Арестуваха столични адвокати за имотни измами

Полицаи задържаха двама действащи адвокати от столична кантора, които с фалшиви документи придобивали недвижими имоти, собственост на починали хора без наследници или хора с психични отклонения.

Обратно в новината

Коментари - Арестуваха столични адвокати за имотни измами | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аз съм брат на адв.Томов ,знаете ли кво ще ви кажа Не се пресмивайте на чуждото нещастие ,и не коментираите без да знаете как стоят остоятелствата

Браво,браво на оперативните работници !!!Аз съм една от жертвите на тези измамници .Удовлетворението ще е пълно,ако в близките дни срожат белезниците и на нотариуса,който ги обслужваше.Те го знаят много добре кой е той.Вече вярвам на полицията.

kgb777kgb

Дано попаднат заедно с някой , на когото са продали с измама имота ,ще бъде весело и справедливо !!!

Хайде да видим сега дали президентът на РъБъ пак ще се изкаже в защита на ' независимите ' съдии , след като той вече открито нападна американския посланик Н. Пр. Дж. Уорлик !? Ако президентът на РъБъ нападне и германския посланик у нас Матиас Хьопфнер, то така той само ще затвърди статуквото в полза на ' независимите ' съдии в БГ ... Ако президентът на РъБъ не нападне немския посланик , то тогава ще се получи и двоен стандарт спрямо чуждестранните висши дипломати у нас от страна на ' Дондуков 2 ' , т.е. едни посланици ще бъдат критикувани, а други не ... Интересна дилема, нали !?

това червен бряг не е ли град бе? има много такива, не само в софия. една така отпъна земята на баба ми. от 2 години уж някакво дело, някакви следователи и нищо. незнам към кого да се обърна.

Нова Година ... От към 50-тина лета вече гледаме мноо...ого интересни симбиозички от "общински служители", "доктори", "прависти", "полицаи" и тъмно балкански субекти как плячкосват цели фамилии без да им мигне окото. Просто през последните 20 годинки работите придобиха ама съвсем аграрен характер. Изумително арогантни и нахални станаха. Изходът на нарочените за жертви е май само да вземат пушките и да се започне една ...

Нещо за Фидосова да ни съобщите?

Адвокат звучи като имунизиран лъжец, или узаконен измамник. Гордо!

Браво, браво.

ей това е то ганю-лесни пари и мошеничества.нищо не става от тоя народ....

Където и да разровиш, мирише.Такъв е байганьовския материал, който винаги е бил такъв, само че страхът по-рано му пречеше да се развихри.Тъжно, но факт

Каквато държавата , такива и адвокатите и нотариусите. Да речем , че ги осъдят, и какво , кой ще върне на хората апартаментите и къщите като вече са препродадени 3-4 пъти. Много търпим , много , но докога .....един господ знае , ама той си има по важни дела, така се очертава .

Адвокатите са готини хорица. Въртят сучат и накрая все ма отърват от панделата. От 4 делца една пробацийка само ми турнаха. И то само служебни защитници. Та оправдавам ги де. И те от нещо трябва да живеят. И аз така правя взимам от богатите.

Ей...браво...открихте топлата вода бре! Ами те такива измами из цялата страна от години вървят. Да неби някой да са хванали и в затвора вкарали? От Варна съм и елате да видите тук за какво става на въпрос!? Що народ "изгоря", ама не съм чул до сега да са вкарали някой в кауша Туй е стара измама...дайте нещо по актуално!

Това, че се представят за адвокати не означава че са. след като могат да фалшифицират всичко, могат да фалшифицират и дипломи и служебни карти. По-скоро става въпрос за банда измамници.

На мен, пък ми продадоха жилище на починало лице, починало 6 месеца преди да сключим сделката. Т. е. "писмо от умрял"... !!!??? Кой тогава се подписа в графата "продавач" в договора за покупко продажба?!?!?!

АДВОКАТИТЕ СА ЗАКОННИТЕ ЛЪЖЦИ В ДЪРЖАВАТА. ВИДЕЛИ ЛИ СТЕ ОСЪДЕН АДВОКАТ? ХА-ХА-ХА

Дано попаднат на подходящи съкилйиници и тъпкано да им се върне...

Какво стана с чиновничката от СГС, която подменяше нотариални актове преди няколко години?

95% от адвокатите в това дето му викат дарвава (балгаря) са за панделата на тях в главите им са само измами не вивдате ли ямиля марковски вече колко трудно подвивни станаха а да не говорим за банковите им сметки набабват всички искат да са адвокати на дявола така че заедно сас 98% от садите в кауша *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

А нотариуса от тая схема, кога ще иде в ареста???

Какво ще каже адвокатската колегия по случая? А иначе - след 10 г. някой съдя ще издаде оправдателна присъда поради липса на доказателства.

Хайде сега и бившия кмет на район Витоша,който продаде 70 общински имота в Бояна,въпреки неудволетворените им сибственици....всички комуняги при милко балев

Бахамата Тези да не са оправяли и апаратаментите на ЦвЦв

Ей така ,като си спиш в собственото си жилище, някой много интелигентен господин-адвокат или господин-нотариус може да те събудят и те изритат без да се усетиш!!!!

А може също и някой господин-адвокат или господин-нотариус да ги намерят с няколко грама олово вповече в собствения ти апартамент.

Вие да сте чували за осъден адвокат- мошеник?Аз лично не.Така ще стане и с тези мошеници.Ще ги пуснат на свобода след едно голямо"Извинете" и те ще продължат корумпираната си дейност.

Проклети да са до девето коляно! И конфискация, конфискация на незаконно заграбеното - веднага и напълно, независимо на кого се водят имотите! Затвор - до живот, за особено опасното за цялото общество деяние!

А нищо не си казала за "комуноидите" и "антибългарския съд"... как си пропуснала, начи, ех....

На такива и 20 години са им малко, а те няма дори да помиришат затвора. Жалка държавица!

Нали затова са учили, как по-добре да ни мамят...Сега ще видим /и Европа/ оттук нататък дали пак ще ги оправдаят.