Коментари - Въоръжени обраха инкасо автомобил в София | dnes.dir.bg
назад

Въоръжени обраха инкасо автомобил в София

Трима маскирани мъже са обрали инкасо автомобил в столичния кв. "Слатина" около 18.40 ч. в четвъртък. Първоначално бе съобщено, че нападателите са петима, а откраднатата сума е над 250 000 лв., но по-късно от СДВР уточниха, че са взети 173 000 лева, а крадците са трима.

Обратно в новината

Коментари - Въоръжени обраха инкасо автомобил в София | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ами случаят в Пловдив се оказа, че военният изкрейзил, защото жена му изневерявала, а децата не били от него.

Не проумявам какво инкасо е това, след като нямат оръжия. Задължително е шофьора да стои в колата заключен. Другите двама също трябва да са въоръжени, като единия носи парите другия ходи пред него и осигурява безпроблемното му придвижване с чувала. Продължава да пази докато другия ги вкарва в касата на автомобила или се качват и двамата, заключва се автомобила и после вече прибират парите в касата (зависи от разположението и достъпа до касата) . Тези са пълни аматьори, кой им е дал право да ивършват инкасова дейност. Това е пародия.

охранителния сектор е пълен с ченгета и бивши воени пожарникари и много пенсионери Заплащането е краино мизерно а отношението към служителите е направо престъпно Какво очаквате от всичко това

Започва да става страшно, братя българи.Народът обеднява масово, започва да се самоубива масово, започва да ограбва масово, започва да отвлича за подкупи масово, някои натрупват огромни богатства без да са се ,,изпотили" и за един лев, депутатите не ходят на заседания масово, циганите не си плащат ток и вода масово, построени и се строят огромни магазини на чужди фирми и паричките се изнасят в чужбина масово, изнасят се полезните ни изкупаеми масово, всичко що е печелившо е дадено на чужди експлотатори масово и т.н.Накъде отиваме?От 1990г ни управляват некадърници, които забогатяха масово, монополите в горивата и електроенергията и топлоенергията на краде масово.Няма ли да кажем КРАЙ.

Всички ще плащаме МАСОВО, за собствените си ДЯВОЛИИ. И нека не се заблуждаваме, "горчивата чаша" на Сократ и Христос, че ще ни се размине.

Отиваме там, накъдето сме се запътили! И ти го знаеш - нали наблюдаваш как от 1990г. те водят по този път, но освен вопли, вайкания и приказки нищо друго не си направил! Ха сега кажи " Край" и се успокой!

Професоре, народът обеднява и оскотява масово (имаш един/единствен + от мен), НО народът български (масов) не иска да краде! Поне хората, които познавам, искат да работят и да им се плаща за труда... Нека да уточня - много съм защитавал лекари и учители, и, въпреки ник-а не съм от вторите:)

Цвьк

Дай идея как да кажем: Край?

Какво сте се затръшкали, че са обрали банка, а?!?! БРАВО НА МОМЧЕТАТА!!!!!АКО СЕ БЯХТЕ ТРЪШКАЛИ, ЧЕ БАНКИТЕ ОБИРАТ НАРОДА И ХИЧ НЕ ИМ ПУКА, ЧЕ ХОРАТА УМИРАТ ОТ ГЛАД-ДА ГИ ОБИРАТ! ТЕ СА ОТ НАЙ-ЕДРИТЕ ОБИРДЖИИ

Ами тогава всички служители да напуснат банките и всички да изтеглят парите си от тях! Иначе е много двулично!

Вече е ясно-организираната престъпност е ликвидирана,работи само неорганизираната

аз живея там и снощи се прибрах почти по това време/за Гео Милев/. ми обадете се, че ще се дават пари, предупредете да съм наблизо. не е чесно да разбирам последен

Така само така трябва-Банките са най големите обирджии-законни и никой не ги закача-А пък държавата ти сваля кожата-ЗАЩО-питам г-нДянков-ЗАЩО.......

от дето дошло там отишло!

Дай боже по често да ги спохождат банките такива обири .Да си спомним семейството в Пловдив а и други където не могат да си плащат заемите поради големите лихви.ДСК лихва по влоговете 2 процента като махнем данък Дянков става 1,5 .Лихва по заемите от 12 процента нагоре.

Съмнение няма,че зад обирите и тежката обстановка в България стои Станишев.Преди няколко дни е забелязан да оглежда района на обира и да прави скица на обекта. А Цвъки обяснява през това време кой колко не го обичал.

kgb777kgb

Изключетелно тъпи , но за сметка на това нагли партийни писачи и всякакви боклуци се упражняват в този форум !!! Някой от вас има ли представа от тази дейност - няма ?! Някой от вас държал ли е охрана - не е ?! Само тъпи малоумни комплексари и червени поръчкови тъпанари , могат да пишат подобни глупости !!! В закона за извършване на инкасова дейност абсолютно ТОЧНО е РАЗПИСАНО КАК се осъществява инкасо !!! Това че някакви тъпанари отиват да правят инкасо с микробус дето става за чушки и домати , вършат всичко ТОЧНО обратно на наредбата за инкасо и за това е виновен Бойко и Цветанов ?! Ебати колко тъпи парчета сте !!! Някой от вас да има запек ? - я вижте там кой е виновен Бойко или Цветанов ???

ЛИ СЪМ ВИНОВЕН НАЛИ ТЕ ОТГОВАРЯТ ЗА ТАЗИ ДЪРЖАВА

Имаше идна песен, към Е АЗ-Оооооо,колко си прос/без Т/.

А нали ТИ отговаряш за ТЯХ! И ТАЗИ държава е ТВОЯТА държава!

Някой да каже за коя калпава фирма става въпрос ?

Лесен и бърз доход за крадците.Сега сигурно играят комар по казината и си пият уиското,а хора като нас блъскат цял живот за да спестят 1000 лв.в банката.Някои хора ще кажат,кой за каквото се е родил.Отличен 6 за престъпноста.Слаб 2 за полицията.

В България престъпност няма !!! Зад единия обир стои Станишев, а зад другия Костов.

Така де, няма само банките да обират хората :))

С плямпане айдуси не се преборват! Трябва здрава ръка, малко сиромашия и повечко акъл!

Мислех и аз да се присъедина към възмутените, че никой до сега не е заловен, но виждам, че преди мен са гоказали много други. Заловете поне едни обирджии и ги осъдете , както заслужават! Докато това нв стане Цв-Цв да спре да се хвали.

Е добре де,що не казват коя е инкасо фирмата?

Този с червената ръчичка сигурно е от фирмата :)

милиционерски герберски, само така. Дивакът-физкултурник случайно да си е подал оставката вече? Ха, ха! На Върба! А мутрата?

Това е дело на неорганизираната престъпност. Организираната краде дюни.

видял добре в тъмнината-бил е Гейчо-Сръчков с две леви ръчички с меки китки!Та той де, е изтървал чувалчето драги с паричките,но е дин от другите с решителен шут в микия задник,го е вкарал в строя!

след като са нямали оръжие? В случая те са носачи на пари, а не охрана.

Айде стига дрънкахте! Ако има тук някой готов да оглави МВР, веднага да се покаже - от утре го назначаваме и след 6 месеца чакаме резултати! Стига празни приказки - действайте вече!

като не можеш да се справиш с проблема си подаваш оставката.Незаменими хора няма,има незаменими богове.

стават тези неща,без да се подават никакви оставки!Това са нещата от живота!

Вие пак се оляхте в приказки! Търси се измежду вас новия шеф на МВР - който да действа, а не да дрънка! Има ли?

Ти си милиоционер, нали !?

Това със заплатите май и друг път си го писал па друг повод...................

И пъчейки се рече да чакаме ужааааааааасни новини със залавянето до края на часовете на денонощието някакви баш топ престъпници. Топ-овете се оказаха някакви си Синдбад, без моряка и Фризьора, без Капанов. През това време обраха банков клон, а тази вечер обраха инкасо за 100 бона. Цветанов го нема за да ни обади, че в ранните часове на тъмната част на деня ще има нови арести. Цветанов подскачаше през това време като нещо си с таралеж в задника в парламента.

За всички неразкрити обири,парите да се въстановяват от управляващата ни паплач.С незаинтересоваността си какво се върши в държавата.още повече ще се краде!

Когато има малко по-твърда полицейска намеса,половината от пишещите тук казват,че сме полицейска държава,нарушават се човешки права,да не се дават пари за полицията,оплакват се в Страсбург и т.н. В другият случай казват,че полицията спи,че не се намесва с твърда ръка,че Цветанов е виновен/като че ли той е длъжен да върви след всеки престъпник,а то няма такива ,след като съдът не ги признава за престъпници/.Знаете ли за един изстрелян патрон колко доклади се пишат? Мисля,че законът трябва да разрешава стрелба на месо,ако се види човек с автомат и маска на главата .Независимо ,че после той/ако остане жив/или неговите близки ще почнат да обясняват колко бил добър и че носел автомата само за да си чисти с него калта от обувките.

според съда,защото пак някой не си е свършил работата по събиране на годни доказателства. Твърда ръка не означава незаконни действия.

Спокойно бе другари, нещата са под контрол!

ДО СОФИЯНЕЦ-В МОЯ ГРАД К-К ИМА ЕДИН ИЛКО ИЛИЕВ БИВШ ШЕФ НА ДЪРЖАВНА СИГУРНОРНОСТ И СЕГА Е ПАЗВАНТИН НА АЛИАНС-БГ В ГРАДА.ВСЕ " НАШИ" ХОРА СА НА ТЕЗИ СЛУЖБИ СЛЕД ПЕНСИЯ. ТОЛКОВА ЛИ СА КАДЪРНИ?

Въпрос на време е да има и жертва при някой от въоръжените грабежи и тогава кой ще носи отговорност е добре да се знае предварително, защото измиване на ръцете понтийски е нещо типично за България. МВР отказва да се реформира и за 4 години определено порочни практики се запазиха - корупция, мафиотизация, безделничество, слугинаж на мутри, топли връзки с престъпници, необяснимо висок стандарт на лични автомобили и собственост.

Палачинката се обърна вече, досега банките обираха народа най-нагло и с подкрепата на правителствата, крайно време е и народа да се събуди и да взима калашниците.

Едни престъпници не могат да се ловят от други престъпници, затова при нас положението е такова.

SH

Може ли да се каже, че не са едни и същи?...

Тия то банката Кви ключалки Са турили та да ги отворят. Може да има една централна система с дистанционно с магнит или електромагнит и тогава ще отворят ама на куково лято .

ЕЙ, ПРЕСТЪПНОСТА НАМАЛЯ-думи НА ЦВ.ЦВ.ТЕЯ ГРОБАРИ, ЧУПЯТ РЕКОРД СЛЕД РЕКОРД.ПАК СИ ДАЙТЕ ГЛАСА ЗА МИЛИЦИОНЕРИ-ДС БСП-ПРЪМКА И ДРУГИТЕ САТЕЛИТИ НА БКП.

То не бяха обири, убийства, самоубийства и какво още..... Това е защото нещата вървят добре, ако народът не е гладен и е задоволен, няма да има толкова произшествия от този род. А сега всеки ден....

Ти май не си в ред, човече! Как може да приравняваш честните хора(народа) с крадците-рецидивисти! Не те ли е срам! Или си без мозък. Тези бандити си правят сметка, а тя е проста: за час напрежение и после живеят охолно с години.А ако ги хванат, съдът мота делата пак с години и те продължават "дейността" си. Така, че никога нямат сметка да се хванат на честна работа. Почти всеки би го направил (риска) ако не се страхува от нещо по-лошо. А това са тежка присъда, законът, и продължителна изолация в пандиза. Така е устроен човека ( малки изключения) за съжаление.

Ако съдебната система и прокуратурата си бяха на мястото, нямаше тези известни бандити(с по 10-15 повдигнати обвинения ) да се разхождат на свобода. Един рецидивист не знае друго освен да краде или да убива. В омразнатаза някои САЩ, 10,4 милиона са затворниците в момента( по официални данни) при 305 милиона население. Това е малко над 3% от населението в САЩ. " За да живеят спокойно другите"-каза техния министър на Съдилищата. Това означава у нас (з%) да са около 200 хиляди души в пандиза. А те са десет пъти по-малко. Е, кой е виновен? Кажете? Там за убийство го прибират за до живот. Тук го пускат под гаранция? И после виновни са правителствата! Бъдете мислещи същества, а не дърдорковци без покритие.

Истината е една:Червеният боклук има полза от престъпност в страната!

Ти да не си случайно втори щатен говорител на МВР глупости след Цвинокио? Значи милиционерите си вършат работата перфектно а лошият съд пак е виновен, така ли? Само че пропускаш, че "лошият съд" вече се напълни с милиционери от Симеоново и семейни приятели на Цецко. Сега ще трябва да търсите други виновен за заливащата ни престъпност, защото вече и съдът са кумец до кумеца. Ама то е ясно - Костов и Станишев ще да имат пръст и в тая работа.

Да оставиш такава голяма сума в колата само с шофьор в нея,а двамата придружаващи охранители да стоят вътре на сладък моабет и да пият кафе!То това е и типично по български и не напразно гърците имат приказката "вулгарос кефали",т.е. българска глава,като синоним на простоия и липса на мислене!

val55

С какъв се събереш такъв ставаш!

Този алкохолик Илко Илиев, шеф на сектор"Грабежи" на 31.12.2012 г., го бяха пребили като куче в Зона Б-5 рано сутринта-за това е и в отпуск.

За пореден път се доказва , че частните охранителни фирми са гола вода , общо казано . Неподготвени застаряващи служители , на 99 % нископлатени , имитиращи , че вършат някаква дейност , наречена охрана . МВР трябва сериозно да се намеси в контрола на тези организации .

Няма Поминък, има Обири ...... милиционерските тикви дали го разбират :)

Еми да няма да умират от глад хората щото Боко така е решил...

като почнете да давате заплата ...поне по 2000 на инкасо служителите,тогава може да изисквате ,да си рискуват живота и да бъдат ефективни

същото важи и за полицията.

Същото важи и за продавачите на гевреци. И без това от тях има повече файда.

Чакайте сега да ви обясня, това е битова престъпност. Много е просто. В първия случай става дума за баба и внук, бабата е собственик на банката, а внукът няма пари за цигари, взима ключа за мазата и оттам прибира наличните пари в касата. Вторият случай е още по прозаичен ... мисля, че даже няма смисъл да ви го разяснявам, тези нормални ежедневни битовизми не заслужават чак такова внимание.

деер

Всеки ден се крадат милиони от бюджета, а Вие се занимавате с кокошкарски работи, извършени без подпис на официални държавни документи!.....23години крадат, за да се радваме на отпуснат кредит за телевизор, пералня, холна, секция, сирене от деликатесни бъркочи, месни продукти от не месни суровини....- промо карта са ни връчили, че живеем в България - 20%!

Организираната престъпност е част от съвременното капиталистическо общество. Името на такава явление на английски се нарича "disfunction". За съжаление, на български не мога да се сетя за подобна дума. Това е нещо, което върви неделимо с нещо друго, но е с негативен ефект. Въоръжени обири по света стават непрекъснато. Обществата там, обаче, са намерили средства за противодействие. Присъдите за въоръжен обир навсякъде са от максималните. Да не говорим, че в Америка, при трето провинение се счита рецидив и престъпника влиза доживот в затвора. Изолиран от обществото докато е жив. У нас по улиците и трезорите се скитат хора с по няколко присъди за тежки престъпления, купчина 'висящи дела' и се занимават с единственото, с което могат - престъпления. Друга защитна мярка са застраховките. При наличието на застраховка, при подобен случай ще пострадат само самолюбието на охранителите. И едната и другата страна го знаят. У нас - ами ние сме ни риба ни рак. Рай за разбойниците заради продупчената съдебна система и ад за обикновените хора.

Характеристика в кое общество е като работиш да не ти плащат г-н Разбиращ ги нещата ....... тая поза ми е писнало да я гледам вече над 20 години, през които комунисти и милиционери се праят че правят капитализъм, а всъщност създадоха робовладелско общество !

Виновни са давещите бебета в кофа доктори. Да не забравим и Станишев.

Според мен ние от ГЕРБ победижме прстъпноста.

SH

Дааа... А би трябвало да се каже: - Ние от ГЕРБ, победихме неорганизираната престъпност.... - ОРГАНИЗИРАХМЕ Я В НАШИТЕ БРИГАДИ.... :) :) :)

Явно до там я докарахме че ако нямаш калашник няма да ядеш така че шефовете на ВМЗ Сопот да си вземат сериозна белешка и да престанат с тъпите снаряди щото на населението калашници им трябват

БЕЛЕЖКА се пише, умнико! Научи се да бъдеш грамотен и тогава завай акъл. От такива неграмотници сме на това дередже.

айде сега и ЗАВАЙ да поправим!

Явно и ти си от неграмотниците.

Не се пи6е бележка а белештка,тапако..аман от неграмодници..Варви си земи кинтаците от даскала, които те е очил..само си спал в чаз..