Може ли да се реализира проектът "Български поток"?

Президентът Румен Радев предложи газов коридор "Български поток" от Русия към България

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ми съобщава ДИР когато се опитах да гласувам за Теменужка. Всичко беше наред, когато пробно гласувах за Радев! ИДИОТИ!

имоти на Газпром за 2,6 милиарда долара заради решението на Стокхолмския арбитраж осъдил Газпром за МОНОПОЛНО ВИСОКИТЕ ЦЕНИ НА ГАЗА! НИЕ КЪДЕ СМЕ?

НЕ управляват,България върви в правилната посока. Амин

И България имат интерес да има бг поток

ДА АМА ЕРДОГАН НЯМА ТАКЪВ ИНТЕРЕС, ДА МОЖЕ ДА КУПУВАМЕ ОТ ТУРЦИЯ , И ЧРЕЗ МАРИОНЕТКАТА СИ БОЙКО БОРИСОВ НИ ПРЕЦАКВАТ ПОТОКА, А БАНКЯНСКИЯ ЗАЯВЯВА ДА КУПУВАМЕ ОТ ТУРЦИЯ

ПРЕЗИДЕНТА!

ЮП бе спрян от арабите с помоща на Американците! Канчето ни беше набито , защото такова сме си сложели на главата! А ,че сме курви , от елита до основата на пирамида-спор няма! А с курвите бизнес не става!

Къде е премиерът? Да не би да се готви да ичезне! Говорят само клакьорите! Сле коментара на Ченалова, твърде вероятно е премиерът да търси къде да абдикира

Умопомрачителните 86% за Румен Радев, разбира се след повече гласували вече. Ако Радев направи партия неменуемо ще разбие с абсолютно мнозинство Герберската хунта, както веджъж го стори, като победи- баба Кукумявка на президенстките избори! "Български директен поток" , може да има, и той ще бъде брат близнак на "Южния поток" , който го провалиха. Всичко може, само умрял не може да стане от гороба, така казваше моят Капитан в Армята, служил съм там 2002 год с което се гордея, като Мъж, а не като джендър с розов вибратор и пликчета на цветенца....!

Теменъжка да вземе да се не фърля на амбразурата, като сущий Александър Матросов, а да се ограмоти малко. На Българския народ му писна вече от приказки на ангро и тюрлюгювеч в управлението..

РУНДЬО ПАК ГЛЕДА ДА НИ НАБУТА ДА ПЛАТИМ ТРЪБАТА НА ВАТНЯЦИТЕ.ДА СИ ПЛАЩАТ ОТ ЗАГРАБЕНОТО ПРЕЗ ГОДИНИТЕ.

май забрави как американския сенатор дойде да набие канчока на гробаристите. Гробарката пак ще подава оставка с тези смели простотии дето ръси без да знае къде се намира.

Потока го спря Макейн ,той заповяда на пуделите си -Орешарски и Борисов ,Путин го бил спряал,какви глупости дърдориш ,не те ли е срам?

Тази Теменужка, не беше ли пиара на Гинка Върбакова ?

Еииийй, активизираха се герберските платени тролчета продажни. За стотинки ще пишат и гласуват, че майка им е щурва.

можеше ако не бяха се намесили американците

умопомрачителните 93% за Румен Радев, Срещу Гербарската хунта! Ако Радев направи партия печели с абсолютно мнозинство, както вече го направи вече.

Теменуги, ти първо се справи с килограмите, пък тогва мисли за потоци!!! Хабер си нямаш от тези неща!