Шофьор на тролейбус се самоуби пред пътници

Шофьор на тролейбус се хвърли тази сутрин от моста "Чавдар" в София. 50-годишният мъж е загинал на място.

Обратно в новината

Коментари - Шофьор на тролейбус се самоуби пред пътници | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Защо всички говорят за Бойко и обвиняват именно него за трагедията? Кой избра и гласува за Бойко? Кой продължава да го прави?Нали беше най-уникалния,той щеше да ни оправи пък сега...Бойко виновен..той не се е избрал за управляващ САМ!!!!

Народа вече е на ръба на безисходицата и днес ново повишение на цените на тока ни чака . А ми как ще се живее? Хората превъртат ,то не се издържа .Ама ако превъртат повече хора и на веднъж на някой хора ще им се стъжни .

Народа изкукурига масово. Ежедневно ни заливат с информация за нови повишения на цини, намаляване на придобивки , намаляване на заплати, съкращения .....

Ами защо да не е виновен Ким чен Ир? Мъчно му било на човека и се самоубил. До такова нещо даже и в Сев. Корея не се е стигало. Там само от глад умират.

4-ма пътници в тролея ... те да не са били полицай и да са се опитвали да оправят електрическата инсталация на тролейчето .... току виж министерството си патентова система за самоубиване

Естествено че не са били четирима. Със сигурност са били над 50, но останалите са офейкали, защото не им се е занимавало с разпити, полиция, и т.н. Останали са тия дето не са бързали за никъде. От ясно по-ясно. А упражненията по остроумие и асоциации може да си ги правиш някъде другаде.

Ми да беше скочил с тролея, да го ева!

Типичен пример на жертва на т.н."тихото оръжие"! То атакува жизнеността, избора, способността за движение на индивидите в обществото посредством познанието, разбирането, манипулацията и атаката върху източниците на естествена и социална енергия, като използва умело физическите, емоционалните и умствените слабости на индивидите.

Като чета всички малоумни коментари под тази тъжна новина, за мен няма вече никакво съмнение, че лично Бойко Борисов се е появил на моста и е бутнал човека от парапета. Просто стадо сме - всичко обръщаме на политика.

Че бат Бойко малко ли престъпления е извършил през живота си? Наркотрафикант, мутра, доста народ убиха докато беше главен секретар и нищо не се разкри.

Защо българите зачестиха с опитите за самоубийство и самоубийствата?

И това не помага! Че къде и кога е имало толкова важно гласуване,че да си седнат на местата дупетатите?!! /Правописната ми грешка не е грешка!/

Няма ли да се обърка да скочи някой ояден,самодоволен политик или олигарх.

Партията не му е наредила:))

Е ТУРЦИТЕ НЕ МОЖАХА ДА НИ ОПРАВЯТ НО ЕВРОПЕЙСКИТЕ И БЪЛГАРСКИТЕ ДУШМАНИ ЩЕ НИ ДОВЪРШАТ.

Не се пени много, братле, щото като гледам ша последваш оня от тролейбуса. А аз къде съм расъл това теб по никакъв начин не те устройва. А че съм от ГЕРБ, кво от това? Казвам си истината и тва е! Я по- спокойно. Тук сме да изказваме лично мнение, а не да се заяждаме. Те хубаво ограничеха коментарите, ама още трябва или по-точно точно на такива като теб заяднци да не им пускат коментарите. Айде, сега със здраве, брато!

Със здраве и на теб, но друг път не се прави, че не знаеш за какво става въпрос. Ако си неосведомен и не забелязваш с какви новини взеха да ни се пълнят вестниците и новинарските сайтове, това е друг въпрос. Пък и статистика има из нета - лесно се събира 2 и 2. Иначе аз не съм от тия, на мен номера "За ГЕРБ или само добро, или нищо" на мен не ми минава.

Нещо недоумявам. Как се е хвърлил 9:18, а сигналът на 112 е подаден чак в 9:55. Никой от пътниците не се е обадил 40 минути???

и аз се зачудих точно това...

оттървал се човека лека му пръст .това е българия държавата на мутрите и джандарите.

колкото повече богатеят едни, толкова повече обедняват други хора. бог да прости човека! крадете го НЕРАЗБРАНИ, крадете ГО КОЙ ВИ БЪРКА?

...........Вчера видях как момче на около 24 години вьрви и сам си приказва ,и рькомаха. и то доста силно на глас с щастливо изражение на лицето???????????!!!!!!!Нямаше устройтво хендфрий,ако някой си помисли,че е говорил по мобилния.

Такива хора срещам буквално навсякъде. Хората полудяват в тази мизерия. И не се усещат колко са изтормозени и какви ги вършат.

А пък преди време един мой съсед на същата възраст, беше излязъл на балкона и викаше с всичка сила посред бял ден. Нямаше никой наоколо...

Може да е гледал мач бе :)

Това се нарича- изпускане на парата , която е под налягане. Безвредно е и трябва всички да го правим та дано някой обърне внимание:)

Борисов, дай на четиримата свидетели в тролейбуса по 1-2 пържоли, за дето са видели как се е убил човека и са разказали случката на полицията.

И аз като си видях сметката от Топлофикация за декември .... на фона на фиша за заплатата... Бог да прости!

Добре,че не се е засилил с тролея!

Присъствах на цялата случка. Човекът изглеждаше много спокоен, не се поколеба изобщо!

Бог да прости.

От утре заповядвам да се арестува всеки, който скача от мостове, а и кара с летни гуми...

МВР е виновно...

Не, тройната коалиция е виновна и Станишев. Нали все с това се оправдвате?

Всеки си казва"добре че на мен не ми се случи това" но това е само за сега-а,после......никой от нищо не е застрахован и факта че тези смъртоносни новини ги водим просто като статистика вместо да променим държавата в която живеем-просто прочитаме новината тя отминава и си казваме почти на ум почти шепнешком"Бог да прости човека" и така до следващия смъртен случай!

Да излезем на улицата както гърците и румънците с пръти и камъни ли предлагаш?Добре това е най-лесното но преди това трябва да има подготвено ново управление или поне експертно правителство което да забрави за партиите и да работи само и единствено за съживяване на страната. До тогава докато трябва, в противен случай куките ще ни дръпнат един бой с палките и маркучите с вода и всичко ще е напразно.

Сякаш никога досега е нямало самоубийства, та сте заплюли пак Бойко. Слабохарактерни винаги е имало и по всяко верме на управление. И все пак струва ми се, че по-добре е човек да скочи отнякъде, отколкото да го ядат прасета, нали?

Ти навярно си расъл в саксия. Точно тук има статия, в която се показва с колко броя са нарастнали самоубийствата и битовите свади с фатален край за 2010 и след това за 2011 г. Така, като удариш една крива, как ти се струва? Каква е причината за този бум? Знаеш ли през кои години е имало също такова покачване? През 1996 и 1997г. Досещаш ли се, каква е общата причина в тези два периода или ти не си чак толкова нормален и загрижен българин, а... просто си от ГЕРБ?

Извинявай, но не самоубийството само по себе си е притеснително в случая (гороя за самоубийствотопо принцип), а неговото нарастване, дори сред младежи. И как да не е виновно едно правителство, като нищо не прави за подобряване на състоянието на класата, която за да оцелее трябва да е мъртва?????

Тролея не може да е изпълнявал курс от жк. Бъкстон, защото жици до там в момента няма. Хайде да се поправим, а?

Уважаеми съфорумци,колкото и неприятно да е факт е че ни газят и ни тъпчат неимоверно.Депутати ,цигани турци.Ако не се вземем в ръце/може би вече е късно/е.....о ще продължи още дълго до края на българина!Всичко може би трябваше да стане с мирни средства но тихата революция вече няма да има ефект.Нещата опират до въоръжено въстание срещу гореупоменатите.Те така са се окупирали че ако ние не надигнем глас ще ни тъпчат и газят както резаните ни е...а 500 години!!!!!

От чужбина ги подкрепят.

БОГ ДА ПРОСТИ ГОРКИЯ ЧОВЕК, КАКЪВТО И ДА Е БИЛ ПРОБЛЕМА СИГУРНО Е ИМАЛО ИЗХОД. СЪБОЛЕЗНОВАНИЯ КЪМ БЛИЗКИТЕ.

Заради ГЕРБ и Бойко е скочил!!! Първанов, ела ни оправи!

най-добре да поговори с някого, с чието доверие се ползва; ако до всяко човешко същество застане поне още едно с разбиране, животът би бил по-добър; Бог да прости човека !

Ние сме си виновни, че ги търпим управляващите ни с простотиите ни всеки ден и после човек как да не изпадне в депресия от този стрес.Вместо да работят тея са по цял ден на интервюта по навсякъде (как не са на две места едновременно не знам), за да ни шантажират и философстват как се върши работа, а ние като маймуни седим и ги гледаме. Айде сиктера, ще фърям топа заради тях. Пия си хапчето, гася телевизора и това е.

Какво е това чудо всеки депутат да смуче от народа по 17000 лв. з партията си и по1600 за себе си -безотговорни пари всеки месец, а народа в безизходица и безпаричие скача от мостовете!!!

Това са и дупетаите от БСП-то - партията дето има претенции да защитава интересите на трудещите се. Авангарда на работническата класа! Трънки! Трънки и глогинки. Глутница червени демагози, червени милионери и червени номенклатурчици. И няколко млади онанисти от младежкото БСП дето пишат по форумите, славославяйи др. Гоце и Русия.

Младеж, как успя от тема за самоубил се тролеяджия да стигнеш пак до единствената тема, която те вълнува в живота? Наясно ли си , че си накрачка от това да луднеш? Или вече си психясал толкова, че дори не осъзнаваш, че не тече здравословна мисъл в главата ти?

ГЕРБ и БСП произлизат от БКП.

Преди 2 години и 7 месеца една шайка, повечето носили униформи и служили вярно на червените си господари, се преоблякоха в светлосини одежди, съчиниха свидна за българина абревиатура, символизираща свидна за българина дума и "смениха" досегашните управляващи. Дойдоха с обещания, едно от които беше, това за което си писал, да се промени. Получи се много лесно. Хорският гнет от безинствата на предишните нарастваше до степен, трудна за управление. И една идея, че на всичко това ще се сложи край се прие с такъв ентусиазъм, че настроението на народа можеше да се опише единствено като "неконтролируема, безрасъдна еуфория". Ефектът е налице - всичко си е по старому, крадците никъде няма да ходят, никой не мисли да ги закача, а и парата се изпусна за неопределен период от време. Един и същ номер, в посяване на напразни надежди и заблуждаване на хората, че този път наистина ще бъдем свободни, а изедниците ни наказани, вече ни го прилагат за трети път. След което господарите на тези марионетки печелят правото да се върнат на бял кон. И обирът, и безчинствата, и лъжите си продължават.

Бог да го прости човека. Каквити и да са му били мотивите, едно е ясно, че не е от хубаво. Ското всички ще скочим от моста. ГРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ.

Благодарим ви другари властимащи за живота ,който ни предлагате на този или по-скоро на ОНЗИ свят...По този начин хората заплащат за вашия охолен живот.

Чул е по радиото че Дянков и кабинета ще намалят отпуските на 25 дни и се хвърлил през моста. То за какво да живее повече, да върти геврека по цял ден и да не може да с и похарчи милионите спечелени пари да отиде със семейството на почивка.

Е ако е слушал в тоя момент новините нещастния човек ще се очертае водеща версия за случилото се. Това може да го потвърди някой наркоман от намиращите се в предната част на МПС-о, който не е сигурен дали е свирела музика, работело ли е радиото или е слушал директно включване на Цв.Цв. от Парламента в предаването Парламентарен контрол. Следователно в късната емисия новини Цв.Цв. ще излезе и ще каже - Ами изглежда човека е слушал изказване на мин. на вътрешните работи т.е. Цв.Цв. и е решил спонтанно да приключи с агонията си.

Народната подкрепа за ГЕРБ се изчерпва с KGB.

Светла му памет на човека . Странно е , че някои още не осъзнават простия факт - вече почти 70години в България управлява една партия , независимо от цветовото изражение. Шепа индивиди и техните деца , внуци и вече правнуци задружно се опитват да ни затрият . Ама тяхната няма да стане . Със здраве : )

Да, много си прав. Колкото до шофьора, виновника е ясен - Костов!

Някой да напише нещо за социалната плитика на правителството,както и тази на здравеопазването.Интересни изводи може да се напрявят ,като видим обеците,колиетата и чантите на новата Емилия Масларова... А това с ТЕЛЕШКИТЕ ПЪРЖОЛИ за мурджо,докато ти и партията ти управлявате държавата и в нея се случват убиийства означава че,нямаш идея какво да направиш,никога не си имал такава !Защо съзнателно се оставя хората да гинат като мухи и да се трепят,оскотяват истават ниюожества!?!Затова че,моралът на управлението е такъв и в ценностната им система това е напълно нормално и редовно да се случва!Не ми пука изобщо че,негово безподобие Борисович Прайм е милиционер ,видял е много престъпления и спокойно ги приема ,може да говори за тях като за работа и да превключи за мурджо! Дефектирала психика на милиционер не подхожда на първия човек в държавата! Тя води след себе си цялото нехайство към гражданите и резонното нарицателно МАТРРЯЛ Наречеш ли някого матрял,значи и ти си матрял..Не може хората да гинат като в някаква сюрреалистична постановка!

И по време на нашето присъствие дори нямаше такова отчаяние!

За нормален живот въобще не говоря. Щото е "криза".Как пък не е криза за вашите сметки,другари политици и "работодатели".

докараха ни до лудост "великите",булг.политици, олигарси и "работодатели".Увеличението на тока е сигурно,на всички друго тоже.Но новобогаташите харчещи най-малко 7 хиляди месечно,казват,че увеличение на заплати не може да има,на персонал също.Само работата се увеличава тройно.По мнението на един "собственик",магарето се товари докато пукне.Наемниците са магарета,и те новобогаташите копират бб.Прилагат успешно и принципа "раделяй и владей". Колективите се карат,злобеят,ненавиждат се,пак по примера на примиера. Хора със стотици по-високи възнаграждения,топят магаретата с повечето работа и по-ниската заплата.Собствениците хихикат отстрани самодоволно.Но другари,нещо за работна среда,климат,условия на труд, да сте чули или падате от марс и такива тъпизми не ви интересуват.Ще изкарате годинка, две,ще натъпкате гушките и след това лудите и умрелите не могат да ви работят.Следващото поколение ще ви сложи на място.То не може само вашите задници да са пълни, а другите да не могат да платят сметките на монополите.

Защото ГЕРБ са децата, внуците и слугите на БКП елита, и е все тая дали ги обвиняваш тях или предишните.

мрънкай за чеждите инвеститори бре! Кой продаде Булгартабак и държавните дялове в ЕРП-тата! Май беше Борисов,а:))) Я не се изказвай неподготвен!

Лудница поздравления на Дир за видеото. Ако покажете запис от някоя камера на моста как скача на доло, няма да имате грешка

ако беше твой близък, едва ли щеше да искаш да гледаш...

Наистина е така,медиите имат голяма вина,работил съм в тази сфера и имам преки впечатления за атмосферата и стила на работа във вестникарския бизнес

Стига сте плюли на ляво и дясно. Още нищо не е ясно...причини безброй. От изневяра, неизлечима болест . . . . задлъжнялост . . .

от това, че е живял в България по-скоро!

разкайвам се за думите си до момента, по време на комунизма беше супер, просто много ми липсва и не мога да го преживея. Харесвам комунистите и аз самия съм комунист и се гордея с това!

Пиши и мен, двама сме мнозинство !

Всички министри на ГЕРБ са дълбоко свързани с БКП, нормално е да си ги обичкаш тях колкото и БКП-то. Щях да се учудя ако беше обратното.

Побъркания, алоо.... От всяка трагедия правиш политика ито тъпа!

Недоклатляк! Седи си на големата трътка кротко.

Безпътицата си е кофти!

Мир на парха му на човека. Не го е направил от хубаво, така че подмятанията и шегите тука са неуместни. Нека проявим поне малко съпричастност към хората.

и да скочим вкупом

Знаеш ли, нямам нищо напротив да го направиш. А знае ли човек - може и на теб някой ден да ти се случи нещо такова като на човека от репортажа. Тогава сигурно друга песен ще запееш, но ...

Вчера бе обявено проучване на Сова Харис - голям смях ! Значи 5 процента подкрепят безпрекословно правителството,33 процента до някъде а повече от 50 процента са против ! Какви са тези манипулации ? Народа ги кълне по градове,села и паланки,навсякъде и който срещна ги ругае ! Пак платени стъкмистики......Подкрепата за Герб е точно 12 процента - циганите,63 000 полицаи и семействата им,35 000 военни и кредитните милионери.....Ето тези социални групи ги подкрепят !

Изборите преди 2 месеца показаха друго - ГЕРБ събра повече гласове от всички останали, които гласуваха срещу тях. И не само з апрезидент - при изборите за кметове и общински съвето ппревъзходството на ГЕРБ е смазващо. БСП са специалисти по политически онанизъм. И ви9наги искат да представят желаното за действително. Така беше преди изборите, така е сега. И понеже основните писачи в подкрепа на БСП и против ББ са от младежкото БСП ще го призова към внимание. Слагайте си вазелин и други лубриканти, другари, за да избегнете трудови злополуки.

Видяхме! Още двама депутати лекуват дископатии, а лелките от ГЕРБ в Плевен, дето криеха бюлетини в чорапите, лекуват разширени вени:))) А ти гледали новият документален филм "Секция 59" за "демократичните" български избори:))

знаеш за възелина! Едно време един сега генерал доста го използваше пред Доган, за да вземе генералските лампази:) А сега заяви: "Няма женски гащи в спалнята ми"! семейството му избяга далеч зад океана, само а само да е далеч от него!:)) Знаеш ли кой е този генерал:)))