Фалирал бизнесмен държа заложници в московска банка

Фалирал бизнесмен взе заложници в клон на "Ситибанк" в центъра на Москва и заплаши да взриви бомба. След преговори с полицията той се предаде.

Обратно в новината

Коментари - Фалирал бизнесмен държа заложници в московска банка | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

фалира САЩ, ако не сега, то после... Долърът се оезценява дагоре, а рублата расте, особено когато почнаха да я купуват за тапети.

само не се сещам защо никой ама никой не бяга в Русия, а всички ако ги пуснеш ще залеят Европа и САЩ повече от мигрантите.

Хахахах кумунисти ахахахаха

краха подължава ,ватниците нищо не могажели да правят, а вече чакам 3 тодини Русия да фалира,оня ден,днес, утре на коледа, после на великден -все фалира, по три пъти на в сайтовети имедиите.Докато чакам това да стане: -фалира 35 по ред американски град; -фалира щата калифорния; -фалира шеистовита петролен скетор на САЩ; -дълговете на еврозоната станаха 200 % от БВП ; -всички цъфтят и благоденстват а аз чакам всеки ден Русия да фалира по медиите.

Близо 2год са в рецесия - икономиката се свива и доходите им постоянно намаляват. Мислиш че им е малко? Целта тук не е да се срути държавата.

Арам Петросян - типично руско име ))).

Ами министърът им на отбраната? Сергей Шойгу, а? Пак типично руско име! И тия ни били "братя славяни"!!!

A знаеш ли къв е по професия Шойгу- строителен чертожник, нищо общо с армията, Путин го харесва в предизборния си щаб

Както е добре известно Русия внася почти 100 процента от медицинската апаратура и консумативи, ватниците им се удава само бинтове и памук да произвеждат Обаче наложиха ембарго на вноса на медицински стоки и по тоя начин морят ефективно собствените си пациенти зарад кефа на Путя. И в такава икономическа обстановка на тотална липса на мед изделия на пазара наложена силово от държавата да успееш да фалираш се иска голям майстор да си Те затова и колхозите им риваха да спре вноса на селскостопанска продукция от Европа и Турция та да нямат конкуренция и пак некадърниците не могат да предложат нищо на пазара- само синтетичен маргарин от въглища и петрол

Един капиталист по-малко. Вместо по цял ден да се налива с водка, тръгнал бизнес да прави.

такива неща се случват навсякъде в русия положението е доста по-лошо от един изперкал бизнесмен свършиха парите за индексиране на пенсиите крахът наближава

крахът наближава-чакаме го вече години наред, за сметка на това запада и САЩ направо благоденстват.От толкова благоденствие се самоизбиват по улици,училища,молове и т.н.-всичко от прекрасен живот.

Досега путинската пропаганда не допускаше бизнесмени да фалират в прекрасната Русия, богатата Путиния, процъфтяваща под Великия Световен Мъдрец Путин. Странно как путинската пропаганда е допуснала такава грешка

Стига глупости Бегеец и ти като Щерев почна да страдаш от някаква страхова психоза. Каква пропаганда, какви 5 лева? Имаше го това по време на СССР, когато се обесняваше колко добре се живее в социализма. Днес се нарича Пиар (понеже пропаганда било лошо нещо използвано от нацистите) и се проповядват съвсем различни идеологии. Тук сме обект на западна пропаганда и руска такава много рядко се пропуска. Виж в руските сайтове, нищо от това, което може да се нарече пропаганда не стига до нас.

Това са пълни глупости! Руската пропаганда действа много умело и добре манипулира маса народ. Огледай се колко са много русофилите, огледай се колко много от тях са млади, толкова млади, че няма как да милеят за соц-а, но го правят. Ако и това не е руска пропаганда и промиване на мозъци, няма какво друго да е. Никаква западна пропаганда няма в БГ, ако имаше, нямаше толкова много да се плюе по запада. Очевадно е.

в САЩ живеят 1 млн. българи и да мразим ви безплатно

А в САШ направо стрелят по 15 - 20 човека. Нема заложници

Айдеее почна се. На хаирлия да е...

Тук пишат двама перхидролени и им плаща американското посолство. Знаят че българите не одобряват перхидролените и по такъв начин постигат и омраза към Русия като се правят на русофили......ами в момента свалят Альоша от наряд..ха.ха

Майзер вземи се изперхидроли и ти. Може да минеш метър в съда.

Започнаха и там да изперкват вече , водката и дрогата не прощават на никой.

на арменеца му си личи по физиомията че е отдавна изтрещял, москалите не ебават да изписват антидепресанти

И руснаците са тероризирали и сега арменците(Армения 28 май (Ден на независимостта от СССР, 1991 г.).(На 12 януари руският военнослужещ Валерий Пермяков самоволно напуснал караула в близката военна база, отишъл в града, проникнал в една от къщите, където разстрелял спящото 6-членно семейство, включително 2-годишно момче и 6-месечно бебе.)...фалита е бил само капката която преляла търпението и агресията на човека..... напълно го разбирам в такава мафиотска държава като Русия.

Хей, забелязвам че омразата ти към всичко руско е направо диагноза, болезнено психично състояние. Вичките ти коментари са пропити от тази омраза и както и да го въртиш и сучеш все Русия и СССР са ти причината за всички събития в света.

Анатолий Якунин изглежда като гениалните братя Михалков

руските медии голяма врява вдигнаха и изглежда са го чули в целия свят , а ние не сме толкова далеч .

до путин ...

Едва ли са свършели убийствата на деца от полицията във ФАЩ или громенето на болници в Б Изток, че да пишете за тоя случай?

Революция против Путин началась.

Този е с арменско име. Така че този е руснак, колкото Мюмюн е българин.

а за геноцида срещу братският арменски народ , осъществен от гадните турци , да споменеш?

Шило

Пфуууу, тъкмо се чудих дали не са ползвали РПГ. Имат вече пример за това, да се свети името му!

Направило ми е впечатление, че в такива ситуации престъпниците биват залавяни живи, даже и ако са успели да гръмнат някой или няколко човека. Така е в Русия. В Щатите бързат да ги надупчат или самаубият. Почти е правило това.

Да, руснаците по принцип си пазят отрепките.

ПУТИН

А на Запад от Русия стават президенти !

Мдаа..ха.ха и веднага се сещам как руските спецчасти първо убиха заложниците в училището в Беслан и театъра на ул Добровка и после заложниците..ха.ха

И аз същото впечатление имам. Особено случая с терористите в театъра на Дубровка. От 40 терористи - 40 убити. И като бонус 130 от заложниците също предадоха богу дух. Също така е доказано, че от терористите голяма част са били застреляни след като вече газът ги е упоил.

А направило ли ти е впечатление, че си зомбиран?:)

Абсурд в Русия някой да фалира. Фалират само в ФАЩ, Краваристан или още както там му викат болните атакисти. В Русия никой не фалира, там всичко е по мед и масло, хората са щастливи и в огромни доходи. Даже цял Крим реши да се присъедини към Русия, за да се ползва от тези блага и са щастливи и те. Новината е лъжа !.. Абсурд !

"Мъжът се представил за предприемач от Подмосковието и е произвеждал медицински артикули" Молодец, почему памперси не производил на Американскую армию. тогда бил в прибили (печалба по болгарски ;-)

щото и памперс не могат да направят като хората Кво ти памперс- то кенефска хартия не могат направят та се налага да внасят Белана ама повечето ползват намачкана газета

И в Путинстан стана като в Америка. Не остана място за мъже.

Закъсняхте да зарадвате краварите с добра новина. Няма да има бонуси!!!

Точно като КТБ "мъжът цял ден е седял на пейка близо до банката и се е поинтересувал кой е управител на този банков клон."

Революцията срещу Путин започна!

HA HA AH! Значи срещу Обама днес за започнали има-няма 10 революции!