Коментари - Моторист загина при катастрофа на прохода "Шипка" | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Така е като нещастници като Някои си бояджия Жечко от Квартал острец.с безброи нарушения и катастрофи по шанците дава акъл на други ш Пишман шефове от Хитачи Севлиево с неверни дани.бях на прохода по това време изпреварихме преди изкачването не спазват никакви правила знаци и маркировки..

ㅤ

Вероятно е карал като бесен (както междувпрочем и 90% от останалите донори) и даже малко му е било. Трябваше да излети през мантинелата и да пикира около 200 метра поне.

Добре е че е уцелил скала, а не друго превозно средство. И не се правете, че не знаете причината за ПТП-то. Както винаги при тия, става дума за бясна скорост

Положителното напоследък е че се утепват сами без да завличат невинни със себе си.

Без война намаляваме по-бързо от украинците.

КАТ нищо не прави, има камери и могат да събират стотици милиони лева от глоби.Как може КАТ и държавата да търпи ревящи и гърмящи камикадзета на пътя. Кога ще се тури ред ?

Скали, пазете мотористите!

един индивид на пъте Айтос-Провадия с мотор взе завоя буквално по разделителната линия между двете платна. Ако изскочиш пред относително неопитен шофьор ще те отнесе като куцо пиле домати! Толкова ли сте прости, бе хора? Защо превръщате невинни в убийци?

а опитният шофьор какво ще направи?

Този проход не е за новобранци.

пътищата не са за новобранци и инфантили!

Скалата е виновна.

даа, скалата е била на грешното място, в грешния момент!!!

Един малоумник по-малко.

вчера пловдивчани се бяха развихрили: от бачковския манастир до пловдив имаше поне 6-7 донора. правят тройни изпреварвания и ако е някой шофьор с лабилна психика ще го удари.

Вчера една мотористка докато минаваше между колите спрели на светофара се заби е една Дачия. За щастие беше с малка скорост. Вдигнаха я поизтупаха я от праха продължи по своя път. Тоест да обикаля по улиците безцелно.

Трябвало е да я поизтупат повечко за да не и личи ,че е падала !

порееддия донор -- замина

Е№дин надръвченяк по-малко. Голяма работа

Полицаите като чуят мотор бягат с 300! Констатациите сетне!

Днес един такъв караше толкова неадекватно през Юндола, че ми е чудно как оцеля и той.

Те поне 70% карат надрусани и пили ,защото знаят,че тях КАТ не ги лови.

Лека му пръст - разминали сме се без невинни жертви този път.

И сега същата ситуация, само че вместо да излети в канавката да се беше ударил в атомобил, шофиран примерно от жена или от 78 годишен пенсионер...Е, познайте кой щеше да е виновен и какви гръмки постове щяха да се леят тук. Да пази Господ!

Тия трябва да ги избутват в канавката и движението да си продължава.

Е, как питам аз? Той ако не се пази и Господ няма да може.