КАТ започна операция срещу шумните мотористи в София

Полицията в София започна операция срещу водачите на мотори, които вдигат шум през нощта.

Обратно в новината

Коментари - КАТ започна операция срещу шумните мотористи в София | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Глобата по закон за скрит номер на моторист била само 50 лева

Чл. 183. (4) (Нова ДВ, бр. 85 от 2004 г., изм. ДВ, бр. 51 от 2007 г.) Наказва се с глоба 50 лв. водач, който: 11. (нова ДВ, бр. 88 от 2008 г.) управлява превозно средство с нечетлив или закрит по какъвто и да е начин регистрационен номер, включително и в нарушение на чл. 100, ал. 4, т. 1;

Тя тая набедена министърка сякаш е паднала от луната. Все не можела, било забранено и само глупости от нея

Спираш, на място проверяваш за нивото на шума и при отклонения от заводските параметри товариш на паяка и коли имотори и пишеш акта и край на шумния терор, гадостите и изцепките по улици и пътища! Ако в родните закони нямаш основание то го има в директиветие на ЕС, в това число и за малолитражните и маломощни ролери или още наричани скутери. Има ги там разните му условия за всички параметри и джаджи по всички МПС-та и остава само някои да станат истински европейски полицейски служители и граждани.

Решението е просто: Сваляне на номера, прибиране на книжката и документите на мотора, проверка в технотест дали отговаря на нормите и ако не отговаря да се троши в мелницата за вторични суровини. След 3 тия смлян мотоциклет цялото племе ще си приведе моторите в ред. Лошото е, че ченгетата ще имат нова вратичка за искане на рушвети. Мерките да се прилагат и за автомобили. Покрай нас минава ноюно време един о...н със субаро на пълна газ и с резан кюнец. Още малко ще го потърпя и после във вестника ще пише - комбинация между несъобразена скорост и хлъзгава настилка следствие на паднало от камион шише с олио.

Нормално. И моторджиите, като всеки един педераст гледат да вдигат колкото се може повече шум за да ги забележат. Иначе описанието е следното. Чалга в главата и мека пишка в гащите. При такава комбинация, ускорението винаги е подобаващо.

Поредното недоразумение на природата ....

Поредните пълни глупости. Тия толкова си могат. Просто не регистрираш комплексарски бръмчила при изходящ шум по-голям от този на нормална кола. Другото е прах в очите...

Да се чете '... КАТ започна шумна акция срещу шумните мотоциклети'. Умно - шум срещу шум или едни шуш-умиги срещу други шуш-умиги!!!

Съдейки по звуците в квартала тази "акция" е много шум за нищо.

Кога ли ще има една постоянна акция срещу бездействието на КАТ? Би трябвало да уволнят поне 99% от сегашните служители в КАТ, в т.ч. всички началници в КАТ.

ако тихомълком закрият КАТ, поне 1 година никой няма да разбере...

Явно столовете и кабинетите на началниците в КАТ а и в МВР са пропити с някаква заразна олигофрения... Днес Тенчо (шефа на Столичния КАТ) се изходи по някво ТВ, че оня с 3.8 промила алкохол бил изпил половин литър твърдо... тоя дето го даваха си мие зъбите с половинка... Преди него имаше един Алекси, какви ги ръсеше...

Сега му обърнах внимание. Обърнете внимание на числата в цитата по-долу - поредното доказателство, че КАТ нищо не прави. Тези числа трябваше да имат няколко нули след себе си, примерно 4, 5 или 6 нули. Цитат: "Бъчварова уточни, че през 2015 година 44 водачи са хванати и привикани за беседване в районните управления, а наложените административно наказателни мерки са 87. За тази година пък мерките са 21 за първите шест месеца."

Защо КАТ прави шумна рекламна акция само в София и само срещу моторите, когато в Закона за движение по пътищата ясно е записано, че употребата на звуков сигнал в населено място е забранена.

И тогава водачът на мотора превиши разрешената за скриване на номера скорост.

Значи според Деформаторския блок терористи не са талибаните ,които влизат през границата като разграден двор ,а будните български граждани които управляват мотоциклети....На това му се викат еврогейски ценности.

Покрай разюзданите моторист, отново лъсна голия сещате се какво на КАТ. Вместо да изпълняват това, което изисква от тях закона, КАТ си правят акцийки. Заради неработещият КАТ мотористите станаха донори на органи.

Е ,как може нито един мотоциклетист да не знае ,че е забранено движение между два автомобила на съседни платна? Пълни гамени,но КАТ нищо не прави, по принцип служителите му видимо бойкотират осигуряване на ред по пътищата.

Служителите на КАТ: 1. Видимо бойкотират реда по пътищата, като спират неправилно и създават ситуации като спират други водачи по опасен начин и на опасни миста. 2. Демонстрират комплекси с поведението си. А ако ги сравниш с техните колеги в Германия или Англия, направо ще ти се доплаче от некомпетентното им поведение. 3. Пишат актове неграмотно и са горди с това.

Ама кажи сега яд ли те е че кибичиш в задръстванията с таралясника си, а пичовете минават покрай теб като малка гара?

"много" ме е яд... само се чудя дали докато "кибича", случайно отворя вратата в момента в който нахалния дебил се навира, кой ще го е яд повече? незнам защо все се така случва, че такъв нахал се провира в момент когато отварям прозорец седейки на някой светофар... даже с ръка да го бутна протягайки се, а не нарочно, май ядът ще е за дебила...

Моторисчета... малки почти деца дето вдигат шум. Като децата вдигат шум какво правите вии майките и бащите? Някои по шамар ще извартят, някои ще обяснят кротко проблема. Ама тийнитата са трудни за обуздаване... А някои са пораснали ама са останали деца в главите си. Но като се прибере у тях си и има някакво семейство, някой може и да му обясни. Но ако няма семейство или същото му семейство плюе по всички и всичко дето мърда... Кой да обясни в този случай? А и в много случаи ще има реплики от сорта ... стига спяхте там гадни софеанци или прочие червени или сини бабички ... вие сами ще добавите. Аз самият се стряскам като видя моторет около мен. И още повече се стряскам ако го видя кротко да спазва закони и да кара зад мен а не да се опитва да мине отляво, отдясно, отдолу или отгоре ми. Просто ми скрива топката и не знам какво да правя. Отбивам, спирам и му благодаря, че е нормален (образно казано). Проблема за мен, който съм дългогодишен велосипедист, а сега автомобилист е, че моторетите се движат бързо, трудно се виждат по огледалата, защото са по-малко обемни от една кола и лесно остават в мъртвите зони на огледалата. Всеки моторист ако някога е карал кола ще рабере това веднага и няма да се навира там, където не го виждат. Но моторисчетата имат многократно по-голям обзор дори и с каските си и си мислят, че всички са като тях... Просто липса на опит, тинейджърски проблеми, его напомпано от "вяла мощ" на мотора между краката, адреналин и липса на самоконтрол ги откарва често в болниците или още по-зле на тихо и далечно място. Естествено не са само те самите виновни. Мен също ми кипва като некъв ми се перчи или си помпа моторетката до прозореца на колата ми, а после с див вой ми показва мощ. Щот нали какъв е як само. Но си е до мен да го пренебрегна нали? А ако някой не може да се сдържи, да си купи Тесла P100D и да показва кой кой е седейки в луксозно и добре защитено купе отлитащо за 2.5с до сто...

АА, ИМА И ДЪРТИ КОМПЛЕКСАРИ С ДЪЛГИ БРАДИ И ГОЛИ ТЕМЕТА.

За какво се потя да пиша ... "А някои са пораснали ама са останали деца в главите си."

Бъркаш се. За съжаление опасни са "зрелите" и на години мотористи. Ако бяха само деца, ние- мотористите лично щяхме да си ги вкараме в правия път.

При следващия среднощен поход на простите тъпи бабаити, лично аз ще строша 10 стъклени бутилки и още толкова буркана на пътя им. И тогава-приятно пътуване. Дъските с пирони са отделно. Трябва цял ден да си "лъскал бастуна" за да имаш време и сили да правиш простотий посред нощ. Това им беше за последно, безнаказано, де.

не моторите не мотористите са проблема.... проблем е че кат не си помръдва пръста за да се спазва редът друг е въпроса как тия мотори минават технически преглед след като са прекалено шумни..... и е супер тъпо да генерализирате всички мотоциклетисти че били тъпи .... то и авто шофьори има бая тъпи които с простотията си затриват цели семейства само щото били със мощи коли не че някой ще се дигне или прозре истинския проблем важното е една част от населението да лае по друга манипулиран народ....

Акцията на полицията е от ден до пладне, ами трябва да им се трошат каските на тия говеда, и това дето е под каските.

И в Пловдив е същото.Това са неизвестни извършители,няма как да ги хванат.Спирам да си плащам сметките,но тогава схемата е друга-известен извършител.

В "Дружба" е същото.Пред блок 84 през целия ден мотори, автомобили, товарни автомобили, автобуси, Тирове и всякакви други вкл. и на моста над булеварда с шумни двигатели се гонят, страшно е да се премине през пешеходните пътеки.Не може да се отварят и прозорците - шум и прах.Това е. Денонощно сме в стрес.Но кой ни обръща внимание.След 22 часа не е ли възможно да се пренасочват товарните автомобили покрай комплекса, а не да минават под прозорците ни. Не сме ли заслужили да живеем спокойно.

Е нали си гражданин от София. На село си ни е тихо.

Населението ако спи дълбоко нощем, през деня ще бъде много по-продуктивно и творчески настроено. А сега по големите градове масово келешчетата орат с шумни возила - къде мотори, къде автомобили, пригодени да пращят страшно. И останалите били длъжни да им търпят простотията. Да не говорим, че в жилищните квартали трябва да се поддържа тишина и през деня, защото там се отглеждат деца, спят лекари и други хора, които са давали нощно дежурство и т.н. Но къде ти вижда простака - само до носа си!

НАШИТЕ СА СЪЩИТЕ КРЕТЕНИ КАТО РОКЕРИТЕ НА ПУТКИН

А какво да кажем ние, жителите в централните части на Варна. Всяка нощ мотористите се подиграват с хората и нарочно тероризират града. Към тях се добавят и безброй коли с модифицирани двигатели и ауспуси, така че да създават също невъзможен шум. Така е абсолютно всяка нощ в 23ч., 0.0 ч., 1 ч. - когато им хрумне. Повече не може така!!!!!! Май трябва всички да се надигнат и да проявят категорична нетърпимост. След като плащаме данъци и заплати и привилегии на поличаците, да си вършат работата! КАТ абсолютно нехае, не правят абсолютно нищо. Крайно време е да вземат мерки - с камери, проверки за алкохол, гражданска отговорност, наркотици и всички други възможности!!!

Покана и от Варна. Мили полицайчета и полицайки елате и при нас. Ще си преизпълните плана за една година напред. Новите улици на кмета гъмжат от претенденти за глоби и по-строги санкции от мотористите.

Те са поредното безредие в Бг. Нямало апаратура за изм. на шума ,какво ще се измерва то нали ние го чуваме че е мн висок. Толерират ги защото подръжават или са част от мотористите на Путин.

МАЧКАЙТЕ, МАЧКАЙТЕ, МАЧКАЙТЕ, МАЧКАЙТЕ, МАЧКАЙТЕ, МАЧКАЙТЕ, МАЧКАЙТЕ, МАЧКАЙТЕ

Бахурка, нещо си зациклил от разпенване ;)))

бахур е рокерският ти мозък, хахаха

Крайно време е и в БУРГАС да се вземат някакви мерки.

Кого лъжете!?

Само създават проблеми и инциденти. Вчера един беше задръстил под Благоевград и заради него хиляди хора попаднаха в задръстване. МОТОРИСТ е по зле от ЛУД С КАРТЕЧНИЦА!

Още от времето когато Станишко беше рокер разбрах, че рокерите са комплексари правещи се на мъже.

Нормален отговор от Бъчвата, тя е доста неадекватна. Може отрочето и да е мотористче или да си пада по рева на моторите късно вечерта.

Тая пасмина заслужава да им се отнемат моторите. Протестират, потъпвайки закона и нарушавайки обществения ред! После плачеме, че няма правосъдие.

имаше акции срещу палати, незаконно построени в полите на Витоша... ама акция бе само атракция, май дори полетът на хеликоптера не можа да бъде оправдан финансово. Всичко е лаладжийство, защото почти всяка вечер от Цариградско шосе гърми музиката, има фоерверки, след 23.00, но "нашата полиция" нищо не забелязва и им дреме на дядовия!!!

Само там ли? Навсякъде е лудница. След 22 ч. мотор няма работа на улицата в градски условия. Тези ако не работят има много други, който са смазани от работа и трябва да се наспят.

Пърдялците не спазвали физичните закони, затова си трошат тиквите толкова често, хахаха.

Повечето мотористи, които ме задминават са си залепили ТИКСО НА ЗАДНИЯТ НОМЕР, за да не се вижда!! .... Е после кво реват: ПАЗЕТЕ НИ!

В ППЗДП ПИШЕ ЧЕ ДВУКОЛЕСНИТЕ СЕ ДВИЖАТ ЕДИН ЗАД ДРУГ , А ТЕ СИ ПОЗВОЛЯВАТ ПО 2- 3 , 4 И ТН,ЕДИН ДО ДРУГ ........................ ВЗИМА СЕ КНИЖКАТА СВАЛЯ СЕ НОМЕРА И НА КУРС + ПЛЮС ГЛОБИТЕ И ВСИЧКИ ПОСЛЕДИЦИ БЕЗ ИЗКЛЮЧЕНИЯ . -------------------------------------------------- ЛОШОТО Е ЧЕ ТАКА СЕ ДВИЖАТ И ПОЛИЦАИ - ЗА ТЯХ УВОЛНЕНИЕ И ОСТАНАЛИТЕ НАКАЗАНИЯ

Като чуя за "ОПЕРАЦИЯ" и "АКЦИЯ" и си търся винкела... На пърдялковците да направят /операция/ ЛОБОТОМИЯ. а другите да излязат от "АКЦИИТЕ" И в КухЛанд И Литл и Акациите и да 'одят да си вършат работат по КОНТРОЛ НА АВТОМОБИЛНИЯТ ТРАНСПОРТ - КАТ

тия дето пишат против мотористите сигорно са инвалиди или буквалния или преносния смисъл и ги е яд на мотористите защото те са свободни хора не зависещи от законите,физични и държавни

Хахаха, не се притеснявай за физичните закони. Гробищата са пълни с глупаци, които не ги зачитат.

Мотористите са комплексирани говеда.

Ела да ми изделаш един сворчок да те видя колко си отворен, малоумник !

Dimi

Един такъв независещ от физичните закони преди няколко дни посред нощ сам се размаза на метри от блока ми... там си и остана... явно все пак физичните закони са важали за него...

СигОрно ! Моторист съм, но и аз съм против нощната безконтролна дандания.

не си видял хиляди мъже без крак или ръка - все са мотористите, които са ес размазали в поредния стълб или които е прерязала поредната мантинела

Тези глупаци не са целяли да направят нещо в нечия памет, те единствено настроиха обществото срещу себе си! Каква куха тиква трябва да си, най-голямото ти удоволствие да е да бръмчиш по цяла вечер с мотор!?!

СРЕЩУ ВСИЧКИ ШУМНИ ПРЕВОЗНИ СРЕДСТВА ТРБВА

Аз

Точно под прозорците ми безпишковците си организират и състезанията от държавното първенство по автомобилизъм или както там ѝ викат на тая простотия. Това е неистов джангър, ама свикваш. Обаче като мине некой пидирас с матора в тишината на нощта, не самолет, ами сякаш ракета излита. Засега само веднъж ме осени щастието да чуя как идиотът се разбива малко по-надолу по баира... не е истина къф е кеф, баси...

'фърли някоя лопата песок по 'хасфалта... и без това няма кой да го изчисти скоро...

Ами съберете се всички на които им пречи и хвърлете един бой на безпишковците. Щото само да ви пречи, пък нищо да на правите - все едно вие сте безпишковците.

карат с 30 км в час Няма ПТП, няма сгазени хора, няма ревящи мотори Само пилицейските коли и линейките вият като в италиански филми.

в Генуа няма "прави участъци" ;), още по малко си нямат теньо или алекси, късметлии са...

прави участъци, ама италианци не са путьовци, та да мълчат като риби. При сегашна ситуация в София, генуезците до сега да са застанали всичките в протест, те се обединяват за добро. А тук все са разединени, та става само лошото.

Не е ли необходимо това да бъде ежедневие, а не акция от полицията? И да бъде нещо рутинно и толкова обикновено, че да не бъде спонавано в новините? Нещо като един човек днес диша?

Към ненормалниците на пътя и не ме трийте,ДИР-ници,защото пиша истината!

бой по каските и им сложете в резервоарите солена вода

Карат мотори с манипулирани шумозаглушители,а полицията се оправдава,че нямала тех.средства?!Такива твърдения,са меко казано -смешни!