Може ли сертификатът за ваксиниран да стане безсрочен, а за боледувал - едногодишен?

Здравният министър Стойчо Кацаров опроверга проф. Радка Аргирова, че продстои да бъде издадена такава заповед

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Между другото, всеки "лекуван" с Ремдесвир много вероятно няма да изгради трайна имунна реакция, защото ремдесвира спира белтъчния синтез. А те антителата са точно белтъци. А ремдесвира май е единственото разрелено средство за тровене в момента.

В тъпата глава на Радев .

85 процента от болните в Англия са ваксинирани.Аман от такива медици,които само си чешат езиците.Всичките ми съседи са ваксинирани и всички се заразиха.ФАКТ

Това е лъжа. Ваксинираните са около 40% от разболелите се при 65% напълно ваксинирани. Отделно ваксинацията в Англия беше силна декември, януари и вече не предоставя такава защита след 6 месеца.

и как безсрочен като ваксините имат уж действие 1 година?

Ами бъвтежи на бабички в рискова група за умиране от грип. Не признават антитела, само сертифицирани инжекции. Само приказки между другото. Случайни. Взимат се в предвид само тези думи, които идват добре за преизбирането на Мунчо.

"Много редки са случаите на зарязване след ваксиниране." Нямам нито един познат, който да е преболедувал и да се е заразил повторно. Имам обаче няколко, които са се заразили след завършен пълен цикъл на ваксинация...

а другарката курнелия?

не се ли боцна след това?

Да вярваш на политик преди избори си е доста наивно.

Си е вече безсрочен по регламента на ЕС за сертификата. България не може едностранно да си прави свободни съчинения. Но има толкова много точки от регламента които България не спазва

Значи при наличие на вечен и много по-силен клетъчен имунитет сертификатът да важи срочно, а при прилагане на ваксини със съмнителна полза, като ваксинираните отново се заразяват и разпространяват болестта, сертификатът да е безсрочен??! Това с коя буза на гъза е измислено?!!

Както се вижда бузи в излишък. Само дето между бузите е кухо. А иначе имунитет ще има ако всички с имунитет отидат на съд.

А бихте ли уточнили с коя ваксина са тези на легло в болницата? За всеки случай да си знаем ...

BajMihal

Как коя? "Ваксинирани" са с ваксина, изхвърлена в коша. След като се разболеят пак ги водят ваксинирани.

Досега с цялото напъване на изчегъртващите само 32 фалшиви сертификата. Виж дали политиците имат антитела след ваксината си е под въпрос. Изобщо фалшивите сертификати са същата история като трансплантациите в Лозенец: спряха трансплантациите на деца за да разследват сигнали за нередности и изнесоха органите в Германия, където изнесоха и богатите деца пациенти. По-бедните, ами какво да се прави и в Германия имат нужда от дарени органи, особено детски.

Референдум за излизане от ЕС .

а да станем 16 република на путиноидна Русия, не искаш ли? Скапани руски тролове.

Ами то когато бяхме ,,16 та република" , бяхме в пъти по-добре от сега.

Що бе?Сега коя република си?И на какво?

От всичко казано, разбирам, че България прави каквото и кажат от ЕС, а не каквото кажат нашите специалисти! . След като България ще има колониално управление от ЕС, направо да махат НС и МС - от тях смисъл никакъв след като сме колония.

То едни СПЕЦИАЛИСТИ са тука, че да те е страх да отидеш на лекар.

А, безсрочен ще да е, няма начин. Няма лъжа, няма измама. Ама с дребен шрифт - докато си с актуалната версия на “бустерната” доза. Те в Израел така ги изработиха. Овчиците, милите, си мислеха, че като се набодат и хоп всичко като преди. Ама не било - като обявят поредната доза и всички досегашни сертификати стават невалидни. Пък вие вярвайте, вярвайте, не ми пречите.

"Много редки са случаите на зарязване след ваксиниране. Дори да се случи, симптомите минават леко, няма усложнения, а смъртните случаи са единици. В болницата го виждаме всеки ден - от 60 души на легло, двама са ваксинирани", каза медикът. Колко да са редки - днес 16% от хоспитализираните и 5% от починалите….

От днешната ковид сводка: “Нови 4957 заразени с Covid-19 за денонощие, 124 изгубиха живота си От новозаразените неваксинираните са 84,91 на сто, а от смъртните случаи за деня - 95,16 на сто“

Клетъчният имунитет е достатъчна гаранция да не се прави трета игла!!! а на преболедувалите защо не е достатъчен за да важи поне 1 година

идеята е да ти представят сертификата като безсрочен, само че статуса на ваксиниран ще е според дали си се боцнал с поредната игла. Схващаш ли?:) Дребни тарикатлъци...

Щото естествения имунитет е безплатен…