някой (с оръжие уж) се бил промъкнал в дома му. Сега пък автомат... Явно тия ползват едно и също бездарно парче да им организира обществените прояви. Съвета ми към тях е да си потърсят по-добри професионалисти.

Да не додат и у назе Зелени Човечета?

За всеки случай научи "Боже, Царя ни пази", че е било химн на Руската империя.

Комунистите и русофилите се опитват да сплашват населението, за да не гласува за СДС на изборите!

И без да го плашат, никой не гласува за СДС. Твърде вероятно е сами да са си направили ПР акция. Сега е модно да се пишеш жертва на Путин, сепаратистите и т.н. Сюжета на тази ПР акция е доста плосък и клиширан.

Не е плоска ПР акцията,все пак се взели най-доброто от арсенала. Въпреки че можеха да сложат и някое бутафорно "Узи".Също има резон.

Че не го видях първи. Веднага щях да си го прибера, че както вървят нещата скоро може и да ми потрябва. А това за камерите не е вярно, работят си горкичките, ама СДС вече няма и се чудят какво да направят, та хората да си спомнят за тях.

Сякаш никой не може да го познае дали не е играчка ама новина да става.Утре ще снимат дечица да си играят в парка с такива и ще ни изкарат европейска Сомалия.

Някой си го е забравил там. Да му го върнат. ;)

Нали Ви казах. Някое детенце си е забравило играчката. ;)

а леле колежката...

И аз се захласнах.

ТОВА КОЕТО МЕ УЧУДВА Е ЧЕ ЕДНА МАЛКА ПАРТИЯ СЪС ЗАТИХВАЩИ ФЪНКЦИИ КАТО СДС СЕ ШИРИ В ТАКАВА ГОЛЯМА СГРАДА НА РАКОВСКА ... НАВРЕМЕТО ОТКРАДАХА НОВАТА СГРАДА И СЕГА Е КАТО ЛИСИЧАРНИК ТАМ .... ДЕМОКРАТИ , А СГРАДАТА СИМВОЛ НА ЗАГИВАЩАТА ДЕМОКРАЦИЯ :))

Страхотна новина, от нея със сигурност научих, че на експерта му е одран задника. Оттам нататък Зеленогорски не беше ли при куневица? Какво има в жълтия плик до пълнителя? Какво пише на зеленото етикетче за цена? И накрая, истински ли е автомата, или от тези дето в Ибей са по 60 долара от Китай?

Тиквундяк Бански Единствений започва предизборна агитация. По негов модел. Друго не е научил, няма и да научи.

Тия от СДС съвсем изкуфяха, тръгнал на среща с политически опонент а си забравил аргументите пред входа на централата.

Подпрян на стената автомат, опит за сплашване?!?!?! И на тези взеха да им се привиждат "наемни убийци" на всеки ъгъл. В тази държава от покушения се страхуват само два типа хора: тези, които ИМАТ какво да крият и тези, които разобличават първите. Като се има предвид, че от втория тип още не са се пръкнали, значи .... ясно от кои са плашльовците.

Позволихме на руснаци да купуват имоти в България и это на.Проституция,наркотици,алкохолен туризъм,калашници по улиците..и так дальше

"Пред входа има монтирани камери, но от партията не знаят дали те работят." да бее не знаят, не знаят защото така ги устройва.По-добре да не се знае, кой е излезнал от центаралата за да го подпре на стената.

Според мен автоматът е част от спряния износ за САЩ.

Т'ва е детския пластмасов автомат на сина ми, който му купих за рожденния ден, обаче му го откраднаха от детската прощадка пред блока...

Голяма новина, няма що... Ако го бяха намерили този АК пред вратата на градския кенеф, какво ли щеше да е?! Освен това, на снимката се вижда, как на приклада, горната част има залепено етикетче, от тия фосфоресциращите, дето се напечатва цената... току виж че е взет от някой детски магазин...

Spirit

Още една съвсем прясна новина от последните няколко минути: "Откриха изпражнение пред офиса на България без цензура".

...и вибратор пред централата на ГЕРБ, и презерватив пред сградата на ДПС...

Spirit

Не бързай, че вибраторът е още в задника на БСП

Абе остави пред офиса, ти вътре да видиш...

Дайте го тоя кафе-афтомат АК, ще го купя, но не показвайте нищо повече за НАЙ- ГОЛЕМИЯ ПРОДАЖНИК НА БЪЛГАРИЯ И ПАРТИЯТА МУ!

Важното е, че вече не ни е страх

Това не е сплашване към СДС, а това е намек/съвет към тях! Дано го разберат!

Какво беше това СДС?

Spirit

Каквото ще бъде и БСП след две години..ТРУП!

вече е в ход план "Б" т. нар. проект "АБВ"

надеждата умира последна! Лошото е, че СДС отдавна умря....

Е нещо да се чуе и за СДС- Ура

прочетох всички коментари във форума.И както очаквах разбрах,че на червените кратуни,милиционерите-гербаджии и рубладжиите напълно им липсва творческа интелектуална мощ ,пък и няма вече кой да им напише опорни точки.Горките как ще отидат на избори в такъв вид?!

...ами, в същия вид, в който ходи и СДС на избори - "голи, като соколи"...

СДС да не са се сетили да се отървем от комуните и русофилите най сетне.

...Е ТРЯБВАЛО ДА СЕ САМОЗАТРИЯТ ...ОТДАВНА...

аз пък си мислех, че всички сдс-ари са измряли....

..."ТАНКОВЕТЕ ДА ДОЙДАТ..." ...АМА БАТЕ...КЪДЕ СА ТАНКОВЕТЕ !?!?!?...

Трябвало е да им оставят един БУК- по ефективен е, ще им отнесе и централата.

Санкции за Русия!

изобщо не им е до шеги ;) ся ше видиш

Калашник за мирния прехсд. След оставката на Орешарски вече не им бил нужен :) Грешка..... :)))))))))))

някой дефектен АК и са го зарязали моя в казарбата беше дупчен на няколко места около 10ката....

Ами чи то и пред нашта врата има АВТОМАТ-.....за кафе и чай!

Започна предизборната кампания!И понеже никой не се сеща какво беше това СДС,си поставихме автоматче-якооо.страхотни пиари имат.Представяте ли си каква кампания ще бъде и какви други шоу номера ще видим от по богатите партии.

Слава богу, че не е изчезналия Боинг.