МВР откри откраднатата кола на съпругата на шефа на БЧК

Председателят на БЧК Христо Григоров съобщи, че откраднатият преди седмица автомобил на съпругата му проф. Елисавета Наумова е открит от столичното Шесто РПУ.

Обратно в новината

Коментари - МВР откри откраднатата кола на съпругата на шефа на БЧК | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Защо наричате потърпевашата "съпругата на шефа на БЧК"? Тя е достатъчно известна, за да излиза с името си по новините. Стига с това патриархално жена на мъжа си

Дойде Бат Бойко на власт и веднага започнаха да се откриват експроприираните от БСП-арите коли!

МВР да публикува статистиката на откраднатите коли и броя на откритите.Да не ми се хвалят , че е разкрита една кражба.На 1000 откраднати автомобила ...един я е намерен я не.Резултатите за разкриваемост са плачевни!!!!

на шеф! а простосмъсмъртните - да г.д.

Това беше при Хамстера! Дойде Бат Бойко и колите веднага се появиха! Кучето скача според тоягага!

Сериозно ли? колата е намерена от 6-то РПУ.Не може да бъде. Това е най-крадливото и прасташко МВР. Боже пази от него.Те са с мутрите, крадците и т.н. престъпници

То май стана като в оня виц , на един му откраднали колата и един го попитал: - Пита ли в полицията , а той отговорил: - Питах, не били те!

да бе да МВР.. Като са разбрали на кого са гепили колата и сами са се обадили... Пък на тая мъжа и и е теглил един бой (хем и кефа си е направил), за да е уж насила... А всеки знае, че коли с каско не се крадат...

И аз съм към 6-то и моята кола от същата марка откраднаха по същото това време... защо ли моята остава неоткрита? Чудя се просто.... мисля си....

Е как така нейната се откри бързо, а от нашата няма помен? Много подборно действат тези от МВР!

Г-жо Наумова, разбира се, че институциите работят - ама за такива като Вас. Аз все още чакам официален отговор от МВР от август 2013 г......

Радан Кънев стана шеф в БЧК след като се ожени за щерката на друг виден шестак в БЧК. Мафия.

Те хората вече за мъже се женят, ти още се плашиш от щерките на държавна сигурност.

Еех, то от тази злоба сме на този хал!

Моята открадната кола, обаче не се търси, защото не съм шеф на БЧК или съпругата му. С две думи " нашата полиция ни пази"

според вас как е правилно "търба" или "тарба" - гледам, че владеете правописа, да питам... а, и "еденица" или "иденица" се пише, та да знам

Баце, ти първо си купи Х5, после нека ти я откраднат, после ще я търсят пък ако я намерят ще ти я върнат.

бацееее, луд ли си - по-добре да не ми я връщат..... защото състоянието, в което ще е - ще е направо за моргата...

Намерен е автомобила, а извършителите? Да не би рабоата да е, като едно време, когато като застраховаш във ВИС и ти общеваха, че ако не твоя, то подобен автомобил ще ти върнат ако ти го откраднат.

Тъпата професорка излъга, че са я нападнали, за да не загуби застраховката.

остава само да си кажеш името и да отидеш да се предадеш доброволно в шесто... :) ама преди това - разкажи кво стана, че ни е интересно, даже вестниците и дир-а писаха по случая

Шефът на БЧК е личност, известна в цяла Европа и наистина си е новина, да му се открадне колата. Значи, по вашата логика е новина само, ако на чалгарка в кръчмата роклята била много къса, или Азис си сменил педераса с друг.

От край време БЧК е на "службите" - международни контакти, достъп до лица, до които е отрязан нормалния дипломатически канал и т.н.

Егати професорката щом кара само SUV BMW - 5.... Направо си е за съжаление. Я да й дадат и 1000 литра безплатно гориво, че да живне науката.

Да каже от къде има 300 хил. лева за такъв джип. Нали БЧК е благотворителна органицация.Ние пращаме есемеси за по левче, той правил ли е лични дарения.

А от бащината ми къща в едно монтанско село остана само дупката на мазата. Керемиди, тухли, греди, дограма (за покъщнината да не говорим, тя първа изчезна) - всичко се изпари. Неизвестен извършител.

Ако си бил от ДС и от 13 години си председател на БЧК - бързо ти намират откраднатото.

Същото важи и за два пъти председател на младежкото БЧК- Радан Кънев.

Ама у нас има ли и такива БЧК-та: младежки, старешки, пенсионерски, комсомолски, милиционерски, мюсюлмански и т.н., та дано и аз попадна в някоя от категориите. И когато ми откраднат колата (скоро ще я купувам, ама надали) да ми я намерят бързичко.

Алуу, Шестуу, искам да откритете и моите 2 откраднати във времето автомобила, платил съм си данъците ... Наблизо съм, три блока нагоре посока Витоша ...

Така и не се разбра каква марка е автомобилът и дали е новичък :))

SUV BMW - 5, черен на цвят, поне на 2-3 години.

Знаех си аз, мъжът и е фен на БМВ, има служебна 5-ца GT. :)))

българин , живее само тук по тези ширини с тази мутро-милиционерска държава! А дано намерят и на гражданите-данъкоплатци автомобилите, а не само на тези с протекции от министъра!

Е, сега видяхте ли как се работи за наши хора. А ние простосмъртните ще чакаме застрахователя да ни плати след 3 години 30% от стойността на автомобила, а ако са ни намерили колата ще стои в полицията 5 години като веществено доказателство и няма да можем да я ползваме. Хайде сега да видим тази дама ще подкара ли колата и кога??????

Ами сега айде по едно пакетче от помощите на БЧК с подаръчета за Коледа на добрите милиционерчета ?

КАКВИ ИНСТИТУЦИИ БРЕ ОВЦЕ!!!ВСИЧКО Е ЧАЛ!!!ФЛОРОВ ШЕФ НА ДАИ МУТРА КОЯТО НЕ МОЖЕ ДА ГОВОРИ ПРЕМИЕР,ЗАМ ПРЕМИЕР ПОДСЪДИМ КАКВИ ГИ ДРЪНКАТЕ!!!

Е,и?

АКО ИМАШ ДЕЦА и АКЪЛ НЯКОЙ ДЕН МОЖЕ И ДА ТИ СВЕТНЕ ЛЕЙКАТА И

опорна точка ли е или толкова ти е акъла

Дребенобуржозните шарлатани старателно избягват въпроса откъде се появяват нов и нови мутри, крадци и злостни нарушители на законите. не се говори за ниска култура, за тъмни субекти, за цигански терор. Отчита се като велика победа за МВР откриването на лъскава кола на фона на хилядите ни трошки. Това е смешно, незначително и обидно за нация в средата на Европа /Европа е до Урал/. Защо в демократичната ни държава 25 години вирее простотията, селската дебилщина, алчността и ненавистта към закона? Какво правят правителствата - само крадат ли? Няма ли най-после да се яви някой европеец, с каквито е пълна Бъплгария, който да покаже висок професионализъм и равнопоставеност със западноевропейските си колеги? Писна ни от простаци, пожарникари, охранители, келнери и прочее неуки и втръснали ни авантюристи, разсипали държавата и довели младежта ни до декаданс!

БРАВО НА МВР , КОГАТО ИСКАТ НАМИРАТ , А КОГАТО НЕ Е ИЗВЕСТНА ЛИЧНОСТ ПИЕШ СТУДЕНА ВОДА И СЕ МОЛИШ БОГ ДА ПАЗИ МВР И ЦЯЛАТА УПРАВЛЯВАЩА МАФИЯ. ПО СЪЩОТО ВРЕМЕ ОТСРАДНАХА ПО ПОДОБЕН НАЧИНИ ДЖИПА НА СИНА МИ, КОЙТО Е НА ИЗПЛАЩАНЕ НО ВАЖНОТО Е НИЕ ДА СИ ПЛАЩАМЕ ДАНЪЦИТЕ - ЗА ДА ПАЗИМ ОТ ОГРАБВАНЕ САМО ГОЛЕМЦИТЕ.

....а моят откраднат микробус не могат да го намерят още.... Ама аз не съм "жената на еди-кой-си".

Благоприятният край на случилото се показва, че в България все още има институции, които работят и изпълняват отговорно ангажиментите си към обществото ... не към обществото, а само за някои негови членове.

И к'во, като са я открили? Сега ще стои запечатана, пред районното докато ръждяса и не се окопае, и след десететина години, ако е жива да я кара, ще й върнат ключовете.

Мечтай си за пет години! Още утре си яхам БМВ-то и дим да ме няма! А ти стой и подсмърчай пред 6-то РПУ.

благополучният край на случилото се показва , че бла , бла , бла , ако си съпруга на някой си бла , бла , бла !

Ако МВР действаше с такава бързина за всеки пострадал щеше да бъде вярна констатацията на този господин,макар че след кражбата друго говореше.За известните институциите работят добре-а простосмъртните ще почакат,защото преди тях са "важните".

Професорката е на нивото на жената на полицая с подкупа. Учила, но недоучила. Още не се е изказала, пък тогава какво ще стане....не ми се мисли.

Хари, не си прав. Професорката не е в сянката на мъжа си и добра в своята област.

няма откупи, братчед... това е пи-ар събитие... полицистите нямаше да "намерят" нищо, ако нямаше да има инфо в медиите... пишем си червени точки, откакто се смени властта - данс, валс, хип-хоп, мвр, МеКеРе... БУЛШИТ А през това време КТБ - бууум, там виновни няма, а паричките ги прибрахме...

Случката потвърждава, че институциите не работят за обществото, а само за малка група хора, които могат да ангажират вниманието и използват служебното положение на министри.

Толкова нещо се изписа за тази "кола" интересно ми е все пак за каква марка и модел става въпрос ?

Марка професорско-кифладжийска, модел БЧК

добре,че колата е на известен човек и се вдигна пашпулига по медиите ,иначе щяха да намерят ''неизвестния извършител''...

краде се с благословията на полицията и сега са разбрали, че от тези от ДС не трябва да се краде и им го връщат , вчера гледах по ТВ един ком. професор от БАН по горите , който не можеше да говори, като малоумен

По-важно е полицията да наблегне на издирването на откраднатите коли на бедните..........богатите лесно могат да си купят нови

Така и не разбрах какъв е модела на колата.. колко нова е..

Хайде сега някой да ми отговори, защо когато е открадната колата на жената на шефа на БЧК се ангажира самият министър на МВР. Да не би професорката, качила се в луксозен джип, който умишлено се пропуска е нещо повече от чичо на село? Стига с тези PR на папионката на БЧК-то. Това е то съвременната номенклатура. Лицемерие. Ако открадната моята кола, ще пише ли за случилото се в новините. Лицемерие на квадрат.

Дано се задействат да търсят и моята открадната преди месец кола. Важно е да кажат колко от заявените за откраднати МПС-та са открити. Какво значение има чия е откраднатата кола? Аз плащам данъци и настоявам да съм с равни права пред зкона с влстимащите и известните...

кой е телефона на министъра, за да му съобщя и за моята открадната кол

Няма що. А кога ще открият останалите 1236 откраднати коли? А кога ще открият моя телевизор СОНИ, откраднат преди 15 години? А кога ще открият вещите баба Мара от с. Мечка, дето циганите нищо не оставиха в дома й?

А какво да прави чичо Пешо от Горно Надолнище - и на него му откраднаха москвича, барабар с прасето от кочината, но полицията в това село не е стъпвала. Циганите вилнеят, никой не ги закача, а вниманието на властта е насочено към разни измислени ВИП.

Трябва да се разреши свободно на всеки НЕОСЪЖДАН български гражданин със средно образование, да носи и използва оръжие за самоотбрана и отбрана на имуществото си. Отначало ще има малко повечко жертви, но за няколко месеца нещата ще си дойдат на мястото.

определено искате да засилите бизнеса с дипломи за средно образование...

Абе тия съвсем за канарчета ни взеха...