Двама студенти задържани след хвърляне на домати по МВР (снимки)

Двама от Ранобудните студенти са задържани снощи от полицията, след като малко след 19 ч. хвърляли домати по сградата на МВР и счупили стъкла.

Обратно в новината

Коментари - Двама студенти задържани след хвърляне на домати по МВР (снимки) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"СТУДЕНТИ" ДА ЯДАТ ПЕРДАХ, НЕКА ДА СЕ РАЗМЕНЯТ С ПОЛИЦАИТЕ И ПАК ЩЕ СИ ГОВОРИМ, ПОЛИЦИЯТА Е ДЛЪЖНА ДА ЗАЩИТАВА ДЪРЖАВНОСТТА, А СТУДЕНТИТЕ КАТО ИСКАТ ДА СЕ ЛИГАВЯТ ДА ОТИДАТ ПРИ РОДИТЕЛИТЕ СИ ДА ХВЪРЛЯТ КАКВОТО СИ ИСКАТ, КАК СИ МИСЛЯТ, ЧЕ ЩЕ ПРЕМИНЕ ЕДНА ТЯХНА СТАЧКА, ДА НЕ БИ ДА СА НА БАЛЕТ ИЛИ НА СЛАДКАРНИЦА, ПОСТОЯННО СЕ ЖАЛВАТ ОТ ПОЛИЦИЯТА, АЗ ПЪК СЕ ЖАЛВАМ ОТ ПЛАТЕЦА ИМ, НАГЪЛ Е И Е САМО ЗА ЗАТВОРА,ВРЕМЕ Е ВЕЧЕ ДА БЪДЕ ПРИБРАН .....

Преди около месец си оставих за спомен снимка на едно момче, бито по слепоочието, но без страх в очите.Чрез опорни точки той беше обявен за абсолютна отрепка.Оказа се обаче един от отличните студенти в СУ специалност Английска филология.Снимка на това хубаво момиче с животното зад него също ще си я оставя за спомен.Младите имат повече съвест и кураж от израсналите в соцепохата, а и ползват чрез интернет много повече информация.Желая на такива млади хора само здраве, кураж и успех.

Това са платени мързеливи мекерета,чакащи Пръдлювски долари

Браво на бъдещето на България.Това,което чупите ще бъде направено от нашите пари и беше ме срам да видя как цапате с боя полицейските униформи.Сега да ви накарат да ги платите.Опитайте да ударите тези,които заслужават,а не по народното имущество.

За изключително голямото престъпление хвърлени доматища арестуват двама студенти, а за леееекото провиненийце пет счупени ребърца двама полицаи са пуснати по живо, по здраво, за да продължат да се грижат за нашето добруване и светло бъдеще!!! Хвала, хвала на такЪви органи!!!

Добре позира момето! Аре утре у Плейбой!

Обиждали я пиклата. Я да иде в други колонии ще и се изреди цялото отделение.

То полицията била ГОЛЯМА работа бе брат!!!8 000 командировани полицаи от провинцията 2 000 000 лв разходи за ЗАДЪРЖАНЕ на 2-ма ранобудни студента!??!?? Браво , браво СТРАШНО ВИСОКА ЕФЕКТИВНОСТ се отчита в "работата на полицията?????Глупаци!!!!

Всичко останало настрана вижте снимката, вижте празния поглед на полицая (тяхна запазена марка) и вижте момичето (освен, че е секси). и после да коментираме.

Това което правят нашите е отвратително, спрете да им плащате. Много е трудно на недорасли да се приемат загубата, но загубиха и като някой други политеци вече никога няма да дойдат на власт, затова са готови на всичко за да се върнат. Ако бяха в щатите или държава от ЕС отдавна да са поставени на място. В САЩ те разтрелват само че си минал не откъдето трябва според техните разпоредби, а при хвърляне на пхредмети всички щяха да са арестувани и изпратени най малкото на обществено полезен труд, а нашите са лигльовци които не знаят какво искат, готованци, полуграмотни които тормозят и родителите си за пари и дрога - това е профила на 90% от нашите студенти, жалко за тях.

РАЗЛИКАТА, драги ми ДРУГАРЮ е там, че в ЕС или САЩ НИКОГА няма да видиш правителство, избрано чрез МАНИПУЛАЦИИ, МЕДИЙНА ПРОПАГАНДА (дори и в деня за размисъл) и КУПУВАНЕ НА ГЛАСОВЕ! Там НИКОГА няма да видиш да управлява партия, която има само 6-7% доверие (ДПС) ЗАГУБИХА ДА! НО ИЗБОРИТЕ ЗАГУБИХА БСП и ДПС! ОТНОВО! НО ИЗЛЪЧИХА ПРАВИТЕЛСТВО, КОЕТО НИКОЙ НЕ Е ИЗБИРАЛ ИЛИ ИСКАЛ! ЗА ТОВА СЕ ПРОТЕСТИРА!

ти си никой, затова акъл не давай, само тъпак печати повече бюлетини без да мисли да ги използва! Ти купен както всеки неграмотен циганин! купуват те всеки ден!

ИНТЕРНЕТ Е ЧУДЕСТНО ИЗОБРЕТЕНИЕ! ЯВНО КОМУНИСТИТЕ НЕ ОСЪЗНАВАТ, ЧЕ ИНТЕРНЕТ НИКОГА НЕ ЗАБРАВЯ! 21 Ноември 2012 От парламентарната трибуна лидерът на червените Сергей Станишев прочете декларация в подкрепа на Босия, който бе арестуван, заради хвърлен домат срещу сградата на парламента. "Очаквам, че понеже повдигам този въпрос, ГЕРБ ще ме обвинят, че не уважавам институциите и подкрепям безредиците. Ако се опитате да арестувате всички недоволни от управлението ви, няма да ви останат полицейски управления", заяви Станишев. Николай Колев Босия бе арестуван във вторник, защото в знак на протест срещу работата на институциите в България хвърли домат по сградата на парламента.

адвокат който не го е страх Дело в Европа Само това е решението Тия главорези се забравиха Страшно става Кръв искат Нали ви дадохме толкова кръв бе убийци Геноцит е това!

срам да биете децата на България! Какво става Конунизъм в действие Къде отиваме и къде можехме да идем - при цивилизована Европа ! Няма да имаме такъв шанс друг път уникален шанс като Словения Словакия Румъния Полша Чехия Литва Латвия Естония КОЛКО ДОЛНА ПОДИГРАВКА НИ СКРОИХА КОМУНИСТИТЕ

Тия деца не ядат захарен памук, а хулиганстват. Ако дойдат у вас и се изакат в хола ти - дали ще изпаднеш в умиление или ще им шибнеш по един шамар за награда?

Шайки лигави мамини синчета и дъщерички на новобогаташите - бивши шофьори на ДС, мутри и прочее - които в животаси не са посадили едно дърво, не са отгледали едно дете, не са построили един дом, днес рушает собствената си страна. Поразително е, че са толкова ограничени, така сиви и банални, че да ни се иска те да не са тук. На някакъв остров, на Луната , но не и в България. И това са бъдещите й строители! С диалектен говор, надрусани, брадясали, неподстригани... И понеже нямат никаква общественна подкрепа, действияута им за пуч, преврат, метеж. Обречен, самотен, тъп и прекалено дълъг.

Чудя се .... ако аз започна да хвърлям павета или домати по колите или прозорците на родителите им за да ги подтикна да ходят редовно на лекций и да им "подобря" марала ... Как ли ще реагират тез будители народни?Дали няма да се разпищят че съм вандал?!?

е защо само двама са задържали?

Пиночет

Рано нашмърканите студенти могат и още много щуротии да направят подкокоросани от други, дето надничат зад пердето или ъгъла и реват за правата на хулиганите! Та за онез насъсквачите ми е думата, не за първосигналните младежи! Да ги тях изкарат на показ и да ги накарат да платят за всички сторени до сега золуми в поне троен размер! На кметицата и е добре, нейните фирмички ще заработят за екстрените ремонти свръх пари! Както с ремонтите на подлезите! А некой от тез безакълници да иде да хвърли яйце срещу Пентагона! Ще иде амаааа!

Тия ранобудни искат повече блъскане за добър сън

Тия хора не са добре. За жълти стотинки ходят да се правят на маймуни.

Прав си! Полицейските заплати наистина са ниски....

"Шамаръци ще има за всички от сърце.."

Полицаите били обидени, че заедно с доматите не им хвърляли и шишета с ракия, затова ги арестували.

С тези методи Станишев ще бъде начело на партията и държавата до пенсия.

Народ който бие младежта си няма бъдеще. Спасявайте се докато можете.

Хайде стига с тия заучени фрази "От задния двор". Ми да ги оставят да си правят каквото им е кеф, ама после на теб ще пратим сметката.

Червените и от червени домати вече се плашат. Само че отмъщават с истинско оръжие, а не с плодове и зеленчуци. Щото те от ирония, сатира и прочие "измишльотини" не разбират. С кръв са я взели на 9-ти, с кръв ще я дадат. Но - все пак, ЩЕ Я ДАДАТ.

а бе смешко я кажи ако прибираики се от работа те замерват с домати хубаво ли ще ти бъде? например наркоманчета от съседния вход на които не даваш да се друсат публично те позамерват с домати и ти ще се усмихваш така ли?

jizast

Къде са БХК и Амнести. Като лалугери са се изпокрили и дебнат някой да не каже нещо лошо за мангалите и чак тогава да се задействат. Ей, трепането ви е малко...

А, още ли не сте й счупили поне 4 ребра?! Айде, "превишете правата си" - счупете й 5! И докато й ги чупите, не забравяйте, че майка й и баща й ви плащат заплатите, а онези, на които служите - просто разпределят тези пари! Утре ще ги разпределя друг, но тези, които ги внасяме за разпределяне, пак ще сме същите!

братя българи, докога ще търпите комунистическите изроди, крадци и разбоиници да ви поучават и управляват? вие срам нямате ли, достоинство нямате ли? колко живота ще живеете за да отъдадете единия на разграбване и разтление от червените гадове? мачкаите ги, трепете ги, да не остане един жив. само така ще се спасите и ще заживеете нормално и достоино. емигрант

Пич тия в Бг са толкова осакатени умствено че като гледам нормални хора май са останали съвсем малко всичко друго е Цигани ,Турци, прости селяни........Само им виж идолите момчетата всички искат да са мутри а момичетата фолк звезди, 80% хората не са прочели нито една книга през живота си ти сам си напри сметка що за помия е останало в България.

Кой разрешава на няколко стотин ранобудни хулигани да се държат така? Толкова ли не разбират, че възмущават нормалните хора? Тяхното поведение отдавна не е нормално. Ако те сe мислят за елита на студенството - мъка ми е за бъдещето на България.

Абе Шмиргел заради такива като теб България ще е винаги на това положение ти изобщо знаеш ли какво значи нормален живот. Живееш в Помия и си доволен защото на свинята там и най добре .....

Ти си далеч от нормалността! Така че не претендирай да изразяваш мнението на "нормалните хора" - изразявай собственотл си мнение!

червена издънка, облагодетелствана на наш гръб. Нямаш думата!

Ако някой в САЩ, Англия или Германия хвърля домати или каквото и да е по полицай, не му мърда затвор.

Пич ти май спиш на отворен прозорец я се завивай през глава и не се обаждай неподготвен .....

толкова тревожни? Искате целият народ да е в затвора /става дума за мислещите!/, а вие - на свобода, с парите, взети от нас, да си пиете спокойно питието? Рахат искате? Моля - в северна Корея, където наскоро разстреляха 80 души, задето гледали някаква забранена телевизия. Това ви харесва, нали?

тиквеници, по добре хващайте престъпниците, дето другарувате с тях

НЕ САМО ДА ГИ ЗАДЪРЖАТ , ТРЯБВА И ПРИСЪДА ЗА ХУЛИГАНСТВО ПО БЪРЗАТА ПРОЦЕДУРА!!!! НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ Е СИМВОЛ!!! НЕКА ПРОТЕСТИРАТ ПРОТИВ ДЕПУТАТИТЕ, НО ДА НЕ ОСКВЕРНЯВАТ СИМВОЛА НА ДЪРЖАВНОСТ!!! АКО СА УМНИ И ИНТЕЛИГЕНТНИ, НЕ БИХА ВЪРШИЛИ ПОДОБНИ ПРОСТАШКИ ДЕЙСТВИЯ!

лагери ти се привиждат вече, нещастно червено изчадие! Не се гаси туй, що не гасне! Истината винаги излиза наяве. Вие просто сте престъпни, крадливи, лъжливи.

Ако иска да ви оперира студент 3-ти курс, незавършил и без практика ще се възпротивите, нали? Ако студент 2-ри курс проектира кула, преди да е построил гараж ще позволите ли да се построи? "Ранобудните" кандидат-юристи, кандидат-политолози, кандидат-философи, историци, социолози искат закони да ревизират, Конституцията коментират, бюджета изчисляват, морала, ... Пази Боже!

Жалко за момичето. Вместо сега да си прави шопска салата с доматите, или ако ще и Блъди Мери, да си учи на топло лекциите и да набляга на оралните упражнения по френски - сега ще постои поне 24 часа във влажен и студен арест.

Сега да отиват да чистят тоалетните в Драгалевци

блъскате ли минуси?

не! блъскат.... майка ти!

понеже ти си я блъскаш? Сподели я бе, скръндза!

Така се прави - арест и съд за хулиганство! Когато си съден и имаш присъда никой не ще да те вземе! Едно е да протестираш а друго е да рушиш!

Стават или не, сега не е юли и цената им не е по джоба на изнемогващ от мизерия студент, който от глад и отчаяние зарязва ученето и тръгва да протестира.

честит Никулден на М латим В лачим Р итаме шефовете и на оня с ЧАСТНИЯ ПРОЕКТ рибата мирише от главата

хей кретен комуноиден, утре е Никулден, бе малоумник мазен!

.................

МВР е отцепено на поне 30 м. Момичето е счупило прозорец с домат. Явно има свръхестествени способности. Много се клатят опорните точки. Войната на дезинформацията върви с пълна сила.

О супер, значи е законно да мятаме домати по прозорците на сгради, стига да не ги чупим?! Ехаа а аз се чудих какво да правя уикенда, това ще е голям кеф!

Имам един скромен въпрос. След като студенти могат през зимата да си позволят лукса домати, а и да гледат на същите домати като на боклук, който може да се хвърля - всъщност защо протестират? Това в комплект с въпроса ми защо ще ходят в Киев и на чии разноски? И третият ми въпрос: защо тези, които плащат на ранобудните и интелигентните съвсем загубиха и страх и срам и вече съвсем ясно намекват, че са в играта?

Имаме си родители, те да му мислят.

Тая студентка и аз бих я поарестувал.

Позата върху капака на патрулката е великолепна.

Израженията на лицата им са жестоки, няма ли видео със звук.

Хайде потърсете в нета как германските полицаи застреляхя някакво куку, само защото стоеше голо и размахваше нож до един фонтан . Викнаха му няколко пъти да се предаде, а то даже не разбра за какво става въпрос . Когато обаче не изпълни нареждането си го гръмнаха . Интересно какво ли щеше да се случи ако някой замеря сградата на полицията в Германия .

С домати, ножове или както е гол с други неща?

Сваляне на земята със засилка, белезници, влачене до районното, осъждане на достичка солена глоба и обществен труд и един студент, който вече си знае мястото и закона. Не ми се мисли като тея студенти станат пълноценни граждани и са с мисълта, че могат да правят такива неща и да им се разминава закона...

Ранобудните са новите Будители и Герои на страната вои ват с мародерите обрали хората и страната Те са НАДЕжДАТА... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Само отряди на Отечествен фронт, долу политиците, само гражданско самоуправление, долу олигарсите, само работническо самоуправление, долу Комунистите .... ОПС горните не бяха ли техните идеи, ами няма значение пак долу комунистите, Къде е Фори светулката да ни води

Ау! Блъснъл горкото момиче в колата! Леле майко, ОСТАВКА за тоя бе! Как смее! Къде другаде по света се случват такива неща? Е, в щатите леко ги събарят на земята със засилка, затискат ги долу и им слагат белезници защото се блъскат по черния петък (гугъл блек фрайдей - веднага се вижда), но това е без значение, защото....ами...ОСТАВКА бе! А? Какво викате? Тя го била заслужила защото е вандалствала и провокирала полицията? Че като нарушава закона пред полицаите няма какво друго да направи той освен да я арестува? Ами....ОСТАВКА! МАФИЯ! Нещо обидно-червено! КОМУНИСТИ!

Не те слуша главата, но както и да е....! Няма да те връщам в часа по История, от който избяга, за да пушиш в тоалетните.

Кой си ти да ми говориш на мене бе? Ами ти със сигурност си един КОМУНИСТ или МАФИОТ а не морален реформатор като мен! Аз съм висшия морал, ти си за разстрел! ОСТАВКА бе, подай ОСТАВКА!