Коментари - МС смени състава на КЗП, председател става напусналата КФН Мария Филипова | Днес.dir.bg

Коментари - МС смени състава на КЗП, председател става напусналата КФН Мария Филипова | Днес.dir.bg

Коментари

ти си за манекенка родена бе моме

За да разгледаме текущата икономическа ситуация в днешната занулена отвсякъде колониална България трябва да погледнем икономическата ситуация в т.нар. Европейски съюз. Ще вървим от общото към частното. Евросъюзът като проект вече приключи. Германия, която доскоро беше главният икономически и индустриален двигател на целия Евросъюз е почти успешно деиндустриализирана и приключена като икономическа сила. Половината немски фирми и компании фалираха, а другата половина се разбягаха коя към Китай, коя към САЩ. Тук-там има останала по някоя фирма и компания, които са на доизживяване. Не е розово положението и в останалите държави от Евросъюза. Галопираща инфлация в целия Евросъюз, скъпа работна ръка, висок процент безработица, високи и постоянно покачващи се цени на всички стоки и услуги, липса на природни ресурси, суровини и енергоносители, и тотална липса на човешки ресурси. Щото това днешното в целия ЕС не са никакви човешки ресурси – преобладаващо мнозинство от нискоквалифицирано и необразовано население, трансджендъри, алкохолици, наркомани, педофили, хомосексуалисти, шизофреници, откачалки, орди от безработни и всякакви подобни социални отпадъци. Евросъюзът не представлява вече интерес за никого освен(все още) за световните играчи-спекуланти и за международната организирана престъпност. Китай като най-големият инвеститор в целия ЕС избяга и инвестира в страни извън ЕС – Русия, Беларус, Сърбия, Македония и др. Къде е колониална България в цялата тази европейска картина? България е една смешна, жалка, умираща и напълно занулена отвсякъде територия. Територия на посолствата. С продажен компрадорски „елит“, алчна и безскрупулна плутокрация изродена в клептокрация и без никаква икономика. По-точно казано налице е преобладаващо сива икономика - икономика на сектора на услугите и най-вече на спекулата, далаверите и кражбите от еврофондовете, обществените поръчки и от бюджета.

Видно място в спекулата и далаверата в днешна колониална хайдушка България заема секторът на строителството и търговията с недвижими имоти. Този сектор дава 40% от БВП(Брутният вътрешен продукт) на България. Друга важна особеност е, че през строителството и недвижимите имоти се изпират всякакви възможни мръсни пари от корупция и престъпност. За последните 25 години България се превърна в една световна пералня/перачница на мръсни пари. Перат и наши и чужди мафиоти, престъпници и корупционери. В резултат на това се наду един страховит имотен балон, който продължава да се надува до безумие. За последният четвърт век всички български политици и управници създадоха прекрасни условия за превръщането на България в едно огромно лайно, на което като мухи-лайнарки накацаха де що има по света мафиоти и престъпници, за да си перат парите в България чрез строителството и бизнеса с недвижимите имоти. Дойдоха дори мафиите от далечна Латинска Америка – колумбийската и мексиканската мафии. Да перат пари, разбира се, не да се наслаждават на природните красоти на България. Българските политици гарантираха на дошлите да перат световни мафиоти, че цените на имотите в България ще растат вечно и до безкрайност. И мафиотите взеха, че повярваха и се вързаха на обещанията. Като пример само: поне ¾ от българските строителни фирми са само фасади – зад тях се крият мръсни пари и капитали от цял свят.

Накъсо казано: за всичките тези 25 години, в които се надуваше имотния балон, българската държава беше тази, която беше съучастник в това надуване на балона. Един вид държавна поръчка, така да се каже. Поради тази причина за последните 2-3 години сме свидетели как в България съвсем умишлено и съвсем спекулативно се създаде една изкуствена инфлация с цел да се запази и съхрани имотния балон и непрекъснато растящите цени на имотите. Щото иначе, ако гръмне този балон и става страшно – ще хвърчат глави наляво и надясно и то съвсем в прекия смисъл на думата. Глави на политици. Ще има много гръмнати и застреляни БГ-политици, като Фицото в Словакия. Щото мафията не обича да губи пари, много пари. Говорим за суми от порядъка на милиарди евро и щатски долари. А точно това ще стане като гръмне съвсем скоро имотния балон. Залогът е голям, затова и БГ-политиците и управниците правят всичко възможно, за да предотвратят гърмежа на балона, но в действителност те само отлагат във времето, това което неизбежно ще се случи. А случи ли се това България изпада във фалит. Перачите на мръсните пари обаче са тези, които трябва да си носят бремето и негативите от изгърмелият имотен балон – никой насила не ги е карал да инвестират пари в територия като България. То е все едно като да инвестираш в пустинята Сахара. Кой ял, кой пил, и накрая битият – бит, и така нататък.

защита на потребителите е изцяло зависимо от СОКОЛА

Скоро тук с мутрата от Банкя...и останалите гербо-престъпници...

Оборотна си. Няма да се спи , но проблем не е мен ми се лей-ле . Оборотна си. Лягай и мълчи аз да проверя ти ли си най - добра

Марчето изглежда има много експертизи. Ще я водя на мансардата да види оарапета

Следващият и пост сигурно ще е министър председател и президент.. Натам отиват нещата. В курвенска държава трябва да има съответните кадри по високите постове.

Малко си е напомпала джуките , трябваше повече !

От Комисията по ХАЗАРТ през КФН до КЗП. И тази герберка е ДЯЛАН камък. :) П.П. Като шефка на Комисията по хазарт Божков я бил опипвал и целунал и искал да я изнасили. Това признала Шефката в съда СЛЕД 2 год. МЪЛЧАНИЕ. :)

Еййй тая момичка като от каталог излязла..арнааа, арнааа.

Шляпка е само един , една мастийка :)

майко.. много сладка бе.. ще и запаля путенцето... ще я оближа а после ще и го мушна като на захарно петленце пръчицата.. после клатене до оргазъм и накрая ще и използвам косицата за хавлия...

От снимката се вижда само една част от предимствата на новия шеф на КЗК. Все пак ние като потребители искаме да има и снимка в цял ръст (може и по бански) , за да сме сигурни че е избран правилния човек.

искаме и проверка на всички дупки по тялото, да не би да е скрила нещо в дънцето

Широко ви е око вратовете! Докато в България се раздават постове на всякакви "заслужили" калинки, В Украйна майка отгледала син се моли на пред офис на ловци на глави да го освободят и да го спаси от изпращане в месомелачката, но "храбрите" фашисти се крият от нея. https://rutube.ru/video/44b44bb1f42d9b513ab711b3821da2dd/?r=plemwd

КОрвенце малко. Много е сладка. Ще я шляпам.

Снощи си помислих, че "девойката" се е наработила в полза на народа и ще се метне в частния бизнес, а то кво било ...

И не си сбъркал! За тия държавата си е частен бизнес и то без никакви рискове!

Това е демокрацията на Краварите. Проститутки и педераси ви дерат законно, докато се чудят как повече да ви закопаят.

От един К са я преместили на друг К, както става ясно от статията

Ши я пляскам по дупиту

Наса дена от някой!

Тая Мара, всеки ще иска да я набара:))

И сега ще има буря!

Тази с фалшивите показания, че уж Черепа си искал путка от нея, сега си получава наградата за това от Тулупа, през неговото прокси Главанарчев.

Калинка до калинката. Кеш до кеша.

На какво основание служебно правителство прави такива промени.

Разбира само от хватки

goose

те момчетата само подготвят изборите бе, всичко друго е случайно :) Те от къде да знаят, че назначават герберски калинки? Не са питали, като са им казали кои са правилните хора :)

Това ли му е задачата на Главчев ? Да назначи ПРОВАЛЕНИ ГЕРБАДЖИИ на хубави местенца.

Честито!

тази дама има талант. общавам и да бъда корав и неуниващ в подкрепата си! давай Мария, давай Филипова. Покажи кой е шефа!

Браво!

Кои са и потребителите на тази държанка? И колко и плащат на час за ексклузивни услуги?

на час е БезПлатно, плащането от Вашите Данъци, т.е. от Вашите Пари - големите им Заплати, аз така на Лена НаПравих и Бебе - 15 000 лева заплата в Банката и трябваше да плаща в Натура!

Кики, ти не се обаждай, това е "нашето момиче" от агенцията по хазарта, дето "оправи" Черепа, после зам. на КФН, а сега вече и шеф на КЗП. Много ценен наш кадър, демек!

Талантливо ще е Момичето!

Там от няколко години за нищо не стават, поне любов да има.

Любов с такава трудно. но секс ще има докато не им увисне всичко по нея. Само ми е интересно кой ли е поставения "Миро и на тая и как живеят с такива рога тея хора .

На 20.09.2022 - "Служебният кабинет назначи Стоил Алипиев за шеф на потребителската комисия"

Тя е като пчеличка! За 10 години има камара специализации и е работила във всички възможни министерства, агенции и комисии! Каква всеобхватна квалификация! браво, дано да не е загубила представа и да е в час!

Да, и мен това ме впечатли. Максимум по година на работно място се е задържала и все напред и нагоре върви. Ами явно е супер талантлива.

браво, сега вече нещата ще се оправят!

това не трябваше ли да го направи Парламента ? Какъв е Главчев и МС ?

Добре ли свири на флейта?

След такава обиколка на държавни институции трябва да свири много добре ;)

уволнението на Алипиев? Айде познайте от три пъти коя е търговската верига с протекции! КЗП са направили 132 проверки в Кауфланд и за съжаление на управляващия директор от германски произход, са излезли много "неясноти", както меко се определа нетърговската практика на веригата тоест - господстващо положение, диктат на високо цени и т.н., вие ги знаете тези подробности....

Главчев продължава да си назначава калинките на ГЕРБ

Типична секлецарка !

Тази не е за изпускане...

Ако искаш да хванеш целия учебник по кожно-венерически - давай, не я изпускай!

Една от универсалните калинки на мафията явно ще обиколи всички възможни регулатори.

Тая обикаля всички кревати, не регулатори!

твърд в подкрепата си! браво Маре, ти си нашата надежда! накажи лошите!

става само за е....., за друго абсолютно нищо :)

Виц от едно време: В казармата смяна на спалното бельо! Първа рова дава на 2ра, втора на трета и третан а първа :) И тук е така! Явно калинките се събудиха! Все пак е пролет ;)

Коментари - МС смени състава на КЗП, председател става напусналата КФН Мария Филипова | Днес.dir.bg

Коментари - МС смени състава на КЗП, председател става напусналата КФН Мария Филипова | Днес.dir.bg

Коментари

ти си за манекенка родена бе моме

За да разгледаме текущата икономическа ситуация в днешната занулена отвсякъде колониална България трябва да погледнем икономическата ситуация в т.нар. Европейски съюз. Ще вървим от общото към частното. Евросъюзът като проект вече приключи. Германия, която доскоро беше главният икономически и индустриален двигател на целия Евросъюз е почти успешно деиндустриализирана и приключена като икономическа сила. Половината немски фирми и компании фалираха, а другата половина се разбягаха коя към Китай, коя към САЩ. Тук-там има останала по някоя фирма и компания, които са на доизживяване. Не е розово положението и в останалите държави от Евросъюза. Галопираща инфлация в целия Евросъюз, скъпа работна ръка, висок процент безработица, високи и постоянно покачващи се цени на всички стоки и услуги, липса на природни ресурси, суровини и енергоносители, и тотална липса на човешки ресурси. Щото това днешното в целия ЕС не са никакви човешки ресурси – преобладаващо мнозинство от нискоквалифицирано и необразовано население, трансджендъри, алкохолици, наркомани, педофили, хомосексуалисти, шизофреници, откачалки, орди от безработни и всякакви подобни социални отпадъци. Евросъюзът не представлява вече интерес за никого освен(все още) за световните играчи-спекуланти и за международната организирана престъпност. Китай като най-големият инвеститор в целия ЕС избяга и инвестира в страни извън ЕС – Русия, Беларус, Сърбия, Македония и др. Къде е колониална България в цялата тази европейска картина? България е една смешна, жалка, умираща и напълно занулена отвсякъде територия. Територия на посолствата. С продажен компрадорски „елит“, алчна и безскрупулна плутокрация изродена в клептокрация и без никаква икономика. По-точно казано налице е преобладаващо сива икономика - икономика на сектора на услугите и най-вече на спекулата, далаверите и кражбите от еврофондовете, обществените поръчки и от бюджета.

Видно място в спекулата и далаверата в днешна колониална хайдушка България заема секторът на строителството и търговията с недвижими имоти. Този сектор дава 40% от БВП(Брутният вътрешен продукт) на България. Друга важна особеност е, че през строителството и недвижимите имоти се изпират всякакви възможни мръсни пари от корупция и престъпност. За последните 25 години България се превърна в една световна пералня/перачница на мръсни пари. Перат и наши и чужди мафиоти, престъпници и корупционери. В резултат на това се наду един страховит имотен балон, който продължава да се надува до безумие. За последният четвърт век всички български политици и управници създадоха прекрасни условия за превръщането на България в едно огромно лайно, на което като мухи-лайнарки накацаха де що има по света мафиоти и престъпници, за да си перат парите в България чрез строителството и бизнеса с недвижимите имоти. Дойдоха дори мафиите от далечна Латинска Америка – колумбийската и мексиканската мафии. Да перат пари, разбира се, не да се наслаждават на природните красоти на България. Българските политици гарантираха на дошлите да перат световни мафиоти, че цените на имотите в България ще растат вечно и до безкрайност. И мафиотите взеха, че повярваха и се вързаха на обещанията. Като пример само: поне ¾ от българските строителни фирми са само фасади – зад тях се крият мръсни пари и капитали от цял свят.

Накъсо казано: за всичките тези 25 години, в които се надуваше имотния балон, българската държава беше тази, която беше съучастник в това надуване на балона. Един вид държавна поръчка, така да се каже. Поради тази причина за последните 2-3 години сме свидетели как в България съвсем умишлено и съвсем спекулативно се създаде една изкуствена инфлация с цел да се запази и съхрани имотния балон и непрекъснато растящите цени на имотите. Щото иначе, ако гръмне този балон и става страшно – ще хвърчат глави наляво и надясно и то съвсем в прекия смисъл на думата. Глави на политици. Ще има много гръмнати и застреляни БГ-политици, като Фицото в Словакия. Щото мафията не обича да губи пари, много пари. Говорим за суми от порядъка на милиарди евро и щатски долари. А точно това ще стане като гръмне съвсем скоро имотния балон. Залогът е голям, затова и БГ-политиците и управниците правят всичко възможно, за да предотвратят гърмежа на балона, но в действителност те само отлагат във времето, това което неизбежно ще се случи. А случи ли се това България изпада във фалит. Перачите на мръсните пари обаче са тези, които трябва да си носят бремето и негативите от изгърмелият имотен балон – никой насила не ги е карал да инвестират пари в територия като България. То е все едно като да инвестираш в пустинята Сахара. Кой ял, кой пил, и накрая битият – бит, и така нататък.

защита на потребителите е изцяло зависимо от СОКОЛА

Скоро тук с мутрата от Банкя...и останалите гербо-престъпници...

Оборотна си. Няма да се спи , но проблем не е мен ми се лей-ле . Оборотна си. Лягай и мълчи аз да проверя ти ли си най - добра

Марчето изглежда има много експертизи. Ще я водя на мансардата да види оарапета

Следващият и пост сигурно ще е министър председател и президент.. Натам отиват нещата. В курвенска държава трябва да има съответните кадри по високите постове.

Малко си е напомпала джуките , трябваше повече !

От Комисията по ХАЗАРТ през КФН до КЗП. И тази герберка е ДЯЛАН камък. :) П.П. Като шефка на Комисията по хазарт Божков я бил опипвал и целунал и искал да я изнасили. Това признала Шефката в съда СЛЕД 2 год. МЪЛЧАНИЕ. :)

Еййй тая момичка като от каталог излязла..арнааа, арнааа.

Шляпка е само един , една мастийка :)

майко.. много сладка бе.. ще и запаля путенцето... ще я оближа а после ще и го мушна като на захарно петленце пръчицата.. после клатене до оргазъм и накрая ще и използвам косицата за хавлия...

От снимката се вижда само една част от предимствата на новия шеф на КЗК. Все пак ние като потребители искаме да има и снимка в цял ръст (може и по бански) , за да сме сигурни че е избран правилния човек.

искаме и проверка на всички дупки по тялото, да не би да е скрила нещо в дънцето

Широко ви е око вратовете! Докато в България се раздават постове на всякакви "заслужили" калинки, В Украйна майка отгледала син се моли на пред офис на ловци на глави да го освободят и да го спаси от изпращане в месомелачката, но "храбрите" фашисти се крият от нея. https://rutube.ru/video/44b44bb1f42d9b513ab711b3821da2dd/?r=plemwd

КОрвенце малко. Много е сладка. Ще я шляпам.

Снощи си помислих, че "девойката" се е наработила в полза на народа и ще се метне в частния бизнес, а то кво било ...

И не си сбъркал! За тия държавата си е частен бизнес и то без никакви рискове!

Това е демокрацията на Краварите. Проститутки и педераси ви дерат законно, докато се чудят как повече да ви закопаят.

От един К са я преместили на друг К, както става ясно от статията

Ши я пляскам по дупиту

Наса дена от някой!

Тая Мара, всеки ще иска да я набара:))

И сега ще има буря!

Тази с фалшивите показания, че уж Черепа си искал путка от нея, сега си получава наградата за това от Тулупа, през неговото прокси Главанарчев.

Калинка до калинката. Кеш до кеша.

На какво основание служебно правителство прави такива промени.

Разбира само от хватки

goose

те момчетата само подготвят изборите бе, всичко друго е случайно :) Те от къде да знаят, че назначават герберски калинки? Не са питали, като са им казали кои са правилните хора :)

Това ли му е задачата на Главчев ? Да назначи ПРОВАЛЕНИ ГЕРБАДЖИИ на хубави местенца.

Честито!

тази дама има талант. общавам и да бъда корав и неуниващ в подкрепата си! давай Мария, давай Филипова. Покажи кой е шефа!

Браво!

Кои са и потребителите на тази държанка? И колко и плащат на час за ексклузивни услуги?

на час е БезПлатно, плащането от Вашите Данъци, т.е. от Вашите Пари - големите им Заплати, аз така на Лена НаПравих и Бебе - 15 000 лева заплата в Банката и трябваше да плаща в Натура!

Кики, ти не се обаждай, това е "нашето момиче" от агенцията по хазарта, дето "оправи" Черепа, после зам. на КФН, а сега вече и шеф на КЗП. Много ценен наш кадър, демек!

Талантливо ще е Момичето!

Там от няколко години за нищо не стават, поне любов да има.

Любов с такава трудно. но секс ще има докато не им увисне всичко по нея. Само ми е интересно кой ли е поставения "Миро и на тая и как живеят с такива рога тея хора .

На 20.09.2022 - "Служебният кабинет назначи Стоил Алипиев за шеф на потребителската комисия"

Тя е като пчеличка! За 10 години има камара специализации и е работила във всички възможни министерства, агенции и комисии! Каква всеобхватна квалификация! браво, дано да не е загубила представа и да е в час!

Да, и мен това ме впечатли. Максимум по година на работно място се е задържала и все напред и нагоре върви. Ами явно е супер талантлива.

браво, сега вече нещата ще се оправят!

това не трябваше ли да го направи Парламента ? Какъв е Главчев и МС ?

Добре ли свири на флейта?

След такава обиколка на държавни институции трябва да свири много добре ;)

уволнението на Алипиев? Айде познайте от три пъти коя е търговската верига с протекции! КЗП са направили 132 проверки в Кауфланд и за съжаление на управляващия директор от германски произход, са излезли много "неясноти", както меко се определа нетърговската практика на веригата тоест - господстващо положение, диктат на високо цени и т.н., вие ги знаете тези подробности....

Главчев продължава да си назначава калинките на ГЕРБ

Типична секлецарка !

Тази не е за изпускане...

Ако искаш да хванеш целия учебник по кожно-венерически - давай, не я изпускай!

Една от универсалните калинки на мафията явно ще обиколи всички възможни регулатори.

Тая обикаля всички кревати, не регулатори!

твърд в подкрепата си! браво Маре, ти си нашата надежда! накажи лошите!

става само за е....., за друго абсолютно нищо :)

Виц от едно време: В казармата смяна на спалното бельо! Първа рова дава на 2ра, втора на трета и третан а първа :) И тук е така! Явно калинките се събудиха! Все пак е пролет ;)