Коментари - МВнР привика иранския посланик по повод атаката срещу Израел | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Sm3hurk0

Не помня преди това да са викали израелския посланик за да изразят тревогата си когато Израел удари посолството на Ирак ! Ай да Ви... У г@за и тук се навъдиха едни неориентирани в МнВР ! Марионетки !

Интересно Ирваш дали е попитал Гергана Караджова какво мисли за взривеното посолство на Иран в Сирия и дали пак така строго го е осъдила пред посланника на Израел в България!

Хич и не е мислила - смукала и гълтала!!!

и кат го привикаха му пръднахана уя. виляла жабата че подковават коня и тя лигнала кълка. мноо смешно и жалко племе ве... ББААХАХАХА

не са читави, но нашите политици и чиновници много наведени. Чак надупени. Неудобно е.

И ко? Черпили сме го кафе и торта или и ние сме заплашили да ударим някое от техните посолства?... Баси подлогите дето ни инсталираха!

Преси години хванаха едни наши трафиканти на наркотици в Иран. По закон трябваше да ги обесят, но ги осъдиха само на затвор и дори ни ги върнаха да лежат у нас. Не че ме е грижа за тях, но не си мислете че сляпото и безсмислено репчене срещу всички врагове на САЩ и Израел някой ден няма да ни изиграе лоша шега. А полза от него няма никаква. Кви сме ние, че да взимаме страна в този конфликт ???

Евроатлантически партньори на САЩ. ПС: Грешка, те на нас са ни евроатлантически партньори, а ние какви сме им не съм сигурен.

А шривикахте ли израелския посланик за взривеното иранско посолство??? Долни краварски подлоги.....

А дали извикаха и митрофанова преди 2 г. Да й четат устава на оон?!?

преди две години Русия използва член номер едно от устава на ООН за да членува Украйна... така че няма как наште двойкаджии да учат отличниците на ум и разум, какъвто наште двойкджии за пореден път показаха че нямат-)

На 9-ти Юни гласувайте за възраждане, че ГЕРБ са вижда как са хванати на сиджимка както бяха ПП и ДБ. Ако не се опомним, ще ни вкарат във война за кефа на Американците и Еврейте! Това е благодарността за втората световна война от Еврейте! Нали се сещате какъв е по етнос и Зеленски в Украйна!?

Всичките гъзолизци на Брюксел без собствено мнение от министерството! Жалки са!

Защо не беше привикан посланика на Израел за унищожаването на иранското посолство в Сирия което е иранска територия? Ами...защото израелския посланик чрез посланика на САЩ и ГЕРБ...уволни българският външен министър .

Защото там това посолство беше пълно с терористи. Също, както съветското в София между другото...

От какъв зор са извикали иранския посланик, че дори и министър или зам.министър няма, ами пратили на срещата някаква директорка! То бива подлагане и послушание, ама нашите пишман полтици минават всякакви граници на недостойно поведение!

егати си смешната територия, на която по икиндия сменят министърчето, което трябва да вика на килимчето посланици по списък от посолството

Най-ниското ниво на държавен служител от Министерство на външните работи, който има право да привика посланик е Зам.министър на Външните работи! Това е по Международен Протокол.В българското Министерство на външните работи, баба Бона хигиенистката има право да шляпне зад врата всеки един посланик, посочен от Галя.

не признавам Иран за независима държава. Казах!

Боли ги персите ние кво мислим

Перси са били преди време, сега краини ислямски фанатици.

Живо доказателство, че българската външна политика и дипломация са мъртви. Няма ги. това министерство и дейността му са един ненужен и скъпоплатен аксесоар на държавата. Просто е жалко, трагично и смешно. Което прави още по-смешен и трагичен служебният министър председател Главчев. За напъните да смени сегашният външен министър. Който очевидно се оказва кадърен и адекватен. А още по-жалък излезе в ситуацията Бойко Борисов, който е инициаторът на смяната. В жалкия напън да е отличникът евроатлантик. Що няма такава реакция от Унгария. Нали и те са в НАТО и в ЕС. Толкова ли е трудно просто да гледат какво правят те и да го повтарят. Имат избор така наречените управляващи. Такова държавническо поведение предизвиква само отвращение. А после се чудят, защо хората не искат да гласуват за тях. Защо ли?

Подкрепям сегашния ни министър на външните работи! Не е наша работа да се правим на всяка манджа мерудия! Едните стреляха, после другите, най-добре ние да си траем! Най-много да призовем с декларация, двете страни да се въздържат. Още повече че не знаех това, че по международните правила, може да се стрела по консулство на друга държава!? Молоумната ни външна политика продължава с бясни темпове да ни скарва със все повече държави от които може да имаме полза, а се мазним на тези които гледат само как да ни ограбят!

На България какво й влиза в работата? Нито има засегнати българи, нито българска собственост, нито може да направи нещо. Даже ако заведат дело, то ще бъде прекратено заради липса на правен интерес (не е засегната страна). Интересно ми е какъв ли жест е направил иранския посланник, като ги е изслушал - думи не са били нужни.

Видяла жабата, че коват коня и ....

и се надупила

На затова има смяна на външния министър.. не си вдигнал телефона на господарите

Абе тия луди ли са в нашто министерство. Трябва да си тотален слепец и плиткоумник да не знаеш че това беше отговор на ракетното нападение на Израел срещу иранското посолство в Багдад, за да избият иранските военни там. Дали извикаха тогава израелския посланник, че не си спомням. Тия ще навлекат непоправими проблеми на България. От България на три морета, благодарение на наште политици ще стигнеме скоро май до Българиа до трите гьола на Долни Богоров.

Удара обаче по иранското посолството също беше ответен удар.

а защо не привикаха евреина за атаката върху чуждо посолството ? . нещо двоен стандарт се вижда ? . а за изтърбушването на газа със десетки хиляди избити ? . нещата нещо въобще не са симетрични ! . определено израл вече въобще не може да се каже, че е положителен герой !

Положителен герой е Израел е за този който знае как са нещата, който незнае, като развален грамофон повтаря "Посолството ,,, посослтвото ... посослтвото".

А израелския кога ще го привикат? Много се бавят

Страна която се защитава няма за какво да се вика посланика й, освен за да й се помогне, иначе чакайте следващото Сарафово.

Кой ни управлява.