Коментари - МОСВ съветва как да помогнем на бедстващи делфини | dnes.dir.bg
назад

МОСВ съветва как да помогнем на бедстващи делфини

В интернет страницата на Министерството на околната среда и водите (МОСВ) са публикувани съвети как се оказва помощ на бедстващи китоподобни

Обратно в новината

Коментари - МОСВ съветва как да помогнем на бедстващи делфини | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Я па сакам да питам : Как мое да са помогне на ората?

Другарката добре, че ни осведоми по географията на черно море.... Значи първо звъниш на тюфлеците от "регионалните инспекции по околната среда и водите в Бургас и във Варна", които ако случайно ги намерим, шче ни обяснят какво да правим с рибока, дали да го пържим или на скара да го турим... предполагам всички знаят какво да правят, ако видят министерски плъх заседнал в плитчина или на камъни.

Браво на министърката ! Умна жена и много правилни съвети ! Като видим риба на сухо-да я пускаме във водата . . . ! Никога не бих се сетил, но нали затова е министерството все пак . . .

МОСВ СА ИДИОТИ!

На Мальовица министърката щяла да се качва на райското пръскало на алпиниста Боян Петров като част от кампанията Яко е да си еко.

тука "щяла да се качва НА райското пръскало на алпиниста", НА - то как да се разбира? да не дойде и Асан-Анита и да има GOLDEN SHOWER?

а черно море е голям воден обект с шест държави които .... добре че не сме на брега на океана!

оно океано, ошче по-гулем обект, и колко държави има околвръст. Другарката добре, че ни осведоми по географията на черно море.... Значи първо звъниш на тюфлеците от "регионалните инспекции по околната среда и водите в Бургас и във Варна", които ако случайно ги намерим, шче ни обяснят какво да правим, дали да го пържим или на скара да го турим... предполагам всички знаят какво да правят, ако видят министерски плъх заседнал в плитчина или на камъни.

За к'во трябва да им се помага...? Това са големи хищни риби, които нападат рибарските мрежи като вълците кошарите ! Между другото от делфиновото филе става по-вкусна пастърма от свинската...

Ти си изрод. Делфините са като малки деца и плачат а могат и да се смеят.Ще повърна все едно искаш да ядеш човешко.

делфина е безжалостен хищник! и единственото животно, освен човека, което изнасилва себеподобните си!

karabastun@abv.bg

Ми те и прасенцата и агънцата са милички, бе...! Ти да не си някой тревопасен трансформатор !?

че какво му е на човешкото?? бозайник като бозайник!

и човешко се руча. Сичко е от зоро на който те турат! Едни аржентинци у Андите оцелеха по тоя начин, па им викаа оти да са герои!

като малки деца са милички, и се смеят, и плачкат, ама сега ти искаш да ги трепат. Та и тука е въпрос на гледна точка, тебе като не те ядат, пука ти, нали? Да му мислят рибите!

от кам кой край е най-доброто месо за стек, а? Мое ли некой да ми каже, а? Щото сам пробвал от доста рибета, ама от те тия още не сам!

Първо това не са риби, простако, а ти си кръгъл простак.

В интернет страницата на Министерството на околната среда и водите (МОСВ) са публикувани съвети как се оказва помощ на бедстващи китоподобни Само да не сбъркам да тръгна да помагам на някой кит от семейство косатки.

Гледай да не попаднеш на някоя от шамандурите с перука от МС, че в отпускарския сезон може да заседнат в някоя плитчина, ако са преяли с винетки, асфалт или кИфтеа.