17-11-2017 20-11-2018

Коментари

АЙДЕ ,НЕМА НУЖДА !!!

Според мен е още рано да са във властта. Краткосрочно-в никакъв случай, тая зима ще бъде тежка, особено за живеещите в големите градове, където цените на парното ще са до небето .Който се хване на хорото ще загуби. В дългосрочен план-наистина им е време да покажат , че могат да управляват ,но в коалиция. Лошото е, че всички големи партии се страхуват да се коалират с ДПС. Грешния пример със министерството на земеделието, където в коридорите се говореше на турски ще им тежи още дълго. Когато престанем да се делим на такива и онакива ,ще се оправим. Днес сме много далеч от светлото бъдеще. Подчертавам, че в последния парламент ДПС беше най-адекватната партия. Българските граждани от турски произход не са ни врагове.

Дпс и Възраждане са на една и съща страна на барикадата.

...идааааат...

За турците и мюслите винаги основно е бил келепира и далаверата независимо от всичко! Това са безмозъчни изроди, също като евангелистите! Готови са да убият майка си и баща си само и само да имат облага!

Абе шибаняк, беше те срам да занесеш българското знаме при Ердоган, пък имаш претенции за дял от баницата. Не трябваше да се връщаш.

Верно ли бре дпс-яря

Изобщо нямаме нужда дпс . Това е партията която насажда етническо разделение и противопоставяне.

Е как, ти си сигурен в това! Нали за това ходи до Ердоганчо да се разберете за бройката гласуващи от Босфоро

Тоя па

България няма нужда от Дпс във властта. Нито от свинчото/Дилян Пеевски/

от ДПС извън властта най-малко за едно десетилетие.

Каква власт вий в България нямате място отивайте си във вашата Родина Турция

Той ще си отиде в Турция,ама да не вземе и вас със себе си.

НИКОГА. ДПС ВЪВ ВЛАСТТА !

Алах прибери си вересиите

Мусти, нема нужда, нема. А и научи го тоя български бе, труден е но трябва да го научиш.

Най-лошите неща на България се случиха от тази партия. Покръстиха всички цигани с арабски имена. В районите с преобладавашо турско население християнин не може да живее просто го прогонват. Всички големи неприятности и кражби - пътища, евро субсидии, булгартабак, електро мрежите, съдебната система, образователните учебници-Местан ги промени тотално и записаха, че Левски не е национална икона и да не ги изброявам всичките. Кланя се на президента Доган за да правят бели на нашата страна отвътре, готвят превземане отвътре с инвестиции, покръстване и др.

ДПС са крайно нуждаещи се и имат нужда да ги оземлят с власт.

И какво ще я прави ДПС тая власт? Ще я озлатява. Защото отдавна осребряването им се вижда малко.

Не с властта ще ни обединят с Турция. Това винаги е била мутивация номер 1.

По-добре ДПС във властта. Само да не са тия неадекватни прошляци от ПП и ДБ. Съвсем сериозно го казвам.

Няма кой, просто няма, ДПС и ПП/ДБ взаимно да се дебнат да не краднат и да властват. Министър от едната и заместници от другите две, иначе ще има течове към Дубай (визирам на Нинова далаверите). ДПС стоят и най добре в Европа, Приоризират зелен преход, диалогични са, и много рядко съм чувал нещо тъпо от представител на ДПС. За разлика всички други се излагат многократно всеки ден! Води Киро, следван от Тошко (Киро е ненадминат по качество, Тошко по количество!) после диват малко Гребаджии, БСП не се излагат много, но пък то е само това което за тях може да се каже!

България има нужда да се оттърве от ДПС и другите сещаите се и може да се оправи сама че с вас не става по добре секи сам от колкото секи сам + едни кожудери от горе бози мръсни

гладно пиле просо сънува

ГАДНО пиле просо сънува

Има нужда, я. Зорлем направихте Турция енергиен център на Балканите. Ама ако ДПС не е във властта все още има опасност някой от българските енергийни проекти да вземе да бъде завършен. И тогава кой ще ходи да се мазни на султана, а?

България има понужда от ДПС - читак мръсен!! Това е незаконна партия на етническа основа!!

Ох мър майко, още един нуждаещ се за власт. Боже опази!

Гласовете на ДПС с малки и незначителни отклонения винаги са едни и същи. Проблемът е в избирателната активност. Когато българинът си стои вкъщи и не отива до урните, ДПС става трета политическа сила. В Истанбул има огромни опашки за гласуване и някои избиратели не знаят български език, а в България пред секциите няма никой. На следващите избори, ако българина продължи да си седи вкъщи, ДПС може да стане и първа политическа сила!

България има нужда от заличаване на ДПС като партия, не от поредните схеми на ДПС за пълнене на джобовете на Сокола.

Не мозе да баде, тва хлебарката бареков, ли ти го каза?

Така е, държавните пари не трябва да се разхищават на случайни фирми и граждани, а само на специално подбрани ДпС такива.

Да бе, да....

сиктир бурда керата!

ДПС трябва да бъде разпусната, защото е нокституционна. Някои от бившите ѝ лидери застреляни.

На тая етническа анти-българска партия до кога ще се толерира от медите.Да си ходят в циганска турция.

Мустафа Карадайъ: България има нужда от ДПС във властта България имая нужда от ДПС във затвора.

заедно с другите проекти АТака, Копейкин, ГЕРБ, БСП трябва да изчезнат от българското пространство.

АХМЕД ДОГАН ПРЕДАДЕ СПИСЪКА С НАШИТЕ ШПИОНИ В ТУРЦИЯ НА ТУРСКОТО ПОСОЛСТВО! И СЕТНЕ НИКОЙ ВЕЧЕ НЕ ЧУ НИТО ВИДЯ ТЕЗИ ХОРИЦА-ТУРЦИ, КОИТО РАБОТЕХА ЗА НАШЕТО РАЗУЗНАВАНЕ В РЕПУБЛИКА ТУРЦИЯ. РАБОТЕХА ЗА БЪЛГАРИЯ, ВЪПРЕКИ ЧЕ БЯХА ТУРЦИ. АХМЕД ДОГАН СЪЗДАДЕ ДПС НА НЕЛЕГАЛНА КОНФЕРЕНЦИЯ ВЪВ ВАРНА. ДПС ОТНАЧАЛО СЕ НАРИЧАШЕ ТУРСКО НАЦИОНАЛНО ОСВОБОДИТЕЛНО ДВИЖЕНИЕ В БЪЛГАРИЯ. И ИМАШЕ ЗА ЦЕЛ ОТЦЕПВАНЕТО ОТ БЪЛГАРИЯ НА РОДОПИТЕ И ДЕЛИОРМАНА И ПРИСЪЕДИНЯВАНЕТО ИМ КЪМ РЕПУБЛИКА ТУРЦИЯ РУСИЯ, ЧИЯТО ДЯСНА РЪКА БЕШЕ ЖИВКОВ (НО СЕГА НЕ СМЕ НОМЕР ЕДНО ЗА АМЕРИКА КАТО СЪЮЗНИК) НЯМАШЕ НИКАКЪВ ИНТЕРЕС НИЕ ДА ДАВАМЕ ТЕРИТОРИИ НА ТУРЦИЯ. ТИ СИ ТУРСКИ ШПИОНИН И ДАНС БИ ТРЯБВАЛО ДА ТИ ЩРАКНАТ БЕЛЕЗНИЦИТЕ. УЖ СЪЗДАДЕНА "ОТ РУСИЯ", А ВСЕ В ТУРЦИЯ ХОДЯТ ЛИДЕРИТЕ НА ДПС И НИКОГА НЕ ОТИДОХА В МОСКВА ДА СЕ СРЕЩНАТ С ПУТИН ИЛИ МЕДВЕДЕВ. МНОГО СТРАННА "РУСКА" ПАРТИЯ. НЕ РУСИЯ, А АМЕРИКА И ЦРУ СТОЯТ ЗАД СЪЗДАВАНЕТО НА ДПС. ЗА ДА СЕ ДЕСТАБИЛИЗИРА УПРАВЛЕНИЕТО НА ЖИВКОВ И КОМУНИСТИТЕ ПО ТОВА ВРЕМЕ. ДА ПРИПОМНЯМ ЛИ ДЕМОНСТРАЦИИТЕ ПРЕЗ МАЙ 1989 ГОДИНА? А ДОГАН БЕШЕ ИЗПРАТЕН В ЗАТВОРА КАТО ТУРСКИ НАЦИОНАЛИСТ И СЕПАРАТИСТ. ТОЙ МОЖЕ ДА Е СЪТРУДНИЧЕЛ НА ДЕСЕ ПРЕДИ ВЪЗРОДИТЕЛНИЯ ПРОЦЕС В 1984 ГОДИНА, НО СЛЕД НЕГО БЕШЕ АБСОЛЮТНО ИЗГРАДЕН ТУРСКИ НАЦИОНАЛИСТ. БЕШЕ ДОРИ ГОВОРИЛ В 1991-1992 ГОДИНА, ЧЕ ПЪТЯТ НА БЪЛГАРИЯ КЪМ ЕВРОПА МИНАВАЛ ПРЕЗ БОСФОРА И АНАДОЛА! ЧЕТИ СТАРИТЕ ВЕСТНИЦИ ОТ 90-ТЕ ГОДИНИ ЗА ПРОЯВИТЕ НА ДОГАН.

Гледай си работа бе резан

Карадайъ премиер и ще оправи Бълхария за нема и 100 дни...и то няколко пъти

ДПС има нужда от еднопосочен билет в южна посока.

Това Ердоган ли му го каза като го строи на килимчето?

Шегаджия,България няма нужда от ДПС във властта,защото не са политическа партия,а ОПГ.И затова те имат нужда от властта.

се нуждаем от мургавия ти електорат.

Нема нужда.

Просто наглец! Освен да крадете нищо, ама нищо не сме видели друго. Изобщо нямаме нужда да сте в България даже.

А ДПС има нужда от к.р в г.за.

Мустафато пак сгреши причинно следствената връзка. За България е вредно ДПС да са във властта, а ДПС-то има огромна нужда да са там.

Той знае много!

на турци не вярвам.

България няма нужда от пуделите на Ердоган във властта !

При положение, че ИТН няма да са повече в парламента, ДПС ще трябва сами да се оправят

Миньонче! Малката сладка Ксрадайълъоглуъ! България ,глупако жалък,е Държавата на Българите!Съшите тези Българи бяха под турско робство в продължение на 500,а вече 600 години.Кой си ти,чучело циганско и магалско турско,че да ми се възпроизнасяш,майка ти и бащата да еба с бургия,от какво имала нужда Родината на Българияте? Педераст рязан !Иди си в Анадола бе,путко турска циганска!

Извинявай баче Мустафа. Тоя е некакъв трол използващ името ми. Ти знаеш че те обичам. Цунки гунки до скоро