Коментари - Гърците разгневени от коментар на директора на МВФ | dnes.dir.bg
назад

Гърците разгневени от коментар на директора на МВФ

Политическите партии в Гърция реагираха остро на призива на директора на Международния валутен фонд (МВФ) Кристин Лагард гърците да си плащат данъците.

Обратно в новината

Коментари - Гърците разгневени от коментар на директора на МВФ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Позволете да се надявам, Колеги/жки -- няма да ме изпонапопържате ако пак кажа, че комшиите ми харесват ( все повече и повече ) . ... Дано не прекаля, ако пак ( Пак ! ) изкажа моето скромно Предложение да Изградим Обща Платформа/Визия за Нов Живот .

Нагли, по-нагли, най-нагли, гърци...

7-8 месеца, когато Пападимос стана прениер, от трибуната на техния парламент обяви, че е време гърците да се научат да плащат данъци. Тогава тая свинкя му беше министър на финансите. Какво се прави на ущипана мома! Циганин и грък да плащат данъци е нещо нечувано по света. Те могат само да "усвояват" чужди пари.

като нашите цигани, оппа грешка, голяма грешка, моля да бъда извинен роми. Ром да се наричаш първа радост...

Евалла на Лагард! Наистина има много мъка в Африка.

Когато лъгаха като брадати цигани и влязоха в еврозоната не им бе обидно?Когато броеха три пъти едно и също стадо и крадяха парите на германци,холанци и французи не им бе обидно?Сега когато трябва да си плащат за гяволъка станаха много докачливи.

не са крали.Те просто са си похапвали зелника и сега чакат за още.

Как може такова безочие от страна на тая Лагард ...да си плащали данъците гърците....това е скандално-де се е чуло и видяло грък да си плаща данъците!?

Lyulin

Като стане дума за плащане гърците са много обидчиви.

Аз пък казвам, че Венизелос мяза на свиня. Ако това го обижда, да вземе да отслабне, щото и да се обижда, и да не се обижда - все си мяза на свиня. Същото и с гърците. Като се обиждат, да вземат мерки, а не да се сърдят на огледалото!

Солунска свиня, ако не бяхте крали МВФ и ЕС с 500 млрд евро, нямаше да ви отправят критики. Хубаво ви беше през април, като ви опростиха 100 милиарда и ви отпуснаха още 130 млрд с по-ниска лихва. Съгласихте се на мониторинг, съвети и ограничен суверенитет. Какво се дърлите, че ви обиждат. Това е най-малкото което заслужавате. Шутове трябва в дебелите ви задници, повече и по-здрави.

Еми като не им харесва отношението да излизат от еврото - както казваше един мой началник в социализма - "който не е доволен да си подаде оставката..."