МВнР: До момента няма данни за загинали или пострадали българи при стрелбата в Москва

Путин разговаря с ръководителите на ФСС, МВР и Росгвардия след терористичния акт. Президентът Румен Радев осъди атаката

Обратно в новината

Коментари - МВнР: До момента няма данни за загинали или пострадали българи при стрелбата в Москва | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Истината излиза доста бързо. Гледах репортажите с тези отрепки терористи. Руснаците ще разкрият всичко. А всичкото води де ЦРУ акция с участие на укрите. Жална им майка на всички забъркани в това отвратително и ненужно убийство. Отмъщението ще бъде достойно. Ако се докаже че Зеленеца и нацистката му шайка са в течение и са част от организаторите да се считат за умрели. Няма вече разходки и фашистка пропаганда по света свободно. Свърърши тая. От небето ще дебне ракета със специално предназначение. Милост вече за фашагите няма да има. Запомнете ми думите.

Защо руските роби не ходят в руския рай на путин ага?

Никой русофил не е толкова глупав, че да отиде в Русия

Копейкин не е ли бил там

Тези искат да ни кажат, че имало министерство ?

бе какви българи в московията бе?? кой нормален човек ходи там доброволно?

Само да добавя, че съм педераст и черни чепове редовно разширяват аналното ми отвърстие !

Добре го каза другарю путин

Са вече задържани ! Така се действа ! Не като нас при оня атентат в Бургас - не минаха и 10 години, и нещата почнаха да се изясняват !

Българите не ходят на такива концерти в Масква

Шепа педераси станахте "българите"

намерели са труп с инициали на СБУ никакви таджики ,идилци се върнали телепортирали в базите си в Ирак невредими дрън дрън

пффф

Ако не е имал татус на Зеленски на прасеца и свастики на сърцето, не е истински...

Какъв труп бе ! Задържат ги един по един, има снимки, извади си главата от гъза !

Пълно мълчание от нашите муджихидини в правителство ,президент,партии .Гузни ли са та не изказват съболезнования замесени ли са ,айде атлантическия клуб умира от кеф него може да го считаме за терористична организация ама другите.

Колкото Русия ти изказа съболезнования при взривяването на складовете да не кажем че доказано тя ги и взривява .и там има много загинали .Как си представяш Русия да изкаже съболезнования при атентата в света неделя , Тук лека им пръст са 60 там са 300-500 убити .Не се радвам просто нагледно виж какво е и от другия край. Ами Украйна там даже се радват колко са избити че даже и твърдят че сами си ги избиват. Ще им изкажат съболезнования

Ееййй как се изкривява историята! Атентата в Св. Неделя е организиран от крайно лявото крило на Комунистическата партия, а това са евреите. Известно е тогава евреите са извършвали много атентати и убийства в Европа. След войната убийствата продължават от израел та чак до наши дни. Дори Г. Димитров е бил против като е разбрал за намеренията на евреите.

И тебе ли като мене та ибът Алабамските негри ?

Ако се открие „украинска следа“, Киев ще трябва да бъде безмилостно заличен от лицето на Земята!

Руските комедианти докараха на мястото на трагедията украински бус. Сигурно вътре са били личните карти на "Азовци". Щом токова време мълчат блатните , значи им е светнало , че не са украинците. Не се съмнявайте , че са много бързи със скълъпването на лъжи.

Ами ако не се открие ? Ако се открие руска в Буча ?

"Залата Крос сити хал е сключила договор с Федералното държавно предприятие "Охрана" на Руската федерална гвардия, пише "Новая газета Европа". Маш съобщи, че охранителите не са проверявали чантите и дрехите преди влизане в залата, а металните детектори са били изключени." "Адекватно"!

абе това ли ти спуснаха от украинското посолство бе идиот.Мъртвите охранители как да проверят чантите а ?

Кух, свидетели твърдят ,че не е имало никаква охрана и реакция дълго време след започване на стрелбата. И това при условие , че УСА предупредиха блатните , че ще има атентати на места със струпване на много хора.

То да е един охранител иде дойде а те няколко . И то държавни служители никаква съпротива. Ами детектори за метал и такива е имало не са работили . Ами предварителни сигнали имаше американски миналата седмица даже спряха метрото именно заради тия сигнали . Във война са прехваленото ФСБ някоя баба на погребението на Начални или някоя вдовица може да хване ама който трябва йок.

Пожелавам на всички ранени бързо възстановяване. На всички близки на жертвите искам да изкажа искрените си съболезнования.

че ние имаме ли въобще външно министерство?? олигофрени на заплата не се броят

А от МВнР на Гаргамелката що поне от кумова срама не поднесоха едни съболезнования на Путин за трагичното събитие в Москва??? Или шефа им Кенеф Мъртъв не е дал "добро" за такова нещо?? Де го МутроТиквата, ве, де го тоз иначе голям юнак и бабаит? Покрил си е дебелия, мазен мутренски гъз нейде из Зайчарника и праща курвите си за фасада - Гаргамел, Цачка, Сачка, Начка, Деса Тъпото Дуловската....

Габриел снощи в Панорама изказа съболезнования. Ама е забравила да те информира лично.

Съболезнования на зануленият детеубиец, кандидат за единична килия в Хага? Съболезнования на близките на загиналите, не на този убиец.

Трябва да прекратим всякакви отношения с Русия и всички българи да я напуснат, а руснаците в България, да ги арестуваме и вкараме в затвора!

Крайно време беше войната да се прехвърли на територията на Русия

Особено важно е украинците да думкат по Москва и Санкт Петербург, да държат руснаците в постоянно напрежение, да знаят,че никъде не са в безопасност!

Добре е такива като теб да бъдат издумкани по простите тикви

Думнатия,оглеждай сё,Като излизаш навън оттук нататък.Такива,Като теб нямат място на земята въобще

Ало, миндилите от МеВенеРе-то, никой не брои българите за хора, тъй че не се пънете да се правете на загрижени за тях, да еба мама ви фашистка!!!

Българите нямат работа в Русия и Москва. Скапана терористична държава!

И да има, какво майка си търсят в Мордор.

А автоматите с които са стреляли и амонициите да не се окажат български? Записвайте се за канала ми в телеграм ППРАЗУМ с латински букви за да ми помогнете да направя България нормална просперираща и модерна държава която работи за народа и в която няма насилие, няма разделение и омраза и всички сме равни. Не хапе, не боли, нищо не ви струва. А ако спечеля аз печели цял народ, а ако загубя печелят само мутрите.

Ти ли си Левски?