Коментари - Жена се бори за живот след опит за изнасилване | dnes.dir.bg
назад

Жена се бори за живот след опит за изнасилване

53-годишна търновка се бори за живота си, след като е била нападната от мъж, който се е опитал да я изнасили. След като не е успял, той я е намушкал с нож.

Обратно в новината

Коментари - Жена се бори за живот след опит за изнасилване | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

като я заколиш какво ще изнасилваш после а??? не мислят с главата си тия хора....

докога ще се правим на самаряни и подобни изроди ще си ги отглеждаме в затвора за наша сметка? Не разбирам отмяната на смъртното наказание. Нима този изверг ще се промени към добро? Никога!!!

оказа се, че българската демокрация е за престъпниците, ЗА ЖАЛОСТ. Нито закон ги лови, нито правосъдие, нито пък можеш и да се отбраняваш - това се нарича ликвидация на нормалния работещ човек. По добре диктатура - правилата са ясни и точни. Убиваш - убиват те, крадеш, изнасилваш, биеш - в дранголника и да работиш за хляба си заедно с такива като тебе - да видиш как изглежда обществото от такива като тебе. Толкова е просто, ама може и да не е при политическа класа от престъпници.

това не е опит за изнасилване , това е опит за убийство

Над 150 осъдени за убийства са се възползвали от милостта на вицепрезидента Ангел Марин за 10-годишния му мандат на поста на Дондуков 2. Това показва справка от списък от Главна дирекция "Изпълнение на наказанията" към Министерството на правосъдието с инициалите на 533 помилвани.

Десетки са осъдените за убийство, помилвани от вицепрезидента Ангел Марин, комуто държавният глава Първанов беше прехвърлил тези правомощия. Скандалното е обаче, че някои от указите за помилване са издадени преди присъдата да е влязла в сила. Общо за десетте години като вицепрезидент Марин е пуснал предсрочно на свобода 533-има престъпници. От 26 помилвани от затвора в Бобов дол, 16 са били осъдени за убийство, при това много от тях с присъди от по 20 години затвор, предаде БГНЕС. Най-много от помилваните, осъдени за убийство, има в затвора в Белене. Там са помилвани 36 престъпници, 23 от които с присъди за убийство. Най-много са получилите предсрочно свобода от затвора в Стара Загора - 94. Повече от половината от тях са осъдени за убийство.

Дано злосторникът намери бързо кармичния си път към ада! Провидението ще го накаже, жестоко! Велико Търново, за мен, си остава град на т*урски селтаци! Велико, ама друг път!

СИГУРЕН СЪМ НА 1000% ЧЕ ИЗРОДЪТ Е МАНГАЛ .

Такива до стената и с автомата....да ви имам "демокрацията" партийни боклуци!

точно така, ама до него и няколко политика педали меки такива

Какво става в тази държава бе, ушким престъпноста при ГЕРБ е преборена и всичко е прекрасно, но си спомням по времето на комунизма през 1980 г. - аз тогава бях на 24 години и с жена ми посред нощите се разхождахме в Борисовата градина без страх, а сега надали има такива смелчаци!

Изрод толкова платени жрици има той тръгнал да изнасилва горката жена.Боклук.И като не успя защо да не я наръга.Смърт за такива.Лошото е че ще е поредния оправдан или осъден за година две.

Протестна мрежа пак ще го оттърве, защото се нарушават гражданските права на убиеца!

Хорааа, какво става с тази шибана демокрация бе, то не бе изнасилвания, то не бе убийства, то не бе чудо, та и по времето на комунизма не беше така бе!!! А сега ГЕРБ иска да пуска престъпниците от затвора!

този е от вашия електорат, помио червена!

липсва ни поне една година.

В тая скапана държава, за да спрат подобни неща, трябва всичко, което е престъпник, боклук и измет или да е за постоянно в затвора, или да се избие. Бат Бойко, кво праим....

Бат' ти Бойко да даде личен пример и да поведе гербаджийската дружина - леви-десни към ЦСЗ!

А защо не пишете, че е циганин, срам ли ви е?

Защо да ги е срам? Срамът е за нас, че сме се оставили цигани и манипулирани от евреи политици да ни се качат на главата!

Само скопяването ще има някаква възпираща сила.

Некои швед или норвежец ще да е. Те така ногу налитат на по-възрастни жени и с ножове. Но досега, повече по селата. Ама може да са привършили бабичките там.

да бъде хванат,осъден и т.н. вече си мисля,че след година в затвора виновният може да осъди държавата да му плати т.е. НИЕ както един от НАГЛИТЕ Я ОСЪДИЛ и сега ДРУГИ ОТ ТЯХНАТА ГРУПИЧКА Я СЪДЯТ.Защото ще се окаже,че е бил неправомерно осъден след като жената сама си е забила нож във врата след като той и е отказал да правят секс!!

За изнасилвачите само кастриране- с клещи без упойка!И след това да му ги забодат някъде!

Жените у нас са все по-несигурни в обстановка на агресивна простотия, комплексарщина и наглост. Като се добавят чувството за безнаказаност, традиционно лошото възпитание и ниска култура на голяма част от българите, разплождащите се като хлебарки маргинални маси, кастрирани и корумпирани полиция и съд, картинката е просто катастрофална.

Глупости! В България такива неща не стават. След два мандата управление, Бойко Борисов е смазал престъпността и всичко в държавата цъфти и върже. Може да се разхождаш спокойно по нощите, по пътищата цари ред и дисциплина; изобщо цветя и рози. Нали?!

Ти си толкова дядо Петър колкото и аз.Тъпо население ,слаба държава

С две думи "лош човешки матриал", нали?!

Да се открие ,да се открие и оръжието му и с негова помощ му се помогне ЗАВИНАГИ ДА СЕ ОСВОБОДИ ОТ ЖЕЛАНИЕТО ДА СИ ПОМИСЛИ ЗА ЖЕНА ! КАЗАХ !

Ако го кастрират става още по лошо. Ожесточава се и тогава ще измъчва хората като садист. Единствения изход е изправителен труд в затвора докато е жив.

В затвора живот си живеят.

Нападателят ще да е от хранителите на българския ген (ромлянин) и със сигурност, това не му е първото нападение. Тъжно за жената.

gonzales

"Жена умъртви малко куче пред очите на собственика му" жените вече не са каквито са били.

БХК и всички останали паразитни НПОта са особенно загрижени за правата на нападателя и типично по евроатлантически вече са му подсигурили защитник на този изрод, в случай, че бъде заловен!

кои ти плаща да разпространяваш тези лъжи? под три статии на криминална тема плюеш бхк, без те да имат каквото и да е било общо. как можеш да наемеш защитник на човек, които дори не е заловен? освен че е страшна тъпотия това, което си написал, очевидно обслужваш нечии опорни точки.

нищо не пише за опита за убийство или за по-политически коректно, ако недай си Боже почине, поредният рецидивист ще бъде съден защото не е била убита, а е умряла от опита за изнасилване ???? нищо, че коленето е било за довиждане..!? такива ли са нарежданията от бхк и другите гнусни проституиди ? пожелавам им по един нож във врата на всички, които не го броят за опит за убийство.

сутринта написах в другия форум че срещу мен са извършени кражби, донос, побой и други злини от съседи, но всичко се прикрива в нашия град, дано тази жена се оправи

хванете го и му дайте условна по бързата процедура

Не е ли по в духа на закона, да се осъди жертвата в този случай, че съпротивата й е предизвикала опит за убийство!? Коуега!?

Да се върне смъртното наказание за такива пещерняци

милицията е пуснала орките и лови само в интерес на кеша. десарски терор в мутристан.

И аз съм на 53 вече баба.За този изрод само смърт.Жената се прибирала от работа...

ти че си баба си е твой проблем аз съм млада жена

ние ги фащаме те ги пускат и резултата е на лице! Шибъни управляващи шибъна държава!

Той се опитал да изнасили жената, но след като не успял, я намушкал с нож във врата и й нанесъл няколко удара по главата. След това избягал. И да го хванат, ще го пуснат веднага за добро поведение в ареста и липсата на "изнасилени" надзиратели.

Евроатлантически ценности или от онези дето са изхарчили милиарди за да бъдат интегрирани?

В русия има 53 пъти повече убийства на 1000 души от България. Много ви е прятно на вас руснаците в Рашка-Говняшка, нали?

Лично мен не ме интересуват ни Русия , ни САЩ. Интересуваме в България каква е криминогенната обстановка. Че то в Мексико са 66 убити /не обшо престъпления/, убити на 1000 души. Мен ме интересув да се сравняваме с нормалните като скандинавските държави, а не с изключенията.

Говньо не е обидно - това е името ти!

Следващата ще е родителката ти . Можеш да цункаш малкия джон за лека нощ

Такива трябва да ги кастрират, след като ги хванат. Аман от изроди.