Съветът по сигурността ще заседава в петък по ”Скрипал”

Съветът по сигурността към Министерския съвет ще проведе заседание утре, 30 март, от 9 часа, съобщиха от пресцентъра на МС.

Обратно в новината

Коментари - Съветът по сигурността ще заседава в петък по ”Скрипал” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Всички казват, че управляват в името на народа, обаче когато се появи сериозен проблем, никой не пита народа.Ако имаше изградено електронно правителство, за 1 час целия български народ щеше да си каже мнението и тогава Министър председателя с гордо вдигната глава щеше да каже:"Аз изпълнявам това което народа иска". Само,че Естония похарчиха 50 милиона и направиха електронно правителство, а ние похарчихме 2 милиарда и нищо не направихме.

Тъпите измряха бе идиоти какъв съвет какви 5 лева то ти е разпоредено по рано от СССР сега от САЩ козируваш и изпълняваш просто подписваш и даваш съгласие при конфликт да има от бомбичките и за нас В Винету не пише но цар Борис ако си чел е казал винаги с Германия никога срещу Русия

Властта нищо не решава! Заповедите идват отвън, преди от Изток, сега от Запад. И така до края на България, който не е далеч.

тая кратуна приема ли съвети ????? та ще прави съвет.слушайа дъртата караконджа от острова -бъди солидарен с нея и скоро ще си получиш и ти заслуженото!!!!!!

Доказателства за Скрипал няма, какво има да решавате... дали да бъдете подлоги и как ли...

...Mагнолии винаги се измаква или с парламента или сас савета по сигурността !...тои лично никога не е виновен !!!

"Солидарността не трябва да бъде едностранна!". Дали тази реплика на Президента не обяснява позицията на ББ, калинките от ГЕРБ, че и самия Президент в конкретния случай? А дали междувременно солидарността не е станала "двустранна" с финикийска подкрепа за нечии банкови сметки? Ще видим скоро!

на Мутрата от Банкя! Сигурен съм на 99 процента, че Мутрафона няма да издържи на напъна и ще се съобрази с техните заповеди. Това на практика ще означава рязко влошаване на българо руските отношения за един дълъг период от време. Това разбира се ще се отрази пагубно на българската икономика и по-конкретно тиквата завинаги ще трябва да се прости с мечтите си за т.н. хъб. Неизбежно ще последва и рязко намаляване на потока от руски туристи...

А в събота да обсъдят световния глад и атомното разоръжаване. В понеделник може да се заемат с глобалното затопляне.

( утре ще покажат дали Ц.Ц и Б.Б са агенти на ЦРУ а не Български управници ) Чакаме следната СОЛИДАРНОСТ в конкретни срокове: - Англия да остане в ЕС ( до преди няколко седмици квичеше, колко е лош ЕС) - САЩ да премахнат визите или ЕС да наложи реципрочност, както е според ЕС законите - Приемане в ШЕНГЕН - Приемане в Евро Зоната - Компенсации за ЮЖЕН ПОТОК - Компенсации за потенциалните загуби от нашата СОЛИДАРНОСТ!

да ти е-а и света ,тука все съвети ,съветници дупката на кенефа ми има повече полза от вас.

Почти при всяко обвинение, че е зависим, мутрата отговаря, че който ме познава знае, че съм неуправляеми, това се доказва с дела не с празни приказки, нека да видим

Австрия, Словения, Гърция и Кипър. Явно там няма политици "Тикви". Смеехте се на австрийския канцлер, но от вчера се убедих, че човекът въпреки възрастта си взима достойни решения.

РЕШЕНИЕТО ТРЯБВА ДА ОТЧИТА ИНТЕРЕСИТЕ НА НАРОДА. А ТЕ СА ДЕ СТОИМ НА СТРАНИ И ДА ИЗЧАКАМЕ ДОКАЗАТЕЛСТВАТА!!!!!!!! НЕ МОЖЕМ ЗАРАДИ МАХЛЕНСКИТЕ КЛЮКИ НА МЕЙ, БАБА МЕРКЕЛ И НЕРАЗБИРАЩИЯ ТРЪМП, НИЕ ДА СИ ДОРАЗВАЛЯМЕ ОТНОШЕНИЯТА С РУСИЯ.

българите никога не трябва да забравяме, че великият българин Георги Марков беше убит в Лондон от комунистите

дето беше комунистически шпионин

а ти си зелено човече

По куца фалшива история от това,как руснаците са отровили Скрипал, просто не се сещам. Ние със сигурност знаем от западните ни началници,че руснаците не са идиоти! Е,как да приемаме глупавите приказки на Мей? Явно, мислят нас за идиоти и наивници! Не ние сме умни,но иначе сме угодници и слугинаж. А инак аз чакам все още химическите оръжия на Садам,които преди време бяха открити с помощта на Англия-ада някой се беше извинил,ама много хора загинаха! Е,какво да се прави - грешчица,като тази сега...

това е история за промити мозъци

червен картон за Русия. ние сме съюзници с НАТО и ако сме европейска държава, а аз вярвам,че сме ще изгоним един дипломат и то не заради Скрипал, а заради хилядите мизерии, които Путин направи по света и най-вече на собствения си народ. А ако руснаците да демократи и морални хора ще си вземат бележка, защо целия цивилизован свят им полазва червен картон. А нашите съюзници ни показват жълт картон да си знаем.

Снощи по "Канал 3" слушах професор Атанас Семов от СУ. Неговата теза е такава: България трябва да се въздържа от крайни стъпки с оглед на това, след време да играе важната роля на посредник в преговорите между Русия и Европейският съюз. С две думи,с една по-въздържана и примерена позиция, след време ние можем да бъдем "мостът" между Русия и Запада. С оглед на нашите исторически връзки с Русия, никой не може да ни упрекне, ако заемем такава позиция. Другото решение, ще е срещу мнозинството от българският народ. В това никой не бива да се съмнява. Независимо от истерията, която се раздухва, никой не трябва да се съмнява, ЧЕ МНОЗИНСТВОТО ОТ БЪЛГАРИТЕ СА ПРОТИВ ДИПЛОМАТИЧЕСКИ ХОДОВЕ СРЕЩУ РУСИЯ! ТОВА БИ ТРЯБВАЛО ДА ЗНАЯТ И УПРАВЛЯВАЩИТЕ! За сега, ролята на посредника при бъдещите преговори между Русия и Европейският съюз е отделена на Австрия, тъй като тя отказва да гони дипломати и не вика посланика си за консултации. Независимо от натиска на който е подложена. Ние също можем да заемем стратегическо място с една по въздържана позиция, ЗАЩОТО В МОМЕНТА СМЕ И ПРЕДСЕДАТЕЛИ НА ЕВРОПЕЙСКИЯТ СЪЮЗ!ТОВА Е ГОЛЯМ КОЗ ЗА БЪЛГАРИЯ, СТИГА ДА ИМА УМНИ ХОРА В КАБИНЕТА! И СМЕЛИ, РАЗБИРА СЕ! Много съм любопитен да видя, дали пак ще слушкаме, или един път ще проявим характер, в името на нашите интереси!

Явно частици от тухлите използвани при строежа на Кремъл са попаднали в отровата и служат като "съдебно-медицински доказателства"

Бойко не угаждайте на простотиите на Мей и еврочиновниците.Дръжте се на ниво ,за да уважават Вас и България,защото определено казано утре Англия след като Мей изчезне ще се извиняват,като Тони Блеар за Ирак. Всичко тече ,всичко се променя за часове.

ББ:РР- 1:1 БСП- аут.

Кремъл е виновен за всичко, ВЕРВАЙТЕ ми. И ме подкрепете за всичко, дето ми наредиха от САЩ. 140 изгонени дипломати от 28 страни и НАТО. От тях 110 от САЩ, ЕС и НАТО. Повечето от тези страни бомбардират невинни жени, деца и старци в държави, които не искат да бъдат роби на агресорите и да подаряват ресурсите си.

200страни по света 28 страни са солидарни със завоевателите вечни англо...но поне те живеят добре,а горките бедни руснаци пак потърпевши. Богата страна Русия,а народа беден ,някой е виновен,,

С две думи Катето най-лесно се надупва. Тя даже си ходи без гащи.Цецко е готов. Кво толкова, някой може и да не разбере. Все пак от солидарност би го направил. Той за другаря дава и мило и драго. На Тиквун хич не му се иска, все пак е от другата на джендърската страна. Там е работата, че са го хванали за едни болезнени места и са готови да стиснат, а колкото и да не си джендър на такова напрежение не се удържа. Като извод става ясно: Ще гоним, кво да прайм

за поредната "закуска" оттатък Голямата вода ... Вече е изкарал за едно чайче / гола вода/ !

СОЛИДАРНИ С ЕС И НАТО ЗА СКРИПАЛ НЕ ШИКАЛКАВЕНЕ И АНА НЕВАЛНИ ЗЕЛЕНИ 4ОВЕ4ЕТА В КРИМ ЛЕТВИНЕНКО ВСЕ НЕДОКАЗАНИ

на НАТО - ПАСИ.. Да се включим и ние във войната с Ирак. Щото после нямало да можем да се отървем от поръчки да го възстановяваме.. Нещо да сте чули да възстановяваме?? Няма и да чуете.. Както и, че нещо ще получим СРЕЩУ ДЪЛГА НА ИРАК къв България, дето ОПРОСТИХМЕ ОТ СОЛИДАРНОСТ..

ама не, а го опростихме под натиска на янките и ние със съдраните си ризи и джобове срещу набързо наброените ни 360 милиона долара платихме за лъжата на Буш и Блеър и предизвикана от тяхната безочливост война като опростихме цели 3,51 милиарда долара на вече намиращият се под американска власт Ирак!

Съветът по сигурността към Министерския съвет, в състав ЦРУ, Мосад, НСА, М-6, М-6, БНД и турската МИТ ще проведе заседание утре, 30 март, от 9 часа, съобщиха от пресцентъра на МС.

На някои хора от елитите на Запад така и не им стана ясно, че вече никой не им вярва. Нито другите държави, нито собствените им хора. И всички "ръководители" в ЕС под строй да се изокат срещу Русия, това не променя много. Какво, на война ли ще тръгнат жалките истерици, защото санкциите явно не помагат много. Ама за война срещу Русия трябва поне някаква минимална степен на убеденост на "простите хора" в правотата на каузата. А такава убеденост няма.

Май е имало строги наставления в късна доба !! Или по-скоро дърпането на конците в правилната посока !!

и после няма газ, няма въглища, отработеното ядрено гориво си стои на нашата площадка и не го взимат, няма туристи и т.н.

дет тропкате в редичка след БАШ простия ли са броите за народа?

Аде, бегай у морето, вече затопли.

Ако ти и още двама -трима льольовци по форумите се смятате за народа на България, аман ни е работата! По-добре да се хвърлим от вълнолома с по един камък вързан на врата. Ама ще е по-добре вие да го направите, че сте пренебрежимо малко и няма да се забележи липсата ви...

на Техеранската конференция - "Народ, който два пъти е предал освободителите си, не заслужава....." (София да се разоре в картофена нива). А ние паметник на ПУСКАЛИТЕ ПАМЕТНИК НАД СОФИЯ И страната дигнахме.. И представете си лошия Сталин накара Чърчил и Рузвелт да спрат да ни бомбандират. А след последната бомбандировка над България, летящите крепости са минавали през България на път към Плоещ още над 20 пъти..

ПУСКАЛИТЕ БОМБИ

Затова уважавам и харесвам Швейцария и Австрия.И на тях не им пука.И живота там е супер.Природа, пари и спокойствие!Няма глупости!

ма кво стана в онова от Брюксел - Когато има една вероятност, има и друга вероятност.. Та Мей и посраничката и ти казаха, НЕ СМЕ ВИ ДАЛИ ПЪЛНАТА ИНФОРМАЦИЯ.. Малце барем обиден няма ли да го дадеш.. Щото видно е че втората вероятност КОЗЯК ти я отне бръже, бръже.. И ХЪБА ти БАЛКАН с нея Баце, съвсем пресъхна.. Кат крайна точка за руски газ по тръбата ТЕСЛА от СЕВЕРЕН ПОТОК 2 та забоде ЕС на картата. (дет УЖ ти я черта на Юнкерчо).. С теслата тоз път та погалиха по главата Баце, с теслата..

"Съветът по сигурността ще заседава в петък по Скрипал". Сюжет достоен за перото на Франц Кафка и Оруел. Какво ще обсъждат; с какви данни/доказателстав и за какво, разполагат? Гротеската продължаава.......

Биби да внимава много да не настъпи лопатата. Ясно е, че е под огромен натиск, но шансът да отстоява националната позиция и да се запише в историята на държавата си с поне нещо добро, му е даден в момента. В тая ситуация няма как да седи на два стола и да проявява типичния за характера си недостатък на извъртане - тип фурнаджийска лопата. Нека бъде поне веднъж МЪЖ.

Ами няма ли да се развали останалото от банкета с Ердоган шилешко от младо сукалче?

Историята около този Скрипал взе да става истерична и даже - трагикомична. Ако не беше той - щяха да си намерят или по-точно - направят друг повод за засилване на напрежението. Всеки гони, защото някой друг го поискал и всеки се оправдава с другите, като се солидаризира с тях. Най-забавни са официалните аргументи на Великобритания - намерете и прегледайте брифинга на МВнР на UK. Обобщено, звучи така: Знаем, че е Русия, защо може да го направи и защото нападна Украйна, Грузия, свали "оня Боинг" и е много лоша. Смешното е, че там не говорят за "свръхсекретните доказателства", дето ги дъвчат в стил Колин Паул обвинява в ООН Ирак за ОМП-тата. И що да не ги оповестят публично - щом са руснаците, нали те си го знаят. Да кажат - ние (5-цата англоговорящи, които подслушваме целия свят), прехванахме телефонен разговор, от който стана ясно, че... А иначе - потърсете статията: Израел не експулсира руски дипломати разузнаването открило запаси от Новичок в 20 държави За това уважавам Израел - не им пука от нищо и никого, важни са собствените интереси и ги защитават със зъби и нокти...

пак се скри зад "колективно"решение на МС !!Когато се дават пари ТОЙ ги дава,когато се очаква г-о-внена възможност,МС !! юнак международник !!

Значи първа стъпка прекратяване на дипломатически отнашения от днес а утре вкарват нова 30 000 авериканска армия в европа за война с Русия. И на птичките и пчеличките даже им е ясно за какво иде реч и каква подготовка кипи.

Каквото бъде наредено, отвъд океана, това ще стане! Колкото и да си говорим, за независимост на България, в момента нито едно решение, не може да се вземе, без да е одобрено от големите началници. Дори и всички от Съвета за сигурност, да са убедени, че не трябва, да се гонят дипломати, те ще слушат своите кукловоди. Ние сме малка страна и никой не ни смята, за някакъв фактор. Комбинацията на този факт, със продажните политици, дава отговор, на въпроса, защо България, винаги ще бъде мачкана. Такава ни е съдбата. Това е съдбата на всички малки държави, ръководени от послушни, корумпирани и продажни управници.

На Цвъцко ЦЕЦЕРОНОВ цели три седмици в САЩ му набиваха онова "обоснованото предположение" за Сарафово.. Явно зор е видял тогаз, та сега за един ден обърна палачинката.. Ама както са казва - Не питай старило, питай - патило..

Е, не така черногледо! Дори по време на Априлското въстание българите-герои са били по-големи оптимисти, макар да са се изправили пред огромна империя! И днес все някой трябва да пожертва кариерата (парите) си, за да се опъне на международната мафия. Нека покажем достойнство, а не пречупен гръбнак.

Имам питане. След като от нашето правителство и парламент нищо не зависи - ЗАЩО ги избираме? Само големи заплати ли да взимат? Да харчат държавните пари, които и без това не стигат? Да им гледаме физиономиите по телевизора? Да им слушаме глупостите? Ами да си ходят тогава и управлението на държавата да се поеме от европейския съюз!

"има ГОЛЯМА ВЕРОЯТНОСТ Русия да е отровила Скрипал" ВЪПРОС! Има вероятност или има 100 % доказателства, че наистина тя е извършила отравянето? ЗАЩОТО МЕЖДУ ДВЕТЕ ТВЪРДЕНИЯ ИМА ОГРОМНА РАЗЛИКА. ПОСЛЕДНО? КОЕ ОТ ДВЕТЕ? Ако е 100 % доказано, тогава за каква вероятност говорите? А ако пък "има вероятност" то значи, че няма доказателства, а само догадки и голословни обвинения, недоказани с нищо. Двете неща "вероятност" и "доказателства" взаимно се изключват. В самата Великобритания дали някой съдия би осъдил набеден за убийство, ако прокурорът и следователят поискат доживотна присъда с довода "има голяма вероятност този човек, изправен пред вас, да е убиеца"?

КАРАКАЧАНКАТА дъл ша го гони, Баце... Щото на руснаците пълна информация за състоянието ни кой я ДАДЕ.. С договора за поддръжката на МИГ-овете.. Че и информация от НАТО предаде - за качеството на полските ремонти, дет си са знае, че са нефелни.. Що са пънете да мислите, че руснаците ШПИОНИН за таз цел са пратили.. А за елитната ни по стандартите на НАТО ПОЛЕВА БАНЯ.. И за нея ли мислите, че са шпионирали? Кво - броили са кисетата ли?

и нашите ги е яд че в москва няма геи парад ... ха ха ха искате горбачовата и елциновата надупена мечка ...ама нямаааа ... убили били скрипал , садам има атомна бомба , ние навремето правихме атентат срещу папата ...ха ха ха

След 18 години живот и работа в Манчестър (купих си къща там), тази безцеремонна простотия на англосаксонците ме отврати от тях. В момента една малка част от хората коментират лъжите на Мей, но никой не й вярва.

да беше си купил в куба :) слънчице , хората дружелюбни , моренце ...

Отидох в Манчестър заради сестра ми - омъжи се там.

е, 18 години ...бая време ти трябвало... поне ожени ли се за крокозъбел?

Aбе нема какво да се лъжем , спусната е заповед от митрополията , колониалната администрация само изпълнява без да има право да решава каквото и да е .