Осуетиха кражба на железен мост над река Панега

Полицаи от Червен бряг осуетиха кражба на железен мост над река Панега и задържаха двама мъже, които се опитали да го демонтират и откраднат.

Обратно в новината

Коментари - Осуетиха кражба на железен мост над река Панега | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Tолкова много правителства се изредиха.....! Tолкова много "герои" се блъскаха в гърдите к а к в о могат. 3ащо ч а к сега идва забраната??? "K ъ с н о е....."

Ако не бъдат спрени тия ...ове ще ни върнат в каменната ера.Докато има "почтени бизнесмени "които печелят на едро от това -няма спасение.Боже пази България!

ами стреляйте ги ,кво ги жалите

Тук в Червен бряг циганите крадат всичко, що е от метал. Пре ди известно време откраднаха 3 километра ЖП линия за една нощ, нарязаха единия от мостовете над р.Панега на изхода за с.Чомаковци и цялата нишестена фабрика.Тук като се роди циганче, веднага с две ръце хваща слушалката на лекаря за да я предаде за отпадък!

МВР посочиха "взрив" на престъпленията- КАК ВЗРИВ НАЛИ СЕ ПРЕБОРИХА С ПРЕСТЪПНОСТТА ,НО АЗ ЗНАЯ ЧЕ НЕСА И КОГАТО ИМА ТОТАЛНА БЕДНОСТ КРАЖБИТЕ СА НЕМИНУИМИ.

WTF????????!!!!! няма такова гнусотия и долна наглост!

Ха ха ха ... ние сме една ужасна държава:)))))) Като дървояди сме:)))) Смешно и жалко е! Очаквам заглавие "Хаванати са двама, опитали се да откраднат комина на ТЕЦ "София"".:))))

от циганора няма спасение - тия могат да откраднат желязото и от желязната руда!

в някой пункт за вторични суровини да се пръкне Айфеловата кула!! А кво ще стане, когато от немай къде, проникнем и в Шенген - направо ми е бедна фантазията!! Юруш батя на чугуна!!

Ние сме много умни:Кислородна бутилка преливаме в автомобилна гума,пропан -бутан в гумата на каруцата,горелката под каруцата и за минути всичко ще е разпарчетосано.

Пълна, тотална забрана за вторични суровини от метали!Иначе циганите ще ни крадат и кабарчетата от некролозите.Г-да Управляващи, идея си нямате, какво е в страната на "битово" ниво!Неописуеми набези за всичко, което е метал. Вратите от къщите ни изтръгват, мрежите от оградите, инструментите за градината.Всички са пропищели.

Пак не се споменава от глупавите списари че става дума за нагли цигани - е да откраднеш мост си е направо изкуство.

Осем пъти ми обират вилата за желязо

Ето ти интерес юридически казус!!! Опит за кражба на недвижима вещ!!!