Задържаха в София собственика на буса-убиец

Задържан е собственикът на микробуса с нелегални мигранти, който катастрофира на АМ „Тракия“.

Обратно в новината

Коментари - Задържаха в София собственика на буса-убиец | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Отдавна го наблюдаваме, да знаете.

Той сигурно е казал, че нищо не знае .

А иначе всеки ден я министър, я гл. секретар, я Боко Тиквата се изтъпанват по телевизията и нагло обясняват, че благодарение на техния непрестанен усилен труд и на великата незнамколкоси милионна ограда по границата мигрантски натиск от Турция вече нямало.

Забележете, че вестта е свалена от първа страница на ДИР-ника, а казионните средства за масова информация са се спотаили, като пръдня в гащи. Явно свише има приказ! А тоя от снимката незапознатият читател първоначално ще си помисли, че той е задържаният престъпник предоставил микробуса си за трафик. Умствено е толкова напреднал, колкото питекантропа от Чирпанско, за когото се писа преди няколко дни и приличащ по рисунката си досущ на Боце Банкянски.

Преди 3-4 години Сидеров предупреждаваше за опасността от прииждащите на вълни нашественици от югоизток. Властта с помощта на казионните медии направиха всичко възможно, за да дискредитират лошия вестоносец и да му затворят устата. Успяха. Вчера и по ТВ "Алфа" повтаряха предаване, в което лично някогашният лош вестоносец обясняваше как в последните седмици в страната не е влязъл незаконно нито един човек. Сега научаваме, че благата вест за надеждната охрана на границата е била един твърде лесно спукал се сапунен мехур. Ако преди 2-3 години властта си беше направила труда да не да преследва осмелилите се да я критикуват, а да чуе тяхната добронамерена критика, сега за България щеше да се говори като за страна на розите, а не за страна на микробуси, превърнали се в масови гробове.

Само не споменавай долния волен ,че ще го отнесеш като куцо пиле домат ... Само не споменавай тези мръсни долни педераси , които осраха с поведението си понятието "ПАТРИОТ" .... САМО НЕ ГО СПОМЕНАВАЙ ,ЧЕ МИ ИДВА ДА МУ ОТНЕСА БЯЛАТА ДОЛНА МУТРА САМО С ЕДНО КРОШЕ .... А И НА ВСЕКИ ,КОЙТО ГО БОГОТВОРИ ВСЕ ОЩЕ ...

Елементарно , Уотсън. Келеша на снимката с тъмните очила в облачен ден, демонстративно нагла физиономия и по сако и тениска определено е гледал и се е вживявал в много мафиотски филими на младини - като "дон", не като инспектор Катани. Другият вживяващ се в ролята на "Дон" понастоящем премиер , му е дал възможност да изживее детските си мечти без остатък. Това е действителността в момента в БГ. Истината е , че един средно ниво инспектор от милицията преди 89-та ще озапти трафика на емигранти за една седмица. Просто трябва само да се организират постове на входните пътища от Турция на 10-на километра от границата-те са не повече от 5-6 , където да се спират всички бусове и закрити камиони и то само за проверка на товара без всякякви усложнения за проверка на документи. Тази проверка ще трае секунди и показва всичко. Бус , или закрит камион не е танк и може да се движи само по шосе. Просто каналджийте плащат където трябва и хората , които знаят как да решат проблема са държани надалеч от хора като тази Тиква, пардон, този Чукундур на снимката.

Ти мислиш ли че това е възможно при положение че този канал е добре организиран и покровителстван от хора с влияние и власт. Ще припомня, че и на летище София се извършва щателна паспортна проверка.

Приятелю, това казвам и аз . Покровителите са на много високо ниво-около Тиквата. Просто той им е дал възможност да кешират , за да не го крънкат него за поръчки и пари. Спомни си чадъра на МВР и прокуратура над контрабандата на петрол по време на Югоембаргото. Тогава ортаците на настоящия премиер от СИК изнасяха контрабанда петрол с влакови композиции....а официално бяхме обявили ембарго. Ташаци. Имаме най-нечистоплътното правителство след освобождението от турците. Били сме в кризи, във войни, но начело на държавата са стояли качествени , образовани хора с идеи, накои от тях заплатиха с живота си за идеите в които вярваха- не твърдя , че всичките им идеи са били добри, но това са били убедени в правотата си хора, докато сега имаме неук, корумпиран до калта на червата си ветропоказател за премиер, чийто пътеводен маяк са мангизите, които не миришат-така , както са го учили работодателите му в СИК

Ще разберете кой покровителства канала като проверите какви са изборните резултати в кв. Бусманци.

Румен и Деси Радеви разпускат в бургаски бар

Голяма новина...може би де нямат право да са хора и живеят като тях ли ТЪПО.

papion

Много ми е интересно, като нямат никакви документи умрелите, как разбраха от кои държави са? Някой хвърля боб и казва, тоя е пакистанец, тоя сириец.

Минали са през добре охраняваната ни граница. Срещу съответната сума, талибаните са пуснати от някой граничар, който пък на свой ред се е отчел на началника си.

урван ще се справи с тези а ние кога ??????????????тел ли няма или ток 20000в или воиници с името българин или са само крави на мястото!!!!!!!!!!!!!!!!с гооооооооолеми цености????????????

Най-вероятно е тел да няма.

Намерете приказлива копърка да ви светне схемите за трафик. Такситата са очите и ушити за всичко, което се случва в BG.

В полицията само такива гнусни отрепки, като мутрата от снимката ли работят. Защо ни е полиция, това е най-големият враг на народа. Истински престъпници с големи държавни заплати, които се пенсионират на по 40 години. За мен полицаите са най-жалките и най-нишите същества в България. За пари продават България!

Не започнем ли да назоваваме нещта с истинските им имена, оправяне няма. Случаят е ясна илюстрация как действа мафиотската ни държава.

Доста човеци мислят по това и я напускат държавата -а покорните оюююце да му мислят.

Когато аз бях граничар на границата имаше само един мизерен кльон изграден от войниците без пари. Но през границата не можеше да премине и мишка.. Сега направиха ограда за 500 милиона и авганистанци и пакистанци си преминават когато си поискат. С тези 500 милиона да бяха възстановили граничните застави.

А бе ОТО та нали това стадо трябва да се клеца и краде лъже и още какво ли не така ме се пада простотията няма граници.

Имената на каналджиите? Имента на покровителите? От къде са преминали емигрантите? Как така без документи, а знаете от къде са???? Да не са някои от гражданите на Русия, от републиките, изпратени от Пътин да воюват със Запада, а вие да им съдействате да се предвижат до там??? Защо мълчите??? Кой е отговотен за охраната на това място - името и длъжността? Арестуван ли е вече? Бързи действия и гласност! Бърза процедура и в затвора за 20-30 години. Имате ли отговорите или за нищо не ставате??? ДАНС само "страшни" SMS-и до Курнелия и Ушатия ги интересуват, че по-лесно. Инак вземаме само едни заплати и си докарваме добри пари от каналджийство....

Сега ще излезе , че едва ли не - държавата прави трансвер на афганистанци !?

Че лъжа ли е?

Slu4vashtata se katastrofa se e slu4ila . Tazhno e dasa napravi pi4alnata kosdtataziata 4isa omreli 10 mladi arapski bizhantzite No takiva katastrofi sa slu4vat slu4vashto,no se slu4vat.

Е и една свирка ли ще му направите сега .....малкия го е откраднал...!!!!!

Ако момчето без свидетелство за управление не беше заспало , сигурно само километър по-нататък щяха да ги хванат и да разплетат веригата.

Това е ирония нали? Ще продължа в същия дух. Този непълнолетния с действията си е пратил по дяволите една година работа под прикритие и е провалил цялата операция по разкриване на мрежата за трафик на хора през страната.

Искаме имената на каналджиите и покровителите. Сега! Вижте как претърсват в Лондон и арестуват. Вие само се дуетте и заплати вземате. И чеп за зеле не става от вас. 60 000 хрантутника в МВР, а каналджийството си върви с пълна мощ. Държава внасяща терористи в Европа, това сме ние.

,,Бусманци" ? 100 % МАНГАЛИ.

Проблемът се решава безкрайно лесно. За трафик на мигранти 20 години затвор без замяна. За всички замесени. Точка.

Но ако си част от играта?

не съм съгласен "Дедо" По година на всяка бройка ,но на кариерите ,с чук ,количка и норма по 20 кубика на ден ...

Ами ако не изпълни нормата?

Нека да бъдем великодушни към непълнолетния Манго, защото ако 13-годишната Манговица вече е родила малкото Манговче, пари им трябват. А сега сериозно. На МВР-то му лъсна задникът - непълнолетен, ама криминално проявен, без шофьорска книжка карал бус, пълен с нелегални навлеци и катастрофирал. Колко ли бусове с нелегални навлеци пътуват на ден по магистралите на Територията? А преди дни един министър ни уверяваше,че у нас влизали вече все по-малко мигранти...

Много страшен тип бе.Тръпки ме побиха.Ма пишете му и имената като на професорите с 300 те лева

...ЦЯЛОТО МВР Е САМО ....ЛЬОХМАНИ... ТОТАЛНО УВОЛНЕНИЕ ...ОТ ГОРЕ НА ДОЛУ.... ЩАТА ДА СЕ СФОРМИРА ОТ НАЦИОНАЛНООТГОВОРНИ ,РОДОЛЮБИВИ ,ЧЕСТНИ ХОРА ...БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ НА ВЪЗРАСТТА ИМ И ФИЗИЧЕСКИТЕ ДАННИ... ВАЖНОТО Е ДА СА НА ПОСТА СИ -НЕПОДКУПНИ.... НИЩО НЕ МИ ПРЕЧИ ,АЗ О.З. ВЪПРЕКИ МОИТЕ 60 ГОДИНИ И 110 КИЛА ДА СИ ВЪРША СЪВЕСТНО РАБОТАТА ,АКО ИМАМ ВЪЗМОЖНОСТ ...НАПРИМЕР ...МАГИСТРАЛНА ПОЛИЦИЯ ... ВОДАЧ С КВАЛИФИКАЦИИ ,КАТЕГОРИИ ...ВУЗ ...В ПЪЛНА КОНДИЦИЯ ... НАДАЛИ НЯКОЙ ЩЕ МИ ИЗБЯГА ...ЗАЩОТО СЪМ ОЩЕ ПО-ДОБЪР ОТ ГОДИНИТЕ КОГАТО СИ ТРОШАХ КОЛИТЕ ПО СЪСТЕЗАНИЯ ... МОИТЕ ... ЗАЩОТО НЕ БЯХ НИТО В "МЕТАЛЕКСА" ,НИТО В ДРУГО СПОНСОРИРАЩА ДЪРЖАВНА ФИРМА НА ВПК ...

..."МЕТАЛХИМ"-а имах в предвид ...ВПК...ГЕОРГИ ПЕТЪРНЕЙЧЕВ и много други "велики" рали пилоти се пръкнаха от там ...по време на социализЪма....

-...съюзът на автомобилистите в България ви съветва,...ви моли... ви умолява... пътната обстановка в страната е нормална... Изобщо на коя точка в безкрайната Вселена се намираме ние? Дават ли си сметка управляващите в каква кондиция са в момента пред своите поданници? Десет човешки живота погубени за един ден само от една катастрофа, а денят още не е свършил. Цели 500 километра са изминати с този бус и няма един полицейски патрул да го спре и да предотврати тази вахканалия по българските пътища. Защо ни са терористи тук, та ние сами се избиваме методично, планово. И всичко това е ужасяващо. Уважаеми управленци, къде ви са полицейските патрули, къде ви са крутите действия по нарушителите, къде, впрочем, ви е акъла, имате ли го изобщо???

И това се случва точно във периода когато обявиха, че ще има засилено полицейско присъствие по пътищата.

А къде е акълът на българския народ?м Народ, който за трети път избира разбойници и мутри това заслужава. Народът е прост и това заслужава, за съжаление

Задържаха собственика-убиец на буса-убиец от магистралата-убиец, мяууу.

Нито нещо ще се разбере, нито каналът за превозване на нашественици ще бъде прекъснат, нито ще има виновен. Само дето ще платим скъпо и прескъпо за лечението на тези дето сме ги настанили в болницата. Доста българи на ръководни постове ще обзаведат луксозно виличките си ....

А бе хора, уточнявайте под снимките за какво става дума. Аз помислих,че сте публикували снимката на собственика на буса.

А ние питаме " Как тези нарушители са минали през най-сигурната граница на света и във Вселената, според жалките ни управляващи. Пред очите на колко полицаи, на колко катаджии е преминало циганчето-водач и не им е направило впечатление, че е почти на сукалческа възраст. Ние питаме на кого плащат каналджиите ,за да минават безпрепятствено понякога през цялата страна. Питаме и защо ги арестуват само ако се вдигне шум и винаги постфактум, а не преди далаверата. Питаме за чий са ни ДАНС, манс, МВР и десетките хиляди лапачи, вземащи последния ни залък и отговарящи ни с нулева ефективност. Ние питаме докога партиите ще ни пробутват пълни некадърници и безхаберници в парламента, за да съчиняват закони по картинка и винаги работещи за крадците и мошениците. Също така и докога на ръководни длъжности ще се назначавт хора с вид и интелект на " водачи" на едър рогат добитък, и които не стават и за чеп за зеле, но целуват ръка на боса и реват на висок глас песнопения за партийката му. Не разбрахте ли, че нямат почтени и способни хора, а и не искат такива в редиците си. Голямото плюскане не разрешава този лукс. И накрая, това българско стадо кога ще спре да мрънка и да се сополави, ами ще поиска от управниците да харчат парите ни по предназначение, а не за вили, курви и коли...

Аз се питам как този така характерен с ЖЪЛТИЯТ си открояващ ...ТОВАРЕН бус е преминал по това трасе ,чак до Капитан Андреево ...в този така важен ,натоварен маршрут ...цели 500 км ...БЕЗ НИКОЙ ДА ГО ЗАБЕЛЕЖИ...БЕЗ НИКОЙ ДА МУ НАПРАВИ ВПЕЧАТЛЕНИЕ ...БЕЗ НИКОЙ ДА СЕ ЗАИНТЕРЕСУВА ДОРИ ... КЪДЯ СА ЛЬОХМАНИТЕ БЕ ...ДЕТО РЕВАТ ВСЕ ЗА ЗАПЛАТИ ...НОВИ КОЛИ ...КАМЕРИ ... АМИ ТЕ КАМЕРИТЕ НЕ СПИРАТ БРЕ...

За шофьора и собственика на буса медали за унищожаване на потенциални терористи:)))

На какво ви прилича този на снимката : главен секретар на МВР или махленски тарикат-мутра ?? Хубаво е сложил сако, но ако беше облякъл и една бяла или светла риза, пък и с подходяща връзка за нея , тогава бих го приел за висш чиновник !!

Ако не беше катастрофорал, щеше да мине спокойно през всички проверки като наш човек. Хващат някого когато се издъни пред всички иначе не ги закачат.

Трагедия, трагедия, трагедия... е че тия мюсюлмански завоеватели са успяли да влезнат на наша територия. Трагедия е, че има предатели да им помагат в това начинание. За пари разбира се. Горко ни.... Не ми се мисли колко бусчета на ден успяват да преминат, ей така - незабелязано, просто защото не са успели да катастрофират

...ОСТАВКА... ОСТАВКА...ОСТАВКА.... НА ВСИЧКИТЕ БОКЛУЦИИИИИ.... НЕ ЗНАЕЛИ ...НЕРАЗКРИТ ... НОВ ...АБЕ МУХЛЮВЦИ ,НАЛИ ОБЯВИХТЕ ЦЯЛА СЕДМИЦА ЗА ЯК КОНТРОЛ ПО ПЪТИЩАТА БЕ ... ДЕ СА ДРЕМАЛИ ВАШИТЕ ХОРА ,ЧЕ ТОЗИ 16-ГОДИШЕН ПИШЛЕГАР ДА ПРЕМИНЕ ПРЕЗ ТАКЪВ ВАЖЕН ЗА КОНТРОЛ ТРАСЕ 500 КМ ...БЕЗ КНИЖКА ДОРИ...ДЕ СА СПАЛИ ОХЛЮВИТЕ БЕ ДЕТО РЕВАТ САМО ЗА ЗАПЛАТИ И МОГАТ ДА СПИРАТ САМО МЕН 60-ГОДИШНИЯТ РЕДОВЕН БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИН ...С ВСИЧКИ ИЗРЯДНИ ДОКУМЕНТИ САМО ЗАЩОТО НЕ МИ Е СВЕТЕЛ ЕДИНИЯТ ФАР В ЯСНО СЛЪНЧЕВО ЛЯТНО ВРЕМЕ ... ОСТАВКА ... СТИГА ТОЛКОВА МЮХЛЮЗИ ...

НЕ, СМЕЯ, ДА КАРАМ, ЗАЩОТО, КРЪЩЕЛНОТО СВИДЕТЕЛСТВО Е БЪЛИМААМУ КАДЕ ЗАБУТАНО! СТЪКЛОТО НА ОПЕЛА ОЛЕПЕНО СЪ СТИКЕРИ, НО НЕ, ГОВЕДОТО ТИ ИСКА ОЩЕ, И НАМИРА НЕЩО НАМИРА, ДА СЕ ЗАЯДЕ ЗА НЕЩО, ДА СИ КАШЛЯ, КАТО НА ГЛАДНО, ДЕМЕК, ЩЕ ДАДЕШ ЛИ ... НЕЩО? ВДИГАМ ГО БЕЗ ДА ИМАМ КРЪВНО И КАЗВАМ: С ТОЯ НОМЕР НА СЕЛО И, ПРЕДУПРЕЖДЕВАМ, ГОВЕДОТО: 94% ХОБ, СТЕРОИД МИ Е ДАДЕНО! ГОВЕДОТО ОБАЧЕ, НЕ Е ПРОЧЕЛО, И НАЛИТА ДА МИ ВЗЕМЕ КОЛИЦАТА ДЕЦАТА, СИ ИМАТ, НО, ЗА ВНУЧЕТА, КАКТО КАЗА "ШЕСТЕ АПАРТАМЕНТА" ЦВК ИСКЮЗ МЕНЯ, АЗ ПРОСТА ТАКА! ВАШ, ЛОШЕВ, ИЗ ГАЗЬЕТА "СТРЕСА"

Тоя чукундур на снимката да не е незаконен брат на Тиквата?

От кочината на комшията е! Бащата се знае: Диво прасе

Конкуренцията не спи г-да полицаи...

Болниците нямат при да ни лекуват,ама сега за навлеците ще имат?? Ще си платят ли лечението тия,откараните в болница? От нашия джоб ще излезе.

Този на снимката ли е собственикът на буса?

Не, но е в схемата за отчет на придобитите средства

Др. Ауспухов*, 15:04 --------------------------- А ние, 1- клетъчните, ние не завиждаме на Пичага с Три мандака Ами той, няма сешунда покой, ръката в джеба постоянно ги намества! Излага се, пред хората, и РБ излага, в Европата!

Абе пичове, що стана с оня милиционер от граничните преди време, като стрелЯ у въздуха и от рикошена утепа един имигрант ???

По-добре питай за по-пресния случай: за граничните полицаи на летище София, които транзитираха бангладешци в/от България. Туй е баш МВР далаверата, за резил пред целокупния ЕС!

Едно добро начало...но трябва още мнооого

По заглавието изглежда като да са хванали шофьора от новината: "Бус се вряза в пешеходци на моста Лондон бридж" Обаче...не е така :)

Обективни погледнато: един манго по-малко, който в бъдеще щеше да произведе 7-8 мангота и няколко потенциалми джихадиста по-малко. Всъщност по -интересно е че: тези са имали уговорка с някой да ги чака, съответно имали са човек за посредник, имали са уговорка и някой да ги поеме на българо-сръбската границ? Това ДАНС, ГДБОП, военно разузнаване къде дремят..... Всъщност те се ползват за бухалки на упрвавляващата клика. Пращат маскирани полицаи по офисите да плашат секретарка и счетоводители, а трафика и контрабандата си вървят с пълна сила....

Що реши, че са имали уговорка на българо-сръбската граница? Може пък и да са ВИП персони с билети за първа класа директно до Брюксел

Всъщност много си прав!

БХК организира кампания за набиране на средства за сираците на шофьора на буса. Моля развържете кесиите си и покажете човечност и толерантност към горките хора. Парите носете в запечатани бели пликове без отличителни знаци директно в офиса ни в София, ул. Върбица 7.

Сега ако се окаже, че бусът освен с неправоспособен шофьор и нелегални мигранти е и без ГО и без свинетка ще е голям резил.

ще се окаже, ами !

КАЖЕТЕ КАК СА МИНАЛИ ТАЗИ СГАН ПРЕЗ ГРАНИЦАТА, И КЪДЕ СА БИЛИ ГРАНИЧНА ПОЛИЦИЯ! НА КОГО СА ПЛАТИЛИ И КОЙ Е ВЗЕЛ ПАРИ?

. . . #кой да ти кажеее . . .

Умерено добра новина . Чудесно е , че няма загинали хора . Ама и далите фира едноклетъчни са само 10.....