Може да отнемат лекарските права на кардиолога, слагал ненужни стентове

Шефът на Българския лекарски съюз заяви, че Етичната комисия очаква резултатите от проверките

Обратно в новината

Коментари - Може да отнемат лекарските права на кардиолога, слагал ненужни стентове | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тоя трябва да го съкратят с една глава на височина и после да го питат!

Трябва пълна проверка на всички кардиолози извършващи такава операции, на всички ортопеди, които правят големи игри с протези, стави, планки и др. консумативи, всички съдови хирурзи, които правят големи игри с изкуствените вени, а бе на всички доктори и стоматолози! всички лъжат за пари...!

Може????? Да лежи в затвора. Това е престъпление по служба с цел облагодетелстване, при което се уврежда сериозно здравето на хора. Лекар???????

Чакай, чакай... Какво означава това "Най-тежкото наказание е да му отнемат правото да упражнява лекарска професия.. . "?? Първо на първо, нека издирят онези имена, ако са оцелели заради поставени от него стентове на здрави хора и впоследствие с влошено здраве благодарение на него.. . Да издирят роднините и да проверят тези хора добре ли са живи ли са, ако има починали заради неговото " лечение", да го съдят за предумишлено убийство на не едно лице и в ЗАТВОРА ДА ЛЕЖИ, а не да ми говорят приказки за лека нощ!!! Вземете най-накрая да свършите полезна работа и да покажете за назидание друг лекар да не си позволява такива издевателства над здравето на хората!!!!

Тотолна деградация на ценности , тоя все едно е от някой нациски концлагер , абе какво го бавите не знам. И какви закони се приемат , също не знам , на бедните хорица им взимат всичко а разни олигофрени, или не можеда ги осъдят или лежат по 1-2 години. Има нещо толкова сбъркано че нямам думи!

Да му сложат стентове и да го изпратят по живо, по здраво!

Виждате че като заловят и обвинят някой и му се появяват сърдечни проблеми.

Не може, а задължително трябва. Да му е ясно, както на него така и на цялото лекарско съсловие.

Как така може? До кога така?

.... МОЖЕ да ги отнемат, но МОЖЕ и да НЕ ГИ ОТНЕМАТ ?!?!?!?!?!?! = ШЕЗОФРЕНИЯ

А управителя на болницата...

защото и българите са скапани. Когато някои излазът да протестират всички останали плюят против тях. Държавата е такава защото българите са такива.

Държавата не е скапана , ТЯ Е МНОГО , ПРЕКАЛЕНО СКАПАНА !

Кога ще проверят ортопедите , зъболекарите, гинеколозите и т.н.

Може?!? Не само правата да му отнемат, ами и в затвора трябва да лежи тоя нагъл, ояден, безскрупулен шопар!!!!!!

След тежка животоспасяваща операция близките на пациента се явявят при опериралия го хирург и му връчват пачка с банкноти. - Как мислите, докторе, ще живее ли? Докторът брои внимателно парите: - За сега не!

Трябва да му се отнемат правата и съд за това престъпление!!!!!!!!!!!

Може , ................................................................................. но не и ФЪФ Бг !

може ама няма. никога не с а отнемали на някого правата от бялата мафия.Те даже си убиват и с незаконни пистолети и нищо.

Гарван гарвану око не вади.

Лекция в Медицинска академия: "Младия, начинаещ хирург започва да се чувства уверен обикновено след 8-10 трупа... Извинете, след 8-10 операции."

само това ли ?

Не са актуални правата. Въпроса е ще влезе ли в затвора.

За колко време ще му отнемат правата - за 6 месеца ли?

този е наш човек, нищо няма да му отнемате.

Заедно с директора на болницата , това е ОРГАНИЗИРАНА ПРЕСТЪПНОСТ !

Ма сериозно ли бе? Сякаш намирам жал в в заглавието на Дрис?

Лакомията в Бг е на всякъде , материалното победи духовното !

Това е най-страшното престъпление , УМИШЛЕНО ОСАКАТЯВАНЕ НА ЗДРАВИ ХОРА ,....УМИШЛЕНО УБИЙСТВО !

А коронарографията? Колко плаща държавата за това месечно? Понеже е диагностичен метод ги правят с и без нужда. Източването на касата е поголовно.

Как са приели и изплащали години наред този вид фалшиви записи и фалшиви диагностики и хоспитализации? Тези добре платени експерти в НЗОК не са ли съучастници в този вид източвания и увреждания на здравето на хиляди български пациенти?

какви лекарски права ....да му отнемат правото да пие вода

Бойко борисов е виновен за всичко!!!!! Ще гласувам за Мая манолова!!!!

Мноооого смешно... Не, аз съм виновен, аз съм на власт вече десет години, да.

Щом Иванчевата проста ще е 20 години в затвора, за едно прегрешение, тогава този и дружината му трябва да са повоече! За какво са му лекарски права в затвора на тоя? Първо е гавра със здравето на пациоентите, после е източване на нашите пари чрез здравната каса т.е. пари за реално здраве няма да има. Да се разглежда като биологичен терорист и да бъде разглобен за части!

Какви лекарски права бре, какви пет лева !!! ТРЯБВА ДА ВЛЕЗЕ В ПАНДИЗА, поне за 100 години !!!

какво остана работещо в мутристан.Само "бизнеса "На мутрите които са вече във всяка сфера върви.Какво очакват младите хора тук?На какво да се надяват?Най добре ще е за тях да емигрират.Щом посегнаха и да здравеопазването,на фармацията,на всичко без изключение какво ни остава вече.Правосъдие никакво ,това е главата на мафията.

Споко в затвора ще почне да разбира от урология и специално андрология. Хихихи. Как ще се радват на новата си мед сестра

Ама нека първо да стигне до затвора бе човек!

Обаче на шефа му дето се изцепи , че кардиолога си е изработил тия 57 хиляди на месец за ненужно поставяне на стентове, на него ще му се размине така ли?

На шефа му ….един стент подарък с поставяне от тоя доктор....безплатно.

Просто се чудя, дали кражбите и източването на здравната каса могат да бъдат прекратени??? Мисле, че на всеки му се е случвало, да отидете на лекар за дребна процедура, а там ви "пишат', че сте постъпили в болница за 4 дни!!! Разбира се вие не сте в болницата, а отивате на 4-тия ден да ви "псевдо" изпишат. На всичкото отгоре и си плащате... Валшиви диагнози, ненужни процедури, хора с пари лежат в болница без нужда. Хора без пари ги изписват без да са ги излекували или въобще лекували... Лекари... доктори... Колкото и да им дадеш все им е малко учили много... Според Лука Пачоли ( монахът изобретил двустранното счетоводство ) , лекар се става за 10 години,а търговец ( бизнесмен ) за 20 години... Мисля, че е време управляващият елит да се стресне и да спре източването на касата, без нужда и без причина... или поне драсъично да го намали.

Колко им дават бе мухльо, 700 лв. заплата... като уволните и вкарате в затвора сички лекари откъде ше дойдат нови... или ше си се лекувате в Германия... ми ходете и сега там, кой ви спира!

Абе смотаняк , ти на това лекуване ли казваш бе, защото за мен това е убийство

Кое е убийство бе, кой е убит, колко са убитите... кълвете на бастун на писаниците на журналята ;) И този ако е крив да лежи в затвора, но всички 40 хил. лекари ли са такива, че са обречени едвам да оцеляват... много сте отворени всички, станете лекари да видите лесно ли е.

Не "може", а ТРЯБВА да му бъдат отнети лекарските права. Също така трябва да бъде съден за нанасяне на тежка телесна повреда на повече от едно лице, като прокуратурата да се заеме с уточняване на броя на засегнатите лица от този престъпник.

Този е срам за лекарското съсловие.Вярно ,че не е само той,но наистина в България вече и на лекарите е трудно да повярваш.Представете си и това е за пустите пари.Но това рано или късно ще се плаща поколения напред.

Те ни убиват - и за тях наказанието трябва да е равностойно! До стената!!!

Тоя ще гризне дръвцето. Може и панделата да го зове вече.

Какво права, ясно е, че този е за затвора.

Шилo

Този трябва да лежи в затвора за много дълго!

За колко дълго?Съдът може да прецени,че "се е поправил" и ще го освободи.

Здравеопазването стана търговия със здравето, живота и смъртта, правят се не само стентове, ни и ненужни операции, предписват се ненужни и животоопасни лекарства, здрави хора се разболяват и вкарват в гроба от лекарската мафия. Здравеопазването не може, не трябва да бъде търговия, на това трябва да се сложи край. Разбойниците, които ни управляват не трябва да имат специална безплатна болница, трябва да ползуват общите болници, както е на запад. Дори в Америка няма специална Правителствена болница, както тук за управляващите ни тъпаци.

Нямат сметка да те вкарват в гроба - ставаш неплатежоспособен. Имат сметка да агонизираш дълги години.

Ами освен стентовете има и друг "моден" бизнес-смяна на стави и какво ли още не.А фалшивите платени болнични?Тук участва голяма част от работещото население.Тогава как ще се спре източването на касата?

Най много едно мъмрене , всички са знаели и всички са си мълчали !

Може ама няма

Това е деяние с висока степен на обществена опастност. Заради финансова изгода и намирайки се в положение на доверие той е злоупотребил с това доверие. Не само това но е и застрашил здравето и живота на своите пациенти. Трябва да седи в затвора. Отделна тема е че Лекарският съюз няма нужда да чака присъдата за да му отнеме правата.

Какво значи ,,може да му бъдат отнети лекарските права,,? Трябва да му бъдат отнети лекарските права и не само на него, но и на директора на болницата и на всички, които са си позволи и си позволяват такива живото застрашаващи и увреждащи здравето на пациентите манипулации.

Едно време са съдили с "народен съд", сега по информация в нета... доказателства нема и в двата случая! Нищо което излиза в нашата преса, а и не само, не е вярно!

Не само отнемане на правото да практикува, но зъджително трябва да се осъди и да иде в затвора, поне за десетина години.