Студент в Габрово е намерен мъртъв в общежитие

19-годишен студент от Габровския технически университет е намерен мъртъв. Трупът е открит в стаята му в общежитието в квартал "Сирмани". Най-вероятно той се е самоубил.

Обратно в новината

Коментари - Студент в Габрово е намерен мъртъв в общежитие | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ей, Боже! Абе какво им става на хората????!!!

раичо иларионов станал ректор?...бахти дързавата... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

с лабилна психика е имало винаги и ще има. Несподелена любов, изневяра или нещо подобно е задействало механизма. Такъв човек е обречен да живее трудно.

При престъпното турско-комунистическо правителство не минава и ден, без да научим за поредната страшна трагедия! Единственото решение за България е незабавна оставка на нелегитимния кабинет и противоконституционния парламент и съставяне на ново правителство на Бойко Борисов и ГЕРБ!

Всяка новина ли сте способни да обърнете на политика, срам нямате ли ?

Sando, Вие срам нямате ли? Нали тези "новини" са в резултат, вследствие на политиката на геноцид. А написаното от Вас, Ви изобличава като НО-наблюдаващ полицейски офицер, във форумите.

Офицер сам ,но не полицай.А Вие всичките тук в форума ми приличате на агитките на левски и цска. Прекрасно е че сте различни но не е зле и да се уважавате.

Ако беше преди година щяхме да кажем вижте докъде ни докара ГЕРБ, ама сега какво да кажем?

Ами пак същото, той човека от тогава е страдал и не могъл да се пребори.

Гнусничко е да се шегуваш на гроба на едно момче. Човек и в нета трябва да си има мярка!

Jaлко за младuя човек ! Hе мога да разбера каква е причината! Aко родителите поддbрjaт истински отношенuя с детето си, ако има обичта на родителите, лUбовта им, лUбовта на прuятелите, yважението им според мен момчето не би стигнaло до такbв краи . Hе обвинявам никого и все пак смbрт без причина няма. и ние имаме двама сина ! гриJaта за нашите синове е била единственна цел в живота ни. Dадохме много лUбов и грижи, лишихме се от много развлеченuя, но yспяхме да дадем добро образование на синовете. Cега имат свои семеиства! Cега те правят сbщото, което правехме ние за тях. Dетето за нас е много гриju, много лUбов и много обич !

Luna0102

Откакто тези откраднаха властта, не минава час без убийства. Явно всички са се преборили със страха и трепят наред, като знаят че нищо няма да им се случи.

То гаче при мутрите от ГРОБ нямаше убийства, мале мале!

Luna0102

при мутрите от Гроб убийствата бяха доста по-малко, попитай другарят Кутев

Тая пак е забравила да си пусне вибратора.

Luna0102

А ти твоя кога ще си го изкараш от задника? Или го държиш вечно там , за да не ръсиш гувна по кривите си крака?

"Съдебните лекари във Варна спират отново работа от днес. Причината от началото на годината болниците Св. Анна и Св. Марина не са фактурирали никакви суми, тъй като полицията отказва да приеме какъвто и да е платежен документ от двете болници, като това е и основният проблем." Алоооуууу! И за това ли ви беше виновна тройната коалиция бе червени гербери??? За сведение статията която намерих е с дата 1ш май, 2011 г. Ако подобно събитие се случи днес, на убитите нямаше да има кой да им направи аутопсия и съответно убийците щяха да се радват на свобода. Благодарение както на полицаите така и на лекарите от съдебна медицина, убиецът на Хюлия вече е установен и заловен. Ако беше Цвъки министър щяха да му хванат опашката!

От началото на годината това е трето самоубийство в Габрово. Двама мъже на 35 и 77 години се обесиха в събота.

Когато БСП е на власт , нещата си идват на мястото.

Мили деца, в света живеят още 5-6 милиарда души. Колкото и да обичате един човек, може да се окаже, че има друг за когото бихте дали и повече.

Глупости

Всеки път, когато дойдат комунистите на власт, България започва да се разпада. Това е така, защото хората губят переспектива...

Какво става в тази държава,бе?!Уж спокойствие,ред,липса на страх,а то- всеки ден трупове?! Днес се гръмнал един студент,друг пък/не студент/-запалил жена си?! Да Ви таковам реда и чудото,другари!

Оня, онзито, твоя коментар го намирам под всяка статия в криминалната хроника. Ама не може така само - с копи/пейст. Вземи прояви някакво творчество вместо да разпространяваш предизборни позиви на комунистическата партия ГЕРБ!

Luna0102

Но си е точно на мястото коментара.

Вече никой няма страх, зори и да умре, откакто червено-башибозушката сган изкорени страха!

Бог да го прости момчето! Но защо , САМ се е мъчил? Немаше ли некай да му помогне ??

Едно време хората нямат много храна и с малко се задоволяват,нямат дрехи и износват дрехите на по- големите и умрелите, нямат къща и всички живеят в едно домакинство и се разбират, задружни са. Лошо било, капитализмът и социализмът били по- добри! Днес има дрехи,храна, жилища, а не правят семейства, побърква ги обществото и все повече се извращават. Все повече хора не могат да приемат това общество и този лъжлив начин на живот. Младежът може да е преживял поредна любовна драма, но това е само похлупак на нещастията и безизходицата.

Просто изчезнаха християнските ценности от съзнанието ни! Да отнемаш човешки живот,като убиваш или се самоубиваш е голям грях! Слабите духом обвиняват всички и всеки, НО НЕ И СЕБЕ СИ!

Е да бе, точно защото изчезнаха християнските ценности се оказа че двойният убиец във Варна е племенник на (вече убития) варненски митрополит. Все божи хора, няма що!

Точно така, едно време всичко е било мед и масло. Да се чудиш, защо сме се натискали за тоалетни в къщите и течаща вода... Стига с тия глупости. И едно време е са се самоубивали и убивали и крали. Хората са такива. Не е виновен строя в който са.

Какво става бе, хора, всеки ден убийства, всеки ден смърт!!!!!

като са ти ограбили (под различна форма) детството, настоящето и бъдещето ....

Уважаеми люде от ДИР.БГ, можете ли да ни спестявате по една подобна новина дневно? Не виждам с какво ние вашите читатели, а и вие самите, ни информирате за нещо важно и значимо, като публикувате подобни трагедии.

Нищо няма да ти бъде спестено, Пеца! Ще има БОЙ ПО СЪЗНАНИЯТА НИ, докато то те "раздвижат" или се предадат окончателно.

Незнам какво става с младия народ уж много умен , и същевремнно .....???.....

а същевременно много беден...

И какво от това, че е много беден, да се самоубива ли? Аааа, освен ако не е духовно беден!

лека му пръст на детето! това са логични последици след освобождаването ни от страха!!!

Габрово пое щафетата от Варна със самоубийствата, докато там минаха на убийства.

Кофти година се очертава!

Убийства, самоубийства, грабежи, бой по студентите - нормално МАФИЯТА бсп/дпс са на власт.

А къде се скриха, спечелилите изборите ... ? Или щот са големи капацитети и не пожелаха да довършат започнатото от предишнния си мандат, тоест пълна ликвидация на народ и държава !? Повярвай ми, щяха да успеят .....

Вярно си рунтав, ама под косата ти - празно!

А нема ли да има масово самоубийство в Парламента и по конкретно в пленарната зала през работно време

Имаш в предвид сред парламентарната група на ГЕРБ, които се движат, като стадо овце, юркани от Цветанов, за сега!

Имам в предвид любимото ти червено население в парламента.

Стига вече бе! Разбихте ни тези няколко дни. То убийства, самоубийства, катастрофи...

На нас силно МВР не ни трябва - стига с тази милиционерщина на Цветанов!