Коментари - Моторист пострада след катастрофа с три коли на Подбалканския път край Павел баня (снимки) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това е по-добро от всяка виагра. Съветвам всеки да го опита поне веднъж в живота си - ще подобри сексуалния ви живот многократно, прочетете го сами: ----- https://marketl.ink/biocom

Днес беше чудо по тоя път. Само малоумни донори. Един нямаше, който да кара нормално.

И аз снощи карах по него, наистина карат рисково мотористите! Постоянно ги пазех, но на тях не им пукаше много! Не ме учудва новината, дори се учудвам че е само един инцидента!

Пазете донорите.....След като те не се пазят а слаломират като Жирардели...

Знаете ли колко хора чакат за трансплантация?

оня пада с 200км/ч.... ти за пенис ли чакаше ?

Ясно, превишена скорост и неспазване на дистанция. Интересно дали е бил трезвен и правоспособен.

Вчера по пътя Сливница - София започнаха да премигват с фарове: аха има полиция и намалих. Един моторацер, който изпреварих със 140 при ограничение 120 - да, нарушител съм, но и той не караше според знаците, скри номерчето си под калника и мина покрай полицейския патрул с мръсна газ и поне 180 км/ч, сигурен, че щом не се виждат табелите му е през онази работа. Беше спрял за сипе следващите 5 литра на бензиностанцията на Божурище, но просто отминах с презрение

от две колела лесно се пада.... нема нищо за чудене

Пазете мотористите, бе !

те са го пазели, но с 160км/ч какво да направят?

И джипа кво?

Донорите да стават все повече! Да не остане живо селско мотористче смръдливо!с тия на бул България и Каблешков със снайпер да ги трепат !стоп на мотоциклетния терор селяниии гадни мйекащи недоебани мамини!

Продават им скъпи мотори, след това събират - донорски органи

Пазя ги, но ако някой се нацепи отзад в мен, нищо не мога да направя

точно там има разклон с ограничение 50 км/ч. Колота е намалила и тоя се фраснал отзад. Вероятно другите 2ма не са карали с 50, както е традицията сред вулгарите на пътя.

Добре де лпй е тримата е можел да го пази този??

"кой от тримата" имах предвид горе.

Ами ... аз го пазИх /щото не бях там / !

Пази олигофрена

1. Липса на минимална дистанция 2. Липса на минимално чувство за самосъхранение 3. Липса на минимум отговорност спрямо останалите на пътя. 4. И естествено липса на контрол- карат си така щото знаят, че нема кой да ги спре и санкционира Дано пукне!! Поне да не застрашава живота на другите .

Мотористи пазете джиповете.

Те са отвратутелни

Вчера карахме по този път. В Сопот има събор на моторджиите - закривали сезона. Въпрос на време беше да издумкат някой. Карат отватително, не се пазят изобщо…. А иначе “Пази моториста”.

Умира