Доц. Мангъров и ген. Мутафчийски в битка за "Мъж на годината”

Започва гласуването за номинираните личности в авторитетния конкурс на Дарик радио

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мангър на годинат.

Мъж(Мангъров) на годината, това говори много за психологията на една нация!

Който не гласува за Мангъра - ще го хване ковида.

Значи боли ме за загиналите хора от тъпите мерки на една тиква,а сега и мис планета наистина няма по долна нация от българската, идва от вулгарни

Иване, Иване:ти му викаш Иване той тича за бастуна да те хване!

В случая героя е Мангъров,другото е само шлака

Значи и ти си шлака.

Ами МЪЖ е този, които отстъпи място на възрастните и уязвимите да бъдат ваксинирани първи! Това определено не са натегачите, които макар и преболедували, искат да се ваксинират ПАК. Браво на Мангъров! Това е истински МЪЖ!

Та тоа допринесе за втората вълна и за по 150 човека умрели на ден ... сега с толкова умиление предлага да се ваксинират възрастните. Просто нямам думи от потрес от такива лицемери...

Мън-Гъ-Ръ! Не трябваше да затварят държавата и да слагаме маски, както той каза. Щяхме всички да се заразиме и да се придобие стаден имунитет. Е, някои нямаше да оцелеят и болниците нямаше да издържат. Но накрая всичко щеше да се кротне и да настане пълна тишина.

Те това му е целта на Мънгаровидния - колкото повече умрели толкова по-доволен ще е.

дръжте се мъжки - свалете статията.

Мангъра мъж ли е.

Тази анкета е сексистка и дискриминационна.

Мутавчийски

Мангъров естествено. Неандерталците, които мислят нещо друго скоро ковида ще ги довърши.

ген. МУТАФЧИЙСКИ

Предлагам да включат в битката и британския стрейн на вируса и който оцелее в битката срещу него той ще бъде мъж на годината. Наградата ще е една вечер в спалнята на премиера.

Само Мангъра беше адекватен и главата му беше на место и мислеше с нея. Вся астальная - като Мутафа и Балтата - пълни лаици( незнайковци по бългагарски). Бих добавил и Чобанов като много адекватен и смислен. Но по закона на Архимед и теоремата на Гус, в България на ръководни длъжности се оказват не най-подходящите хора.

Мангъра ли,кой го номинира.

що пък точно тия двамата що да не е моят личен лекар или на някой друг щот не се е сетил, че ако мангъров му поиска, ще му пусне или мутафчийски, щот цери царедворците качо качат 37 градуса температура откакто децата се мъчиха месец вкъщи, не ща да чувам нищо за тия двамата ама нищо чак ме е гнус да ги гледам

докторите на елита нас какаво ни касаят - нищо ама въобще нищичко не им дреме за нас придворни доктори

Тази "класация" е преброяване на идиотите. Всички веднага се метнаха на амбразурата да гласуват - то за Мангъра, за Мутафчийски... 700 коментара!

Мангъра е моят фаворит. Човек на място, специалист-вирусолог и ерудиран човек. Ще гласувам за него от десктоп-компютъра си, двата ми Лаптопа и двата ми таблета. Даже ще сляза в мазата да взема прашасалият Правец-86 на баба ми, ще го включа, и ако работи - ще гласувам и от него.

Може да гласувате ... та щом знаете, че е ерудиран как да не ви повярва човек. Коя баба на седянката ви каза, щото на стринката на леля и така са и казали гласове в тоалетната?

Трябва да спечели д-р ген. Мутафчиев !

Ха сега де?

т.е. Годжи без бас китарата, и що? Той правеше каквото му кажат, а буквално го направиха на маймуна... Какъв точно мъж е това, след като няма собствено мнение?

Аз вече гласувах за проф. Мутафчийски! За Мангъров - съд и затвор, нищо друго!

Има мнооого преди него за съд и затвор... Целите Дондуков 1, 2 и 3, заедно с ръководния състав на ВМА, лекарския съюз и нЕкои други организации...

Именно! Мънгар трябва да се разследва за разпространяване на лъжлива информация, както и за неспазване на официални мерки, както и за нагнетяване на недоверие. Та тоя изветренник разправяше как няма нужда да се носят маски щото за нищо не помагали ... и това е лекар. Този трябва да му се свали правото и да лекува. Махленска локумджийница... Но стана известен. Единствено това. Стана известен. За реалити шоу е просто перфектен...

Разбира се ПРОФЕСОР и ГЕНЕРАЛ Мутафчийски е номер едно! СЛАВА И ЗДРАВЕ ЗА такива бойци! Доблестен мъж и хирург, който е спасил не един и двама човека, които всички други са били отписали...

Мангъров е номер 1,а всички които са Гегрберунгели прости,са за Батко ви Годжи,който излъга народа миналата година,каза чеч,този Корона Вирус,не бил по опасен от Гриб Б,това бяха негови думи,и после се изметна,че Короната бил много опасен,?а???Защо така излъга?

Това го каза Мангъров, чичак! Пий си гинкобилобата, че паметта ти изневерява.

Мутафчийски е мъж? Настрана путка е!!!

дира, защо премълчавате, че бащата и синът, които преплуваха океана също са номинирани. Така поднесена новината излиза, че е двубой. И отново насъсквате хората.

Разбира се Мангъров- специалиста!

Мангъров водии убедително

Значи изказването на онзи професор за 80-те % е правилно!

Мъж на годината може да бъде САМО , ген. Мутафчийски, за Мангъров е категорията МИШОК на годината.

Продължавай да върти свирки на щаба

Поне да му плащаха...

Нито един от двамата Има Пи достойни ог твх

Генерала

Мъж на годината е Курнела на кон и с цигара в устата.

Знам, че много хора 'аресвате Мангъра, но нека бъдем реалисти. Де факто той не направи абсолютно нищо за КОВИД пандемията. Единствено стана известен с несъгласието си с мерките на НОЩ, без да представи обосновани алтернативни мерки и също така, неговите прогнози на 100% НЕ се сбъднаха.

с изключение на това, че в началото каза истината, а след това работи на първа линия с болните...

Мишоци, как преценихте че казва истината... може би по това, че "тъпите модели" на БАН излязоха на 100% тпочни, а БГ достигна(за кратко) първо място по смъртност?! Има седмици, в които смърността е ДВОЙНА спрямо миналата година, за което ГЕНЕРАЛА предупреди, когато всички го хулехте! Мангъров НЯМА никаква правилна линия на лекуване, защото вирусът е опасен, много по-опасен от всичко до сега и ако го бяхме слушали, сега щяхме да имаме поне 30 000 жертви!

Коя истина? Че до края на септември ще е преминала епидемията и ще имаме стаден имунитет. Сигурно за трите месеца след това, 14000 българи умряха от стаден имунитет?

Мястото на Д-р Менгеле е зад решетките, в Нюрнберг!

Мангъро по- добре да участва в конкурса ПУТКА НА ГОДИНАТА!! ЩЕ отвее конкуренцията...:))

Нали става въпрос за МЪЖ? А той Мутафчийски е п..ката на Борисов.

Твърдо за доказаният професионалист Мангъров, другото е плява.

Твърдо за генерал Мутафчийски

семейно

Поставянето на Мутафчийски и Мангъров е обида за мореплавателите.

Твърдо за Мангъров - доблестен човек и мъж. Тоя фатмак е една подлога, плазмодий и тиквена изтривалка - до го дуа

поставянето на Мангъров в тая класация е обида за проф. Мутафчийски

FACS, FACS , много обича, умре тъй да му викст селякът дупнишки

Много бързо забравихте Цветан Цветанов! И ТОЙ беше , но сега е Мъж на Жена си, само! Хихихихи.... А, догодина и ББ така ще забравите.....Хахахаха

По-интересно би било ако "Мъж на годината" беше без кавичките-двамата да се бият за Мъжа на годината.

Доц.Мангъров,разбира се.

Джордж Оруел написа: „Революционно действие е да казваш истината във времена на всеобща измама.“ "Теория на конспирацията" е термин, който се използва обикновенно за дискредитиране на истината. ИСТИНАТА Е ПРОСТА. КАКВОТО И ДА ИМА, НЕ Е ТОВА КОЕТО Е, А ЕТО КАКВО Е. UN Agenda 21/2030 Mission Goals – Програма на ООН 21/2030 (ЦЕЛИ НА МИСИЯТА) http://bit.ly/Agenda21-30 Човекът, версия 2.0. Събудете се: Д-р Кери Мадей (ВИДЕО-БГ СУБ) http://bit.ly/Doktor-vs-TransHumanVer2 Обръщение от Международният алианс на лекарите възтанали срещу измамата СОVID-19 (ВИДЕО-БГ СУБ) http://bit.ly/AliansLekari-vs-IzmamataK19 Бил Гейтс: Генетично модифицирани комари ще ваксинират хората чрез ухапване (ВИДЕО-БГ СУБ) http://bit.ly/KillGates-Vaksina-s-komari Това не са ваксини: Измамата в инжекциите http://bit.ly/Izmama-v-injekcia “Яко ще се мре“! Експериментът с СОVID ваксинираните преминава на съвършено ново ниво. http://bit.ly/Genocid-s-vaksini Информационно хапче за събуждане от медиина хипноза! (гледайте с натисната опция HQ-висока резолюция) https://www.veoh.com/watch/v142081795FMDG9Nh2 Вижте какви са плановете за хората на Бил Гейтс и приятели(сатанисти-педофили-милярдери-черен елит). (гледайте с натисната опция HQ-висока резолюция) https://www.veoh.com/watch/v1420839359M2pzTyH Ето ви истината в 10-ката, изказана в реч на ТРЪМ, за която елита и МЕДИИТЕ ИМ никак не щът да знаете.(ВИДЕО) https://www.veoh.com/watch/v142081122zz72k8j6 Ваксините. За смъртоносните коктейли на фармафията. http://bit.ly/Za-Vaksini-otIzvora Мислите, че няма истински, евтини алтернативни решения за лечение на грип, ковид, рак и други. В грешка сте. Ето ви три++ от тях. ------------------------------------ Проф. д-р Андреас Калкер: СОVID-19 може да бъде премахнат успешно за 48 часа с ЦДС (ВИДЕО - БГ СУБ) http://bit.ly/TopLechenie-HD Сенатор Рон Джонсън: Ефективни и евтини лекарства срещу СОVID-19 умишлено се пренебрегват заради печалби (ВИДЕО) http://bit.ly/Efektivno-K19-21-Lechenie2 Ефективни, натурални и евтини лечения срещу СОVID-19, които умишлено се пренебрегват заради печалби (ВИДЕО) https://bit.ly/CovidNaturalnoLechenie

Стига с тея либийски сайтове, бе! Поне да беше еврейски сайт, та да му повярва човек

да бе, ама тая теория на конспирацията умело може да се ползва за пропаганда да "нечисти" цели. така, че да се твърди, че нещо е истина щото властите заглушавали истината е много спорно и трудно за вярване.

Атанас Мангъров е в друга подкатегория " педал на годината"

категорията е "мангал на годината"

единият цери елита другият чака бойко да му поиска, че да му пусне гнусари и двамата на никой от тия не му пука за нас

А нещо Нобелова награда?

Доц. Мангъров е моят фаворит.

Роске, оди да се ваксинираш, най напред.

Българският д-р Менгеле къде се е намърдал!?