Полицията откри издирваната абитуриентка от Бургас

Издирваната 18-годишна Рауда Кханса е намерена около 20.15 ч. и отведена във Второ Районно управление – Бургас в отлично физическо и психическо състояние.

Обратно в новината

Коментари - Полицията откри издирваната абитуриентка от Бургас | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

от матурите учениците изпушват ,да учат за матури ,да учат за кандидатстване ,да учат при некадърни даскалици ,които имат всевъзможни идиотски изисквания ,при положение ,че реализация няма ,а за да правиш нещо трябва да чакаш летния сезон .

Първо правило - това което сърби, трябва да бъде почесано!

Рауда не е намерена, намира се нещо, което е изгубено. Тя просто е имала нужда от глътка въздух и след като е получила това, което й е трябвало, просто се е прибрала. А този, който иска Бойко да пази всички, не е добре с главата - "456" или не се е наспал или не си взима хапчетата редовно.

Може ли всеки път, когато някоя пикла се скара с родителите си, да се вдига на крак полицията за да бъде търсена "общодържавно"? Би трябвало родителите й, когато я обявят за изчезнала, официално да заявят, че са се карали!

да не е ходила да връща книгите в библиотеката и там да се е заформило яко кръкане и бухане

Ами ако е казал бащата, че ще я жени за втори братовчед, нищо чудно няма че е избягало момичето. Традициите не са това което бяха...

ПОДГОТВЯТ Я ЗА МЕТРЕСА.

Аз доколкото четох вчера полицията хич нищо не е открила и не е и търсила сигурно, ами приятели са уговорили девойката да се прибере, уредили си среща на паркинг през някакъв супермаркет и са се обадили на полицията да дойде също. Защо сега полицията си приписва заслугите не знам. Друг е въпросът, че девойката е на 18 години и може да си ходи където иска, без да дължи обяснение.

Хайде, пък след девет медеца ще си имаме ново българско ливанче или ливанско българче.

Тестена закускамс мармелад? Отг. Кифла!

Добре де, пише че е 18 годишна. Пише че ще я предавт на родителите и. Илиза че на 18 години, тя още няма право да излиза от къщи без разрешение от родителите си?

И на 40 да си, ако изчезнеш и близките ти подадат сигнал ще те издирват. Иначе изразните средства са ясни :(

Рауда Кханса ....ЧИСТО БЪЛГАРСКО ИМЕ! Какво стана с България и българите?!? Едно време поне официално сме били към Османската империя и затова е имало такиква имена, но сега?!?

Поне третото изречение прочети, преди да пишеш! "Семейството на изчезналото момиче е от Ливан" ...чукча писател...

Всичко съм чел. Питам какво става с България и българите и ти нищо не си казало въпроса! Напоследъл е цяло чудо да видиш в медиите българско име. Явно тук вече е чужда територия!

Ами, примерно момичето е от Ливан!

бива ли да ти толко зле, бе...

няма ли да бъде обявено къде е била тая овца и защо вдигнаха цялата страна на главите си

Айде да не ходим толкова далеч, а да си припомним Петко Сертовата одисея

Мда, ясно за какво са се карали....На нейният профил предпоследната снимка е с циганин!

6 дена яко секс! Как няма да е в отлично физическо и психическо състояние.

....много точно са си го казали!

Чак пък намерена,най-вероятно родителите през цялото време са знаели къде и с кой е ,но по-лесно е да използват полиция за уреждане на личните си проблеми,а и тя е пълнолетна,как ще я предават като куфар.неясна статия,но поне стана гюрюлтия и сеир,сега и на матура да не забравят да я заведат

Яд ме е, че помиярският номер на тази празноглавка ще стане заразителен. Би трябвало да й се отнеме българското гражданство, щом си позволява да разиграва държавните органи, след като получава безплатно образование у нас.

в първата тема че тая кака се гушка някъде и ни гледа сеира,така и излезе:)))

Не си позволявай скапана селания.абитуриентке..

Важното е, че момичето е добре, но сега вече е известна и загорелите пръчове ще я намерят лесно у фейсбука :D

как,как,как???"девоиката",или девицата,не става ясно от матреалчето...??? *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Най-вероятно има консервативни родители, а момичето като го гледам си е нормално модерно момиче, ако различията са прекалено големи и родителите не приемат поведението на дъщеря си е нормално да има големи разминавания и съпътстващи проблеми...

Точно така е!Ние знаем характера и порядките на муслиманире спрямо жените,момичето определено няма да се съгласи на тия деспотнически порядки!

Ти пък от къде знаеш, че е мюсюлманка?

добре де , а ако си беше в ливан , какво щеше да и се случи сега ?

Знаеш ли колко християни живеят в Ливан?! 41%! Вземи и поизгледай клипове с красиви ливански певици и тогава се изказвай.

..Хората са безотговорни .егоисти..дори от тези които не очакваш.

Ако е на 18 навършени години (така излиза според материала), защо трябва да бъде върната на родителите? Достатъчно е голяма, за да има правото да бъде самостоятелна, ако наистина го желае.

Вземи ми думите от пръстите.

Ахъмм. Направо е стара чак.

Явно не си родител, затова говориш така.

оффф: Пълнолетна е и такъв е законът, в него няма чувства и емоции. Дано вашите деца не ги закотвяте насила и доживот при себе си.

Слава Богу!

Предполагам искаш да кажеш слава Аллаху.

Вдига медиите и полицията на крак, без причина?! Да плати всичките разноски по търсенето й, а ако не може принудителен затворнически труд!!

хм ,развалили им дрямката...

На полицаите вече им е платено - поучават заплати независимо дали има работа или не. Всъщност това им е работата - да реагират в такива случаи. И тя никой не екарала да я търси - пълнолетна е. Може да иде където си иска. Не дължи обяснения никому.

A заплатите им от кого идват бе плиткоумен - от моите данъци и на всички българи ! Аз не съм съгласен моите пари и данъци да се използват за някакви пикли, които се карат с техните да си обезкосмяват ли краката или да си ходят като в Ливан с козина. Полицията и подобни структури са за по-сериозни работи, не кой когато го засърби да занимава държавата с тъпотии.

В СОУ ? стопански мениджмънт - това менижмънт на стопанство от овце крави и кокошки ли е?

Не ти се отдава.

Правилно е "не ти се удава". Отдава е друга дума.

Ех, тоя бал го е чакала толкова време. Сигурно всичко и е готово, дано да се появи за бала, дано да е искала да "накаже" родителите си за караницата. Младо е и не знае, че на тия хорица душите им изгарят в момента.

Дано да е жива и здрава и да не е станала джихадистка!

Къде е Батман сега, да помогне на това изпаднало в беда момиче, може ли такова нещо!!!

Стига си писал глупости, ами я Оди пИкай па лЕгай!

Добре де, поне Спайдърмен няма ли да се намеси?!?

Jeni

Какво хубаво момиче, дано нищо лошо не му се е случило!

дано да е жива-всичко може да е станало, може да са искали да я оженят на сила, може тя да е избягала, може да са я отвлекли...дано да е добре...

И аз това си помислих, може би са искали да я омъжват и затова е избягала.

А питам аз какво прави Бойко Борисов за да спаси това нещастно момиче?!? Това ли е политиката на ГЕрб?

Е какво да направи? Има си институции за тая работа. Утре ти като се посереш ще питаш какво прави Борисов, та не ти е избърсал задника. Бойко да не е Спасителя, че да я спасява? А може би за тебе Б. Борисов е Спасителя? Абе я Оди пИкай па лЕгай!

Не е лесно да си червен. А он'я беше казал здравейте циркаджии. Тогава не осъзнавах, че е към неговия електорат. Къде ли се дяна сега?

Зад всеки гражданун на тази държава по един телохранител. За тебе двама че вторият да те пази от собствената ти простотия.

Това ми прилича на Вероника-2!

Поредната жертва на сводници. Друсат ги масово с нещо на по питие с помоща на друго момиче, поставено в училището от сводника. Масова практика в Бг от години, но срама и страха поддържат тази практика. После от това става само ку..a или прости....ка. Няма семейство, няма нищо... Конспиративна теория от мрежата за напреднали.

едно време момите са приставали ся не нам ко праят

сега прилягат, Мунчо ;)

откакто Мирослав Ненков беше здравен министър ,търговията с органи за евросъюза ,а българите са ползвани са чаркове

Ако наистина е на 18 е пълнолетен човек може да прави със себе си каквото иска. Кого ли гушка сега и се смее на простотиите ни:)

минуси,на 18 бях зад мерника на Т-34,да не би родителите ми да са ме търсили по полигоните...жив ли съм или не. Това е възраст при която всеки трябва да вземе нещата в ръцете си.

delly

Призив към коментиращите: Моля, спазвайте добрия тон в коментарите. Излишния цинизъм може да си го спестите.

Редакторе, колко ти е месечната заплата?

Мис Бургас

Май има връзка с многото руски туристи - шпиони

Съпругата ми вика: " Още 3-4 години и нашите ще са завършили училището, къде реши да бягаш?!" 3-4 години- не звучи много, но само за три последни дни в новините е заринато от намерените трупове на деца, а също и такива на изчезналите. Ако имаш такъв проблем, ниме тук, в Бг, няма да се почувстваш като с вързани ръци и с пълното усещане за некомпетентност на лица, които трябва да се занимават с подобни проблеми? Кой от вас се чувства сигурен, че ако утре му се случи нещо, ще има кой да реагира в лицето на държавата и да ви помогне?! Има ли такива? Не желая тукашния "живот", още по- малко на децата ми- на оптимистите късмит и въздушни целувки!

Държавата, това сме ние, народа й. Докато всички абдикират, защото е най-лесно, това ни чака. Уви, не сме научени да се борим за по-добър живот, предпочитаме да отидем на метеното, там при другите, които са извоювали по-добрия си живот и имат пълното право да гледат на нас, като на втора ръка, като на недостойни личности, защото сме такива, а бягайки сме още по-недостойни. Разбирам отчаянието Ви, но надеждата на България е в младите, старите не стават за нищо, прекалено са пречупени.

Точно тези не е на мен- когато бях по площада и полицията ме блъскаше, гледах стройната колона от коли за " Люлин", бързащи за по ракийка и салатка, а на Орлов мост граждане във возилата си ни псуваха, че им спираме движението- баста, чао и не ме е срам, аз бях там- а Вие?!