Гранични полицаи и митничари задържани на ”Капитан Андреево”

4-ма гранични полицаи и 5-ма митничари са задържан при акция на "Вътрешна сигурност" на МВР на ГКПП "Капитан Андреево" заради подкупи.

Обратно в новината

Коментари - Гранични полицаи и митничари задържани на ”Капитан Андреево” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

тая държава има ли авторитет изобщо за пред света, това излагация.

помниш ли какво значеше Държавен и Партиен Контрол?!Това беше АБВЕРА на Тодор Живков, но и на Държавата!А, днес ДАНС, един не е подала качествено към Проркуратурата!!Или е много калпава, или нарочно съчинява калпави обвинения!Преценете сами!

Няма да гласувам за тия.

Дребни риби, баламосване като за предизборно. Вие, мръсни крадливи боклуци, кажете кой ограби КТБ? Кой взе парите за гьола на Белене? Цанков Камък? Батко и Братко? Що нема виновни за нито едно големо престъпление в затвора?!

Сталинка ще оправи работата!

Е ВИЕ НЕ РАЗБРАХТЕ И, ЧЕ ББ ГИ РЪКОВОДИ?! СЪС СЪБРАНИТЕ ПАРИ ЩЕ САНИРА НАВРЕД БЕЗПЛАТНОООО...........!!!!!!

Има ли друга държава, която да се излага по този гаден начин?

Ей, как завиждат.... Всички дето, само си говорите, завиждате. Щото не сте осетили парата .

Трябват ни показни акции белким излъжем пак матряла.

...рибата мирише от кам главата господа управляващи !!!...направо ми се присира от такива шеметни акции ....човек вече се чуди да се смее ли да плаче ли ?!?...пална отврат !!!

ОТ 200 САМО 9 КОРУМПИРАНИ.ДРУГИТЕ ЧЕСТНИ И РАБОТЯТ САМО ЗА ГЕРБ.БРАВОООО.СЕГА НА КАПИТАНА,УТРЕ ПО ДРУГИТЕ ПУНКТОВЕ,ЧЕ ИДВАТ ИЗБОРИ.ОНЯ ,"ЧЕСТНИЯТ"РЕВИЗОР ГИ ЗНАЕ КАК СТАВАТ ТИЯ РАБОТИ.

Положението в митниците не е мръднало от югоембаргото!Даже същите хора са си още на работа! Там се постъпва на трасе с 20 000 евро ! Така че,не е проблем когато властоимащите пожелаят предизборно да поизтръскат шанаджиите!

- Става дума за служители на ниско ниво, работещи "на терен", каза Арнаудова - тези са били някакви 'шанаджии' неорганизирани от някой по-висш полицай. Нищо не става без участието на висши полицаи!

Точно прдизборно арестуваха тези неорганизирано работещи за себе си митничари!Вече и лошият мат'рял не се хваща на тази тънка манипулация.Дайте нещо по-така.Като например арестувани и ОСЪДЕНИ с конфискация на имуществото съдия,прокурор,министър.Чак тогава хората ще повярват,че сегашното правителство върши нещо,другото вече сме го гледали.

Дано да успеете в превъзпитаването на митничарите.

показно и грозно по Бойковски манталитет.

По мутро -боковски манталитет.

трябва първо да се разстреля Бъчвата "Министър", после и тиквата "Премиер"

проблема с Капъ Куле е, че това е най-големият пункт на Балканския полуостров, а квалифицирана работна ръка за митници и гранична полиция и ДАЙ из тия сокаци е кът. Всяко селянче докопало се до фуражката, се вижда след 5 години собственик на верига казина и хотели и бърза да крадне без да прави сметка, че сега и да пръднеш те записва някой Биг Брадър. Ми така ще е - качулатите ще опандизят още много пейзанчета преди да им светне лампичката, че бариерата не е на дедо им.

Дано някой се върже на тази партенка и гласува за мен на президентските

По-полека с праха в очите!

Стига с тези кокшкарски работи. Стига сте дигали пушиляци.Каго ще погнете съдиите?Там е баш далаверата и то не с 15-20евро.

Ми що не отидат да проверят на Росенец - където се разтоварва петрола и се изнася бензина ? Май за там не му стига силицата. А и кой ще налива за изборите ?

Само на мен ли ми се струва странно,че акциите са все на Капитан Андреево? Няма ли корупция на Калотина или по пристанищата примерно?

може да "огрее" навсякъде. Все още не е станал Батман, не че не иска, особено при събирането на кинти !

Сметката е проста . В някой Медии и Прокуратурата се опитват да оневинят Митничарите . Прокуратурата цитира Корупцията в размер на 15-20 евро . Дотук е ясно че ще се измъкнат и останат на работа . НО - преди няколко дни един ШЕФ на Митницата каза че обработват един автомобил за 120 секунди , умножете ?Колко се Изкарва на Смяна от 12 часа ? Обществения и Международния Натиск е Огромен , трябва да лежат в Затвора .Тези хора пречат на България . Ако заплатата им е малка да напуснат и се Кандидатират за Президент , има още време . Иначе съм категоричен - тази Гавра се пресича само с ефективни наказания .

колко изкарваш за 120 секунди? 200 евро? 300 евро?

И не могат да се справят с тях, щото за държавния служител няма закон,няма и затвор няма и оставки на нито един министър!

Мнооооо корумпиран матрияла на Боко, мнооо.

не се коси ,имам още 2-3 скамеики резерва и цека я взех от скамеиката и президент ще я напрабя и накрая ще се вземем и тя е сумист като мене

Избори идат - а кинта нема - сменяме магаретата в хранилката.

Отново дребнотемие, господа управляващи! Цяла година ги следели, СРС-та и т.н. и накрая какво? Въобще нямало организирана престъпна група, а? Арестували няколко, а другите петима се разбягали. Къде? В турско ли? Държава като една човешка длан, а те се разбягали и 50 офицери от "Вътрешна сигурност" си чоплели носовете. Ама те били работели "на терен"! На кой терен, бе господа? Този "терен" все още се нарича България бе, тъпанари с тъпанари! Ама нали наближават избори - какви ОПГ ни се привиждат. Съд по бързата процедура, конфискация и възбрана за работа от поне 20 години му е майката! Ама нема кой в просторите на "терена". Жалко, много жалко! Араламбене му е майката, казваше бай Й. Радичков. Ама кой физкултурник чете Й.Р.

Няма страшно, ще ги сменят с наши момчета и там дето е текло, пак ще потече, но в друга посока!

БРАВО НА ТОВА ПРАВИТЕЛСТВО!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! РЕЗКАТА ФАМИЛИЯТА НА КОНТРАБАНДИСТИТЕ, И НА ТЕЗИ ХАЙДУШКИ МИТНИЧАРИ, КОИТО РАБОТЕХА С ТЯХ. ТАЗИ ГОДИНА ТРИ, ДОГОДИНА ПЕТ МИЛИАРДА В ХАЗНАТА. А КОМУНОИДИОТИТЕ ВСЕ ПОВЕЧЕ ИЗБЛЕДНЯВАТ !!!!! ОТИ НЕМА ПАРЕ ЗА ЦИГАНЬОРА !!!!

дай малко по-неакзалтирано, щото тези 3 млрд. които споменаваш никой не ги е видял, но 25 млрд. кредити ще плащаме всички, че и децата ни !

тези 25 от задника ли си ги извади

Всичкото митничар трия да гние в затвора, в едно с родата до девето коляно. Па дали и да не се свитнат некой не заслужават....

Много показателен факт. Минат, не минат 3 месеца и масови арести. Боклук народ, боклук управници, вече за смях на цял свят.

Mирков кога

Скоро и мирков "Алчния"!!!

а дано

Когато митничар или граничен полицай ми каже" дай пари за кафе" аз какво следва да направя?

Даваш 100 еврака.

Тия не са се отчитали на Боко и са го играли соло "на терен" :) Издънили са ги..."примерните", които се отчитат редовно.

В тази игра "соло" няма и не може да има. Употрбени хора. Голямо унижение! За съжаление 90% от работещите в България тайно биха искали да работят на Капитана....

Офффф, отдъхнах си аз съм от тези 10% дето не искат да имат нищо общо с Капитана :)

Не, каквито и огради и стени да издигаме, колкото и милиарди от залъка на българина да отделяме и харчим, предателите не ги интересува, те си имат свой интерес, далеч от интересите и сигурността на страната, те са готови да продадат и Родината и всеки от нас за стотинки. Пък и предателите грабители не са никак малко, от колко години насам по няколко пъти на година ги сменят и подбират, но на съвестни служители не им се удава да попаднат. Ей, Българийо, едва ли си била някога в по безнадеждно състояние.

Според мен "предатели" е стар термин.Това са интересчии,"далавераджии" и безпринципни "граждани",на които нищо никога не им стига. За огромно съжаление почти всеки срещнат на улицата,в кафенето,в супермаркета или на спирката на градския транспорт е със същия манталитет и наклонности-продай род и Родина за едната къща/едната кола и за марково облекло

То е все едно. Начело с тиквата и оная, как и беше името, която ще променя генофонда с негърски.

Имам едно много добро предложение. Да се криминализира даването на подкупи. Да се пуснат митничари и КАТ-аджии и всеки нарушител който бръкне и даде подкуп да се съди за опит за подкуп за държавен служител. А да видим после кой ще им дава 10-15 евро без да се замисли.

как така ще се скрият на една малка територия като нашата и с бяло население по-малко от населението на половин китайски град - кой ги е покрил, теглете им по една гора бой на тези, дето са задържкани за 2ч часа, конфискувайте им къщите, мародерствайте ги, докато си признаят под кой чадър се крият - корупцията не е солово мероприятие и за да процъфтява корупцията в бг повсеместно, значи държавата ги поддържка тези "чадърчрта" - няма какво да слушаме за някакви самостоятелни акции на граничари и митничари с "белязани 10-20 евра" - отгоре покажете колко прогнили са нещата - онези 240 депутачета, милионерчета, мафиотчета, висши държавни служители, адвокати, пишман бизнесмени - направете акции за 2.3..5.10 млн. евра - от българи в бг са откраднати пари със сигурност повече отколкото е дължината на стара планина примерно от началото западната до края на източната и част - нос емине - как така става в бг, че хора с 5000 лв. доход на месец, харчат по 50000 лв. - оттам се почва за да се избистрят нещата - повтарям- от чадърчетата - нови закони, нови данъци специално за богатите и крадливи персони в обществото ни, конфискация на имуществото им, уволняване от работа - отнемане на правоспособността им и т.н. - докато се изкорени корупцията и шуробаджанащината

полицаят, прокурорът или съдията ще арестува съпругата си, която носи пари от работното си място всеки път след работа на държавна служба!? Твърде много такива има сега, а и преди в подобни служби!

смех. една година "работа" и фанали 14 цаци.....

9 :(другите 5 са се "покрили" Неорганизирано или непрофесионално свършено

Ех , че хубаво.""""Засега е ясно, че са работили самостоятелно, прокуратурата не разполага с данни те да са действали като организирана престъпна група. """".Ама това звучи като педупреждение , от типа "ето виждатели какво се случва на тези , които работят самостоятелно" Така следващите ще знаят, че самостоятелно не се работи, а колективно и най-вече , трябва да се отчислява по каналния ред.А той е отигран от години с двата си основни клона за структурите на полицията по вертикала и за съответните партиии партиини каси.Кратко ясно и дълбоко съдържателно

Мая Манолова няма ли да заведе десетина пенсионера да протестират против нарушените права на митничарите..?

Ей, тези заради едни избори ще си изпотрепят кадрите !

Всичко ревна, линч, корупция чудо. :D Хайде бе драги, съвестни граждани, ходете да оправите границата. През няколко месеце Агенция Митници пуска бройки за Капитан Андреево. Последният път нямаше и интервю, 6ма не стигнаха за запълване на бройките. Има ндеостиг на персонал, ходете да се запишете, само 1 висше искат. Ходете да оправите границата от отвратителната корупция. :D

Ами по тази логика да се махне гранична полиция да се разгради България , /то като ,че ли има повече на къде/, най-вече ,ще е по евтино

ако не ги арестуват зле, когато ги арестуват лоша гледка !!!!

Вече 27 г. никой не може да пребори подкупноста на митничари и полицаи.

ще я преборят, като те самите искат пари и от време на време правят акции, като тази и да му мислят заловените с пари в джоба?! Те не се интересуват и за собствените си протежета! Друг ще го смени и толкоз!

Тия дето не са задържани да не са партизани, нали са държавни служители! Тоя цирк с Капитана докога ще го разиграват! Що не сложат прокурори и дансаджии на трасето с по 700 лв заплата и да пресекат таз корупция! Но по-яко е да се пускат едни и същи и да се задържат - така се симулира борба с корупцията! Друго си е КТБ , общ.поръчки и АЕЦ Беляне - там е лобизъм и колективна безотговорност за милярди!

Арестът е тесен за нашите граничари и митничари. Хем пък ако почнат катаджиите, горските и магистратите - то половин България ще влезе в арест! Вместо фургони за мигранти, ще трябва да купим фургони за арестувани чиновници и да назначим пенсионери да ги пазят.

Има два варианта: А. Сигнал от чужбина, които няма как да бъде пренебрегнат. Б. Арестуваните не са се отчитали честно на мафиотите в правителството.

Малеее, цала година работат ората да фанат само четирима души. Гати и полицията.

някой от МВР, който прибира част от парите, ги е информирал. Намерете ги, намерете чадърите им, защото утре ще цъфнат други 5 за същите далавери.Толкова е прогнила системата на МВР, че смърди.