МВнР към Скопие: Омразата към България и българите трябва да спре

Ден след ветото за ЕС министър Стоев напомни на македонския си колега за поетите ангажименти

Обратно в новината

Коментари - МВнР към Скопие: Омразата към България и българите трябва да спре | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Изобщо не трябва да ги подкрепяме за ЕС, те хе са готови и ще им трябват поне още 20-30 години. Да се оттегли подкрепата веднага, това е една враждебна за България страна!

Политиката не е секс , ти да го лупаш , то да те обича. Цакаме ги , а очакваме любов. Доста извратено. Евродепутатът Джамбазки ги дразнене всеки ден с провокации , че Македония и сега е българска , , а управлението временно , в същия стил се изявява и бившия военен министър. Само какво да жъне освен омраза И много важно , от българска страна това са официални лица, а оттам провокациите са от неоговотни фактори. Това наблягане на любов и омраза в международни отношения издава доста примитивни нагласи. Да не говорим за унизителното търсене на скъпи чувства у хора , на които трето поколение въобще не им дреме за България. Пропиляхме и последните приятели , симпатизанти и търсещи сближаванр в Скопие , за българи не говоря , там с такова съзнание са екзотика по-голяма от македонско съзнание в България. Според преброяването 2002 там българите са 1500, а тук македонците към 5000. Някои предпочитат да представят нещата , както са били през 1903 г и да си градят кариера с неосведоменостра на българина.

Само стратегически съюз между Турция, Албания и България ще затвори лайняните усти на Гърция и Югославия и тяхната анти-българска и анти-турска пропаганда!

а също и на Кремълското Джудже и чакала Макрон!

Народът край Вардар искал, преди да ги пуснем на преговори, да им се извиним за "фашичката окупация". Особено държат на извинението, даже българската държава първо да си направи харакири, да ги пусне и после да се отрече от съществуването си въобще. Това го пишат по форумите, гарнирано с псувни, разбира се. Има ли някой, който може да предложи смислен начин за излизане от това положение? Даже малко искаме от тези, съвсем други неща трябва да поискаме, ами, нейсе!

(Българомразците в България трият и кръв серат, че антибългарската квази държава РСМ е с отрязан път за ЕС. Мустафата е яхнала метлата. Сделката със Заев е военна база на САЩ в Куманово, срещу преговори за влизане в ЕС.) ВЕТО! Ние сме един народ от двете страни на границата. Но Бойко Борисов, Красимир Каракачанов, Екатерина Захариева, Зоран Заев и всички останали, които подписаха, подкрепиха, празнуваха, ратифицираха и пропуснаха да наложат ВЕТО (Румен Радев) на Закона за ратификация на престъпния антибългарски договор от 01.08.2017 г., РАЗДЕЛИХА навеки БЪЛГАРСКИЯ НАРОД от двете страни на границата, като с ЧЛЕН 14 от Договора за приятелство, добросъседство и сътрудничество между Република България и Република Македония, ПРИЗНАХА МАКЕДОНСКОТО НАРЕЧИЕ НА БЪЛГАРСКИЯ ЕЗИК за ..."македонски език съгласно Конституцията на Република Македония"... Всички те вкупом предадоха и продължават да продават общата родина България, и паметта и жертвите на загиналите за свободата на българската област Македония 200 хиляди български воини в сражения с враговете на България - турци, гърци, сърби, румънци, както и техните вдъхновители, подстрекатели и ментори от "великите сили" - Англия. Франция, Австо-Унгария и Германия, - които на Берлинския конгрес от юли 1878 г. разделиха на парчета новосъздадената от братска Русия ЦЕЛОКУПНА САН СТЕФАНСКА БЪЛГАРИЯ, договорена между Освободителката ни - Руската империя - и победената Османска империя на 03.03.1878г. Колективният Запад заложи на Балканите мините на войните и днес не спира задкулисно да дирижира новите си еничари - новите предатели на България. ВЕТО (!) ЗА ПРИЕМАНЕ НА ИЗМИСЛЕНАТА ДЪРЖАВА РСМ В ЕС, ДОКАТО В РСМ БЕЗУСЛОВНО НЕ ПРИЗНАЯТ СЪСТОЯЛАТА СЕ БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ, ФИКСИРАНА В ИСТОРИЧЕСКИТЕ ИЗВОРИ И АРХЕОЛОЛОГИЧЕСКИТЕ АРТЕФАКТИ, И ДОКАТО НЕ ПРИЗНАЯТ ОБЩИЯ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК В Р. БЪЛГАРИЯ И РСМ, ВЪЗ ОСНОВА НА КОЙТО ИЗКУСТВЕНО СА ИЗФАБРИКУВАЛИ на 02.08.1944 г. "МАКЕДОНСКИ ЕЗИК" в манастира „Прохор Пчински” ПО ЗАПОВЕД НА АНГЛИЙСКИЯ АГЕНТ - ХЪРВАТИНЪТ ЙОСИП БРОЗ ТИТО.

Омразата към България е съзнателно култивирана не само в Македония, а и в останалите държави в бивша Югославия. Кражбата на история е правена нагло, брутално и хладнокръвно, без следа от свян или от съмнение, че някой ще им потърси отговорност някога. Като е формирано и едно самочувствие у тези хора, чувство за превъзходство над нас и безобразна надменност - и с право, 70 години никой от българска страна не им е търсил сметка за нищо. Да, но дойде ден РСМ да зависи от България, и то след като изпи до дъно горчивата чаша на международното унижение - от Гърция, която здраво ги срита и им наложи блокада, от която едва оцеляха, с помощта на България, разбира се. Така че омразата си я има и каквато и мимикрия да претърпи, ще си я има. И внимателно с тия - ако им попаднем на дузпата, ще ни смачкат, направо ще ни разкостят, ще ни оставят без история, без език, ще се чудим имало ли е и има ли сега България. Дали разбират хората от външно, че всяка хартийка, която подписват с вардарци, трябва да я четат по 20 пъти и да си отварят очите и ушите на 40, даже на 400, способни са на мерзавщина, за каквато не сме предполагали.

Моля да не се поддаваме на никакви македонски мазнения и заглавиквания и да не изпаднем в овчи възторг и умиление от това, че от немай къде се захванат нещо да помръднат по договора. Никога да не забравяме, че паднем ли им, ще ни разкатаят!!! Нищо чудно съвместно с ЕС да го направят, ще успеят да ги убедят, че във всичко са прави. Така че - нито на милиметър отстъпление, с каквото и да ни плашат!!!

Както се разбира за пореден път, договорът не е чак толкова лош за нас. Не случайно македонците " бягат" от неговото спазване.

Албанеца да се подиграва на сърбомакедонеца.

Абе тези от Северна Македония май наистина се превърнаха на украинци на Балканите. И Заен, като Зеленски, се усмихва, като дойде в България - "Да, да. Всичко ще е наред.", обещава, подписва, а като се върне в Македония и му припари под онова място, дето майка му го е пошляпвала, хуква да се жалва по света как България с нищо не им помагала, как посягала на македонската им идентичностт, как искала да се откажат от македонския си език. И също като Зеленски, не обелва нито дума за поетите, подписани лично от него и неизпълнени ангажименти. Даже и точица от договора с нас не са придвижили. Тук някой написа, че все някога нещата ще се оправят, пък и ако и да е за следващото поколение.Не знам, но, ако в учебниците им продължават да се пишат откровенни лъжи, да се изкривяват и подправят историческите факти, нагло да се краде историята ни и културното ни наследство, как да очакваме, че нещата ще си дойдат на мястото, та даже и за следващите поколения. Но позицията ни е правилна, твърдо трябва да се отстоява и поздравления за служебните, че не я предадоха. Дано само да не е предизборен ход на Радев и компания, а след изборите изведнъж да се отметнем и братски да се прегърнем с апологетите на македонизма.

Албанецът PaMa с право се сърди защото ако ги разделят с Македония - край на Велика Албания. Заблуждава ги, че врагът е от изток за да преглътнат по-леко заплахата от запад.

Те ако махнат омразата ще им се срине държавата, тя на това се крепи!

Много дипломатично и точно изказване на Министерството на външните работи. Ако северните македонци имат акъл ще го разберат, ако не да са живи и здрави. Българите не мразят хората в Северна Македония, обаче ние не преливаме от любов към тях. И нека Тангра да пази България и българите.

в края на годината, България затваря програмата си за издаване на българско гражданство на неандерталци, на базата "българско самосъзнание" на родителите им.

Сега и европейците видяха с какви идиоти се занимава България. Какво ли са си мислили, когато Заевски обикаляше европейските столици да злослови срещу съседите си.

България е член на ЕС. Или Македония изпълнява критериите за членство, или стои отвън докато ги изпълни изцяло. Ние не изнудваме никого и с нищо. Те имат териториални претенции към нас. Те публикуват адресите на хората с българско самосъзнание живеещи в Македония с цел саморазправа и това се прави по телевизията от втрората по големина партия. Изгориха знамето ни. Показаха това по телевизията си. Взели са позиция, сякаш не те, а ние сме кандидатки за членство. Ругаят ни с повод и без повод. За членство в ЕС е задължително да нямаш конфликти със съседите си. Тези там, какво търсят от нас? Отрекли са се от род и се опитват с чужда история, език, азбука и култура, да си узаконяват Коминтерновската си изцепка. Преди с исторрията на Елада, сега с нашата история. Това не е наш проблем. Техен проблем е. Ние не оспорваме тяхното право на самоопределение и да се наричат както искат. Ние обаче си имаме своя история, свой език и не желаем някакви си там марсианци да ни ги крадат с цел да си избиват комплекси. И тези правила за добросъседство са включени не от нас, а от държавите членки, преди и ние да бъдем пълноправен член. Македонците имат право да наричат себе си и марсианци. Имат право да наричат и езика си марсиански. Обаче ако на тази база посегнат на Кюриосити, американците имат право да си защитят собствеността. Така и ние с историята и с езика си. ТОВА НЕ Е ИЗНУДВАНЕ ОБРАТНОТО Е ИЗНУДВАНЕ някакви си там външни да ни се бъркат в НАШЕТО ЧЛЕНСТВО и ДА НИ ПОСТАВЯТ УСЛОВИЯ ДА СТОЯТ ЗАД ОГРАДАТА НА ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ ДОКАТО СИ ИЗЯСНЯТ "ИДЕНТИТЕТОТ" БЕЗ ДА ПОСЯГАТ НА ЧУЖДА ИСТОРИЯ, НИ НА ГРЪЦКА, НИ НА БЪЛГАРСКА НИЕ НЕ СМЕ ВИНОВНИ ЗА ТЕХНИТЕ КОМПЛЕКСИ ЗА МАЛОЦЕННОСТ Вижте там, ако Албанците са изпълнили критериите за членство да приемем само тях. АЛБАНЦИТЕ НЕ ЗАСЛУЖАВАТ ДА СТОЯТ В ЪГЪЛА ЗАРАДИ НЯКАКВИ СИ МАРСИЯНЦИ

Не ми дреме за Източна Албания. Ние европейците не ламтим за чужди земи. Да се оправят албанците както искат.

Зад всички тези проблеми прозира дългата ръка на Белград. Крайно време е да се вземат мерки спрямо този анклав, наричан Сърбия

Сръбското влияние и намеса е основната причина за омразата. Много добри жестове е правила Българи, хората ги виждат, но пропагандата ги смачква - и жестовете, и хората. Тогава - неутрални, напълно ясни обаче, междудържавни отношения - разписани и с изисквания за спазването им. И форуми с широко международно участие - с документи, които показват как са се развивали събитията в годините. Полека-лека и едно по едно, нещата ще си дойдат на мястото - за следващите поколения.

да ги научим да ни обичат и уважават,някой знае ли ? Не,че не го искам или пък много ми пука какво мислят за нас точно пък севеномакедонците

Не можем да ги накараме,но да ни уважават можем,като поставим въпросите сериозно.Още миналата година ,когато наложихме ветото стана ясно,че държим да се разрушат проблемите между нас.Само не трябва да се поддаваме на натиска от трети лица и да имаме търпение.

Има само един лек за еничарите: "Възродителен Процес"! Да освобождават територията и кой в сърбия кой в албания...

Кажи си Иване! На Вас не Ви трябва народа, територия Ви трябва! Ясно, пък аз си мислех че толкова обичате македонците че искате да станат българи. Фашист скапан!

Polovina bolgarija e so Makedonci be slepec, drugata polovina se Turci, cigani i sto se drugo nemate vo tatarija zatoa i vie kako grcite ne davate ludjeto da se izjasnat stp se. Stravot vie golem,samo Karakacanov ce vi ostane da ja brani posranata bolgarija sto nikoj ne ja podnesuva.

И след 1000 години нас пак ще ни има. Ама вие до 5 сте Албания. Души рязания и се радвай.

Една трета от България е съставена от потомци на македонски Българи, които се опитват да ви помогнат, а вие плюете по тях. Опитвате се да оправдаете родоотстъпничеството си с фалшиви теории, но добре съзнавате, че това си има цена и тя е, че вие вече сте друг народ - северномакедонски. Ние приемаме това и се надяваме да живеем в мир.

Г-н/г-жа Alv,доколкото забелязвам вие от БЮРМ/РМС имате речник от 3 думи-татари, монголи и фашисти. Препоръчвам да се ограмотите, да научите повече думички и тяхното значение и след това да пишете по форумите. Също така започнете да мислите самостоятелно, а не приемайте наготово историческите"истини", с които коминтерновските активисти ви сърбизираха. Хайде със здраве....

След обединението на Албания и Източна Албания, ветото за ЕС на България, ще отпадне от самосебе си.

явно не му харесва вариантът - Източна Албания. Пък още повече не му харесва вариантът Западна Македонска България. Обаче Макрон ще го съгласи на "френския" вариант ...

РСМ е изкуствена държава. Историята е показала че такива страни не съществуват дълго, а се разпадат. Така че РСМ ще се разпадне както се разпадна Коминтерна, който я е създал. РСМ бъде разделена на Изток-Запад между България и Албания, защото там живеят тези две нации. Разделението ще бъде идентично на договореното между България и сърбите преди началото на Балканската война: на изток от Вардар да е за България, а на запад за Албания (преди години е било за Сърбия). Като градовете по Вардар се договарят отделно (преди години е било договорено Скопие да се пада в България). Аз съм съгласен албанците да вземат Скопие, а в замяна ние да вземем Охрид и излаз на езерото. Работата преди години със Сърбия се разпада когато албанците създават държава и излаза на сърбите на море, което е било много важно за тях, отива в небитието. България пък подкрепя Албания и това е една ит причините за втората балканска война. Знам че албанците са съгласни за разделянето по този начин на РСМ. Макетата нямат думата, защото те са си българи.

Баце, не е хубаво да отваряш дума за прекрояване на граници! Това е опасна тема! А че северномакетата ни мразят - мисля, че да. Познавам и съм се сблъсквал вече за съжаление със стотици. Всичките ми говорят на български, но е видно, че на огромна част от тези сотитици не им е приятно и са силно раздразнени, когато разбера, че съм българин. Но съм срещал и прекрасни хора сред тях, които определено обичат България, сами ме карат да си говорим на български. Според мен една много малка част се чувстват българи все още. Пропагандата, геноцида, гоненията, промиването от ранна детска възраст са си казали думата. Ако намериш 20000 истински българи в РСМ в момента, това ще си е успех. Забрави за връщане на български територии. Няма как да стане. Границите на РБългария са това, което са в момента и така и ще си остане (да се надяваме, че с тази демографска криза, с Турция отдолу, с мигрантите, не съм оптимист).

Tupak uste li zivees vo vreme na kominternata

И Израел е изкуствена държава,но това не пречи САЩ и ЕС да я подкрепят.

Да сте чули в договора на Гърция с тия да има подобни пожелателни лозунги ?! Всичко е фиксирано точка по точка до последната подробност и няма мърдане !

и?

На другата страна на Луната ке се проведе вликогалактичкият конгрес на сите макета и целот свет. Ке биде даден докладот дека ке се признува македонскио као галактички език. То се знае дека и за сто свтелинне године ок како се е завъртал Млечниот път се е и македонската реч използувала. Бракя македонце от сите планети от величката галактика, сказувайте како ке се казува Слунцето после конгресот.

слабия

Каква омраза! Мразят слабите хора и...сещайте се!

Братята македонски са сръбски марионетки. Не им е лесно. Да държим здраво и това е, никакви компромиси с историята и кръвта на предците ни. А Сърбия нищо добро не я чака... Сами са си виновни

Звучи чудесно, но мили хора запомнете една проста истина! . Хранителната среда на македонизма е комунизмът. А него го има в изобилие и от двете страни на границата разделяща един народ.

В кое не е вярно бе мръсни комунисти??? Вие създадохте този проблем.

Вярно е, разбира се. Ама и тука, и оттатък границата е пълно с комунистически тикви. Между другото ако си направиш една справка ще видиш че основните фигури в БКП са от шопи , граовци, перничани и изобщо от западна България (Георги Димитров, Тодор Живков, Димитър Благоев и т.н.).

А, защо да спира, тя омразата и зависта тормози тях, не нас.

Умните политици водят страните си напред, простите политикани разпалват стари вражди! Двете най-изостанали държави се дърпат, кой е най-велик!?!?!?! Не сме велики! Едно нищо сме! Което се опитва да се залъже с неща стотици години с историята! Лошото е, че народът е достатъчно прост, за да върви това...

Нито Северна Македония, още по-малко България са двете 'най-изостанали държави'.

Акъл не расте ! Може да доди , ама може и да не доди ! Като пиленцето .

Я направо да си правят галактически македонски съюз. Те са "велика нация". Другите ще се присъединяват към тях, а не те към ЕС.

Както направиха Гърците. Първо чакаха Марсианците да изпълнят ангажиментите си към тях и тогава ги пуснаха.

Правилно писмо. Северномакедонците много добре знаят съдържанието му още преди да са го получили, знаят го от години. Аз съм за това България да преговаря отсега-нататък само когато става дума за спазване на тези условия. С извинение, с малоумници не се преговаря. Като не вдеват - да се оправят сами. Знаят че не са прави и продължават да упорстват. Това е болест. Един ден наследниците им ще се срамуват какво са правили. Както ние се срамуваме от убийството с ятагани и ножове посред бял ден на Стамболов в центъра на София, който е от създателитв ба независима България (между другото, май макета са го убили).

Bratce za dve godini napravite Makedoncite uste povece da ve mrazat otkolku zadnite 70 godini. Bravo majstori ste,

Ако си македонец - щеше да пишеш на Българската азбука. Щом пишеш на латиница - значи не си. Единствената причина РСМ да не е в ЕС е македонската глупост. Малоумно е да се скараш с две от съседите си когато кандидатстваш в ЕС. Още по-малоумно е да им крадеш историята, и то при положение че нямаш доказателства. Съответно получаваш шутове и от двата си съседа и оставаш в чакалнята на ЕС като последният глупак. Така вече 25 години, и продължава. Много държави от Източна Европа влязоха в ЕС. Проблемът е само в РСМ. Замисли се защо. В РСМ се говори Български, пише се на Български, даже имената на хората живеещи там са Български. В чужбина никой не може да различи Българин от македонец. Така че РСМ всъщност е България.

Ама хич не ни интересува дали ни мразят коминтерновските югославомакедонци в Скопие. Единствено ни интересуват Самуил, Йоан Владислав, Райко Жинзифов, Григор Пърличев, братя Миладинови, Гоце Делчев, Даме Груев и всички останали исторически личности, които ясно и категорично са се определяли като българи, и които са част от българското културно-историческо наследство. Сърбоманските еничари не ни итересуват въобще.

А и да попитам, че ми стана любопитно - предишните 70 години защо сте ни мразели?! Защото сърбите така ви казаха ли?

Ама те и Йоан Владислав ли откраднаха?... Това си пълна ШИЗОФРЕНИЯ тяхното поведение! ЖАЛКИ!

Вашите политичари трябва да мразите , затова че не можете да започнете преговори, а не нас...

А не аматьорските изпълнения на Герб

?! Троле цървени, ако беше чел самата статия, щеше да забележиш, че тя многократно споменава Договора за добросъседство, подписан от правителството на ГЕРБ.

Най-ме е яд че оставихме шкембе войводата и тъпира да преговарят. Ония почнаха да говорят за обща история, че скопските еничари били българи и т.н... Позицийте ни много паднаха. Кво значи обща история? Цар Самуил македоно-българин ли е или българин? Кво значи скопските еничари били българи? Те себе си за българи ли се имат или не? Много малоумни същества бяха.

С макетата немаме никаква обща история от момента в която те стават макета.

Обясни го на Каракачанов и на Бойко това. Писали в договора че сме имали обща българска история....

Като се върнат летовниците от Гърция с пресен делта вирус ще спрете да ни занимавате с глупости.

Най големия вирус при теб е явно завистта че някой могат да си го позволят а ти седиш и пишеш тъпотий!!

Тъпотий твоя гръцки чичо ли е? Що е с римско име?

Не разбирам защо макетата плюят по БГ. Аз най- обичам бегето когато съм извън него.

В МВнР още преди години....

Забележка към МВнР: на тази измислена нация трябва да се каже, че омразата към собствената им родина трябва да спре! Апропо, колко средновековни монети на македонски царе са намерени до момента?

Бе, за сега бракята маакедонци ша дуат чорбата...бобената .

"Външните полови белези все още не правят от мъжа мьж!" Той трябва да се държи и като такъв! А тези от югозападната бълг. провинция правят тъкмо обратното“ Що така бе , другари?

Зсщо българските историци се свенят/страхуват да зададат въпроса и да си отговорят: Кой всъщност стои зад това малоумно поведение на т.нар. македонски политици през всички тези години след II-та Св. война! и т.нар. "македонски" език?! КМой ги "подгрява"?

Интересно, защо Смирненски, Вапцаров, Д.Талев... са писали на книжовен бълг. език и са живели в София?!

грешно задаваш и адресираш въпроса... трябва да знаеш че македонските историчари са русолизци и србски робе.

Владимир Путин! Само за езика не съм съгласен. Аз мога да си измисля патагонски и да ти говоря на патагонски дори и той да е чист български и няма сила която да ми забрани да ти говоря на патагонски. За сравнение - много украинци говорят само руски и не разбират бъкел от украински. Ама само им кажи че са руснаци - ще те заколят! В Сърбия при поредното преброяване много хора са се определили като "югославяни". Аз мога да се мисля за марсианец!!! Ми к'во? И на предстоящето преброяване ще кажа че съм марсианец, понеже се чувствам марсианец! И никой не може да ми каже копче!

Педерски мъдро рече че му не требе ЕС, щом му стъпвали по червените линии. Щел за усили сношенията си със САЩ, които бил малко позанемарил от 2008- ма година. А Заю не знам с кой ще си засили сношенията, може би с некакви маймуни дето са му рода. Желая и на двамата успехи.

Единственият резултат от всичко това е, че България се позиционира като една от най-назадничавите държави в Европа.

Кисело е гроздето! Казал лисицата, след като не успяла да влезне. Та и вие така. Нека ние сме назадничави. А вие бъдете най-напредничави. От предния край на албанския хуй, дето ви влиза.

Много коплексарско е това 'прогресивно-либерално' изказване...

Защо се обясняваме на тия шиптъри?

България е член на ЕС. Или Македония изпълнява критериите за членство, или стои отвън докато ги изпълни изцяло. Ние не изнудваме никого и с нищо. Те имат териториални претенции към нас. Те публикуват адресите на хората с българско самосъзнание живеещи в Македония с цел саморазправа и това се прави по телевизията от втрората по големина партия. Изгориха знамето ни. Показаха това по телевизията си. Взели са позиция, сякаш не те, а ние сме кандидатки за членство. Ругаят ни с повод и без повод. За членство в ЕС е задължително да нямаш конфликти със съседите си. Тези там, какво търсят от нас? Отрекли са се от род и се опитват с чужда история, език, азбука и култура, да си узаконяват Коминтерновската си изцепка. Преди с исторрията на Елада, сега с нашата история. Това не е наш проблем. Техен проблем е. Ние не оспорваме тяхното право на самоопределение и да се наричат както искат. Ние обаче си имаме своя история, свой език и не желаем някакви си там марсианци да ни ги крадат с цел да си избиват комплекси. И тези правила за добросъседство са включени не от нас, а от държавите членки, преди и ние да бъдем пълноправен член. Македонците имат право да наричат себе си и марсианци. Имат право да наричат и езика си марсиански. Обаче ако на тази база посегнат на Кюриосити, американците имат право да си защитят собствеността. Така и ние с историята и с езика си. ТОВА НЕ Е ИЗНУДВАНЕ ОБРАТНОТО Е ИЗНУДВАНЕ някакви си там външни да ни се бъркат в НАШЕТО ЧЛЕНСТВО и ДА НИ ПОСТАВЯТ УСЛОВИЯ ДА СТОЯТ ЗАД ОГРАДАТА НА ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ ДОКАТО СИ ИЗЯСНЯТ "ИДЕНТИТЕТОТ" БЕЗ ДА ПОСЯГАТ НА ЧУЖДА ИСТОРИЯ, НИ НА ГРЪЦКА, НИ НА БЪЛГАРСКА НИЕ НЕ СМЕ ВИНОВНИ ЗА ТЕХНИТЕ КОМПЛЕКСИ ЗА МАЛОЦЕННОСТ Вижте там, ако Албанците са изпълнили критериите за членство да приемем само тях. АЛБАНЦИТЕ НЕ ЗАСЛУЖАВАТ ДА СТОЯТ В ЪГЪЛА ЗАРАДИ НЯКАКВИ СИ МАРСИЯНЦИ

Оставете ги фюромците на мира...албанците са естественото лекарство за техният мерак!

за 500г турско робство османците не успяха да направят българите -турци, ама за 50 руско иго сърби, БКП и Москва успяха чрез насилие и репресии да направят българи македонци и да мразят всичко българско и родно.. Същите нямат интерес Македония да е в ЕС и НАТО а да е в конфликт с България. ТОВА ГО ЗАПОМНЕТЕ!!!

А от 1913 до 1941 милваха ли ги?

а помните ли Сливница...

Борисов освен като крадец и осъден лъжец се доказа и като национален предател