Мъже бягаха с дамски обувки на висок ток от солидарност към жените

Мъже бягаха с токчета, за да демонстрират солидарност към жените, пострадали от насилие

Обратно в новината

Коментари - Мъже бягаха с дамски обувки на висок ток от солидарност към жените | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мъже, ако продължавате да отстъпвате пред жените, накрая жените ще станат ку..и а вие едно нищо. Семейството ще изчезне със всичките му ценности а малкото деца които ще се появат на белия свят ще бъдат копелета защото няма да е ясно кой е баща им. Тая работа с криворазбраната свобода за жената ще ни изяде главите накрая. Свобода за жената..."ДА"..но в рамките на общоприетите семейни и природни норми. Иначе ни чак свят на сбърканост и безредие а това ще доведе и до насилие. Така че мъже не се излагайте. Много внимавайте какво правите защото няма по-жестоко животно от умната и хитра жена която ти разправя как искала да бъде "свободна".

Че жените кой ги кара да ходят на високи токчета? Пълни простотии.

Гей парада не беше ли след няколко седмици? Това ще да е подгряващата група.

Тези ще подгряват геймаратона, спонсориран от соф. община с наши пари.

Леле колко джендъри

В ЕС е така.

Джендъраните са като оси на мед! Еха 30 бройки човешки същества излезнали на улицата и вдигнали малко врява! Медиите леле вдигат шум до небесата! Въпроса е тия наистинали са мъже или просто поредните платени същества?

Психическият тормоз и манипулации, които жените оказват в/у мъжете е много по-опасен. На снимката се вижда до къде стигат такива индивиди.. -те на практика са домашни любимци без мнение..Жените им трябвя да бъдат осъдени до живот.

голяяяяма

Ха, ха.... нямало било джендъри, ха ,ха....!

Дори да изкаш да изкажеш някаква съпричастност към жените, то не е нужно да е чрез този извратен педалски метод!

В ЕС е така! Всичко е извратено.

На един плакат пише: Домашното насилие засяга ВСИЧКИ -това значи и мъжете !!! Защо се мълчи за насилието на жени върху мъже ???

Софиа и софийцки педерасти. Като са сложили бради тип "Ботев" това нищо не значи... Скоро и гей-парад ще си имат.

По излъчването им личи , че са селски педераси дошли ем да видят София , ем да се похвалят какви са .

А организаторите са естествено защитниците на правата на ЛГБТ, ДЕОС.

Поредните безсмислени либерални циркове за отчитане на дейност и деклариране на присъствие. Либералния комсомол е идейно безпомощен и изчерпан, което е напълно очаквано за една лабораторно създадена и фалшива идеология.

от солидарност да се наведат да ги опънат

Жена ми ще е много по-доволна да взема да мина с прахосмукачката или да врътна 1 пералня, отколкото да ме види на токове... където и да е. Стига сте ни "продавали" тия глупости!

Взимам те отмах! Жалко, че си зает.

Пълна безсмислица. И какво показва статистиката? 6 години провеждат тази простотия, значи за последните 6 години спаднало ли е насилието над жени? Не, естествено. На всички тук писали мъже, които смятат, че няма такова насилие, искам да кажа да не съдят само по себе си и близкото си обкръжение. Такъв проблем съществува и той е много сериозен, но не е това противодействието. Жените, които имат такъв проблем, не носят високи токчета, ако ме разбирате. Доколкото става въпрос за сила, полезното е мъжете да помогнат точно с физическата си сила. Ако във всеки град има една група яки мъже, които са готови да се отзоват при нужда да си поговорят насаме с някои ... индивиди, ще има много голяма полза. Когато поставят насилника "в нейните обувки", той ще разбере, а точно това е целта - насилниците да разберат. Всички останали разбираме и без разумни или абсурдни обяснения.

Права си. За да е автентичен църкат, трябва да наизлезат 10 ячки мъжаги и да им потрошат токовете в главите. Тогава ще, демонстрацията ще е пълноценна и посланието разбрано. А някой дори може да съжали "артистите".

Както беше казал някой "Шоуто трябва да продължи!" Идеята зад, която стоят поддържам, но формата на израза го превръща в гротеска. Голямо забавление, като всички дирижирани протести...

Намерили 30 педала, от които двадесет не са българи, да се качат на токчета и бият тъпана като за 3000.

Много правилно! Нека всеки мъжеа види какво е да си жена и после да приказва кой е силният пол! Реално жените са по-добри в почти всичко от мъжете, но никой не им го признава! Плюс това, по отношение на силата, единственото нещо,което се казва, че мъжете имат в повече, пак е спорно! А и да ги питам драгите мъже, като са толкова силни и прекрасни, кой ги е родил, татко им ли?

Много си комплексирана ;)

Е това ли е да си жена? Да се накатериш на токовете?! Точно токовете ли са символа на тежкия живот на жените? Ами, че то защото тия обувки са им толкова омразни, затова имат в гардеробите по 20-30 чифта, нъл тъй? Това е една грозна пародия, която , драга ми, всъщност опозорява идеята!

Хаххаха жена ми ако види да и пипам обувките ще ми счупи ръцете, а и сигурно ще ме смени с някой истински мъж....тъй като най-вероятно ще се усъмни в сексуалната ми ориентация.

Ами, ако се усъмни, прати я при любовницата ти да я пита. Ама ти сигурно нямаш.

Сериозно къде да се регистрирам и аз да участва в такива тъпни да изкараме някой лев...... Въпроса ми е води ли се някъде дали се явяваш...щото понякога мога да вземам кинтите и да отида за риба и не искам да ме хванат... Горенаписаното е майтап....не бих си загубил и една секунда от живота участвайки в дебилни изяви.

Взимай пръчките и къпи плувката в гьола. Не си губи времето да четеш статиите тук.

С това не се впечатлява,аз няма да бягам с мешка за солидарност,ние сме различните страни на една и съща монета,никога няма да се видим но знаем че другия е там и това стига!

Ееее , тоя Сорос не спи , бе , дее-ба и дрътака ! Канабиси, лесбита, насилие, простотии ... Аре вече да гушва букета , да се Оспокоим малко ... Само за правата на чикибойците не се е борил ...ма то и не останаха истински чикибойци, едно време какви ги имаше .. за букета съм сериозен - време е !

То си има нужда и за защита на техните права - чикитата. Веднъж наритах един такъв, дето много искаше да ми показва дреболийките си в Борисовата градина. Добре, че тогава нямаше НПО-та да ме порицаят.

жалко е когато мъжете се правят на маймуни. На бас, че с тези плакати по-скоро са слезли в очите на жените като потенциални сексуални партньори, което е малко контра-интуитивно. Половината сигурно са девствени и си мислят, че така някоя жена ще се смили над тях. Еми няма да стане. И преди да ми чукнете минусите, не подкрепям насилие върху никого.

поне да се бяха обезкосмили...

Еднакви плакати, еднакви обущета, еднакви чорапета, еднакви овчи погледи. Иначе всичко е спонтанно! Ако не беше гротескно щеше да е смешно.

Вчера се навършиха 142 години от Баташкото клане. И точно вчера, в българския парламент се случи нещо, бих го нарекъл – показателно. Когато целият български парламент стана на крака да почете жертвите от Батак с едноминутно мълчание, една политическа партия напусна демонстративно залата. Това бяха депутатите от ДПС. Ако някой от вас, уважаеми българи, досега си е мислел, че ДПС не са етническа партия, че ДПС са българска либерална партия, че ДПС спазват Конституцията на България и че техните депутати са български депутати – вчера стана ясно, че нищо от това въобще не е вярно. Явно това, че 5000 български мъже, жени и деца са били зверски заклани в Батак, е нещо хубаво за депутатите от ДПС. С тази си постъпка ДПС показаха на всички, че мястото им не е в българския парламент. И не защото някой не ги харесва, а защото по Конституция в българския парламент трябва да има български партии! Наистина, замислете се, какви са тези хора, напуснали парламента заради минутата мълчание в памет на жертвите от Батак? Аз мога да ви кажа, че те със сигурност са български граждани, защото иначе нямаше да са депутати. Да, те са български граждани, но явно не са българи. Защото те потъпкаха Българската памет.

За съжаление си прав.

Няма ли сила която да изтрие тези джендъри от обществения живот на нормалните граждани на страната????Нека тези джендъри да покажат "свидетелство за брак" за да докажат колко са солидарни към жените които обичат!

едно време комсомолът беше адски скучен а днес вече е направо забавен -смях се до сълзи

Аз не искам мъжа ми да се прави на жена. простоиии

"Извърви километър в нейните обувки" е дословен превод на английския израз "walk a mile in someone else's shoes" ("да се поставиш на мястото на другия"). Не че и без това не е ясно откъде произлизат подобни джендърски инициативи... от същите тези страни, където белите мъже са най-онеправданата част от населението, докато жените и малцинствата дори и след всичките си привилегии се оплакват от расизъм и сексизъм.

На това се вика загубили се в превода. Имаше дори такава песен walking in my shoes

хахахаа ...с шарените чорапки направо къртят... ей, не е лесно да си мъж в днешно време...

Така де, пред парламента имало протест срещу Истанбулската конвеция и феновете на високия ток решили да се защитят...

А защо не и по къси поли, прашки и сутиени? Барем му излезе късмета на някой... като им гледам физиономиите, от тия нито един не може да опъва качествено. Затова се и занимават с глупости.

Ами облечи се така и отиди да ги тсетваш демонстрантите, ако ти стиска де.

До четвърти километър ли тичаха?

Може и а...ни разширение да си сложат. СЪПРИЧАСТНОСТ. Пусти сурови дърва за цепене.

Мъже или кросдресъри... А и жените не са единствените потърпевши когато стане дума за домашно насилие.

Проблемът е сериозен и трябва да да му се обръща внимание, но не и с тези циркаджийски изпълнения.

Много европейско много демократично Въобще изпълнено с ценности предсавяне

От какъв зор. Някой да не би насила да кара жените да ходят на висок ток. Измислями си проблеми.

Миии,то като ти идва от вътре...

Каква солидарност, нали всички сме равни вече?

Равни, равни, ама някои са по-равни.... Путка ако имаш, никога няма да останеш гладен....все ще се намери някой глупак, на когото да му се ебе. Тая путка е мощен инструмент за изнудване....поне на тия путаранчовци, дето клякат заради едно ебане.

Тъпо.Темата е прекалено сериозна за да се подбъзикват с такива глупости.

Колко сериозна да е? Ако някоя "жена" е решила да бъде с някой пияндурник/наркоман с надеждата да цоца лесно пари и я налагат здраво по гърба - нито ще я съжаля, нито това е насилие, защото това си е лично неин избор! Насилие над жена почти няма, това си е следствие на нейните съзнателни избори. То не става така - само да изнудваш хората - купи туй, купи онуй, иначе няма путка. И накрая на човека му писва и й лепва един бой. Е значи едното е насилие, пък психическият тормоз не е насилие, така ли?

съжалявам да прочета това, имате много смислени и добри коментари по други теми.

Темата е прекалено измислена, поне за България.

.. Дееба, писна ми от "мъже"

Ало,джендърите,нямате ли си някаква работа за вършене?Или ви е по-готино да се кълчите?

От двамата пълнички младежи по средата позиращи в поза хомосексуслист на парад, се вижда несериозното отношение и неразбиране по темата. Те се хилят глупаво и леко засрамено и по- скоро са отишли за майтап да обуят токчета, в случая галоши на токчета.

Днес на майтап, утре - решили да опитат как е - айде честити ви нови попълнения.

От двамата пълнички младежи по средата позиращи в поза хомосексуслист на парад, се вижда несериозното отношение и неразбиране по темата. Те се хилят глупаво и леко засрамено и по- скоро са отишли за майтап да обуят токчета, в случая галоши на токчета.