Коментари - МВнР не знаело за турската секретна военна зона край Резово | Днес.dir.bg

МВнР не знаело за турската секретна военна зона край Резово

Това е суверенно вътрешно решение на Турция и не засяга двустранни договорености, е официалната позиция на България

Обратно в новината

Коментари - МВнР не знаело за турската секретна военна зона край Резово | Днес.dir.bg

Коментари

Не може Любо Желев да не е предупредил,но кой да гледа предаванията му нали всички воглаве с Катето са европейци кво ги интересува ,че Турция още малко и в Бургас ще направи военна база.

Е, че как? Ако беше руска, щяха да знаят, да дори и протестна нота щаха да измъдрят!

Ludiamaus

Все същата работа. Да напомням ли десанта направен малко преди Голямата Екскурзия. Колко армия и техника дебаркираха и се настаниха на лагер в Странджата. Тогава изненадата беше толкова пълна че единствената реакция беше новоизмисленият пътен знак -зачеркнат фотоапарат и забраната на чужди дипломати да посещават плажовете по Южното Черноморие. Тогава част от доктрината на Йозал щеше да се изпълни реално, ако не беше съветският десант.... Ама никога не е късно -с такива консули и посланици. Например в една Ш-я служителите не могат да кажат могат ли български граждани да се върнат в България за кратко (документи) без да се карантинират. Не могат да кажат и дали могат от България да отидат в тази страна -не за друго, а защото разпоредбите са толкова мъгляви, че в посолството ЧАКАТ анекс къв заповедтта ама във вторник (сиреч в други ден) дано е малко по ясна. Иначе индикса е 4 (те си знаят по коя скала)

Че защо им е да знаят, да не би да решават нещо.

Не може да бъде!!! МВнР - не знае... Посланик в Турция - не знае... Българи в близост до Резово - не знаят Е, и аз не знам..., но тези трябва да си ходят...

Нашите посерковци са готови да нахлупят чалмите. Само чакат Ердоган да им кимне. Нашето МВнР какво ли знае, освен да се дърля на Русия и да сервилничи пред новия "султан". Катето Захаринчова може да я назначат за главна ...кафеджийка на Ердоганеца.

" Господин Ердоган, Вие на Балканите нямате по-верен поддръжник от ГЕРБ" При откриване на реставрираната църква Св.Стефан с 4 млн. долара от Ердоган в Истанбул

Аз не виждам защо България трябва да бъде притеснена от новата турска военна зона? Гърция също има военна зона близо до България и до Турция... И какво от това? Ако след време Турция,или Гърция поискат да отцепят парчета от територията на България, това няма да стане,чрез война...на умрело куче нож не се вади...:) Просто ще съобщят за мераците си на САЩ, а американците ще наредят на нашите дупедавци да си обират партакешите от въпросните харесани от комшиите територии...:) Така,че няма страшно-военни действия на нашите комшии срещу България не се предвиждат на никакъв етап...Просто когато "му дойде времето"ще има команда от НАТО към България:"Мирно.Гащи долу.Кръгом марш..." И въпросът ще приключи мирно и тихо...:) На руснаците разбира се няма да им пука за нас...ще се скъсват да се смеят...Те си имат Сърбия... Все пак американците, за да не дразнят прекомерно руската мечка, ще и заделят и на нея едно парче от"българската баница",около Варна...,но това само при положение,че самите руснаци го поискат....Може и да не поискат,те си имат както казах-Сърбия...:)

ДО ДАНЕВ: Прав сте... Но има нещо друго важно и то е, че БГ "НЕ ЗНАЕ..." Що за държава сме, когато си затваряме очите за всички далавери? Най-лесно е да кажем, НЕ ЗНАЕМ...

Боклуци , нищо не сте знаели ? Защо въобще съществува МВнР в България , да лапа пари и да харчи Българските пари на бедния Български Народ - Мърши , мирише от всякъде в Това Правителство ОСТАВКА !!!

Да живей негово Величество Султан Ердоган да дойде да ни избави от Правешко-Банкянските Шопски тикви и Српски торлаци.

Вероятно и МО не знае нищо - имаме си ограда!

Сега турците пък ще ни освободят от руснаците и така Русия и Турция ще се менкат през известен период.

Не си прав, точно на турската граница Русия започна да строи със свои пари голяма ядрена централа. Тъй като ядрената централа е руска, нейната военна охрана ще бъде задача за Русия нали? Което за България означава намаляване на опасността от турски амбиции към българска територия, изобразявана в турските учебници като турска територия... как го разбират не е ясно, но ББ май се целува по устата с Ердоган и поздравява турския аскер на турски, сякаш това е негов аскер, а се репчи на българския Президент, защото той олицетворява Българската армия.... Да си видял ББ да се целува и да говори с Президента Радев както с Ердоган?

Още преди успешния опит за завладяване на българските земи през 1878г. Левски е задал въпрос във времето: от руснаците кой ще ни освободи?. Засега се оформя само един отговор-американците.

Първо турски сериали, после турска армия!

Стартирането на ТУРСКИТЕ СЕРИАЛИ започна веднага на 13 август 2009 год в деня на встъпването на ППГЕРБ на власт и НЕ Е спирало от тогава

уплащили са се от новите ни самолети дето ги поръчахме, споко бе ердоган, още не сме ги получили, не бързай

Тая министърка е един абсолютен БОКЛУК!!!

Голям оптимист сте.

От Външно министерство може и да не знаят, но от Военното ни министерство знаят! Така че всичко е под контрол, драма няма.

Шкембо, ти ли си?

А какво знаете ? За какво получавате заплати разните му привилвгии ?

Ами в София дали пък няма турска база под някое министерство?

Турция си има бази 1 СПА хотел в кв.Драгалевци дето хванаха 1 кетчър цецомобил Ауди с карти на 6-ма МИТаджии,хотел собсвеност на брата на 1 зам.военен БГ министър говорещ на майчин език 2 база е един турски хотел ДЕДЕМАН-ПРИНЦЕСС точн с-у Атогарата на ДПС/Централна автогара/София

Не се притеснявайте за черноморието ни, ако Турция реши, България е тяхна за не повече от 1 час. Турската армия успява да пребори Русия, Франция, ОАЕ... в Либия поне за момента. Най - вероятно това ще се промени, но все пак е показателно. Понеже България е умряло куче, предполагам че тази база се прави най - вече заради Гърция. Изглежда, че конфликта м/у двете държави в горещата му фаза е все по - близо. И нали знаете какво ще се случи, ако България не застане на страната на Турция?

вЕЧЕ има военна база в ЧЕШМЕ с батареии с ДАЛЕКОБОЙНИ крилати ракети с голям боен радиус SOMA И BORA насочени с-у АТИНА и някой гръцки о-ви

страшно. Предсказанието и на един гръцки монах ясновидец беше, че Туркия ке падне.

Много тролско бля-бля и никакво предположение за какво ще е тази зона. Аз лично предполагам, че ще е за изнесено ПВО, което ще брани Истанбул, а също така и бъдещата АЕЦ край Инеада.

Министерката на Външно няма капацитет да знае какво и да е. Нея са я служили там да плюе по Русия и с това задълженията по служебната и характеристика се изчерпват. Справя се сносно с това. Откъде на къде ще се изисква от нея странични дейности като например да знае за военни зони до границата на България? Каква е и тая България? Министерката е гражданка на НАТО, ЕС и атлантическата общност, не на някаква си България.

Когато Турция навлезе в българската територия, тия отново ще кажат, че не знаят за какво става дума!

Не бе, няма да са "официално уведомени".

Тя просто ще иде да направи един менует на първия крастав аскер.

Не е случайно казваше, че трябва да сме до Русия, че само те могат да спасят България. Че на днешно време няма такива като Левски и Ботьов, има само путьовци, коита налитат да бият жените си, а за друго хич не стават де ге!

Бе аре стига с тия Левски и Ботьов бе! Те никога не са искали България да бъде с Русия! А на Ботьов брат му, Кирил, участник в четата на Христо и генерал от българската армия е ръководил потушаването на русофилските бунтове след Освобождението от Османската империя!

От кога ви говоря, че Бургаско, Кърджали и Хасково скоро ще станат турски!

Така е той за туй ГЕРБкмета на БУРГАС си държи спестявания в ТУРСКАТА D-Bank 4-ри сметки по няколко милиона на името на жена му Гергана

ЮЖНА БЪЛГАРИЯ отдавна е предадена в ТУРСКИ РЪЦЕ ексКмета на ХАСКЬОЙ-Георги Иванов 1 дружка с англиЙски масони от ЛЕСТЪР Англия който е спонсориран човек на КАТАРСКИтеи ТУРСКИ служби Георги Ивванов има хотел в Германия на партия с туржци и шиптари ,сина на хасковския кмет е представител на ДСБ за Хасково и има ДЯЛОВЕ в 1 от НАИ-големите СОЛАРНИ паркове в Европа-този в първомайското село КАРАДЖАЛОВО което е собственост на саудитски шейх и ТУРСКИ ВАКЪФСКИ фонд ''КРЕСЦЕНТ''/Полумесец-С*/.ВЕЙ Парка в с.Каражалово струва 200 милиона $ пар на турци и араби ВАКЪФ фонда ''Кресцент'' участва с 30% акции в ТУРСКИЯ ВОЕННО ПРОМИШЛЕН КОМПЛЕКС-ТУБИТАК-АСЕЛСАН-РОКЕТСАН което значи че всяка трета лира/$ от продажбата на всяка турска пушка,дрон-Баърактар,танк-Алтай,самолет Ф16 и куршум отива в касичките на турските радикални ИМАМИ -Вакъфи ГЕРБКмета на ЯМБОЛ е партнъор в завода за автомобилни части ''ЯДЗАКИ''-собственост на ТУРСКИ бизнесмени от МИТ ГЕРБ Кмета на Бургас преди да стане кмет е работил за турско-изрелска шоколадова фабрика,къта милиони кинти в ТУРСКАТА Д-Банк Кмета на Несебър женен за ТУРКИНЯ която има бизнес с изрелски диаманти през турски контрагенти -доставчици Кмета на КЪРДЖАЛИ нема кво да го коментираме човека е турчин и ТУРЦИЯ му е в кръвта

така, нали сега отвориха нова църква в Кърджали.

Артлик, църква без паство е като отрязана глава. Искаш ли още една църква? В Джебел, където баш-чаршията се казва Йълдъръм (Баязид Йълдъръм, покорителят на Балканите, убит от монголеца Топал Демир, т.е. Куция Желязко ( известен и като "Тимур"). Може и в Афийон Бунархисар една да ви построим от мерхамет към завалла гяурджиците :))

Не подценявайте мечтите на Батумлъ гюрчу (грузинеца от Батум) - Ердоан( и ханъмата му не е туркиня - Еминето е арабка ). За едните Хаскьой, Kърджа Али и Бургаз той и сопола си няма да хвърли. Границите на сърцето му са много по-широки. За Таийп България е паянтова порта, която той с едно текме ще изкърти за да влезе в Аврупата като аслан.

България на 3 морета. Ще стърче и Турция, и Русия. Важното е да се държим за Америка!

*Стъпче

Това министерство обикновено нищо не знае. Така им е по-весело.

''Секретан военна зона'' ама вече седмица все за нея се пише ама катето не е успяла и тя ''да го прочете'' като гешевия есемесите на Божков....

В същност това село е в района на Кешан (така написаното Бейендик) Това до Резово е Begendik , което вероятно значи Пендик пчелин (Пендик квартал в Истанбул). Хубав плаж, хубаво кръчме със пилешко специалитет. в близост удобно пристенище за катери, лодки, яхти. Вероятно тренировъчна база за изпълнение на Доктрината Йозал турция в реални граници с Османската държава (Нео Османска република -каквото и да означава това). Иначе районът на Кешан е компрометиран военен окръг още от времето на Варшавският договор. Генерал Радев може да даде повече информация по въпроса

За чий хОй плащаме на военни аташета,разузнавачи (цивилни и военни) като не могат да научат за една военна база?!А Ката З. въобще е безнадежден случай!

Надето Михайлова си сменя амплоато както си сменя фамилиите. Важна е софрата и да е поканена -отдавна и е време да излезе "в пенсия"

Бачо Киро, все сте в грашка; Катето З не и е работа да знае какво де дялка в братска Турция. За това там си има Надето М-- Нейнски. Ама то консулството и дипломацията нямат нищо общо сс софрата и секса

Жалко най-големия специалист по ТУРЦИЯ и разузнавач от пгу дс г-н Любомир Желев /ГОСПОД ДЪЪЛЪГ ЖИВОТ и МНОГО ЗДРАВЕ да му ДАВА/ вече много остарява и НЕможе да ходи на разузнавателни.мисии в тила на врага Г-н Л.Желев е ТИТАН невероятно ерудиран ,интелигентен с IQ колкото сбора на всички герберскии библиотекарски ДПСкалинки работещи в службите ДАНС,ДАР и ВКР По СОЦвреме г-н Желев говори перфектно турски и арабски, знае кЮрдски и езидски диалекти малко фарси и е прекарал под прикритие на уж турски мигрант 5 години е живял в ПАРИЖки квартал пълен с ТУРЦИ,Кюрди,сирийци,арменци за да събира оперативна информация за тайни операции на службите МИТ

Ъхъ и всичките тебе са длъжни да докладват на тебе и дир.бг. Айде бегай...

Катето има друга работа по забърсване на липсващото ''отпадане'' на наблюдението ни в '' независимата ни'' съдебна така че не и е останало време да се навре и в работите на чужда държава какви секретни зони си прави без да я уведоми....То от седмици се говори за това ама на катето главата е била някъде ''другаде''..

Забравяте, че пасито и пльевнельиев са тука ще ги обръщаме турчолята споко

Май ще трябва да поизчистим паметника на Съветската армия и типично по български пак да се молим да не са ни МНОГО сърдити, щото янаките ще кажст само, че не е много правилно да се влиза в чужда държава и ще се врътнат да си избиват негрите

Чета тука много и уникални глупости. Толкова ли ви е трудно да си представите в България една "Бургаско-Варненска" Република, по подобие на Донецк и Луганск? А това в историята вече е било. През 1915 руснаците, заедно с румънци и сърби са окупирали северо-източна България, бомбардирали са варна и са избили маса цивилни. Добре, че българските войски, под командването на Генерал Иван Колев, безарабски българин, са разгромили руснаците, сърбите и румънците, освободили са Тутракан, Силистра, балчик, каварна, Тулча и след това са направили завой, ударили са Букурещ и са направили парад в центъра. ИЗВЕСТНО ЛИ ВИ Е ТОВА, БЕЗРОДНИЦИ??!!!

Ludiamaus

Метиловият алкохол не прощава, един удря в очите, друг нервна система, тебе в мозъка и от всичките събития направи една помия тюплю, дето само ти можеш да изядеш. Пак по това време румънски банди са тарашили Северна България и чак до Софийски равно поле. А бургаско -Варненска в едно с Кюстенджа и мангалия отдавна са маркирани като Република -Нова Турска Република -вземи учебниците по история и география в началните училища на РТ. та си мисля де ти не си ГАГАУЗИН, вероятно си ромлянин с турско само съзнание!

Селяндурини прост и неграмотен, дрисльо скапан, това е формулата на ЕТИЛОВИЯ алкохол. Иди да си искаш парите от даскала който те е учил на химия. И от този, който те е учил по история също! А колкото до това какъв съм аз, лумпен задръстен, това не е твоя работа. Аз съм точно от руски произход, от онези 100 хиляди руски белоемигранти, които е приела благородно България, даже и в трудни времена. А ти си псе, безродник, който си търси господар. Нищожество!

Ludiamaus

А бе що не си ...майата! Колко си начетен си личи по израза и писането. А това колко съм или не съм грамотен най -малкото ти ще казваш. Хайде пий два митила, дръпни една пътечка, запали си качак трева и отивай в библиотеката -този път си записвай да не сътвориш още по -голяма тюрлю помия от поместената. Пък ако споменеш района в който си заченат, Аз ще ти кажа какъв е произхода на хибридната ти семка.

Югоизточна България е ОБЕЩАНА ТЕРИТОРИЯ от Борисофф! На кого и срещу какво?- Времето ще покаже! .... На Юг от Приморско почти няма рускоговорящи! Случайност?

Това, което знае Мин на Външните работи на БГ е това, което е в гугъл. Не искайте повече от тях.

НИЕ ИМАМЕ ЛИ ТАКОВА МИНИСТЕРСТВО???!!!!

ослушай се и премини, ... ако не идва влак :) Не знам дали Ориент експреса няма да ни премаже пръстите ! Става все пои-заплашителен. Иначе сме в НАТО, само 'дето и Кипър и Гърция са...

Турция все повече се милитаризира и в момента е в лоши отношения с доста от съседите си. Прибавете и войните, които води в Сирия, Ирак, Либия. Просто нещата ескалират и е важно къде е нашето място в тази бъркотия. Важен е и отговорът ни. Не вярвам нищо да не знаем, твърде близо до нас е. По-скоро се правим на умрели лисици към момента. Да поживеем...

Щом нашите "госпожици" не искат да стрелят по руснаци, тогава турците ще ни защитават от руска агресия. Генерал Колев, Бог да го прости, сигурно се върти в гроба.

Нерде турската граница, нерде "руснаци".

А от другата страна са румънците.

Явно, доста си гаврътнал от ...,,ника си,,.

Остана само да отворим ново Кримско марабе!?

Ти си достатъчен ти ще стреляш по Руснаци виж какъв си силен на думи направо си Един малък Рамбо ама много малък.

А тия бронетранспортиори къде минаха от ония дни по магистрала струма към южната не писаха за какво са,....споко всичко скоро там ще е под вода

така е от как Костов и шуробаджанака продажен унищожиха по американски сигнал военното,икономическото и др. разузнавания и с получените сребърници напрайха фондации,лаборатории и хотели

То само "разузнаването" да беше, дето унищожиха.

Единствено българското разузнаване не е пипнато след 89. А ако е било отслабено досега има вече огромно попълнение. Факт: най-точно нашето разузнаване показа версия за създателите на Ковид19 от всички .

и провокативно заглавие. Няма как да не знаеш какво става на границата ти. Иначе и службите и МВнР би следвало да си посипят главата с пепел. Не го вярвам и реакцията ни засега е нормална. По-важно е обаче какво означава тази зона и последиците за България. И действията ни.

Най-важното е към какво, ОЧЕВИДНО, ни води управлението на България, последните 30г.

Турският държавен вестмик можем сами да го прочетем. Въпросът е какво изобщо правят в нашето МвнР. Осраха се с българите в Украйна. Проспаха турските маневри. Дебили

Дебилите сте 80%, а Външо, заедно с Вътрешно и останалите съсипват България.

Те я плюят тя мисли че вали

си представяте останалите служители.Безполезни чиновници и по посолствата.Заучили са само един израз:"Няма данни за българи в нужда...."И не искаме да знаем....А дази хилеща се пача,която само си върти главата към камерите,е само за фон и бройка.

Ма, изобщо не са безполезни - ВРЕДНИ СА, ГИБЕЛНО ЗА БЪЛГАРИЯ. Ама народът прост, мисли ги за "безполезни".

Не че не знаело, а се правило "че не знае". А, пък във Външно Министерство на България са си шпиони, антибългари от седемдесет и пет години насам. А, пък от трийсет години насам, цялото управление е овладяно от антибългари, под прикритие на "български" политици.

Е, нали затова е секретна))))

Евала за коментара

Ее че каква е заплатата в МВнР. И аз иксам да работя там да не зная нищо и да взимам парички

Как дазнае министерството ,след като предадохме списъка с имената на сътрудници на разузнаването на турското посолство? Кой би рискувал да работи там? Аз НЕ !

Това за критика ли минава. Ами, щом и ти така искаш, значи сте един дол дренки. Обратно, искаме да видим хора, които искат да работят там за да знаят всичко, не само да взимат парички.

през тази зона мигрант няма да мине и кюрди също. Правим се, че не знаем и не разбираме. В български интерес е и едва ли сме били ни чул ни видял като е ставало раздвижването по границата ни.

ami naprvete ministerstvo koeto da znae neshto be ,segashite na bokluka ,v zatvora ili gi obese be .

Коментари - МВнР не знаело за турската секретна военна зона край Резово | Днес.dir.bg

МВнР не знаело за турската секретна военна зона край Резово

Това е суверенно вътрешно решение на Турция и не засяга двустранни договорености, е официалната позиция на България

Обратно в новината

Коментари - МВнР не знаело за турската секретна военна зона край Резово | Днес.dir.bg

Коментари

Не може Любо Желев да не е предупредил,но кой да гледа предаванията му нали всички воглаве с Катето са европейци кво ги интересува ,че Турция още малко и в Бургас ще направи военна база.

Е, че как? Ако беше руска, щяха да знаят, да дори и протестна нота щаха да измъдрят!

Ludiamaus

Все същата работа. Да напомням ли десанта направен малко преди Голямата Екскурзия. Колко армия и техника дебаркираха и се настаниха на лагер в Странджата. Тогава изненадата беше толкова пълна че единствената реакция беше новоизмисленият пътен знак -зачеркнат фотоапарат и забраната на чужди дипломати да посещават плажовете по Южното Черноморие. Тогава част от доктрината на Йозал щеше да се изпълни реално, ако не беше съветският десант.... Ама никога не е късно -с такива консули и посланици. Например в една Ш-я служителите не могат да кажат могат ли български граждани да се върнат в България за кратко (документи) без да се карантинират. Не могат да кажат и дали могат от България да отидат в тази страна -не за друго, а защото разпоредбите са толкова мъгляви, че в посолството ЧАКАТ анекс къв заповедтта ама във вторник (сиреч в други ден) дано е малко по ясна. Иначе индикса е 4 (те си знаят по коя скала)

Че защо им е да знаят, да не би да решават нещо.

Не може да бъде!!! МВнР - не знае... Посланик в Турция - не знае... Българи в близост до Резово - не знаят Е, и аз не знам..., но тези трябва да си ходят...

Нашите посерковци са готови да нахлупят чалмите. Само чакат Ердоган да им кимне. Нашето МВнР какво ли знае, освен да се дърля на Русия и да сервилничи пред новия "султан". Катето Захаринчова може да я назначат за главна ...кафеджийка на Ердоганеца.

" Господин Ердоган, Вие на Балканите нямате по-верен поддръжник от ГЕРБ" При откриване на реставрираната църква Св.Стефан с 4 млн. долара от Ердоган в Истанбул

Аз не виждам защо България трябва да бъде притеснена от новата турска военна зона? Гърция също има военна зона близо до България и до Турция... И какво от това? Ако след време Турция,или Гърция поискат да отцепят парчета от територията на България, това няма да стане,чрез война...на умрело куче нож не се вади...:) Просто ще съобщят за мераците си на САЩ, а американците ще наредят на нашите дупедавци да си обират партакешите от въпросните харесани от комшиите територии...:) Така,че няма страшно-военни действия на нашите комшии срещу България не се предвиждат на никакъв етап...Просто когато "му дойде времето"ще има команда от НАТО към България:"Мирно.Гащи долу.Кръгом марш..." И въпросът ще приключи мирно и тихо...:) На руснаците разбира се няма да им пука за нас...ще се скъсват да се смеят...Те си имат Сърбия... Все пак американците, за да не дразнят прекомерно руската мечка, ще и заделят и на нея едно парче от"българската баница",около Варна...,но това само при положение,че самите руснаци го поискат....Може и да не поискат,те си имат както казах-Сърбия...:)

ДО ДАНЕВ: Прав сте... Но има нещо друго важно и то е, че БГ "НЕ ЗНАЕ..." Що за държава сме, когато си затваряме очите за всички далавери? Най-лесно е да кажем, НЕ ЗНАЕМ...

Боклуци , нищо не сте знаели ? Защо въобще съществува МВнР в България , да лапа пари и да харчи Българските пари на бедния Български Народ - Мърши , мирише от всякъде в Това Правителство ОСТАВКА !!!

Да живей негово Величество Султан Ердоган да дойде да ни избави от Правешко-Банкянските Шопски тикви и Српски торлаци.

Вероятно и МО не знае нищо - имаме си ограда!

Сега турците пък ще ни освободят от руснаците и така Русия и Турция ще се менкат през известен период.

Не си прав, точно на турската граница Русия започна да строи със свои пари голяма ядрена централа. Тъй като ядрената централа е руска, нейната военна охрана ще бъде задача за Русия нали? Което за България означава намаляване на опасността от турски амбиции към българска територия, изобразявана в турските учебници като турска територия... как го разбират не е ясно, но ББ май се целува по устата с Ердоган и поздравява турския аскер на турски, сякаш това е негов аскер, а се репчи на българския Президент, защото той олицетворява Българската армия.... Да си видял ББ да се целува и да говори с Президента Радев както с Ердоган?

Още преди успешния опит за завладяване на българските земи през 1878г. Левски е задал въпрос във времето: от руснаците кой ще ни освободи?. Засега се оформя само един отговор-американците.

Първо турски сериали, после турска армия!

Стартирането на ТУРСКИТЕ СЕРИАЛИ започна веднага на 13 август 2009 год в деня на встъпването на ППГЕРБ на власт и НЕ Е спирало от тогава

уплащили са се от новите ни самолети дето ги поръчахме, споко бе ердоган, още не сме ги получили, не бързай

Тая министърка е един абсолютен БОКЛУК!!!

Голям оптимист сте.

От Външно министерство може и да не знаят, но от Военното ни министерство знаят! Така че всичко е под контрол, драма няма.

Шкембо, ти ли си?

А какво знаете ? За какво получавате заплати разните му привилвгии ?

Ами в София дали пък няма турска база под някое министерство?

Турция си има бази 1 СПА хотел в кв.Драгалевци дето хванаха 1 кетчър цецомобил Ауди с карти на 6-ма МИТаджии,хотел собсвеност на брата на 1 зам.военен БГ министър говорещ на майчин език 2 база е един турски хотел ДЕДЕМАН-ПРИНЦЕСС точн с-у Атогарата на ДПС/Централна автогара/София

Не се притеснявайте за черноморието ни, ако Турция реши, България е тяхна за не повече от 1 час. Турската армия успява да пребори Русия, Франция, ОАЕ... в Либия поне за момента. Най - вероятно това ще се промени, но все пак е показателно. Понеже България е умряло куче, предполагам че тази база се прави най - вече заради Гърция. Изглежда, че конфликта м/у двете държави в горещата му фаза е все по - близо. И нали знаете какво ще се случи, ако България не застане на страната на Турция?

вЕЧЕ има военна база в ЧЕШМЕ с батареии с ДАЛЕКОБОЙНИ крилати ракети с голям боен радиус SOMA И BORA насочени с-у АТИНА и някой гръцки о-ви

страшно. Предсказанието и на един гръцки монах ясновидец беше, че Туркия ке падне.

Много тролско бля-бля и никакво предположение за какво ще е тази зона. Аз лично предполагам, че ще е за изнесено ПВО, което ще брани Истанбул, а също така и бъдещата АЕЦ край Инеада.

Министерката на Външно няма капацитет да знае какво и да е. Нея са я служили там да плюе по Русия и с това задълженията по служебната и характеристика се изчерпват. Справя се сносно с това. Откъде на къде ще се изисква от нея странични дейности като например да знае за военни зони до границата на България? Каква е и тая България? Министерката е гражданка на НАТО, ЕС и атлантическата общност, не на някаква си България.

Когато Турция навлезе в българската територия, тия отново ще кажат, че не знаят за какво става дума!

Не бе, няма да са "официално уведомени".

Тя просто ще иде да направи един менует на първия крастав аскер.

Не е случайно казваше, че трябва да сме до Русия, че само те могат да спасят България. Че на днешно време няма такива като Левски и Ботьов, има само путьовци, коита налитат да бият жените си, а за друго хич не стават де ге!

Бе аре стига с тия Левски и Ботьов бе! Те никога не са искали България да бъде с Русия! А на Ботьов брат му, Кирил, участник в четата на Христо и генерал от българската армия е ръководил потушаването на русофилските бунтове след Освобождението от Османската империя!

От кога ви говоря, че Бургаско, Кърджали и Хасково скоро ще станат турски!

Така е той за туй ГЕРБкмета на БУРГАС си държи спестявания в ТУРСКАТА D-Bank 4-ри сметки по няколко милиона на името на жена му Гергана

ЮЖНА БЪЛГАРИЯ отдавна е предадена в ТУРСКИ РЪЦЕ ексКмета на ХАСКЬОЙ-Георги Иванов 1 дружка с англиЙски масони от ЛЕСТЪР Англия който е спонсориран човек на КАТАРСКИтеи ТУРСКИ служби Георги Ивванов има хотел в Германия на партия с туржци и шиптари ,сина на хасковския кмет е представител на ДСБ за Хасково и има ДЯЛОВЕ в 1 от НАИ-големите СОЛАРНИ паркове в Европа-този в първомайското село КАРАДЖАЛОВО което е собственост на саудитски шейх и ТУРСКИ ВАКЪФСКИ фонд ''КРЕСЦЕНТ''/Полумесец-С*/.ВЕЙ Парка в с.Каражалово струва 200 милиона $ пар на турци и араби ВАКЪФ фонда ''Кресцент'' участва с 30% акции в ТУРСКИЯ ВОЕННО ПРОМИШЛЕН КОМПЛЕКС-ТУБИТАК-АСЕЛСАН-РОКЕТСАН което значи че всяка трета лира/$ от продажбата на всяка турска пушка,дрон-Баърактар,танк-Алтай,самолет Ф16 и куршум отива в касичките на турските радикални ИМАМИ -Вакъфи ГЕРБКмета на ЯМБОЛ е партнъор в завода за автомобилни части ''ЯДЗАКИ''-собственост на ТУРСКИ бизнесмени от МИТ ГЕРБ Кмета на Бургас преди да стане кмет е работил за турско-изрелска шоколадова фабрика,къта милиони кинти в ТУРСКАТА Д-Банк Кмета на Несебър женен за ТУРКИНЯ която има бизнес с изрелски диаманти през турски контрагенти -доставчици Кмета на КЪРДЖАЛИ нема кво да го коментираме човека е турчин и ТУРЦИЯ му е в кръвта

така, нали сега отвориха нова църква в Кърджали.

Артлик, църква без паство е като отрязана глава. Искаш ли още една църква? В Джебел, където баш-чаршията се казва Йълдъръм (Баязид Йълдъръм, покорителят на Балканите, убит от монголеца Топал Демир, т.е. Куция Желязко ( известен и като "Тимур"). Може и в Афийон Бунархисар една да ви построим от мерхамет към завалла гяурджиците :))

Не подценявайте мечтите на Батумлъ гюрчу (грузинеца от Батум) - Ердоан( и ханъмата му не е туркиня - Еминето е арабка ). За едните Хаскьой, Kърджа Али и Бургаз той и сопола си няма да хвърли. Границите на сърцето му са много по-широки. За Таийп България е паянтова порта, която той с едно текме ще изкърти за да влезе в Аврупата като аслан.

България на 3 морета. Ще стърче и Турция, и Русия. Важното е да се държим за Америка!

*Стъпче

Това министерство обикновено нищо не знае. Така им е по-весело.

''Секретан военна зона'' ама вече седмица все за нея се пише ама катето не е успяла и тя ''да го прочете'' като гешевия есемесите на Божков....

В същност това село е в района на Кешан (така написаното Бейендик) Това до Резово е Begendik , което вероятно значи Пендик пчелин (Пендик квартал в Истанбул). Хубав плаж, хубаво кръчме със пилешко специалитет. в близост удобно пристенище за катери, лодки, яхти. Вероятно тренировъчна база за изпълнение на Доктрината Йозал турция в реални граници с Османската държава (Нео Османска република -каквото и да означава това). Иначе районът на Кешан е компрометиран военен окръг още от времето на Варшавският договор. Генерал Радев може да даде повече информация по въпроса

За чий хОй плащаме на военни аташета,разузнавачи (цивилни и военни) като не могат да научат за една военна база?!А Ката З. въобще е безнадежден случай!

Надето Михайлова си сменя амплоато както си сменя фамилиите. Важна е софрата и да е поканена -отдавна и е време да излезе "в пенсия"

Бачо Киро, все сте в грашка; Катето З не и е работа да знае какво де дялка в братска Турция. За това там си има Надето М-- Нейнски. Ама то консулството и дипломацията нямат нищо общо сс софрата и секса

Жалко най-големия специалист по ТУРЦИЯ и разузнавач от пгу дс г-н Любомир Желев /ГОСПОД ДЪЪЛЪГ ЖИВОТ и МНОГО ЗДРАВЕ да му ДАВА/ вече много остарява и НЕможе да ходи на разузнавателни.мисии в тила на врага Г-н Л.Желев е ТИТАН невероятно ерудиран ,интелигентен с IQ колкото сбора на всички герберскии библиотекарски ДПСкалинки работещи в службите ДАНС,ДАР и ВКР По СОЦвреме г-н Желев говори перфектно турски и арабски, знае кЮрдски и езидски диалекти малко фарси и е прекарал под прикритие на уж турски мигрант 5 години е живял в ПАРИЖки квартал пълен с ТУРЦИ,Кюрди,сирийци,арменци за да събира оперативна информация за тайни операции на службите МИТ

Ъхъ и всичките тебе са длъжни да докладват на тебе и дир.бг. Айде бегай...

Катето има друга работа по забърсване на липсващото ''отпадане'' на наблюдението ни в '' независимата ни'' съдебна така че не и е останало време да се навре и в работите на чужда държава какви секретни зони си прави без да я уведоми....То от седмици се говори за това ама на катето главата е била някъде ''другаде''..

Забравяте, че пасито и пльевнельиев са тука ще ги обръщаме турчолята споко

Май ще трябва да поизчистим паметника на Съветската армия и типично по български пак да се молим да не са ни МНОГО сърдити, щото янаките ще кажст само, че не е много правилно да се влиза в чужда държава и ще се врътнат да си избиват негрите

Чета тука много и уникални глупости. Толкова ли ви е трудно да си представите в България една "Бургаско-Варненска" Република, по подобие на Донецк и Луганск? А това в историята вече е било. През 1915 руснаците, заедно с румънци и сърби са окупирали северо-източна България, бомбардирали са варна и са избили маса цивилни. Добре, че българските войски, под командването на Генерал Иван Колев, безарабски българин, са разгромили руснаците, сърбите и румънците, освободили са Тутракан, Силистра, балчик, каварна, Тулча и след това са направили завой, ударили са Букурещ и са направили парад в центъра. ИЗВЕСТНО ЛИ ВИ Е ТОВА, БЕЗРОДНИЦИ??!!!

Ludiamaus

Метиловият алкохол не прощава, един удря в очите, друг нервна система, тебе в мозъка и от всичките събития направи една помия тюплю, дето само ти можеш да изядеш. Пак по това време румънски банди са тарашили Северна България и чак до Софийски равно поле. А бургаско -Варненска в едно с Кюстенджа и мангалия отдавна са маркирани като Република -Нова Турска Република -вземи учебниците по история и география в началните училища на РТ. та си мисля де ти не си ГАГАУЗИН, вероятно си ромлянин с турско само съзнание!

Селяндурини прост и неграмотен, дрисльо скапан, това е формулата на ЕТИЛОВИЯ алкохол. Иди да си искаш парите от даскала който те е учил на химия. И от този, който те е учил по история също! А колкото до това какъв съм аз, лумпен задръстен, това не е твоя работа. Аз съм точно от руски произход, от онези 100 хиляди руски белоемигранти, които е приела благородно България, даже и в трудни времена. А ти си псе, безродник, който си търси господар. Нищожество!

Ludiamaus

А бе що не си ...майата! Колко си начетен си личи по израза и писането. А това колко съм или не съм грамотен най -малкото ти ще казваш. Хайде пий два митила, дръпни една пътечка, запали си качак трева и отивай в библиотеката -този път си записвай да не сътвориш още по -голяма тюрлю помия от поместената. Пък ако споменеш района в който си заченат, Аз ще ти кажа какъв е произхода на хибридната ти семка.

Югоизточна България е ОБЕЩАНА ТЕРИТОРИЯ от Борисофф! На кого и срещу какво?- Времето ще покаже! .... На Юг от Приморско почти няма рускоговорящи! Случайност?

Това, което знае Мин на Външните работи на БГ е това, което е в гугъл. Не искайте повече от тях.

НИЕ ИМАМЕ ЛИ ТАКОВА МИНИСТЕРСТВО???!!!!

ослушай се и премини, ... ако не идва влак :) Не знам дали Ориент експреса няма да ни премаже пръстите ! Става все пои-заплашителен. Иначе сме в НАТО, само 'дето и Кипър и Гърция са...

Турция все повече се милитаризира и в момента е в лоши отношения с доста от съседите си. Прибавете и войните, които води в Сирия, Ирак, Либия. Просто нещата ескалират и е важно къде е нашето място в тази бъркотия. Важен е и отговорът ни. Не вярвам нищо да не знаем, твърде близо до нас е. По-скоро се правим на умрели лисици към момента. Да поживеем...

Щом нашите "госпожици" не искат да стрелят по руснаци, тогава турците ще ни защитават от руска агресия. Генерал Колев, Бог да го прости, сигурно се върти в гроба.

Нерде турската граница, нерде "руснаци".

А от другата страна са румънците.

Явно, доста си гаврътнал от ...,,ника си,,.

Остана само да отворим ново Кримско марабе!?

Ти си достатъчен ти ще стреляш по Руснаци виж какъв си силен на думи направо си Един малък Рамбо ама много малък.

А тия бронетранспортиори къде минаха от ония дни по магистрала струма към южната не писаха за какво са,....споко всичко скоро там ще е под вода

така е от как Костов и шуробаджанака продажен унищожиха по американски сигнал военното,икономическото и др. разузнавания и с получените сребърници напрайха фондации,лаборатории и хотели

То само "разузнаването" да беше, дето унищожиха.

Единствено българското разузнаване не е пипнато след 89. А ако е било отслабено досега има вече огромно попълнение. Факт: най-точно нашето разузнаване показа версия за създателите на Ковид19 от всички .

и провокативно заглавие. Няма как да не знаеш какво става на границата ти. Иначе и службите и МВнР би следвало да си посипят главата с пепел. Не го вярвам и реакцията ни засега е нормална. По-важно е обаче какво означава тази зона и последиците за България. И действията ни.

Най-важното е към какво, ОЧЕВИДНО, ни води управлението на България, последните 30г.

Турският държавен вестмик можем сами да го прочетем. Въпросът е какво изобщо правят в нашето МвнР. Осраха се с българите в Украйна. Проспаха турските маневри. Дебили

Дебилите сте 80%, а Външо, заедно с Вътрешно и останалите съсипват България.

Те я плюят тя мисли че вали

си представяте останалите служители.Безполезни чиновници и по посолствата.Заучили са само един израз:"Няма данни за българи в нужда...."И не искаме да знаем....А дази хилеща се пача,която само си върти главата към камерите,е само за фон и бройка.

Ма, изобщо не са безполезни - ВРЕДНИ СА, ГИБЕЛНО ЗА БЪЛГАРИЯ. Ама народът прост, мисли ги за "безполезни".

Не че не знаело, а се правило "че не знае". А, пък във Външно Министерство на България са си шпиони, антибългари от седемдесет и пет години насам. А, пък от трийсет години насам, цялото управление е овладяно от антибългари, под прикритие на "български" политици.

Е, нали затова е секретна))))

Евала за коментара

Ее че каква е заплатата в МВнР. И аз иксам да работя там да не зная нищо и да взимам парички

Как дазнае министерството ,след като предадохме списъка с имената на сътрудници на разузнаването на турското посолство? Кой би рискувал да работи там? Аз НЕ !

Това за критика ли минава. Ами, щом и ти така искаш, значи сте един дол дренки. Обратно, искаме да видим хора, които искат да работят там за да знаят всичко, не само да взимат парички.

през тази зона мигрант няма да мине и кюрди също. Правим се, че не знаем и не разбираме. В български интерес е и едва ли сме били ни чул ни видял като е ставало раздвижването по границата ни.

ami naprvete ministerstvo koeto da znae neshto be ,segashite na bokluka ,v zatvora ili gi obese be .