МВР търси помощ за издирване на въоръжен крадец (видео)

Областната дирекция на МВР във Варна търси съдействие за установяване на самоличността на извършител на въоръжен грабеж.

Обратно в новината

Коментари - МВР търси помощ за издирване на въоръжен крадец (видео) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Този път въобще няма да отделям внимание на неграмотно изписаната статия! Но поне се постарайте, когато пишете, че има видео, просто да го публикувате. Иначе си остава една простичка измама с наивния читател.

Вижда се и с просто око, че тоя е ЛЕВИЧАР. Не са много левачорите.

Каква е тая ''полиция'', каква е тая държавна институция МВР , за 27г. само СТАТИСТИКИ ПРАВЯТ , А ВСИЧКИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ ГИ НАУЧАВАТ ОТ МЕДИИТЕ . Би трябвало заплатите на служителите в МВР , да се дават на медиите . От МВР , никаква файда , оказва се че Бг-МВР е ЧАСТНА ПОЛИТИЧЕСКА ФИРМА , ЗА СТАТИСТИКИ . Парламента е , УНИВЕРСИТЕТ ЗА ПОДГОТОВКА НА ПРЕСТЪПНИЦИ .

да се отговори на тези, които много питат защо било необходимо оръжието за самозащита? Много такива има в оная новина, дето един застрелял двама инвеститори, които не му платили!Ако тук магазинера имаше един пистолет, скрит под тезгяха, когато залягаше да се крие, можеше да го извади и да направи мозъчето на наркоманчвто на червена мъгла!

Каквато полицията, такива и "журналята" тук. Едните некомпетентни, другите неграмотни. Научете се поне как да изписвате час. Ето и нагледен пример: 12:35, а не 12.35.

Този носи клин - или е футболист, или велосипедист. По-странното е, че не носи ръкавици и отваря врата - защо не са взели пръстови отпечатъци?

А бе наш`та полиция толкова ли е безсилна? Ясно е че видеото не помага, но при толкова отпечатъци по вратата /евентуално и по касата/ 5 месеца да не могат да го ковнат? Не че трябва да са като Хорейшио примерно ама ........ освен ако "не искат" ?!

Да ви еВа в некадърниците ! По времето на бай ви Тоша , такива ЕЛЕМЕНТАРНИ нарушения , ги разкривахме , до 24 часа . А сега сте , ГОЛА ВОДА !

Едно време било всеки 4 доносник, всеки 5-6 цивилна милиция, не да мръднеш, не може да пръднеш! Ама добре, че е бил Бай Тошо да целува Брежнев по устата, че да дава пари за щуротии! Сега Боко целува баба Меркел да дава пари за кравите! Докато не си сложим жени за премиер и президент да плющят западняците и Путя с латексовия колан няма да се оправи България!

Аматьорче ми се вижда момчето. С малко хъс можеше да го надиграе! :)

Година и половина, издирвахте убиеца от Борисовата градина и накрая не можахте да докажете вината, пък за 150лв...

Вършете си работата, помощ търсите ли когато заплатите и пенсиите вземате ?

loyola

Е той от януари до сега сигурно е събрал пари и е заминал за Германия?

Тоя си остави отпечатъците на сто места, ама тъпите куки не могат да разберат кой е, защото?! Едва ли му е за първи път и сигурно са му взимали отпечатъци. Абе нашите тъпи куки за нищо не стават.

Ако не са м*нгалите, ще са наркоманите... Аре стига бе.

Като ми дадът тените заплати и пенсии може и да им ''помогна'' на тия искащите..

Ако не им помагаме как очакваш да си вършат работата. Всеки си е зарил главата в пясъка като щраус, само дето не се сеща, че зад..ка му стърчи навън. Трябва да си помагаме и като хора, а и на професионалистите да си вършат работата. Иначе въпросното гаменче след като е взело 150 лева и вади пистолет ще да е някое наркоманче. Да си проверят контингента първо.

На мен в работата те дали ми помагат??Кой каквото е захванал да работи трябва да го работи професионално като не става да престане и заплата да получава от там