Двама задържани след бясна гонка с полицаи и катастрофа

24-годишен мъж от Димитровград е в болница под стража, а 20-годишен от Пловдив е задържан в РПУ-Рила, след зрелищна полицейска гонка снощи и последвала катастрофа в района на град Кочериново, съобщиха bTV и БГНЕС.

Обратно в новината

Коментари - Двама задържани след бясна гонка с полицаи и катастрофа | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И са у районното ребрене кой как ги докопа,песници у главата,шутове земя-въздух...утре ще ги пуснат-да има кво да помнат за другия път.Как не се спира на полицай...

То като Холивудски екшън бе. Само патлаци са им липсвали да гърмят по полицайте. И с нашите скапани закони, полицията не може да отвърне на огъня защото ще ги съдят за убийство при полужение че си изпълняват служебните задължения и е в случай на самозащита...

"Вторият задържан е 20-годишният Боби Мухлев от Пловдив" - би трябвало да си смени името този.. Примерно на Иван Мухлев.

Когато БСП дойде на власт, уличната и организираната престъпност рязко се покачват. Това не се случва само сега. Статистиката го показва ясно. ГЕРБ, макар и с огромни недостатъчци (в коя ли държава живеем и кой ли народ стои зад политиците...), успя да намали престъпността даже в период нна нечувана криза. Дори в Швейцария престъпността нарасна с 10%, а в България намаля. При БСП освен защитената марка "обедняване" имаме и друга: "нарстване на престъпността". Пак казвам, че цифрите не лъжат. Почват кражбите на коли, които бяха съвсем стихнали, почват гонки, като се поогледат циганите, ще тръгнат и по градските апартаменти. Честита лумпенизация! Очаквате ли друго от партията на лумпените и от лидера нна европейските лумпени?! Аз не. От житно зрънце става жито. От трънено зрънце става трън. Генезисът н БСП е лумпенски, генът им е този. Циганче знам, осиновено във Франция от бебе. Краде от портфейла на родителите си. Генът не можеш промени! Комунист е диагноза до живот и за поколението! Трагедията е, като влезе в управлението на държава. Тогава става разпростиране на ефекта върху цялото общество и генезис на провала.

Като има издадена 3-годишна присъда, какво търси на свобода. Такива абсурди само в Бг-то могат да се случват!

Мухлев мухлеееев, с тая фамилия всичко е ясно!!

дано не са бити тези изплашени хорица

Белене,въже,каторга,урановамина,гилотина. Изпитаните стари методи ще се върнат, рано или късно. Но колкото по-късно, толкова повече мат'рял за корекция, толкова по-голям риск и качествения да го забърше.

Ох пичове...пуснаха ни! Нахранихме се, наспахме се....не намериха доказателства и сега сме на свобода. Пито, платено..сега плащайте ВИЕ.

Двама престъпници ще бъдат лекувани от български лекари за сметка на данъкоплатците, чиито имущество са откраднали и чиито деца зарибяват с дрога. И при това без лекуващите медици да получават заплати в последните три месеца на годината - МОЖЕ би ще ги получат през януари ДОГОДИНА!!! Същите тези будали-данъкоплатци плащат и на полицаите, които вчера са ги гонили и търсили, вместо да охраняват имуществото и живота на възрастните хора в областта...

Защо харчат оскъдните бюджетни пари да лекуват престъпници, за какво са затворите, Маргарита Попова затова ли иска да помилва? Повече доживотни присъди, съсипаха ни живота крадци, престъпници всякакви на свобода. Младите хора с право протестират-искаме качествен живот, нови правила!

Старите правила, но нови порядки за неспазването им.

Поведение на луд човек,проблеми за него и за близките му, полудя този народ.

Някои май са попрекалили с екшън филмите!

Май, май...

Ще им разширят халките в панделата

Май са набили по една глава на предното стъкло!!!

Изобщо не взимат 500-600 лв. полицаите. Двойно повече взимат със средно образование и никакъв стаж. Отделно храна, дрехи, г. транспорт, заплати при пенсиониране, категории и пр. неща, които като ги наслагаш се получава заплата много повече от твоята и моята!! А я ги виж какви "тюфлеци" са или се филмират като американски ченгета или като обикновени мутри!

осигуровки не внасят! После - няма пари!

Никога не съм си помислял да работя като полицай - неблагодарна работа.Така че който им прави сметка на заплати, пенсии и други придобивки нека стане полицай, да поработи "честно" за Родината, да покаже как трябва да се правят нещата и тогава да продължим мъдрвите коментари.

Господа Полицаи, Защо не ги изтрепахте тези боклуци!!!Докога ще бъдете меки китки?Докога гражданите на РБ няма да е...бават полицаите?! Докога!

Dimi

Защото законите са такива, че ако ги бяха изтрепали полицаите щяха да ги лежат после на топло...

близките на ганеца и на чората и до днес съдят полицаите и България в едно френско градче с германско име

Такива полицията трябва да ги застрелва, преди да убият някого.

адвокат марковски точно това чака

Браво на полицаите! нека сега тези ганстери си платят медицинското обслужване, защото не съм съгласна да се вземат моите здравни осигуровки и лекарите да не получават пари

В САЩ НАПРАВО СТРЕЛЯТ ЗА ТОВА. И ТО НЕ СЪС СТОП ПАТРОНИ!!!

Първата ми мисъл след като прочетох новината бе - на такива да им се слага края. В зората на живота са, а вече са пропаднали и не виждам как биха се поправили.

24 годишен МЪЖ? Та това е още ПИКЛьО с жълто около устата, дето се опитва да се прави на мъж. И въпросния МЪЖ, в казарма ходил ли е?

Българино,това че превърнахме насила 24 годишните мъже в пикльовци и ги наричаме още с умилителното "момчета" също е причина да сме на това днешно дередже.На неговите години командвах над 80 други мъже,отговарях не само за изпълнението на задачите,а и за здравето и живота им,без да ме приемат за "момченце". Малко са страните,в които мъже по на 25,30 и повече години си живуркат удобно до мамината престилка,папат от заплатите на родителите си,от мизерните пенсии на баба и дядо или пък се издържат от кражби и далавери. Криворазбраната родителска обич у нас е причината за роенето на подобни търтеи,които за нищо полезно не стават.Колкото до новината - аз също се питам как ли биха постъпили полицаите от САЩ в подобна ситуация ? И дали след това медиите и обществото щяха да хвърлят вината върху тях за превишаване на правата им и за нарушаване правата на бандитите и хулиганите да правят безнаказано каквото си искат ?

Ей това са пишман гангстерчета, тъпи като гъдулки, тръгнали да бягат по планински път , който завършва в нищото. Дано усилията на полицаите този път завършат с присъда, но надали, имайки предвид , че единия се разхождал на свобода с присъда...

Кви гангстерчета сънуваш? Хората просто се освободиха от страха! Във вече свободно България, няма вече кой да ги страхува! Слава на Станишев и Местан!

Тия защо не са ги разстреляли и закопали в храстите! Кой ще ги жали?! Бах ги в изродите. Утре ще утрепят някой невинен!

БРАВО на полицаите! А сега да видим какво ще остъди "независимият съд"?

Тодоров и Мухлев са районни координатори на ГЕРБ за съответните райони. Те са нещатни сътрудници на органите за сигурност, но не са провеждали акция под прикритие. Началниците им са изумени от станалото, но ГЕРБ се е постарал за 4 години власт да настани в МВР свои хора, без да са проверени щателно за биографията им. Канабисът на двамата бандити е бил предназначен за разпространение сред окупаторите, провалили академичната година във ВУЗ в страната. Очаква се да бъдат освободени без повдигане на обвинанения след застъпничеството за тях на Борисов и Цветанов.

слава на тебе ,народе наш!да сануваш без да заспиш.ти сигурно си раионен координатор на психото в балчик.боже бои колко мука има на тоя свят. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

А преди време се лансираше идеята полицаите да не могат да проверяват коли. Как тогава ще се издирват криминално проявени лица или такива, обявени за общонационално издирване. Редовни проверки са основа за редовност на водачите - да имат застраховки, технически преглед и други задължителни артикули в колата - аптечка, пожарогасител, жилетка...

Трябвало е да се направят, че не са ги намерили и някой турист да ги намери на пролет. Така щяха да се спестят много пари на данъкоплатците.

ся да го напрвят в паделата младо гадже !

... мършата трябва да се отделя на време иначе ще поквари всичко !!!

Браво на полицаите! Действайте винаги по този начин и всички ще ви уважават! Да се наградят !!!

Осъждан,криминално проявен....чий го дирят сред обществото?Изроди.Ето и за такива като тези,болниците ще отделят за лечение,въпреки дръвцето,което им е заформила НЗОК.А като оздравеят-наново същите безобразия и престъпления.Щото няма кой да приложи Закона и да ги вкара в панделата,за години.

Щом се е опитал да убие полицаи, трябваше да го застрелят като куче... извинете ние кучетата тук ги кастрираме и ги пускаме :)

ТРЯБВА ДА ГО КАСТРИРАТ. ОБАЧЕ ПЪРВО ЩЕ ТРЯБВА ДА ГО ХВАНАТ.

Хубаво са ги хванали, ама нека след няколко месеца да има новина, че тия са осъдени на по още 4-5 години затвор. А за съжаление, най-вероятно с добър адвокат, ще се изхлузят от наказането.

Стига с тези митове за добри адвокати! Съдията решава. Колкото и да е мазен адвоката, ако съдията си е на мястото, а не да проверява банковатаси сметка, всичко ще е наред!!!!

Тук колкото и да се пънем, НЕ сме нито Европейска държавата, нито развита такава - много боклук има по улиците и хич въобще не е уместно да се ляля все за "права на човека", "хуманност" и т.н. глупости - тук сме си третостепенна държава от Третия свят - пръстъпността е Властта, та поне дребния измет е редно да се гърми на място, от полицията, че поне той да намалее, малко от малко!

И след като веднъж не са спрели на сигнал от полицията, "колегите" от гр. Рила със тела ли са барикадирали пътя, че единият е щал да бъде прегазен? Голяма блокада, няма що... каквито престъпниците, такава и полицията!

Пишеш глупости! Полицаите са си свършили добре работата!

Що не си завреш анализа в а...ла, "умнико"! Или по-добре иди ти ги спри, да покажеш как се прави умньо! Понеже всеки гнусен министър си я ползва тази полиция за лични или партийни нужди, на редовите патрули и самочувствието им е до земята стъпкано и средствата им толкова са отпуснати , а и нали всеки българин мрази да си плаща данъците, дето с това крадене по-високите нива и за здравеопазване не остава, къде да им се накупят на патрулите да има във всяка кола "ежове", по една "помпа", да гърмят по такива и куп други неща - те пари за гориво и гуми не им отпускат, та екипировка?!

Всяка новина се обръща на политика! В случая става въпрос за няколко човека, които взимат не повече от 500-600 лв., които са си жертвали живота за да хванат тази измет. Хората са си свършили работата и това е важното в случая! Да, знам че системата на МВР е доста гнила и корумпирана, но явно има и хора, които вършат това, за което са назначени и именно заради тези хора реформата е крайно необходима. Решението: съкращаване на раздутия щат, автоматизиране на редица услуги, повече камери и по-вискоки заплати за останалите в системата.

Хората изпълнявайки служебния си дълг можеше да умрат-затова стреляй по тия нехринимайковци крадци наркомани - да се прочисти тая ДЪРЖАВА.

Аз съм съгласна, но от БХК само това чакат, и отново ще плащаме спечелени от престъпниците дела в Страсбург! Като за този национален герой Чакъра, тази светла личност, загинала в неравен бой с полицията!

Тая мръсна сган не трябва да излиза от затвора.

А представяте ли си какво е 20 години да живееш с име Баби Мухлев ?

То който си е боклук, не му е от името. И Ангел да се казваше, все ще си е същия боклук.

ЗАПОЗНАТИЯ А АКО ЦВЕТАНОВ БЕШЕ НА ВЛАСТ СЪС СИГУРНОСТ ДА СА ГО ПУСНАЛИ И ДА СА СИ ПОДЕЛИЛИ ПЕЧАЛБАТА

Такава сган е за отстрелване на място и погребение/кремация, за сметка на роднините им - айде стига с това псевдо "милосърдие", дето после не му излиза сметката от парите на данъкоплатците, а бюджета за един ученик е ДВА пъти по-малък от този на един затворник - ще кажеш, че е необходимо/редно/правилно/уместно да се насърчава отглеждането на престъпници, а не на нормални хора!

Не трябва отстрелване, естествено. Но в панделата, ако иска светло и топло, ако иска да яде - яко да бачка. Ако не иска да бачка или не може нищо да тегли заем, който като излезе да изплаща докато е жив. Може и имуществото му на търг като в Америката.

Какъв МБАЛ?Направо на въжето. Такива помии директно на място разстрел.

Като има издадена присъда, защо не е в затвора?? Пак ли подобен случай като братя Галеви??? Поздравления на полицаите, жалко че нямат повече права, че толкова време са отделили за двама келеши!!!

НЕ знам кой пише новините в ДИР ,но мога да кажа че е неграмотно и с просташки изрази. Къде са учили тези хора - не знам.

АКО БГ. Полицаите имаха право да стрелят ,щеше да има по малко идиоти на свобода.

Абе хората отишли да заредят малко "стока" надолe към Петрич, а те ги преследват и арестуват :) Трябва престъпниците да се разхождат спокойно. Така сме свикнали.

Комунистите се върнаха на власт и започна безредието в държавата!

Голяма работа е българската полиция! С кеф преследват и озаптяват крадци на стари движещи се ламарини! А, в София с пиниза "студенти окупатори - анти комунисти", шепа бандити, освен ръсенето на харесващи се анти комунистически лозунги, нанасят неизмерими щети на бюджета и персонално на всеки студент в СУ! На никой не му пука! Пещерният анти комунизъм е по-важен. По-важен е, ама сега! Къде бяха анти комунистите на изборите, да дадат цялата власт на комуниста-ренегат Бойко Борисов, който сега се снишава и чака да му поднесат властта на тепсия!

Не виждаш по-далеко от носа си!

Не се напъвай да мислиш миличък, че току виж се "изпуснеш" от напрежение - то това анализите не са за всеки дето е успял да стигне до PC с интернет и иска да си види глупавите писаници по форумите!

Много каубойска държава стана!

Комунистите се върнаха на власт и започна безредието в държавата!

бизнес. Това е нагледен пример за обкръжаващата ни действителност, която не се церемони нито със закона, нито с нас самите.