МВР, ГДБОП, Агенция "Митници" и НАП в спецакция по граничните пунктове срещу контрабандата

Операцията идва след като на 4 април Петя Банкова беше задържана обвинена с още трима души за участие в организирана престъпна група

Обратно в новината

Коментари - МВР, ГДБОП, Агенция "Митници" и НАП в спецакция по граничните пунктове срещу контрабандата | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

какво стана с ингилизите в митниците и защо и кой ги покани ? И за какви пари става въпрос , може би кокорчо си плаща дълговете направил по света

просто разчистване на сметки с конкуренцията;)

Много добре знаем вече че , контрабандата минава през шеф на митница , главен секретар и партийно лоби от парламента , днес и мен ме спираха от Гюешево за Кюстендил , само отчитане на дейност.

Този цирк сме го играли поне пет пъти назад в годините. Не става с акции.

ДА , не става с акции , но стават АКЦИОНЕРИ

Пунта Мара по милиционерски

ДА ОЧАКВАМЕ-САМОАРЕСТИ!

знаем за тази,,акция,, да му мислят кокошкарите

Специализираната акция е, за да се изчисти митницата о тчестните митничари. Все пак 300 Милиарда евро е стокооборота на година на митницата на входа от Турция.

Чувал съм за фрапантни оксиморони , ама " честен митничар" ме покърти.

Акцията е под девиза " Не ни пробутвайте вашата конкуренция на нашенската ни контрабанда". За какво им е чуждата далавера? Те нали си имат " регулиран бизнес". Те власт ли са или лукова глава? Някой тях питал ли ги е? Бой по тези паразити . И не им харчете техните пари за глупави скъпи часовници, сауни и селфита- те сами си знаят за какво да ги изхарчат .

Е, друго си е да обявите по новините каква акия се провежда. Че може някой случайно да не е разбрал и да се прецака, баш сега да си прекарва стоката.

но контраБАНДАТА със скъпи часовници няма да я прекъснат, напротив....

най много да фанат кашон със вибратори да се задоволят групово,парите са усвоени и наркотиците са си по разпределение,нали сега требва служебно да правиме свирки на европата

Не разбрах, какви наркотици все ви гонят - визират се цигари а нароушението е, че не им се плаща мито и акциз и се породават по-евтино на пазара.