Столични полицаи яхнаха 60 нови мотора (снимки)

60 нови мотоциклети получи Столичната дирекция на вътрешните работи на церемония в Главната дирекция "Национална полиция" днес.

Обратно в новината

Коментари - Столични полицаи яхнаха 60 нови мотора (снимки) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това е поредната безумна КОРУПЦИЯ Мотоциклети които са опасни за нашите условия . У нас нито пътища имаме а и климатичните условия не са подходящи . Има няма 3 до 5 месеца максимум експлоатация . За тези парички можеха да купят коли ако не Корейски то можеха да бъдат от Ловеч китайското производство даже за тия кинти и джипове можеха да купят ако бяха ловешки . Тази покупка е за съд .

Едно ми е странно?! Кой купува мотор срещу зимата? Вярно,цените през този сезон падат,но явно разликата е заминала по офш.с/ки! Вярно...класни...BMW,но 23 000 дали да за нашия джоб и условия. За същите пари при по голяма поръчка два автомобила от по скромен клас ! Същата работа,дори повече вършеха едно време прекрасните MZ само няколкостотин лева!

На тия им дай само да се возят на коли и мотори.Хората са отвратени от желанията им за пари /Народа не е видял една кражба или побой на стари хора те да са открили извършителите.Обикаляме по улиците по цял ден и никъде не се вижда полицай.Да не говором по кварталите- изобщо ги няма.Само покрай избори някоя кола минава да отбие номера. Сега пък като им дадоха да си сипват бензин колкото си искат само ще си стоят на топло по колите,а хората кучета ги яли. Е да знаят -ХОРАТА ВИ МРАЗЯТ.........

така като ги гледам снимките половината полицаи са по-млади от старите БМВ-та дето караха ;)

,за да охраняват българското европредсетателство така ли ? Нас кучетата на яли! Да ходят куките да протестират за по високи заплати пред тези, които ще охраняват!

Aми, "ко" стана със заплатките??? Mотори не се ядът, суджук искаме!!;))

Нови коли, нови мотори и пак файда никаква. Как беше приказката със стари ... бардак.

От сега до началото на април че си седат у гаражите, щото на мицифайките че измъзнат м.дете, а после половината немат да могат да запалат.

ама не мой с винкелуу по гоууфъ бе копелле, да ти е..м м....та проста!!;))

Ако ще и 260 мотора да им дадат, все тая. Щом отгоре е гнило, и надолу ще продължава да гние.... Тези мотори са удобни за подпиране. Онзи ден в локалното на Цариградско двама се подпират на подобни БМВ-та, а разни келеши профучават край тях и изпреварват отдясно, а резултатът - пълно единомислие и от двете страни...

изпреварване отдясно на цариградско /населено място, пъст с повече от една лента в посока/??? първо се научете как се кара като сте ги взели тея книжки и тогава хвърляйте обвинения... да не говорим, че въпросните не се знае дали са били и ОПП, в случая виждаш, че при новите само 10 от 60 ще са такива..

А тези, които не могат да карат, какво ще им дадете-коне или катъри! Тук се смея, но имаме племенник, който не може да кажа кола и от там съдя, колело кара. чок сеир булгар

Магарета да им купят най ще им отиват,и аларма си имат!

с моторите ли ще ходят на протести? Пардон "ще протестират" - с мотор не се ходи.

Аа , не ги щем . Искаме кинти .

пък ще си купя ИЖ

Зимни гуми ще им трябват , че застудява.....

Хрумна ми, че по повод Председателството е добре да организираме всяка седмица по един гей-парад. Така ще демонстрираме на практика, че сме възприели евроантлантическите ценности.

Сега мутрите ще ги ескортират с нови баварски мотори, време и НСО да си смени парка. Ама иначе все реват колко са им ниски рушветите, пардон заплатите.

Storen

Доставките на дрога ще станат по-експедитивни.

Да ми яхнат х-я да ми яхнат....

Яко...!!! Мотоклубът "Полицаи на анархията"...!!! :::))) Дааа...!!!

За шкембенците по едно колело трябва , не моторите.

Сега трябва и много храсти да им засадят покрай пътищата да има каде да се крият... :)

И място за семките където ще люпат там!

Спокойно, тези няма да се крият, те ще ескортират лимузините на европедалите, който ще циркулират из София...

да яхнат, все тая! С или без мотори пак не си вършат работата!

23 000 лв. на мотор ???? Вие сериозно ли ?

а колко? Отвори цените и ще видиш - тези по-големите както се вижда от снимката са R1200 RT - 34400 лева с ДДС. По-малките са F700GS по 18000 пак с ДДС. Сега въпросът е цена дето я съобщават с или без ДДС е, но със сигурност не са крали много този път.

Яхва се кон или магаре, редакторе. За мотори се вади свидетелство за правоуправление, на което не пише Яздач.

Обаждане в главна дирекция полиция пистови мотори. - Ало колко мотора предадохте днес? - Ми 60. Да ви запазим модел? - Неее. От бърза помощ се обаждам да знам колко да чакам още.

23 бона на мотор? Къде е далаверата?

Моторите са Тур и Адвенчър. Дали са към 20% отстъпка от каталожната цена така като гледам.

Изглеждат някакси мънички.

Ех, как изпусна от далаверата на калинките! И сега ти е кофти, нали? Малко се стараеш за Вожда! Давай по-активно!