Моторист фучи на една гума край оживена спирка в София

Голяма част от коментиращите се надяват органите на реда да си свършат работата и да заловят младежа

Обратно в новината

Коментари - Моторист фучи на една гума край оживена спирка в София | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Sm3hurk0

ББ се размина заради грешни мета данни..., а тук трябва да се доверим на една забравана... - не си била сменила датата... Другия път да си я смени... Никъде в закона за движение по пътищата не е записано, че мотора не може да се ката на една гума, както и да има предвидено наказание.. Същото се отнася и за автомобилите :)))) Превишената скорост се измерва със сертифицирано техническо средство... Всичко останало са свободни съчинения по темата :))))

Прав си! Всеки може да словоблудства на тема Закон, но.....както е видно ,често се случва тези, много можещите и умните по пътищата да стават на пихтия! В това положение Закона става друг, но.....важното е можещите и умните да не завличат със себе си, нормалните! Със същия успех може да литне от някой балкон в спокойните часове,в които не ходят хора по улиците или скала на Витоша. Поне няма да пострада друг.

Ни най-малко не го оправдавам. Но все пак поведението му е значително по-малко застрашаващо околните, от това на какичка, чатеща по месинджъра/вайбъра, докато си въобразява, че шофира. А тези, какичките, са в изобилие по улиците. Редно е да има мерки както срещу едните, така и срещу другите.

А мухльовци пишещи коментари в дир.бг са още по-опасни. Сеят зараза от безмозъчност пазете се.

първо се фучи на 2 гуми, после на 1 гума, накрая по гол гъз на асфалта за резил на всички (а моторът е някъде с драките).

Виж ме, карам колело без крака, виж, виж - сега без ръце, А шега беш шъби!

е нали ги плюете бе лумпени? сега пък ги търсите плицията! като се осерете до уши търсите МВР да ви реши проблемите ! ов останалото време сте най великите кълтаци и всезнайковци

Плюене ги щото са по-безполезни от цици върху бил!

За това ги плюем щото е тоя са го оставили да си разиграва коня.

КАТ и МВР едно и също ли са?

9 от 10 от мотористите карат както им падне, без да еВават никого и нищо. Това не е единственият проблем. Друг не по-малък е, че 9 от 10 от тях нямат базови умения да карат мотоциклет. Трети, че 9 от 10 са малоумни. Единственият начин да бъдат оправени проблемите с тях е тотална забрана на мотори в града и който не я спазва - бой по кухата кратуна. Ама като гледам "приоритетите" на тези, от които зависи, съмнявам се, че някога ще стане.

Карай си кафеза и трай, да не ти греем врато, бройлерче.

Много си КУХ

Аман от либерални лелички! Писна ми! Къде изчезнаха истинските мъже? За всяко нещо все лелички изпъчили гърди се жалват и плачат...

"Истинските" мъже загинаха в ПТПта!

Stanko

Щом не е летял на нито едно колело пак добре

На една гума или на едно колело!?

Фучи? Човека си кантари кротко с 50км/ч за забавление на шофьорите. Иначе, напоследък се забелязват някакви "европейци" - повишават тон, правят забележки, бъркат се където не им е работата, и някой ще се удари в скоро време.

Мамин той, май не са ти правили забележки...

Тоя като се утрепе какви сълзи и сополи ще ронят родата му...

А ченгетата бият момиченца и хора отишли на заведение докато такива си правят каквото искат 24/7