Прокуратурата оневини МВР за боя пред парламента

Софийската градска прокуратура е отказала да образува разследване срещу служители на МВР заради жестоко потушения граждански протест пред парламента на 14 януари, съобщи вестник "Сега".

Обратно в новината

Коментари - Прокуратурата оневини МВР за боя пред парламента | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

КЪСО- ЗА 2 РИ ОПИТ . прокуратурята не е гледала кадрите на к3 за побой и подстреткателно поведение на полицаи над невинни . не е видяла периодични разговори между маскирани и полицаи. полицая в наше село рипаше- ах , да хвана тази студетнка, а не можа да хване обирдриите на магазина му под наем - 2 пъти. цветанов - не можеш да опазиш лайно от миризма. ако го пазиш - ще ти развони живота. ние на село от торта ядем печурки...е като няма хляб..ядем от тор.

ние като дойдем в софия , не казваме че сме - от добруджа , казваме си името . чистачката в прокуратурата знам че не отказва - защо клеветят хубавото момиче че отказва? ама аз гледах по канал 3 че биха деца....и тези които ги биха не бяха прокурори а полицаи. а в нашто село полицая викаше а така , а така, да ми падне тая студентка....падна му се въльо-бяха го пуснали заради газовата криза.........това прокуратура взе да звучи като некоя тайна работа- с тайни хора и пари. едно е да кажеш - прокурор-хе, друго ПРОКУРАТУРЯ...НЕ Е ГРЕШКА, ПРОСТО ГОВОРИМ МЕКО.....

Бой здрав, друг път да знаят.

ПРОКУРАТУРА ЧЕРВЕНА В ЧЕРВАТА.

Типично за нашата т.нар. съдебна система - продажна, продажна, алчна, долна, безчестна ...

ne znam dali zabelqzvate, che dori v internet ima poludidioti, koito zashtitavat miliciqta, a predstavate si kolko lesno im e bilo da imaniplurat horata, koito nqmat dostpyp do internet...Eh da bqhme malko povechko, dali shtqha da posmeqt...Kakto vijdate i tiq nqma da sa mnogo po-razlichni ot prednite i da znaete, che shte e taka dokato ne izlezem na ulicata ne 5000 ami pone 200 000. Togava shte se uplashat, no mai syzdavaneto na grajdansko obshtestvo shte e se okaje mn slojna rabota za agrarniq ni narod....

Не се и съмнявах, че това ще се случи. Милиционерите трябва да пазят и новата власт от народната любов.

ПРОКУРАТУРАТА НА ПРОКУРОР!!!

Браво, само така! България е законова държава и полицията е задължана да пребива и изтребва невинните граждани. Даже аз бих ги наградил тези герои, като ги пусна в Кукления театър да разбият мутрите на деца, жени и старци! Така се прави силна държава. А те докъде бяха стигнали полицаите - за единия баварец работеха и пласираха дрога по цяла нощ!

Е, проклети да сте и Вие, от Прокуратурата, ако не ги осъдите и те и техните деца, ако не си понесат наказанието! Парите, които сте взели от нашите данъци, за да си вършите работата (което очевидно не правите) умножени по 25 да не Ви стигнат за лекари и операции! Това е моето проклятие. Щом няма справедливост.

Интересното е, че аз успях да ги осъдя за побоя на 10 Януари 1997 г., но все още (12 години) не ми изплащат обезщетението от МВР. За това си има Страсбург (а и там още 5 години). . . Да живей комунизмЪма! Някой си тук пита за запален парламент. Това пак беше тяхно дело. . .

Така значи?! Долните душици, които излязоха вечерта, облечени в пълно бойно снаряжение, и биха старци и деца без оглед за пол и възраст няма да бъдат осъдени? Нещастните комплексари, надули шкембета от нашите данъци трошаха черепите на интелектулаци с пяна на уста, скрити зад каски и щитове... но едва когато тълпата се разотиде и останаха най-мирните и кротки протестиращи - хора на възраст, семейни двойки, деца... Е, проклети да сте и Вие, от Прокуратурата, ако не ги осъдите и те и техните деца, ако не си понесат наказанието! Парите, които сте взели от нашите данъци, за да си вършите работата (което очевидно не правите) умножени по 25 да не Ви стигнат за лекари и операции! Това е моето проклятие. Щом няма справедливост.

НАРОДЕ,ЗАЩО СИ ЗАТВАРЯШ ОЧИТЕ НЕ ВИЖДАХТЕ ЛИ КАК ГИ ПРОВОКИРАХА НАРОЧНО ,ИМА ХОРА КОИТО ГИ ПОДСТРЕКАВАТ И ПОДКРЕПЯТ ДЕЙСТВИЯТА НА СТАЧКУВАЩИТЕ,ДА СТАНЕ НЕЩО /КРЪВОПРОЛИТИЕ/ ТЕ ТОВА ГИ РАДВА,ПОГРЕШНО Е РАЗБРАНА НЕЩО ДЕМОКРАЦИЯТА.В КОЯ ДЪРЖАВА СЕ ПОСЯГА НА ПОЛИЦАЯ,А АКО ИМА ПРЕГРЕШИЛИ ДА СИ НОСЯТ ПОСЛЕДСТВИЯТА.

Bravo na prpkuraturata.Aman ot narkomani i lumpeni s prava.Boi bez povod nqma

ТВА СИЕ ЧИСТА МИЛИЦИЯ А НЕ ПОЛИЦИЯ

Тази държава никога няма да се оправи. Никога. Всеки ден става по-зле и по зле.

Милиционери не могат да бъдат осъдени от милиционерски съд.

на такива като тебе,навремето, турците са им викали рая.

твойто дете ЯВНО е див безмозъцен наркоман и очеВАДНО е , че на баща си се е метнал.Тъп Комунист

до MISTARA - ти си един прост селски бек Аман от малоумници. Може би по-зле - селски бек, комунист!

Zabravih da dobavya -zadnite chasti byaha dibidyus goli.

СРАМ Е ДА СИ БЪЛГАРИН. ДОЛУ ПРОКУРАТУРАТА ДОЛУ КОМУНИСТИЧЕСКИТЕ БОКЛУЦИ

България загива. Защото сме турския кенеф на Европа и ще сме такъв, докато не се научим да отстояваме правата си като граждани. Защото може да ни крадат ежедневно и това да е достояние на целия свят и същевременно нагло да ни се хилят от екрана, а ние да стоим удобно с ракията и салатата и да храним маскарите пред телевизора. Господи Миков си позволи наглостта да кори хората на площада, че са ни вкарали в световните новини. Нищо че сме редовно в тях с корупция, спрени фондове, убийства, грабежи, беззаконие. А знаете ли как влезнахме в световните новини на 14.01? Ройтерс: На хората в най-корумпираната държава в Европа им писна. Край на цитата. http://smali.me/EG

Тая комунистическа прокуратура, смърди непоносимо от главата до опашката! За да има резултат изобщо и от сегашните действия на правителството срещу корупцията по високите етажи, трябва първо да се махнат корумпираните прокурори, съдии...Изобщо да се мисли бързо как да избегнем предпазната клауза за глава правосъдие.

Нали е имало бомба защо не евакуираха тия във парламента а почнаха да ни бият?!?! Те като протестираха кой ги би ?!?! абе каква полиция бе хора....

ЩЕ ГИ ПУСНАТ МРЪСНИТЕ КОПЕЛЕТА И ЩЕ ОСЪДЯТ ДЕЦАТА НИ ...ТОВА НЕ Е ДЪРЖАВА И КАЖЕТЕ КОЙ ПО ДЯВОЛИТЕ СЕГА ДА ВЪЗСТАНОВИ ЩЕТИТЕ НИ , КОГАТО НЯМА ОСЪДЕНИ??? ДОКОГА ЩЕ ГИ ТЪРПИМ , ТАЗИ ПОДЛА ШАЙКА ПРЕСТЪПНИЦИ В ТОЗИ МРАЧЕН КОМУНИЗЪМ, В КОЙТО СЕ НАМИРАМЕ , ПОТЪНАЛИ ДО ПЪЛНО ОТЧАЯНИЕ?! НЕКА ВСИЧКИ СЕ АКТИВИРАТ, НЕГА СЕГА НЕ ПАВЕТА А ДЪРВЕТА И КАМЪНИ ПО ВСИЧКИ НЕХАЕЩИ!!!

Да не би някой да е очаквал нещо друго?!

нали става въпрос за същата прокуратура от която всички чакаме (вкл. и новия премиер) да въдвори ред в Държавата - блаженни са верующите

как бе, нашите милиционери, тези мили душички? същите, дето биха хората, а после протестираха срещу мизерното си съществуване през януари 1997? същите, дето биха хората, а после протестираха срещу мизерното си съществуване през януари 2009? същите, дето биха хората, а после протестираха срещу мизерното си съществуване през януари 201х?

Кога ще вкарат в затвора лумпените, които запалиха парламента ??

Немската полиция никога не би си позволила да се разхожда из центъра на Берлин и да бия каквото им падне. Опа, забравих полицията в Германие е полиция, докато в България е все още милиция. А и знаете, ако не ставате за квалифицирана работа като, хигиенисти или общи работници ставате полицаи.

Важното е ние да не го забравяме !!! Аз бях там и ще го напомням дори и на децата си, това което се случи.

Долу мутренската държава и мутренската прокуратура.

Полицаите са плъховете на властта.Дават им да пълзят по улиците и да ръфат,но във важен момент да охраняват прасетата.Полицаите наистина са най-простите твари.

Ето, такава ли е демокрацията - същата като преди 40 години. Така ще е докато всеки ден гледаме мазните мутри на плужаците като горния комунист. Ебем ти държавата ... ква европа вееее .....

Е как нали бат бойко прати телеграмата за бомбата! Майка им да еба скапана!

Ало журналистите, какво е това жестоко потушения граждански протест . Какво предлагате? Полицаите да черпят кафе ли? Аман от журналисти-анархоком

Всички прасета,на мезета!

От който не става лайно - става полицай! И после му дай да избива селски комплекси като бие нормалните!

http://mdzhokanov.bl

A.C.A.B. !!!!!!!

прокуратура да им го тура!

мдаааааа, за пореден път се убеждавам - разстрелите трябва да започнат със съдиите, и по-точно с тези защтаващи интереси различни от тези на народа - например полицейските...... всички видяхме кадрите, съдиите (прокурорите) този път нямат никакво оправдание за бездействието си.... цялата съдийска сган - на съд, ама народен мамичката им паразитна.....