17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ямахаха!

това е една хубава новина за всички автомобилисти....един идиот по малко!

Един идиот по-малко. А може би двама ако е рекъл господ.

Един по-малко ...

Карал съм навремето мотор, докато се убедих че никой не забелязва моторите е се отказах за да не ми се случи случка. Когато сина ми си купи мотор по никакъв начин не успях да го разубедя. Тогава облякох черни дрехи, подредих икони, кръстове, букетчета, свещи, палех тамян и всеки ден и се молех. Няколко дни по-късно Господ му прати сън и му показа как умира след катастрофа и той върна мотора. Нямаше по-щастлив човек от мен.

Аз много добре си ги забелязвам тези, които си карат посредата на лентата на максимум ограничението на скоростта. Да, има и такива мотористи. Проблемът е, че пистов мотор се купува, не за да спазваш ограниченията с него. Масово "летят" и минават от крайна лява, в крайна дясна лента по булевардите. Е те наистина не се виждат и няма как да се видят! Има много качествени хора, които за съжаление това им е мания и ... порок и си заминават млади, млади ...

яе то за ден катастрофите зимат повече жертви от ковида бе; махайте мерките и ваксините, не ни требат, ние сами ша съ избиеме, нема нужда да ни помагат

МНОГО ДОБРЕ!

Требваше ми бъбрек... Де го тоя зевзек ?

В момента го метат от асфалта

Добра новина! За щастие е убил само себе си.

Донорчето е карало със 145 когато се е ударило ... Търсил си го е и го е намерил , жалко за родителите му

Има една снимка на сайта на НОВА с откъснатия скоростомер. На толкова е спряла стрелката.

Хм, и аз я видях. Това говори само по себе си. Имал съм случай на Симеоновско шосе, оглеждам се, давам мигач и се престроявам, катов този момент един юнак с пежо кабрио виждам, че ме приближава като ракета и едвам успя да намали до моите 70 км/ч, за да не ме натресе отзад. Просто не можеш да ги предвидиш, реакциите на шофьорите в градско сме ги настроили за 60-80 км/час максимум, и някой със 140 те приближава в пъти по-бързо от очакваното. Да не говорим за малките габарити на моторите и това, че слаломират и не можеш да ги видиш в огледалото, защото ти изкачат от 5-10 метра, не повече. Имал съм случай, в който просто ме изнанадват - не знам от къде е дошъл този метеор - виждам го чак през предното стъкло, и се радвам, че точно тогава не съм изкривил траекторията заради някоя дупка примерно или за престрояване. Ужасни са просто тези участници в движението, ако могат да се нарекат въобще така. Не важи за всички, разбира се.

Жалко за погубения живот. Отделно от това, интересно автотехническата експертиза каква скорост на мотора ще покаже - при тези поражения върху джипчето, няма да е било с 50 - 60 км/ч, направо е влетял като комета и е помлял себе си и колата. Ужас...

Естествен подбор.Самото качване на мотор е подготовка за самоубийство.

Пазим мотористите, ама ако ги видим. Г Кога ги не видим, господ да ги пази. Като гледам в случая, господ е бил зает...

Простотията не се лекува, а по българските пътища това е масово явление. 41 пострадали при ПТП за денонощие! Това си е по лошо от война. Трябва да започнат да ореброяват населението всеки месец а то както върви от простотия и надувки по пътищата българското население намалява неконтролируемо..

нема нужда да ни тровят с ваксини, ние сами ше се избиеме

Спрял съм на светофар. Червено е. 3 ленти чакаме. Моторист спира в задната ми броня. После се промушва между мен и чакащият до мен автомобил. Пуска ми една стружка по цялата дължина отстрани. Обръща ми страничното огледало, защото не му стига място да се промуши. Спира пред мен. Обръща се и ми показва среден пръст. После отпрашва напред между чакащите автомобили. Нито да го гониш, нито да го псуваш. Не искам да кажа че всички мотористи са такива, но загиналия определено не е от спазващите ЗДП и правилника

Колата беше ударена от дясно . БЕЗСМЪРТТНЯ я е изпреварвал от дясно ! Когато и тя е за вила на дясно за да влезе на паркинга !

Не, тя прави ляв завой към паркинга на зелено, а безсмъртния се опитва да се промуши на червено пред нея. Има качено видео в тубата от рекордера на някакъв бус или камион. Въпрос на секунда е било да се включи и още една кола в мелето. Много поучително видео, за моторджии и немоторджии! Дано и в полицията го имат, че не ми се мисли какво и е на женицата.

Каквото е търсил... намерил го е.

Тойотата излиза от паркинга Хоуммакс/сервиз гуми/КФЦ с ляв завой, моторът идва по Вазов посока центъра. Някой от тях е отебал светофара , моторът е бил поне с 100кмч.

Признавам си, аз на ракета или куршум не мога да направя път. Пробвай ти.

Не е Тойотата беше Ударена От дясно !

Да, прав си. Значи е идва по Вазов от центъра и прави ляв , за да влезе при Хоумакса.

Язък за хубавия автомобил!

Въвеждате нова категория правописни грешки - не сбъркани букви, а направо измислени нови думи от незнание на елементарен правопис. Пише се "ЧЕТИРИДЕСЕТ" - от "четири" и "десет". Чете се [четиресет] . Такова животно "черирий" живее само в някой кокошарник в "маалата", заедно с "финансий".

"Четирийсет" не е нова, а стара дума. До 2012 година беше официална дублетна форма на "четиридесет". През 2012 година беше заменена с "четиресет".

Ганьо пак определи кой, как и защо е виновен от няколко снимки...

Пистовите мотори трябва да бъдат забранени в Бг.

Проблемът не е в мотора, а в моториста и начина му на мислене.

Никой не си купува бърз мотор за да го кара с 50, няма какво да се лъжем. Интересно що моторът никога не е чопър в тези катастрофи. Не че не ги карат, ама явно се пазят и рядко става най-лошото.

С чопъра си знаеш, че трудно завиваш, трудно спираш, седнал си на 300 кила стол и максимума дето можеш да сътвориш е да лъзнеш некой ластик, за пред публика. С пистов или ендуро и там знаеш, че стане ли грешка със 150, отиваш във вечните ловни полета на Маниту...

вероятно колата го е засякла.

Поденния който не е гледал видеото, колата прави ляв завой на зелен светофар, а моториста минава на ЧЕРВЕНО, защото на това кръстовище светофара смети червено за за тези които идват от бул. Ботевградско шосе! Всеки ден минавам от там и го знам наизуст този светофар!

Кръстовище със светофар. Ударът е доста зверски. Ако се съди от позициите на колата и мотора, колата се е движила по булеварда, а моторът се е включвал от дясно. Някой очевадно е минал на червено с висока скорост.

В Германия ако хванат шумотерорист да вдига шум повече от 90 децибела му конфискуват мотора веднага. У нас кога ще стане така?

Никога! У нас престъпниците са на почит и имат права. Обикновените хора имат само задължерия - да хранят управляващите!!!!

Като гледам, май колата е отнела предимството и после моториста бил виновен за смъртта си. Шофьора на колата така като не гледа може и пешеходец да блъсне.

И аз както си ходех вчера в дъждовното време, и един охлюв ми се шмугна в краката, та го настъпих без да искам и го убих...

Но когато прелетиш със 180 в града не знам дали имаш право да мрънкаш за отнето предимство.

Никакво предимство не е отнето! Моториста минава на Ярко червен светофар, а шофьорката с автомобила прави ляв завой на Ярко зелен сигнал! Тя е в абсолютна безизходица и няма грам време за реакция защото мотора се удря в нея, а не тя да го удря! Не може да става дума за отнето предимство при условие, че тя минава на зелено!

Очевидно шофьорът на автомобила не е мутра. Снимки на номерата от всички страни. Иначе ги крият старателно.

за мълчание и медйна пощада...

Едно е моторист,друго моторджия и трето мотошумотерорист! За съжаление повечето спадат към последната категория идиоти!

Реадакторчето! Вземи се в ръце и спри веднага тия, които възхвалят смъртта на мотоциклетистите! Писна ми от теб! Ще ви се види тясна медийната среда в България, дилетанте! Сега ще пиша на СЕМ да ви провери какво правите в тази пседвдо медия! Да видя как Моника Станишева ще се опрадава!

Моля другарко, пък те се радват като се претрепе някой тъпак! Ми спрете се и няма да се радваме!

няма как да го разбереш, но показва низко интелектуално ниво вашата простащина!

Що не намериш някой ловец да ти тегли една п.шка!

Ей не могат да проумеят защо в града ограничението е 50 и това е. Тъпи хора, бързащи за гроба, че искат и да ги жалиш.

"Донорите" пак са утекли...

Никъде в Европа не съм видял призив:" Пази моториста!". ЗДП се отнася за всички! А водачът с автомобила как се чувства, питали се някой? Апропо: Мотористът, ако се беше движил с 50 км/ч, можеше дори да спре или, ако падне, да се поотупа и продължи....

Камикадзетата не бива да бъдат жалени изобщо!

Съболезнования ! Ама като знам как карат и как засичат, и в града, и извън града, ако направиш забележка, показват среден пръст, много са без шлемове … Каквото са търсили, накрая са го намерили !

био отпадък си

много добре кои са био-отпадъците - тези които си оставят телесата по улици, шосета и магистрали...

Проблема не е в мотористите, а при ченгетата. Другия път като искат увеличение а заплтите си спомнете ТОВА.

От днес ще ни е малко по-тихо, един изрод по-малко ще ни тормози нощно време докато се опитваме да спим ! Оказа се че в последната година, около булевард Вл. Вазов даже на живеят полицаи и никой не вижда какво случва нощно време почти в центъра на София !!!!!

скапанио к@п@л@! боклук нещастен! и децата и внуците ти да станат мотористи дано и да си заминат по този начин, нещатник!

следващият стълб е твой, братче! Та останеш като ваденка на него за вечни времена! Евентуално единият ти бъбрек да излети при удара и да бъде използван за спасяването на някой нормален човек...

Не е лошо, че ще станат мотористи. Лошото е, че твоите деца ще бъдат жертва на твоят пример и/или жертва на друг моторджия като теб.

Който, кълне проклет ходи, който меч вади от меч умира ........ така пише в Библията !

Ае, стига сте ревали в тоя "Левски", бе. Елате да видите на "Ботевградско" какво е. Хем съм далече от там, хем понякога ги чувам посред нощ. При това, там колите ги карата не по-малко идиотско. Редовно кранове ги вадят обърнати по таван от трамвайните релси, а стълбовете при последния светофар са направо герои - периодично някой се врязва в тях. Миналата седмица едно БМВ пак се беше усукала на стълба, в основата на който имаше "паметна плоча" на утрепал се моторист - плочата също беше отнесена, а горе осветителните тела бяха паднали от сътресението. Няколко месеца преди това, друго БМВ излетяло между стълбовете и метнало се нагоре по насипа, който е висок поне 2 метра. Назад в годините, колко БМВта са свършили усукани на тези стълбове... По "Ботевградско" нощем се вдига колкото може и то далеч не само от мотори.

Колкото повече избити от тези толкова повече добре за хората.

Смърт за тези изроди. Лятото хората след работа уморени не могат да спят от терора им. Както се кефят те да изрязват шибаните им мотори така се кефя като се пребие някой.

Прав булевард, днес е събота - по-малко движение..Жалко за човешкия живот.

Всеки булевард в София е състезателна писта, най-вече през малките часове на денонощието. Скорост от 120 км/ч не се има за движение от мотористите. Да, жалко за човешкия живот, но сами са си виновни за това.

Един тъпак по малко

А тъпа и като теб, какво ще ги правим.

Тия карат като луди,без да спазват никакви правила. Крайно време е да се вземат крути мерки срещу мотористите