Полицията издирва Кети Кюхова заради кървавата трагедия

Във връзка с тежко криминално престъпление, полицията издирва Кети Николова Кюхова, на 44 години, съобщи МВР.

Обратно в новината

Коментари - Полицията издирва Кети Кюхова заради кървавата трагедия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В държавите на дебилите от БСП, няма какво друго да очакваме. Простолюдието, което някои наричт ''народ'' винаги е било на това ниво. Само не разбрах оня дебил Президента Радев, защо реши де ме ''обединява'' с ''убиеца от народа''?:( Аз не искам да съм ''обединен'' с такива идиоти!

Кой ще се обединява с тебе, ИДИОТА?

НЯМА НИКАКВИ УБИЙСТВА! ГЕРБ управлява вече десетина години и престъпността е овладяна тотално! То джебчии няма вече, та тея ще ми говорят за убийства! Всичко това е политическа пропаганда и лъжи на БСП за да ни изложат при европредседателството!

Абсолютно сигурно е, че тия са измрели от инфаркт и инсулт! То преди време пак бяха пуснали лъжата, че Мишо Бирата е застрелян, ама се оказа умрял от инфаркт!

Като знаем мотивацията и умствения потенциал на служителите на МВР, е учудващо, че водещата версия не е масово самоубийство!

Следователите не са забелязали, че всички са били обути с Nike Decades.

,,..Работим по всякакви версии. Уведомен е и премиерът. Много е тежко престъплението, ако има престъпление. Надявам се бързо да стигнем до истината, заяви по-рано вътрешният министър Валентин Радев....,,??? ,,битов инцидент...,, нали министре...???

Браво на мацката, така се прави.Дано да им е пуснала и по един контролен!

Въй-й-й! Тия по-зли от циганите, бйе!

една побесняла ковра какви гнусни каши може да забърка! Бас държа, на каквото кажете, че става дума за това, което идиотите интерпретират като "любов" - то е някаква зловонно амалгама от разтърсващи комплекси, дива ревност, желание за притежание и за налагане върху другия на всяка цена, хронична незадоволеност, свръхочаквания, и какво ли още не от сорта,

Мисля, че не се заблуждавам - снимката на жената и тази заедно с мъжа са били и преди публично интересни. Дано не я намерят в някой вир, барабар с колата!

Нощта срещу 1 януари е бил прегазен от влак някакъв 60- годишен в Нови Искър, кв. Курило. Дали няма връзка с това убийство? Някой избягал от лудницата да е лудувал и после да се е хвърлил? 20 годишния син е работел от 1-2 месеца като санитар в лудницата.

Хитрооо...Ченгетата направо ще се влюбят в твоята версия.

Шест изстрела с малокалибрено оръжие, 6 убити. Това и професионален килър не го може. Странно...

на Бмв -то дайте !?

Има интрига....! Видяхте ли фейсбук страницата на Кети Николова - последните статуси? На 26 декември е обновила статуса си: В съвместно съжителство с/ъс Неделчо Юнаков. А нали уж са заедно от години.... Нещо май е имало хър мър, драма, караници, ревност, триене на връзка и после сдобряване след Коледа. На 29 е споделила картинка със следния текст: Ако имаш семейство, което те обича, няколко добри приятели, прехрана и покрив над главата, то ти си по-богат, отколкото мислиш. Охо, а на 22 декември, т.е. преди Коледа е качила спомен-снимка от преди 4 години - прегърната с Мъж, за който пише - Най-добрият ми приятел Бисер.

Ето, ето. На 9 декември статус - В началото бяхме просто непознати... в края също

А къде са котките? Имат и 2 котки, те може да са останали живи.

Защо са ти котките? Да свидетелстват ли?:P

Кучетата са Ангели изпратени от Бога,за да ни научат ,какво е истинска Обич!. Това също от фейса. Имаше и едно друго тип колкото повече опознавам хората съм заобичвал животните нещо там. Аз на версията за параноидна шизофрения - на някои снимки без очила има блестящ поглед като на лекарства.

Не ми е изписало кавичките от телефона. Също "Аз съм на версията" да се чете.

Някой от обкръжението може да е,някой полицай,единия от родата май е такъв и той може да ги е изтрепал и да е отвлякъл жената,а може и с жената да е избягал и БМВ-то... На любовна драма прилича...

ужас...

Накрая ще се окаже замесен някой служител на мевере. Или барета. Избила му чивията от ревност. И то по кого???

Тази Кети е зарязала мъжа си, качила се е на колата и го е напуснала. Той е изперкал и е избил всички като са се събрали за нова година. Включиъелно е убил и кучето си. Ако е така ще се докаже много бързо от натривките на ръцете им. А може и да му е изневерила със сина му е тогава със сигурност ще изперка. Това е дело на мъж, няма толкова хладнокръвни и жестоки жени .

Тежкото престъпление е дело на наемен убиец, който знае как точно да убие човек с 1 куршум. Обикновен човек, който няма специализирани медицински познания или не е наемен убиец, няма как да убие всяка от жертвите с по 1 куршум.

Най-вероятно ги е изпозастрелял в леглата им, вече заспали. Всъщност това не е първият самоубиец, който няма против да отиде в отвъдното заедно с близките си. А този пък е имал и своя причина - да накаже жена си за бягството, а себе си убил, за да не носи последствията.

Убиецът със снайпер ли ги е стрелял,та на всички само по един куршум е пуснал и то с такава точност,че да ги умъртви?!? Нищо чудно цялата драма да е заради жена,чисто квенска история...

Ква тая грозна помакиня ? Кой ще си кръсти детето Кети Кюхова, дядо ѝ Кюх ли се е казвал ?

с по един изстрел и няколко пъти..!? дело на цивилка??? ...нееее, твърде детско е. и, да. това не е чудовищно престъпление. това е отработена екзекуция. убиецът е дете и натиска спусъка с дргата ръка. не вярвам да бъде заловен жив. тази е студена но той диша..

Аве хора,защо сте избрали най гадната снимка на тази жена,за да манипулирате обществото,че тя е убийцата и затова я издирват ли?!?!? Издирват жената,защото е в неизвестност и не се знае,дали не е и тя сред убитите... БМВ-то липсва от двора,явно някой е изчезнал с него,но който и да е той,много професионално е избил всички с по 1 куршум!

Лицето от снимката е или с психичен проблем, или е под влияние на упойващи вещества/ транквиланти. Погледът й е специфичен.

то и на корнелия нинова погледа е такъв

Защо Вие не постнете ваша снимка, за да разгадаем вашия специфичен поглед.

жената е намерена мъртва също....

АКО УБИТИЯ МЪЖ Е БИВШ КИЛЪР НА СИК ... МУТРА АГА БАНКЯНЛИЯТА И 40-ТЕ МУТРЕТА ИМАТ ГОЛЯМ ПРОБЛЕМ ... ;;; НЯКОЙ ГИ Е ПРОПЯЛ НА КОНКУРЕНЦИЯТА :)))

професионални джихадисти. мвр то ще трябва да измисли някаква друга версия,за да не паникьосват хората и председателството. кети може и да е отишла някъде с колата в момента на екзекуцията .или са я взели за сексуални нужди .

Aха. Убили са 20 годишната и са взели 40 и кусур годишната. Червен злобен боклук като тебе трябваше да застрелят.

Действано е много професионално! 5 човешки трупа - 5 куршума,1 куршум и за кучето е стигнал!!!! 6 куршума - 6 трупа общо!!! Не вярвам да е тази жена,ако е,то тя би трябвало да е някакъв професионалист по стрелба с оръжие... А нищо чудно и тази жена да се окаже сред убитите,защото тя е в неизвестност от преди убийствата,а тогава мн се заплитат нещата... Дано не се покрие всичко най накрая...

Тя е майка на една от жертвите.Така пише по другите новини.

Интересно е,че жертвите са гръмнати с по един куршум,се едно всичко е извършено от професионалист,а тая не ми мяза да е такава...?!? Обикновено такива битови инциденти не завършват с 5 куршума и 5 жертви,много странности има в това масово убийство... Дано не отклоняват вниманието ни от случващото се в държавата нарочно чрез това убийство!!! Корупцията и Истамбулската конвенция са на дневен ред...

Наистина ли се смятате за толкова важен/важна, че някой да извърши масово убийство за да отклони вниманието Ви?? На никой не му пука за вниманието Ви, спокойно.

И ВСИЧКИТЕ ГИ УТРЕПАЛА С ПО 1 КУРШУМ :)) ... ... МВР ПАК СЕ ОСЕРАХА :))

Много чели, малко разбрали и още по-малко вярно предположили! Имате имена, заредете ги във фейса и вижте за какво става дума!!!

търсих на Кети Кюхова - и нищо. Обаче като написах Keti Nikolova най-после видях профила на жената. Съдейки по последните неща, които е публикувала, едва ли е убийца. Съвсем нормална жена... А профилът на Неделчо Юнаков е малко съмнителен, прилича на садист и простак. Като нищо е ликвидирал жената някъде на двора и я е откарал някъде, а после се е върнал да доубие останалите и накрая себе си..

На снимките на Неделчо Юнаков фигурира и един Георги Юнаков, около 20 годишен, който прилича да е негов син от предишния брак. Позира с Калашников и изглежда има трепанация на черепа. На доста от следващите снимки се вижда гол участък на черепа му, сякаш е бил делнат с тесла по главата или опериран. За този въпросен Георги не е писано нищо. Малкото дете са го писали Георги, а приятелят на Нанси е съвсем друг. Така че този НЕ е сред убитите. Може този Юнак да е дошъл за празниците при татко си и да ги е изкасапил. Да изброят колко са чиниите и чашите на масата.

А може би Кети е напуснала Неделчо по празниците, може и в чужбина да е вече, а той си е отмъстил като е избил семейството и себе си. Все пак уликите сочат, че той е убиецът.

"тежко криминално престъпление" = тежко дървено дърво = тежко желязно желязо = глупав български журналист

не се прави на умен, тежко е квалификация в наказателнота право. Ограмоти се

"Криминално престъпление" означава всяко от следните криминални престъпления така, както е приложимо: измама, корупция, принуда, тайни споразумения, обструкция, изпиране на пари, финансиране на тероризма." Това е дефиницията на термина в ратифициран от НС през 2014 г. международен договор на МФ. Важи само в рамките на договора.

А бре умници малки: "криминален" означава "престъпен", ясно! Що не го изразите на английйски това "криминално престъпление"?!

някои им е светил маслото, отвлякъл тая клетница, сега ше инсценира самоубииството и и случая е приклъчен. достатъно заинтересовани лица от истината не са останали - българите са си овчедуши по природа - мвр-то взима бонусите за "разкриването" на случая и които ги е искал муртув / муртви си е свъшил работата перфектно.

"българите са си овчедуши по природа"

малко са жените дето могат така хладнокръвно да избият 5 души с по един изстрел директно в главата или сърцето, много ..много малко професионалисти даже са способни на такова нещо, но някак ше ни убеждават че тая жена "чудовище" е един от тези хора. повечето жени ръгат жертвите с ножове по ч0-50 пъти ама тази стреля като James Bond

да плашите децата вечер с такива страшни снимки?! Сега е Нова година, нали не е Хелоуин/Вси светии?

- Анонимността е гарантирана! - #КОГА ?!

не се връзвайте на това е измислица

Хубаво я издирват, но дали е жива, това е въпросът.

Човек с такава физиономия просто не може да съществува - би се разпаднал по шевовете още при сътворението си!

простак

То е жена бе, не е човек.

Ако е за това - ще я намеря и ще я наева!

Ако тази е убийцата, би трябвало отдавна да се е самоубила.

Ехх, кога ли ще има новина, че са изчезнали безследно и завинаги тиквун-боко, цв.цв., плевню, митоув, ниенчев и пр. не/нужници..

Позитански мечти........

Я питай хората на улицата, дали са позитански мечти !

"не/нужници" - Добре си ги описал :) Мислех си - а може ли без "не"-то, но така си е по добре! :D

Щом няма BMW -то от там ще е проблема. Има ли BMW има проблем

не се лъжете, че Анонимността е гарантирана! Абсолютна лъжа!!!

явно е търсят заради трагедията в Нови Искър. Това е майката на втората жена на една от жертвите - Нанси - Кети Николова Кюхова, на 44 години. Дира се държат като вестник Работническо Дело навремето.

НЕ Издирваната е е САМАТА втора жена на мъжа. Жертви са още нейната около 60 годишна майка /която първоначално по грешка са предположили, че е жена на мъжа й, който също е на тази възраст/ Освен това момичето е нейната дъщеря, младежът е гаджето на дъщерята, а детето е син на бащата, но предполагаемо и на Кюхова. Докато не я намерят не може да се каже със сигурност дали ги е убила, или цялото семейство е убито, а тя отвлечена. Ако тя е извършила убийството - сигурно е било шизофренична криза. Познавам жена, която на подобна възраст внезапно така изперка, че изпотроши къща и удряше хора със столове по главите, за една бройка да убие човек, другите избягаха.

Щом не споменават от къде е, по defaut трябва да се подразбира, че е от София. За столичани София е България и обратното. Реклама на мебели с безплатна доставка. Сметнали са за напълно излишно да уточнят, че това важи само за София. Това е правило, а не изключение.

Престъплението е извършено в Нови Искър, тя е живяла на семейни начала с една от жертвите. Толкова. И какво значение има от къде е издирваната? Дали от София, Мелник или Полски Тръмбеш? Какво значение има в кое АГ отделение я е родила майка й?

Провинциален комплексар.

МВР-то, като си размърдате задниците и престанете да искате по-високи заплати, тогава очаквайте да ви сътрудничим. Напишете и нещо допълнително за престъплението, да знаем какво се търси, иначе игла в купа сено.

Информация бол: главният прокурор пристигнал там, БХ уведомен, въобще сериозно престъпление, ако въобще има престъпление (Вальо Радев)... Какви още бисери искате?

Търси се жената от снимката. Имаш физиономия, ако я видиш звъниш на 112. Ако не я видиш - ми да си жив и здрав. Каква информация повече от лицето ти трябва? Длъжен ли си да я издирваш, че искаш още?