Задържаха циганина, бил и обрал режисьора Николай Поляков

За броени дни столичните полицаи разкриха и задържаха мъжа, който нападна, би и ограби режисьора Николай Поляков.

Обратно в новината

Коментари - Задържаха циганина, бил и обрал режисьора Николай Поляков | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

значи дави кая на всички ас мога да чета пиша потписвам и не сам не грамотен дори сам сигорен че няакои от вас не учил не ходил и на занималняа просто сте едни нацистиии които ако беше друк няама ше да се заяаждате *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Защо "подписка"? Тези по принцип са неграмотни и безработни. задръж го под стража! Така опасността да се укрие или да извърши друго престъпление, ще бъде блокирана. Не вярвам, че това е първото и последното деяние на този субект. Ама какви съдии правораздават в СРС???

Защото са неизчерпаем електорат по време на избори, затова.

.... пуснат

мярката е строга но справедлива! а дали може да се подписва???

Дано поне полицаите са му хвърлили един хубав бой, то е ясно че друго няма да има за тъмнозеления.

И сега какво? Ще пуснат цигането и ще го предупредят, че по неоткриваем ще в ако напада неизвестни пенсионери. Нищо лично срещу г-н Поляков. Системата ни е за плачеща промяна във всички сектори.

Дано полицаите са му обяснили со кротце со благо и со много кютек че не е хубаво това което е направил.

По-добре циганите да са в София, може да набият някой депутат или магистрат

Мангалите, гдето и дира им пести имената, са заслужили всяко отношение - напр. бой докато почне да моли да си признае и Е. до спукване на г.. то ор събратята му

Циганите от провинцията трябва да бъдат принудително изгонени от София, защото те идват с единствената цел да крадат.

Браво на DIR-A. Циганин е, Защото Ром се пие, а цигаин се бие!

voknid

Тъпото си е тъпо. Ако заложиш в заложна къща предмет с уникален идентификационен номер, водещ към законния му собственик - срещу заем, може заема да го платиш в троен размер - на законния собственик. А лобута - бонус!

Трябвало е да го смелят от бой и да го застрелят при опит за бягство, както правят братята американски полицаи!

Значи можело! А когато ги хванеш шишковците в униформи за ръчичка, и ги заведеш до крадеца, почват да намират оправдания даже да му позвънят на вратата. Истинска история с откраднат и локализиран от собственика лаптоп.

Я, в България имало цигани! Ти да видиш! Това шега ли е? Да не повярваш просто, че мемлекета е наречен с името, под което е известен от поне 1000 години! Сега остава БХК да се задейства и да обвини редакцията в расова, етническа дискриминация и всички божи грехове, щото не са го нарекли евроатлантически правилно, демек "ром", а може би и "г-н ром"...

дебели връзки. За един лаптоп даори е хванат извършителя и наречен с племенното му име....на немски. А за стотиците и хиляди простосмъртни изнасилени баби, пребити дядовци, ограбени апартаменти и селскостопански животни нито дума, нито действия на полицията.

Браво на столичните полицаи. Браво и на Дир БГ за "циганина". Аман от преструвки и нелепа цензура. Този,който запали Знамето,също беше циганин,при това-пиян.

ше го запали , ами. така почна гражданската война в Сирия. интеграция трябва и правосъдие, ама подозирам , че ти нито едното знаеш какво е, нито другото

ТЪПАНАРИ, подписка, да го бяхте закарали направо у дома си, да не се налага пак да граби, за да се прибере. Пропаднала държава, няма държава

държава има , правосъдие няма

Не бързай да се радваш! ако си в Америка ще знаеш какво ще последва от това...несконечни съдебни процеси, които само затвърждават в теб /и мен/, но не в американците усещането, че баланса е нарушен /от доброто старо време/...защото ПОЛИЦАЯТ олицетворява Закона - не можеш да си играеш с него и да го разиграваш..като ти каже полицая Фрийййз..не трябва да търсиш хладилник!...защото ще те пратят ВЕДНАГА там...За съжаление обаче американците трябва да измислят нещо като нашето движение Респект към полицията!

няма смисъл да работи полицията след като го задържи някой да го пуска с най леката мярка. Престъпникът затова не се притеснява да ограби човек на улицата, защото никой няма да му направи нищо.

А на сиганина ще има ли астар мукар, хас ми мукар и други цигански упражнения? Знаете кой е най-добрия циганин !

Стига бе хванали циганин за извършен грабеж. Понамирисваме на първоаприлска нищо че днес е 5 април. Полицията дали знае или само журналистите?

както ВИНАГИ загрявам със закъснение. Абе ЗИГАНИН В ЗАГЛАВИЕТО ли е написано?...бил и обрал? Освен обрал бил какво?

усилия за един таблет...хм, сигурно са се припознали :-

Айде сега ! Човека е бил гладен и си е мислел ,че в чантата има храна ! Можел е да умре от глад ! На всеки може да се случи !

Като е гладен, що не работи? В София ако не си намери НЯКАКВА работа, не знам къде.

Някой някога, знае се кой, премахна набързо жителството без да има представа от последиците, без да е осигурен поминък в провинцията, дори напротив, при съсипано и откраднато на всичко, което имаше....Някога едни 80 процента скачаха като маймуни по площадите, без да знаят и без да са наясно какво ги чака. Е, сега не мрънкайте...хак ви е и даже ви е малко.

Тотални глупости са това! Ако искате жителство на територията на страната, то няма да има как и децата ви да се движат свободно в Европа! Защото няма да имат жителство! В прехвалената София вземете да мислите малко повече, че не малка част се издържате точно от правото на свободно движение! Докато заплатите по другите градове не станат като тези в София ще е така! Свиквайте и стига мрънкахте! За ваша информация, много от неродените в София не искаме да идваме и да се занимаваме с вас! И не го и правим, но е дразнещо софиянци на по 2 години да претендират... Хайде малко по-скромно, а? освен това какъвто и закон да напишеш, за маймуните няма да има значение! Дали този индивид може да чете и пише, а? Вероятно не! Още по-вероятно е да смята, че има право да краде и да прави каквото си иска!Приискала му се жителство..... живеят още в миналия век.... софиянци, столичани.....Смях!

Този със жителството е от доста изтънялата прослойка - по възрастови причини. Не се коси, не обобщавай, в София няма значително привърженици на жителството. То повечето и не знаят какво е това.

Айдън от село Баница. Ей заради това трябва да има ЖИТЕЛСТВО, а не селяни да нахлуват към София и тероризират софиянци. Не е единствения този. 90 процента от грабежите в София са извършени от лица от провинцията!

Баща ти от кое село е уа мой? Особено граждани от Люлин с претенции сте ми винаги много смешни винаги

Софиянци в София със свещ да търсиш не може да намериш. Аз съм от едно от селата което стана квартал на София чак през края на 70-години.

Неее, не мога да повярвам! ДИР-а, използвали сте думата с "ц..." вместо "ром"?! Ама как така?! Нещо сте се сбъркали! Поправете се, ще ви се скарат от БХК, че не сте "политически коректни". ;)

е когато е нападнат някой известен могат да си позволят истината, ако е обикновен човек, няма имена, етнос...

Това е друга тема.

Я..я...я...Циганин ,а не Ром?Брей брей...

И аз съм приятно изненадан! Явно по Великден стават чудеса...

А така значи хванат и пуснат е това е държава!А дано претрепе някой съдия или пиян политик другият път!!!

Подписка ? Та този Айдън не може нито да чете,нито да пише! Как ще се подписва на "подписката" ?

Как така се възроди званието "циганин"?! БХК и главният му червей Кънев няма ли да се оплачи на дядо Сорос?!

като делите хората на цигани и българи това не е в услуга на обществото. хората трябва да бъдат делени на престъпници и нормални хора. не може така под общ знаменател да слагате всички. то има такива българи , дето са бетер циганите, крадат повече, насилват повече и лъжат повече, ако не е така , значи живеете в друга държава

"то има такива българи , дето са бетер циганите" да, такива като тебе, които досаждат под всеки постинг в защита на ЦИГАНИТЕ.

За съжаление ЦИГАНИН стана нарицателно за нискообразован, мързелив, крадлив и потомствено безработен индивид. Това е така защото голяма част от тази прослойка отговарят на тези характеристики. Оттук ако се образоват, спрат да крадат и започнат да допринасят за благоденствието на обществото дори и да ги наричат цигани вече ще звучи гордо. Разликата е, че при едните се този тип поведение се среща по-рядко, докато при другите е в болшинството от случаите. Присъствал съм на разговор между цигани, в който те се обиждаха един друг като се наричаха цигани.

ако кажеш германци и българи не означава че делиш хората на германци и българи. Циганин означава етническа принадлежност,а твоето говорене е най-обикновен популизъм.

А бе мангал, защо като ходя да си плащам местните данъци и такси в кметството никога през живота си не съм виждал цигани да плащат. Питам и касиерките, всички и всякога потвърждават, че и те не са виждали! А тая паразитна сган най-много мърси. Повече да не съм чул дума да ми спориш за цигани!

Защо смяташ че "дядо Сорос" би защитил престъпник независимо от етническата принадлежност? Напиши конкретен пример и говори с доказателства. Откъде ги вадите тези безумни простотии или просто си говорите едни и същи безмислени глупости, защото мразите всичко и всички които не са прости и дърти комунисти като вас?

Поздравления за заглавието. Веднъж нещата да са написани с точните им имена!!! Отново възвърнах доверието си в Дира...

Заглавието трябва да бъде "Освободиха циганина, ..., срещу подписка", защото не е в ареста.

както ВИНАГИ загрявам със закъснение. Абе ЗИГАНИН В ЗАГЛАВИЕТО ли е написано?

в тази страна за всичко са виновни ромите. кога ще търсят правата си не знам. време е брюксел да погледне какво се случва у нас с ромите.

Какви роми - я виж заглавието!

са тея роми , ве калъф? Кво е тва "ром" ? Ром е алкохолна спиртна напитка - тва е. Другото е чист циганин = жив дявол!!

5-6 пъти така и останалите ще кротнат... А властта пак ще може да си ги ползва за електорат...

Наложена му е мярка "подписка" ??? С'я, първо запитване: Циганинът може ли да пише и да се подпише? И второ запитване: Колко пъти смятате, че ще се подпише, преди да изчезне в странство?

Евала. Мангала Айдън от никой нечувано село бие, граби и срещу крив подпис на лист хартия го пускат. Евала на съдебната система, силна е

Не само манговци, ами и прокурори и съдии ще ни се наложи да бесим.

Е, Дир-е, признавам те, яко копеУе си, да напишеш в заглавието циганин.....Гоуем си!

Та не разбрах какъв е проблема ?

НАЙ НАПРЕД МОЙТЕ ПОЗДРАВЛЕНИЯ ЗА РЕДАКТОРКАТА, КОЯТО Е ИМАЛА СМЕЛОСТА ДА НАРИЧА НЕЩАТА С ИСТИНСКИТЕ ИМ ИМЕНА. ДО ТУК С ДОБРИТЕ НОВИНИ. НЕ САМИТЕ ЦИГАНИ, А ВЛАСТА Е ВИНОВНА ЗА ТЕРОРА НА ПРЕСТЪПНИЦИТЕ. ЗАЩОТО ПРЕДИ ПРИ ЖИВКОВ НЕ БЕШЕ ТАКА.

На всички отрепки я обществото, я властта им е виновна. Циганската пасмина не се подчинява на никакви закони не само в България. Ужким не съм расист, но при тях явно се виждат вродени "качества", не поддаващи се на промяна - векове наред ги мачкат, тормозят, изтребват - без успех.

Много е расистко това "ЦИГАНИН", кажете ром пък ние знаем че става дума за циганин (мангал)

Колко пък да е "расистко" ? Циганина си е циганин , рома е вид алкохолна напитка !

От новините: Вчера 4 полицаи от Нев Йорк застреляха един тъмничък младеж, който е държал тръба в ръцете си. Ей така го направиха на решето. А пък преди седмица направиха на решето с куршуми млад тъмнокож, защото предмета в ръцете на жертвата им се видял като пистолет. А то било по-голям мобилен телефон. Та така. Наните служители-пазители нямали дори и палки за самозащита. Нарежданията за това били "отгоре". Сега разбирам онези 2 млади полицайчета на които сиг.аните им потришиха главите със сопи преди месец, а те милите се оплакват, че не им разрешавали дори палки да вадят по инструкции "от горе". Ами това "от горе" не е ли време да се разкара. Какво ли ше работи Цачева като я изритат от властта ...

пропуснал си че повечето убити от полицаи са бели, чети статистики, а чуваш за черничките защото си имат цял куп организации с адвокати на които накрая по веригата се оказва че ние им плащаме, и пропускаш, че това е другия момент да те облъчат за лошото отношение към "тъмничките" и да не чуеш нищо за положението на белите.

след грабеж, пуснат с мярка "подписка". А медал за ловкост и бруталност защо са пропуснали? Ето затова грабят и безчинстват мангалите - знаят, че каквото и направят ще им си "размине", защото съдът е снизходителен. А реално поощрява извършването на престъпленията.

Господин Поляков го познаваме . Желая бързо възстановяване . А снимка на престъпника и инфо за стотината му " висящи " дела ?!!! Ако случайно духне , съдията постановил мярката е резонно да се третира като съучастник.

Тоз тъмно-зеленият ако го вкарат в затвора (вероятност около 0.000001 %), той спокойно ще дефилифа напускайки през парадният вход. Тя онази женица чистачката е в отпуска. Предлага се Цачева да ходи и да пази парадния вход на СЦЗ.

Как ПОДПИСКА???????????? Е затова има престъпност! В САЩ този циганин вече щеше да е в затвора!

Iivanov84

след толкова кражби и побоища в штатите правят от тях естествена тор за растенията....

бре! първа стъпка за връщане към нормалността! няма тъпи лафове като "мъж" и "мастика", пардон-"ром". кратко и ясно-циганин. както го беше описал и нападнатия човек... но горките хора на село еница-явно, циганинът и съплеменниците му там са ограбили всичко до шушка от старите и бедни българи в селото и са тръгнали да грабят на гурбет в софия. щото опцията да порабятят при тях просто я няма!

тоя младеж преди да е циганин е българин и като повтаряте постоянно циганите, циганите подпомагате сегрегацията, а това подхранва всичко , което работи срещу средния българин! като сте прости най-накрая ще сърбате попарата, която дробите

ейй, чшшш, "не-простия" от бхк-то, що не си вземеш един такъв и семейството му в къщи, да покажеш как се прави интеграцията на тия "сегрегираните". и нещо друго-преди да е циганин е пак циганин, а не българин. виж му и името-айдън, почти като айдук.

Аз съм леко скептична;) Да видим дали тренда ще се запази - ако пострадалият не е някой известен, обикновено следва масова сеч на постове при употребата на точната иначе дума!

Вярно е, в Еница и съседните села вече всичко е ограбено, нищо не е останало....