МС дава мандат на Асен Василев да подпише Плана за възстановяване

Това щяло да отпуши първите траншове от 13-те милиарда, каза премиерът в оставка

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

тъпия завод за батерии! тъпия План за възстановяване , в който няма нито един лев за бизнеса или за гражданите

ЩЕ НИ НАТРЕСАТ НАЙ-МНОГО БЕДИ ПРЕДИ ДА СЕ РАЗКАРАТ ЗАВИНАГИ!

И защо конституцията позволява изгонени "управници" да подписват каквото и да е? Би трябвало моментално след вота вече да нямат ниаккви правомощия, да им бъде снета охраната, отнети служебните телефони, достъп до служебна поща, автомобили и така нататък.

Вържете ги тези хора най-накрая!!!

Още малко да си поиграем бе бате, като свършим, ще е като джунгла…ХиХиХи

Пари за завода за батерии ли ? Или за консултации от оная фирма, дето и дадохте енергетиката подарък ? Тоя продължава да прави беля след беля!!!

_stankow

Този МС направо да си се преизбере. Един друг си гласуват пълномощия, които нямат. Правителството е в оставка, но продължава с антинародната си дейност. Къде е представителната демокрация ? Кого представляват тези хора ? Сами си гласуват мандати ?? Няма коалиционен съвет, няма НС, няма президент, няма обсъждане. Гласувано им е недоверие, а те гласуват доверие (мандат) ?! Що за гнила политическа система е това ? 2 години не можем да оттеглим доверието от Борисов, 4 - от Гешев, сега от Петков. Че какво е това представителство, ако може да връчва доверие, а не може да го отнеме !?

Представям си на власт Герб,Борисов и горивото 3.5,а тока за бизнеса 400 лв мегават. Сигурно щеше да има палатков лагер от протестиращи на площатката на МС

"Това дава реален старт на възможността България да поиска първите траншове от 13-те милиарда от Плана", заяви Петков." Е да, ама като националните предатели от партията на Дългия свалиха правителството, има ли сега някой който искрено да вярва, че от ЕС ще ни отпуснат тези очаквани 13 милиарда, при положение че България е влязла в категорията на "рискови държави"? Кой знае, дали на следващото правителство което ще вземе властта няма да му хрумне да ги похарчи тези 13 милиарда за друго, да подпомага руската армия например???!!! Всеки народ си заслужава управниците!!! Ще ги видим тия 13 милиарда евро, ама на Кукуво лято!

Дано не ги дадът на кирчо що и лев няма да стиге до народа

но до народа от мафия ГЕРБ няма да стигнат. Ще стигнат до останалия народ, който не е свързан с мафия ГЕРБ!

Щото стова провителство България беше оазис на стабилността и благоденствието??? Засрами се!!!!

Горивата минаха 3,50 , и никой не протестира ? Явно на народа още му е ефтино горивото и тока . Давай кирчо още мое да стрижеш овцете .

А на КуроЛенчето някой нов пост?! Може ли така без нов пост за парапетчето ти

Уж вот на недоверие, уж оставка дадена а пак МС взема решения днес. Тия двам;ата от пп са розени за деспоти

Кажете къде в БГ е правена успешна реформа (рационализация) ! Всичко е мижи да те лажем и Дай пари !

Дай още пари .....

Реформа - никога не е правена!

"Нашето правителство продължава да работи целенасочено, така че българската икономика да получава средствата и реформите, които заслужава" Така е- работят целенасочено като назначават на добри позиции кумове, кумици, баджанаци, роднини и верни приятели. Народа и икономиката наистина ще получат това което ОСТАНЕ след родата. На кратко : в най- добрия случай трохички, а в прав тескт един ...

Ще си разделят парите , после ние ще ги връщаме !

В Плана за възстановяване няма нито 1 лев за Бизнеса или за Гражданите. Само за мутри и консултанти

ПП наля 13 млрд в джоба на Прокопиев, вече могат спокойно да си ходят..

Няма нужда от 12 милиарда евро ! Нашата телевизия е само 78 копейки на месец. Инфлация при нас няма !

К'ъв мандат бе. Вече сте приключили тотално! Днес Курнела свиква извънредно заседание на БСП и напуска коалиционният бардак, след едноличното решение на психично болният - просто Киро, да изгони 70 руски дипломати. /нищо, че в България няма даже и 40/

На снимката образа на сатана, слуга на сектата. Безродник, дето по случайност живее в България, но няма нищо общо с нас.

за "последно 10".... Но няма да му се получи май, май! Няма карти просто Киро!

КРАДЕНЕ ЗА ПОСЛЕДНО

ми се Кико лъжеца разбира, че властта е изгубена. На едни следващи избори ПП и ИТН се сриват. Затова с Кокоран минават на вариант "В" = ВаБанк: 1/ Колкото повече пари могат да се присвоят за след изчезването на властта; 2/ Колкото може повече поразии да се причинят на държавата и неблагодарните "индианци".

развърза кесията и свали гащите

Тоя клоун не уважава Конституцията и законите. Да се маха лъжеца в Канада. Не е българин, а предател.

Про100то трябва да бъде обесен, а на децата му да се махнат клепачите и да гледат как става на мърша. Такъв малоумник не трябва да живее. Съд и на бесилото.

От Канада той дойдЕ, Безконтролно да крадЕ Лакомо да си ядЕ, И Гугълката да ебЕ! Вън курварино долен, некадърен и надъхан, тъп,некомпетентен Надут пуяк..

Оставете Кирчо да управлява само в оставка:))))) върши много повече работа:))) Македония, изгонени дипломати, бюджет, план за възстановяване....:)))) За три-четири дни:)))

.Не бих обидила нито едно животно, като го нарека Кирил Петков. Това ли е законност, това ли е ЕС. Време е за Крумови закони. Този е менте отвсякъде. Трябва да краси някой зоопарк.

Каква е разликата между редовно правителство и такова в оставка. Този смотан канадски палячо докога ще ни прави на маймуни. Решенията му са нищожни. Бунтове ли иска и да потрошим сладкарницата и да го изгоним с камъни.

Какъв мандат дава човек в оставка. Непременно го разкарайте този, престъпник жалък.

Киро явно бачка за съседа

Бързат да подписват закони в последните си дни, за да оставят служебното правителство със вързани ръце. И да правят несвойствени действия докато са в оставка. Нямат подкрепата на народа и парламента

Тия се оказаха много зле

не мандат а затвор

момче, това, което ти направи, няма възстановяване!

Ще гледа максимално да се изсере

В Нар. събраие да се приеме закон, който да забранява на правителства в оставка да подписват и приемат каквито и да било актове!

И оставката на правителството да влиза в сила незабавно след гласуването на вот на недоверие в Парламента

Зор няма , Кире. На сайта на ЕК всеки може да види кога и как ще се плаща. Също и за какво и как ще се контролират средствата. Та не знам що плашиш гаргите.

Събирайте си парапетите и изчезвайте! Нямате подкрепата на парламента. Не се занимавайте с несвойствени дейности!

Чудех се защо не идват психотроловете, а то модераторчето и само се справя.

Бързат , бързат да подписват в последните си дни на власт. По това може да ги познаете за какво милеят. За джобовете на кукловодите си. Пълна дебилщина, как бе народе може да гласувате за тези мазни измамници. Какво направиха за 1г и 3м на власт същите тези с ехидни усмивчици. НИЩО, напротив само разрушават. Малко ще ви е боя и е*ана

Изчезвай гнусен мошеник Киртак !

да се позволява на Премиер и правителство в оставка да подписват каквито и да е документи и да вземат важни за страната решения. Така нанасят непоправима вреда и щета на България.

е най-големия дебил и русофоб. Подлога и слуга на американците, застрашил с действията си националната ни сигурност. Да изгониш 70 дипломати, след като си изгонен от собственото си правителство в истерията си. Прокуратурата да се самосезира и го подведе под отговорност за предателство с подривната си дейност. Негодник и продажник.

Крадлив Киро.

Целта на тоя план е да се вземат едни пари. Неслучайно само с пускането на Македония за преговори взимаме 4 млрд. евро.

Затова им е цалото размотаване отлагане на консултациите с президента. Поне първият транш да разпределят, където дори МОН-аджията Денков си е планирал няколко милиона семейна инжекция.

Само и само едни обръчи да усвоят едни пари. Ама ако не се гласува срещу интереса на НРБ и се опитате да заобиколите война с Русия - закона Магнитски. Той като магнит привлича вниманието на определни кръгове. Конституцията... после! Кръгът се затваря напълно. Страната е пред такава опасност която сме нямали в следосвободителната си история. Ако дори някой от най-известните предателско-немски 'царчета' поставени тук бяха живи щяха да обесят този парламент. Довърши България и Подмени Промяната са опасни за националната сигурност. Не знам как някой си мисли да прави правителство. Народът трябва да си изгласува задникът на идващите избори и да се моли да се размине само с облаци.

Киртака, върти , суче , и все за тия парички го докарва , как да усвои нещо и той , мизерен тикосан паЛЯЧО !!!

Да си запазим достойнството е по важно от някакви си 13 милиарда. Вижте сърбите - никой не им дава милиарди, но пак са по уредена държава от нас

Подписва, ама няма да е на линия да си вземе лептата ……