Коментари - Младен Маринов назначен за главен секретар на МВР | dnes.dir.bg
назад

Младен Маринов назначен за главен секретар на МВР

Държавният глава издаде указ за назначаване на ст. комисар Младен Маринов за главен секретар на МВР.

Обратно в новината

Коментари - Младен Маринов назначен за главен секретар на МВР | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

toi i kolegite mu ot pso-sdvr v kraja na 90-te ohranjavaha goro i maja ilievi vsjaka vecher hodeshe v tekila bar.negovite kamioni rabotjat na metroto.

Другият път - Митьо Очите. Хайде късмет на новото правителство, защото народната любов е на изчерпване и можем да ви изметем любезни човекоподобни!

Наркотиците/по-точно тези, които организират разпространението им/ унищожиха стотици хиляди и продължават да унищожават още толкова млади българи. Помним.

Приятелите на Тиквата са все мутри и опитай се да назначиш нормален и 100 пъдара да има Тиквата ще го гръмнат ! Който избра Герб да Управлява сега да живее в тази територия аз заминавам за Австралия и от там ще гледам тъпаците в България как избират такива да ги управлява !

То дали ще е Пеевски или тая мутра на снимката все тая!

И президентът радев го назначил този тип за Главен Секретар? Излиза, че Боко командува президенството и назначава бандити във висшия ешелон на сигурността? А бе Радев затова ли гласуваха хората за теб?

ТОЙ САМО ИЗПЪЛНЯВА ЗАПОВЕДИ. Въпроса е на кого са тези заповеди? Пагоните му на генерал ги връчи САКСКОБУРГГОТСКИ на когото бе охранител. Не работи ли Борисов за този който от 2001 година досега не е изтрвал властта управлявайки ни не само ДИРЕКТНО , но и като ПРЕДСЕДАТЕЛ НА ТРОЙНАТА КОАЛИЦИЯ, а сега и с ОХРАНИТЕЛЯ СИ Борисов. Вижте резултатите от партийното строителство - НАЗНАЧЕНАТА ПРЕЗ 2009 г от БОРИСОВ в борда на директорите на БУЛГАРТАБАК и МЕЖДУНАРОДНИЯ ПАНАИР ПЛОВДИВ ПРЕДСТАВИТЕЛ НА ДЪРЖАВАТА се казва Корнелия Петрова Нинова. Тя перфектно се справи не само с ПРИДАТИЗАЦИЯТА НА БУЛГАРТАБАК продавайки го на Секретаря на младежкото НДСВ Дебелян Пеевски, но и с приватизацията на МЕЖДУНАРОДНИЯ ПАНАИР ПЛОВДИВ, на който Борисов последно НАДАРИ чрез общините Варна и Пловдив едни държавни акции. Тя всъшност Корнелия е специалист по РАЗДЪРЖАВЯВАНЕТО както на гореописаните държавни дружества , така и на ТЕХНОИМПОРТ ЕКСПОРТ И ТЕХНОИМПЕКС. Последно приватизира и ХОЛДИНГА - БСП. Направи го с помоща на влюбеният в нея Гергов и за ужас на ДРУГАРИТЕ КОМУНИСТИ.

Шилo

Прилича на мутра, външно поне. Но може да е читав... Ама надали.

Мутра и външно и вътрешно. Виж му биографията.

читави не стават Главени Секретари

отдавна се назначават само МУТРИ!

това е следващия Тиквун, а честито

А УВОЛНЕНИЯ СЕКРЕТАР КОСТОВ ГО НАПРАВИХА ШЕФ НА МИТНИЦИТЕ .... МУТРЬО СЕ ХИЛИ В ЧЕРНАТА НОЩ :))))

СИК и ВИС се интегрират отдавна. Същият беше назначен за шеф на столичната полиция по време на втория мандат на Борисов. Днес виждаме нормално развитие на кариерата му. Това е някаква гаранция за спокойствието на хората на ВИС. Доста от тях погинаха по време на управлението на Борисов. Странното е, че тимаджиите оттекоха от властта? Може би са капсулирани около Марешки и това мъти водата на сикаджиите. Едно време бяха заедно. Тогава Борисов пробва за Европа Румяна Желева.

Не трябва да разрешават на простите хора да гласуват, защото са много...

ПРЕПОДПИСАЛИ СТЕ ЗАПОВЕДТА НА РАПОНА ЗА НАЗНАЧАВАНЕ НА ОХРАНИТЕЛЯ НА ВИСджията МЕТО ИЛИЯНСКИ за главен секретар на МВР. От изявлението на омбусманката Мая показва, че преди да станеш ПРЕЗИДЕНТ и теб Радев са те кръщавали в ЦУМ-а. И ТИ СИ ОТ ПАНАИРА на ГЕРГОВ, към който засега са прикачени освен ТЕБ и ГЛАВНИЯ ПРОКУРОР Цацаров, и МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛЯ - РАПОНА БОРИСОВ прехвърлил на Гергов безвъзмездно държавни акции , и ВОДАЧКАТА НА БСП КОРНЕЛИЯ, която те "предложи" за президент, и ЦАРСКИЯ КОМСОМОЛСКИ СЕКРЕТАР ДЕБЛЯН ПЕЕВСКИ .... АБЕ, ТОЗИ ПАНАИР БСП - ГЕРБ - НДСВ - ДПС се превърна в една НАДПАРТИЙНА СТРУКТУРА, към която безпроблемно можем да пречислим и ПРЕЗИДЕНСТВОТО. Разбирам те напълно Радев. Неизжевяна младост на КОМПЛЕКСАР носен като дамска чанта от ПИЯРКАТА му. Искрено те съжалявам и ти съчуствам.

гласувайте пак за същите!

накрая пак избираш хората на СВИНАРЯ. Всички са минали през ПАНАИРА МУ , а някои от тях пък пият редовно кафе /къде с райбер къде не/ в неговия ЦУМ. Никой не си прави труда да РАЗРОВИ приватизационната сделка и изрита от кочината му това прасе. Как да го изхвърлиш от ЦУМ-а като шефа на АГЕНЦИЯТА ЗА ПРИВАТИЗАЦИЯ И СЛЕДПРИВАТИЗАЦИОНЕН КОНТРОЛ, който прябваше да свърши тази работа сега е МИНИСТЪР НА ИКОНОМИКАТА в правителството на БОРИСОВ -3 !! Иде реч за "атакиста" Кара николов, който с приватизацията на Булгартабак се разписа каточовек не само на БОРИСОВ , но и на комсомолския секретар на НДСВ Дебелян Пеевски. СТРАННИ ЗАВИСИМОСКИ - синята КУРнелия излъчила президент съставил правителство на НДСВ, царски младежи служещи в ДПС опоскали държавата и участвали с ГЛАВНИЯ ПРОКУРОР в растрела на КТБ, След приватизацията на ВЪЗБРАНЕНИЯ ВИВАКОМ от ЦАРСКИЯ ПРИЯТЕЛ Спас Русев всички пътища водят към БОЙКОВИЯ ЦАР.

Какво стана бе хора? Тази сутрин назначиха един муртафон за главен на митниците, сега друг на МВР.... Сипи му пепел.... Само като им види чивек мутрите.... И е наясно що за ред и законност ще цари. .. Откъде ги изкопаха тези неандерталци....

Точно така, колкото повече Бай Хуй действа, МВР все повече заприличва на Трудови вйски !

ГАРВАН ГАРВАНО,ОКО ВАДИ ЛИ???

Разбира се, спомни си за Нинова и Гергов

Този на снимката с какви кисели, напомпани батки ходи да хапва в ресторант "Балито", не е истина. Все едно излезли от руския сериал "Бумер". P.S. сега чакам нахлуване от робокопите за злословене срещу новия омбашия, ама ще ме хванат за шмайзера. Чак толкова тоталитарна държава все още не сме. А и Страсбург е още на картата на Европа.

МЕТО ИЛИЯНСКИ : "Не доживях да видя охранителя си Секретар на МВР. Сега със СИГ сме квит. Министър председателя е техен, а секретаря на МВР наш от ВИС" Иначе държавата си е пак наша - БАНДИТСКА!

Дали ще унищожите с дрога българските младежи, както ви заръчаха началниниците?

че само негови колеги, които го познават ПИШАТ ТУК!!! Все сте НАБОЖНИ!!!

Ора, гледайте в ютуба интервю с Марио Щайгата. Той ще ви каже за прокурорчетата, полицайчетата, сидиите, както и за "изгарянето" на заловените наркотици(голям смях).

Младенчо, върни парата и бегай у ФАЩ - мръсно копеле. Няма да има прошка и за теб и за родата ти. Вервай ми.

Полу-жив щъ тъ дерат.

Наркотиците убиват млади момчета. После млади момчета убиват наркопласьорите от СДВР, заедно с Младен Маринов.

Ае стига уе, да му еа мамата... Все наши и ваши, братче... Рапон, ти нас уважаваш ли ни, ве? Стига с тоя СИК, ние не сме ли ора? А-а-а....Като сте каратисти, та какво? Да не ви е 50 санта куйрука? Ние, борчагите, какво да правим? Да мрем от глад ли? Нали и ние искаме малко да продаваме бело, туй-онуй, малко контрабанда, рекет и тъй нататък благинки?

КЪМ НЕГОВАТА ОПГ. Това се случи след като началника на Младенчо - Мето Илиянски бе командирован в едно друго измерение, където няма перилни прахове и мръсни пари за пране.

Един СИК-аджия на служба при шефа си, баш СИК-аджията. СИК-аджийска държава!

Kalin

Вари го печи го прилича на тотална мутра.Даже повече ББ.Явно нещо ги свързва.

Не знам как искаш да изглежда секретаря на МВР, но ми любопитно друго, ти ще се омъжваш ли за него ?!

ЧЛЕН НА ПАРТИЯ СИК :)) ... ДОСЕГА СДВР НЯМА НИТО ЕДНО РАЗКРИТО УБИЙСТВО НА МАФИОТ .... .... И ТОВА НЕ Е СЛУЧАЙНО :)) ... ОБАЧЕ БРОИМ КОИ СА ЖИВИТЕ И СЕ СЕЩАМЕ КОИ МУТРИ ГЛАВНИ СЕКРЕТАРИ СА КРИЛИ УБИЙЦИТЕ :))

Комунистите призовават президента към държавен превврат и го призовават да наруши конституцията или поне така звучи статията от фрог нюз: "Господин президент спрете пълзящия преврат!" Толкова фрапиращо погазване на Конституцията означава само едно. Някои лица искат да се погребе съдебния процес срещу Цветан Василев и да се промени управляващото мнозинство. Това му предстои на новия главен секретар. Защото подобни призиви означават недвусмилено нов ред наложен със сила.

да си мислите лоши неща,те наистина са такива - лошо,много лошо минало...

маже и да се е оправил след торкова завършени факултети.

Младен Маринов, Младен Михалев...Има ли разлика... Освен това- я вижте какъв интелект струи от физиономията на Главния...

ГЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕРРРРРРРРРРРРРРРБББББББББББББББББББ

освен здраве и успехи в борбата с престъпността да му пожелая и повече "свои" подводници да торпилира че ги има не малко и ще му създават проблеми в бъдеще! Точен човек е!

Много добър избор ще се справи със сигурност!

То всичко е ок.

Като отчете още 2% спад на престъпността и минаваме под нулата

Що за нещастник трябва да си да съдиш човека по външния му вид ? Или по ви харесват такива като вигенин и темподобни травестити? Жалко за държавата ни пълна с толкова изнежени и меки китки....

То в БГ-то за съжаление останаха повечето такива! Нали ги гледаш всеки ден по улиците за какво става въпрос!

има и нормални хора.

идва ли насреща ми такъв тип, веднага сменям тротоара. Дори показвам снимката на децата

Нищо не става от теб значи..жалко че и децата ти никво възпитание няма да получат.....

За всеки влак, самолет, автобус си има пътници, в бг има вече достатъчно рускини ;-)

ти тротоара одавна си го сменила, КУКУМИЦИН!

Човекът е тръгнал от прост полицай и върви нагоре по стъпалото. Ако следваме логиката на това, което се случва в страната, то това на практика това е бъдещия премиер след 7-8 години .

що го прескачате :-)

Чета неуместните ви закачки и глупави констатации че чак ме хваща смях колко жалки душици има! Аз мога само да се радвам на този избор , браво този път в 10-та!

Тя си е вътрешно мафиозка

Радвайте се че не е Младен Михалев -Маджо!

за секретарка, пък било и на мвр

Ще всява страх у децата. Бррррр

които работят съвестно и преследват престъпниците, да не се увличат ?

Да не мислиш че има съвестни служители в бг мвр, то няма логика да има

на жоро, то ли на васко илиев ?

Първо видях снимката и помислих, че са заловили опасен престъпник. След това прочетох статията и разбрах, че нещо не съм разбрал ..........

от къде ги намирате тези дървосекачи бе хора, толкова ли няма един интелигентен в този ДС свят

точно като мутра си изглежда, то не, че има разлика между мутра и ченге в БГ

а как трябва да изглежда? Като Куркински ли?