17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ама много хора с басейни и мини кина у дома брее. Индивидуалното потребление за 1 човек са го разписали - 6 кубика. Изчислява се средно от колко души се състои домакинството - примерно 2,5 - то тогава 15 кубика трябва да са ти на евтина цена, а тия дето поливат за домашен зарзават или пълнят басейн ще плащат повече. Същото и с тока. Какво толкова се дърпат всички? Много сте БОГАТИ ли бре?

Дали лукс е да се къпеш и миеш зъбите, чиниите всеки ден, а не по веднъж седмично и да си честитим банята? За тока кое е лукс хладилника, телевизора, компютра?

В Европа по изразходваната вода се съди за културата на един народ. Явно искат да тънем в мръсотия!

Никой не те спира да си платиш и за потреблението над определения минимум. Ще спреш да се къпеш ли, че да не се минеш?

ЗА ЛУКСОЗНИ ЦЕЛИ СИГУРНО СА ЕЛЕКТРОМОБИЛИТЕ ЧЕ СА МНОГО СКЪПИ И НЕДОСТИЖИМИ???? ИЛИ КЛИМАТИК НА 15 ГОДИНИ ВТОРА РЪКА???

TheBeast

Все пак някой няма ли да обясни какво е тази луксозна цена на водата и тока ?!

Като искат могат да даряват органи и без да карат бързо. Какво им е виновна скоростта?!

TheBeast

Ти си селяндур от село !

Значи тия паляци НИСКАТА скорост ги посъавяла в риск???? Е, те и без това нищо не спазват - що реват? До сега не съм виждал мотор да спре на вдигната палка, то за това и не си правят труда да ги спират.... Крият си номерата, изпреварват от където им падне, карат с 200-250 в града... и после вика "пази моториста".... Никой не им е длъжен с нищо. То и аз утре мога да взема на Динко танка, и да газя наред, щото не пазят танкиста.... така де.

Имат право.Друго си е да се изплющиш със 140 на асфалта,или в мантинела,ТИР.Сигурна работа

Един познат и той така... пази моториста, можел да кара както си иска, куките да го духали щото той не им спирал.... За съжаление, си остана на 26 - всичко приключи в заднизата един камион, с около 200 км/ч.

С даването на газ по нощите избиват комплекси.. Нещи като американците с техните санкции... И двете са ТЕРОР над народа

Снощи им гледах по телевизията наглостта и направо побеснях! Движещите се в ляво, да карали плътно в ляво, а движещите се в дясно, да карали плътно в дясно. Да им се осигури коридор! Бахти наглите твари, има ли кола, която да иска да ѝ правят път да изпреварва при насрещно движение? То, че има - има, обаче ги четем обикновено такива в хрониките. Карат като изоглавени и после "Пазете моториста!". Няма как да стане!

С над 30-годишен стаж зад волана не съм видяла автомобил да задминава мотор. Та не знам кой с каква скорост се движи. Един моторист наскоро ми отнесе страничното огледало с поне 200 км/ч. Не успях да видя цвета на мотора, камо-ли номера му. Буквално летеше.

А няма ли мотористите да поискат изравняване с нормата за шумово замърсяване? Живея на Ботевградското шосе. Над гавите ни излитат и се приземяват самолети, но шумът им е несравним с воят на моторетките. Вият като незадоволени истерички.

Ми, всъщност, държавата не си върши работата да глобавя шумозамърсителите. Законът забранява вдигането на шум, не само посред нощ, а по всяко време на денонощието.

Моторджиите да вземат да научат и СПАЗВАТ правилника за звижение по пътищата, а не само да врещят за права и привилегии. Колко от тях са с "изкормени" аспуси и нарочно форсират по улиците, белким няКОЙ ги забележи и се "прехласне" по тях, колко се пробутват в задръстванията между колите застрашавайки безопаснста си.....За съжаление много малка част от тях са истински мотористи.......

Мотористите се мислят че някой им е длъжен

Нещо като украйнците и нордмакедонците...

абе глупости то тия ограничения никой не ги гледа за моторите те са само на хартия. Радарите нямат 2 режима на засичане така или иначе.

Да уеднаквят скоростта на 110 и за мотористи, и за автомобили на магистрала и на 80 за извънградско...

aa много е за магистрала 60 другаде 20